Så ankommer Europas Forenede Stater

af morton_h, the blogger

Dumme, dumme politikere !!

Nu hopper de på limpinden med Europas Forenede Stater. Spørg jeg lige for i De Forenede Stater på den anden side af Atlanten om, hvordan de selv synes, det går med deres økonomi under den føderale, korrupte centralregering. Spørg lige om den form for centralisme har løst deres økonomiske problemer. Spørg lige, om det har bidraget til verdensfreden. Spørg lige, om amerikanerne har fået det bedre.

Og nu vil vores nye, fine, friske, ungdommelige regering sælge ud til det ligeså korrupte og magtsyge parlament, som oven i købet vil være en ny centralregering. Det er ufatteligt, jeg skammer mig.

Jeg er ikke i tvivl om, at jesuitten van Rumpoy bliver helt vild i varmen ved tanken. Han er medlem af den klub, der langsomt, ganske langsom og med den helt perfekte timing har arbejdet på den ny-imperiale projekt - drømmen om det 4. romerske rige.

De dumme, dumme politikere har i deres velmenende 'gode vilje' slet ikke opdaget, at den europæiske finanskrise er det perfekte redskab til at lokke fårene i folden. Taktikken hedder Problem-Reaktion-Løsning og er så gammel som Fandens oldemor. Til gengæld virker den næsten hver gang.

Problem: det skaber vi selv ved at tage kvælertag på de svageste økonomier, så selv de stærke bliver bange for, hvornår det bliver deres tur.
Reaktion: folk ryster i bukserne og nærmest forlanger bankpakker og 'nationspakker' og mer regering, mer kontrol, større enheder, mer ensretning.
Løsning: simpelthen at folk får det, de nu selv har tigget og bedt om,.

Tricket er, at folk i sidste ende selv har bygget deres eget fængsel og forlangt den nye, fascistiske, globale verdensorden.

Og lur mig, om ikke de sniger sig udenom en folkeafstemning. Husk hvordan irlænderne stemte nej, og dernæst bare blev hevet frem og tilbage, til de var møre. 'I vil da ikke ha' siddende på jer, at alle de andre børn i klassen ikke kan få deres skolemælk, vil I!? Nåeh, det var fint...'

Ingen kan overskue konsekvenserne af den slags. EU er et ganske overordentlig bund-korrupt, ufolkeligt, elitært hjemsted for gangstere, bankstere, mafiosi af den højeste klasse. Van Rumpoy er en af dem. Jeg kan anbefale folk, der ikke har prøvet det før, at gøre et stykke hjemmearbejde om, hvad jesuitterne er for nogle fætre. Men lad være med at spørge dem selv.

Empire - Vampire

EU er en magtsyg mastodont, der er villig til at æde sine egne børn og borgere for at tilfredsstille elitens sygelige trang til at rage til sig. Dominans er styringsredskabet. Målet helliger alle midler. EU er en kræftform, der først slipper taget, når værtsdyret - du, jeg og alle de andre - ophører med at forsyne dem med vores blod. Kræften stopper først ved organismens ophør.

Storhedsvanviddet har kronede dage.

Nu viser det sig så, at der i den engelske befolkning er ved at være så stor modstand mod EU, at der er stemning for en egentlig udmeldelse, eller helt nu aftale. Anbefaling til briterne: gør det!
Gør op med den det pengevaskeri i megastørrelse, som EU udgør. Vis vejen.

Her i DK går trenden åbenbart den modsatte vej. Når der er krise, bliver der råbt på ‘den stærke mand’. Fatter de dumme, dumme politikere da ikke, at det just er det, den stærke mand har ventet på. Han har oven i købet planlagt det, for han vidste, det ville ske før eller siden.

Jeg spurgte forleden min bankrådgiver: Helt ærligt, er det godt i disse tider, at vi har en krone og ikke en euro?, hvortil hun svarede: Hvis du spørger mig, så skal vi altid have en krone.

Englænderne
er nu ved at blive klar over det. Og man kan ikke længere sige, at det bare er en fanatisk gammelkonservativ ja-ja-de-britere-og-deres-splendid-isolation, der vanen tro er imod mere magt til EU. Nu har folk simpelthen set korruptionen udstillet. De har set, at EU er økonomisk og finansielt uansvarlig (selvfølgelig under heftig, hyklerisk påberåbelse af det modsatte). De har set, at det er hjemstedet for grådigheden, korruptionen og det kvælende bureaukrati. De har set, at det er rævekagernes holdeplads.

Hvornår går det op for de dumme, dumme danske politikere? Stop dem, før det er for sent … eller rettere rolig nu: det er aldrig for sent. Alle lande kan til enhver tid melde sig ud af EU. At afgive suverænitet er i strid med de fleste landes forfatninger. Jeg vil tro, det også gælder den danske. Vi glemmer, at en aftale er en aftale, til modparten misligholder den, eller til vi ikke ønsker den længere.

Jeg vil endnu en gang anbefale, at man sætter sig ind i, hvad det er for en sekt, EU-bossen van Rumpoy tilhører:
https://sites.google.com/site/paradigme2010/hvem-e…
Jesuitterne har god tid. De har arbejdet på det i 100-vis af år. De rykker frem skridt for skridt. Det store mål helliger ethvert middel. Deres synderegister er langt som ind i Helvede. De er verdens største militante munkeorden, deres leder hedder en general (med kælenavnet 'den sorte pave'), deres tætte forbindelse med nazisterne er legio - men desværre meget underbelyst i historie-og skolebøgerne - som de i øvrigt selv har været med til at skrive, da de ivrigt bedrev videnskab og undervisning.

Men som englænderne ville sige: ‘They couldn’t care less about you and me!'. Og nu sidder der en fra sekten på den øverste top i EU og kører det snedige spil for den pavelige pædofile pengevaskerklub.

Anbefaling er også Henrik Palmgren undersøgelse af EU's skjulte rødder:
https://sites.google.com/site/paradigme2010/eu-s-skjulte-roedder
Folk står som regel af, når det bliver for mærkeligt. Det har man også gjort med nazisterne, hvilket er grunden til, at vi i dag stadigvæk ikke forstår, at nazipartiet overhovedet ikke var et politisk parti. For at forstå et kultisk fænomen, må man studere det som sådan, hvilket betyder, at man må stikke fingrene ned i noget okkult snavs. Det er betændt læsning, men det er der, hunden ligger begravet. Det samme gælder for det katolske projekt: EU.

Anbefaling også til duksedrengen Cameron: lyt til dit folk! Men måske han har for travlt med at sende små drenge i langvarigt fængsel under gadeoptøjer for at nole en iPod, mens hans egne finansvenner, der har gået på de samme fine colleges og business schools som han selv, går fri for hver dag i The City of London, Wall Streets storebror, at stjæle millioner og atter millioner fra briterne ved deres snedige og beskidte penge-manipulationer.

Kommentarer

Populære indlæg