Noter fra en Verden af Vanvid

af marco_hanuman, the blogger


Our finest purpose is to create and maintain islands of sanity in an ocean of insanity.
[Matthew Raphael Johnson]
Vi lever i menneskehedens mærkeligste tidsalder. En tid, hvor absurditeter og vanvid eskalerer i en grad, der er uhørt. Hver dag byder på nye van-vittigheder, der overgår gårsdagens. Det mest absurde er, at folk tilsyneladende er blevet så apatiske overfor det stigende vanvid, at de ikke længere reagerer. Et godt bud på det fænomen er, at vanvids-eskaleringen just handler om en gradvis tilvænning og optræning til stadig højere grad af vanvid.

Hvis man som undertegnede til daglig holder sig langt væk fra blåstemplede massemedier i erkendelsen af deres ekstreme giftighed, så vil blot en uges frivillig udsætten sig for disse giftige medier for hver eneste side, der vendes i et trykt medie og for hvert eneste sekunds dvælen ved de elektroniske mediers udgydelser være en hovedrystende oplevelse. Man tror det næsten umuligt, at ophobelsen af så meget lodret løgn kan finde sted, men undertegnede må igen sande, at det er skinbarlig virkelighed. 


Note 01 

Filippinernes præsident Duterte er en mand, der tager bladet fra munden og, ligesom den tidligere venezuelanske præsident Hugo Chavez, har nosser til at sige lige nøjagtigt, hvad der passer ham i Vestens, globalisternes, imperialisternes + 27 andre charmerende navne for fænomenets disfavør. Og tilsyneladende slippe af sted med det.Han henretter gladeligt drughandlere. Alle med en hjerne ved, at det er Vestens efterretningsvæsner, såsom CIA, der kører den globale drughandel. Han har erklæret krig mod global-banksterne i skikkelse af Rothschild-syndikatet. Alle med en hjerne ved, at de er blandt de hovedansvarlige for krige, korruption, fattigdom og et sygt globalt bankvæsen with a license to rape and plunder. Alle med en hjerne ved desuden, at al terrorisme eksemplificeret ved dets nuværende monstrøsitet, ISIS, er skabt af de samme efterretningsvæsner, de samme banksters og de samme deep-state strukturer.

Og hvad sker der så? Minsandten om ikke ISIS starter en terrorkampagne på Filippinerne! Enhver med en hjerne og et minimum af hjemmearbejde vil straks se et mønster og en sammenhæng. Det er simpel logik for førskole-elever. Bare ikke for Vestens korrupte, fordummede og fordummende mainstream-medier. 


Note 02 

Manchester, for Christs sake! Det er de britiske imperialister, der har OPFUNDET terrorisme. Enhver med en hjerne ... Den britiske premierminister med det Thatcher'ske hestegebis steger nu i sit eget fedt. Briterne har postet milliarder af pund i at bevæbne saudierne til deres overgreb på et lille, fattigt naboland, Yemen. Det er skamfuldt ud over enhver beskrivelse! Det var briterne, der indsatte House of Saud i 1700-tallet - ifølge en bestilt CIA-rapport en gammel jødisk familie - og aktiverede denne wahabi-sleeping-cell, da det Ottomanske Rige skulle smadres før og under 1. Verdenskrig, en væsentlig side af denne krig, som er de færreste bekendt. Betegnende nok også et jødisk projekt, da De Unge Tyrkere var jødiske kabbalister, der gjorde britisk imperialisme en stor tjeneste - efter aftale. Ihukom det armenske folkemord ved samme lejlighed. Det var britisk MI6, der omstyrtede den demokratisk valgte præsident i Iran i 1953 - og som forinden i 1917-19 massemyrdede halvdelen af den iranske befolkning ved systematiseret udsultning.Det britiske politi har i 30 år haft tætte forbindelser med de terrorceller, de britisk-imperale lejesvende, hvis seneste skud på stammen er mordet på en række unge britiske koncertpublikummer i Manchester. De har systematisk holdt hånden over terroristerne og sørget for, at de kunne rejse ganske frit i hele Europa. Det er simpelthen deres egne folk, der har gjort det! 

Her bliver det ovenikøbet trivielt. Minsandten om de ikke endnu en gang en gang en gang har afholdt øvelser i Manchester, hvor crisis actors øver sig i hysterisk at skrige lungerne ud og løbe hen over scenen og løbe hen over scenen igen og løbe hen over scenen igen ...  

Hvis vi desuden går 12 år tilbage i tiden, fandt der for de fleste bekendt en terrorhændelse sted i Londons Underground. Det var 07.07.05, under terroristen Blairs regime, manden, der, som amerikanske Bush og danske Fogh Rasmussen, løj overfor befolkningen, for at starte Irakkrigen. Vi minder også om, at våbeninspektøren David Kelly blev myrdet af det britiske efterretningsvæsen i nærheden af sit hjem ved Harrowdown Hill for at udtale, at 'regeringen havde sexet informationerne op' for - underforstået på et forfalsket grundlag - at starte denne forudbestemte krig. 


Note 03 

Den geopolitiske skakspiller Zbigniew Brzezinski er død. Blot kort tid efter David Rockefeller. Så mangler vi bare Henry Kissinger, tænker man i sit stille jeg. Plus en yderligere håndfuld kyniske galninge, der har forpestet vor tid og verden med deres spindoktoriske uhyrligheder.

Var manden så psykopat, eller var han blot dybt traumatiseret i en grad, hvor han udviste psykopatiske træk? Vi må blot konstatere, at han sammen med Kissinger og Rockefeller har sat sit mastermind-fingeraftryk på en stor del af de iscenesatte konflikter, krigshandlinger, overgreb, folkemord, terrorhandlinger, you-name-it, som har karakteriseret den Kolde Krig og tiden derefter, frem til i dag. 

 

Brzezinski var besat af tanken om den russiske fjende. Han ville gøre alt i hele verden for at smadre Rusland. Som polak stammede han fra det underlige kunstprodukt kendt som Polen, en opfindelse gjort for at skabe en kile mellem Tyskland og Rusland. Polen fandtes ikke for 110 år siden, området var en del af Tyskland. Polen blev skabt via opsplitningen af Tyskland efter 1. Verdenskrig, og verden synes at have glemt det.

I Stalin-æraen kunne der være gode grunde til afstandtagen til Sovjetstaten og dermed russerne. Men en historisk betinget afstandtagen blev inde i hovedet på denne indædte politiske rådgiver, med anselig magt over en stribe amerikanske præsidenter, til et permanent og betingelsesløst had. Ikke engang hans zionistiske modstykke, Kissinger, har nogensinde præsteret sådan et indædt had. Om det så skyldes, at Kissinger, som den ultra-snedige ræv, han var, godt var klar over, at den Russiske Revolution var et zionistisk projekt, kan man gisne om. Det er et faktum, at mr. Brzezinski aldrig slap sit had.

Lad os slutte af med et filmklip, hvor han står som en vækkelsesprædikant og opildner mujahedinerne, bag den pakistanske grænse, til at indlede deres krig i Afghanistan. De blev til Taliban, som blev til al Qaeda. ISIS i dag er al Qaeda 2.0. Vi ved i dag, at det hele var en omfattende CIA-kampagne, der startede, før russerne invaderede Afghanistan. De var sat op som en lokkedue for at forlede Sovjetstaten til sit eget Vietnam. Med hvilket formål? Med flere formål, men et af de mest prominente var CIA's kontrol over opiums-/heroinproduktionen. 

NB! Dette er blot en opvarmningsrunde. Se en fuld nekrolog her:
Zbigniew - En skakspillers død
Note 04 

Den amerikanske præsident, Donald Trump, har just afskrevet Paris-aftalen om klimapolitik. Hans begrundelser er, at CO2-beskatning vil sætte en så kraftig dæmper på amerikansk industri, at det vil være destruktivt. Manden har selvfølgelig fuldstændig ret, og det gælder ikke kun for amerikansk industri, men al industri i hele verden.

Han er ikke helt dum. Hvis man går tilbage og opsamler hans udtalelser fra år tilbage, fremgår det tydeligt, at han er helt klar over, at fænomenet menneskeskabt global opvarmning er et svindelnummer. Ikke mange politikere har vovet at sige det lige ud. Emnet har været så befængt med politisk pseudoreligiøs korrekthed, at enhver, der vovede at tage hul på det, omgående blev udskammet i det offentlige rum.

Det er også lykkedes for denne besynderlige og på flere måder tvetydige præsident at aflive både den transatlantiske og transpacifiske handelsaftale, der begge var intet andet end amerikansk-transatlantisk handels-imperialisme af den værste skuffe. Simple og kyniske redskaber for USA-globalismen, ligesom EU og NATO. For år tilbage forsøgte de med NAFTA.

At det så ikke går så godt for mr. Trump på det militærpolitiske område, er en anden sag. Deep-State, neocon'isme og CIA har indhentet og snigløbet ham ved et diskret statskup, efter valget sidste år. Bl.a. har disse entiteter fået ham til at bevilge et svimlende beløb i militærstøtte til terrorstat no. one i verden, Saudi-Arabien, samtidig med at han fastholder sin krigeriske retorik over for Iran. Mellemøsten bliver sat op til et internt clash, der skal ødelægge Islam indefra via en typisk britisk-stil del-og-hersk situation mellem de mellemøstlige stormagter Iran og Saudi-Arabien. Den ellers på flere måder velmenende forretningsmand, der nu er præsident i USA, har ikke format til at modstå dette perfide spil. Et spil ganske i usalige mr. Brzezinski's ånd.

Kommentarer

  1. Fantastisk - og lige ud "af posen". Når du skriver i kort form, og helt dine egne tanker ,er du GENIAL.

    SvarSlet
  2. Bortset fra, at det vil være en gevinst at stoppe det meste "industri". Om begrundelsen er klima, ressourcer, forurening eller slaveri.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg