Justitsmord på Claus - Indespærret For At Redde Menneskers Livaf ChaosNavigator


“Det er ikke altid det samme at være et godt menneske og en god borger”
― Aristoteles
"Alle burde have at vide, at kampen mod kræft stort set er et bedrag."
- Linus Pauling, eneste dobbelte Nobel Prismodtager i verden


“Hvis regeringens maskine er af en sådan natur, at det afkræver af dig at være en agent for uretfærdighed mod en anden, siger jeg; bryd loven!"
― Henry David Thoreau

"The medical profession is being bought by the pharmaceutical industry, not only in terms of the practice of medicine, but also in terms of teaching and research. The academic institutions of this country are allowing themselves to be the paid agents of the pharmaceutical industry. I think it's disgraceful." - (source)(source)
- Arnold Seymour Relman (1923-2014), Harvard Professor of Medicine and Former Editor-in-Chief of the New England Medical JournalUPDATE 3. november: Der er 2 artikler i pressen idag. En fra BT om Kristian Mærsk, og en fra Dagbladet Information om Claus 'Moffe' Nielsen, hvor Ulrik Dahlin poster lægemiddelstyrelsens løgnagtige skræmmepropaganda om medicinsk cannabisolie til sidst i artiklen.

http://www.bt.dk/content/item/1013172


Hvor var lægemiddelstyrelsen da de godkendte Vioxx på det danske marked, som beviseligt slog +60.000 mennesker ihjel og invaliderede endnu flere!?   

Viioxx er ikke et enestående eksempel - tværtimod. Lægemiddelstyrelsen er i stor grad et organ for Big Pharma mafiaen, som bliver dømt år efter år efter år som højkriminel pga. farlige midler som dræber tusinder hver dag, og år efter år betaler enorme millardbeløb i forlig [læs: bestikkelse] for at undgå offentlig stigmatisering. Det er absurd.

Berlingske:  Sundhedsstyrelsen lever på medicinalindustriens penge


Det
man derimod, og med rationel begrundelse skal være bange for, er medicinalindustriens produkter, lægernes fejl og virke i medikamentel behandling, kemo, etc. - det er et FAKTUM, at medicinalindustrien og lægerne er den 3. største dødsårsag ifl. Cochrane og Professor Peter Gøtszche og mange andre anderkendte undersøgelser. INGEN er nogensinde døde af cannabis, og påstande om opløsningsmidler (se artiklen i Information) er ikke underbygget med et eneste eksempel. OG den syntetiske udgave af cannabis er ineffektiv sammenlignet med  den naturlige.

Bottomline er; medicinsk cannabis olie er en trussel mod medicinalindustriens mafiavirke
, som dræber år efter år efter år, straffrit, med syntetiske patenterede farlige substanser i en billiondollar industri, mens små mennesker der sælger livsreddende ikke-patenterbart cannabisolie bliver krininaliseret og indespærret. Sådan ER situationen og ENHVER sandruelig researcher, læge, etc. VED dette. Kafkask absurd i det ekstreme, alt imens mens flertallet af befolkningen er i selvmorderisk autoritetstro og dødelig uvidenhed mht. Big Pharma's Modus Operandi.Dommer, Pernille Corfitsen, har den 1. november forlænget Claus 'Moffe' Nielsen's varetægtsfængsling for at sælge medicinsk cannabis til syge mennesker, og Claus risikerer op til 10 års fængsel!Hvem har forlangt 10 år for at sælge hash før? Ikke engang hårdkogte kriminelle får mere end 5 år - og som vel at mærke sælger i et helt, helt anderledes sigte end Moffe, som HJÆLPER dødeligt syge mennesker med medicinsk cannabis! Moffe er ikke kriminel men kriminaliseret!

Dette er politisk, omend mange ikke kan se det!:

"Claus ’Moffe’ Nielsen, hans hustru og en person mere skal forblive varetægtsfængslet i sagen om salg af cannabisolie til syge personer.

Familien til Claus 'Moffe' Nielsen, hans kone Louise Damsgaard Nielsen og Rasmus Michaelsen brød grædende sammen i Retten i Holbæk, da de fik mulighed for at give de tre varetægtsfængslede et knus...Og efter dagens retsmøde er der ikke udsigt til, at det kan ske igen lige forløbig. Retten har nemlig tirsdag besluttet, at de tre skal forblive varetægtsfængslet frem til 29. november. De tre er blandt andet sigtet for at have fremstillet og solgt cannabisolie til syge mennesker, der brugte olien som et alternativ til smertelindring. 100 mødt op for at støtte - Og der er mange, der føler, at det er forkert, at de tre risikerer at komme i fængsel helt op mod ti år for salg af euforiserende stoffer. De prøvede jo bare at hjælpe, mener de, og derfor mødte over 100 personer op foran retten i dag med ens t-shirts og et banner med påskriften ’Når ret bliver til uret, bliver modstand til pligt’. Jeg er her for at støtte Claus. Jeg synes, Claus er en helt...Foruden de tre er også ’Moffes’ mor samt hans og Louises to døtre på 18 og 20 år sigtet i sagen."
http://www.tveast.dk/artikel/retten-i-holbaek-forlaenger-varetaegtsfaengsling-af-moffeDer er tusinder i Danmark som Lone Lundø, som  bliver forhindret adgang til livsreddende alternativ medicin pga. Medicin Mafiaen, Sundhedsstyrelsen, befolkningens apati, og mange lægers tavshed og uddannelsesskade. Hvor er DU i alt dette!? På et tidspunkt bliver uvidenhed og tavshed til forræderi af almenvellet - dette tidspunkt er allerede nu! Almenvellet smuldrer..........

Derfor støtter jeg Moffe: Mine kræftknuder er svundet med medicinsk cannabis
http://www.dr.dk/nyheder/regionale/sjaelland/derfor-stoetter-jeg-moffe-mine-kraeftknuder-er-svundet-med-medicinsk
Faktum: Cancer kan kureres og er blevet kureret med mange forskellige ting, og dette er sket succesfuldt gennem mange årtier - medicinsk cannabisolie er noget af det mest effektive.
- Cancer kan helbredes - Cancerkure undertrykt gennem årtier

Det lyder utroligt men evidens er MASSIVT,  tårner sig eksponentielt op over hele verden på trods af medicinalindustriens modstand - lad ikke din autoritetstro og/eller uvidenhed overtage dit sind. Der ER ikke nogen tvivl: medicinsk cannabisolie helbreder mange sygdomme, og har intet overhovedet at gøre med den euforiserende brug af cannabis (undertegnede indtager ikke selv cannabis, i øvrigt). De som taler IMOD dette, har simpelthen ikke gjort det nødvendige hjemmearbejde og research!
Dr. William Courtney Calls Child cured with cannabis oil "A Miracle


Efter at have helbredt sig selv for cancer, helbredte han mere end 5000 patienter

Se også links i bunden.


'There is not one, but many cures for cancer available. But they are all being systematically suppressed by the ACS, the NCI and the major oncology centres. They have too much of an interest in the status quo.  Dr Robert Atkins, M.D.'

- War Between Orthodox and Alternative Medicine (utroligt lærerig artikel)The true history of the pharma / medical cartel's chemotherapy based cancer industry


Når kræftramte og dybt syge mennesker i Danmark med sklerose og andre neurodegenerative lidelser, græder fortvivlet og desperat i telefonen over, at de ikke kan få den medicinske cannabisolie som står mellem dem og døden - og når politiet og domstole kriminaliserer, arresterer og indespærrer mennesker, som beviseligt redder liv, og samtidigt risikerer 10 års fængsel for dette, IKKE for at dræbe liv men for at REDDE liv, er det dybt, dybt beskæmmende, og ER en Kafkask pervers skæbnens ironi.
En af definitionerne på ondskab er: Ondskab frarøver mulighed for lindring af det som gør ondt, og tilfører mere ondt, smerte, lidelse.


Det forlyder, at
de folk der i Danmark hjælper cancer patienter, Kristian Mærsk, Claus Moffe Nielsen Rasmus Michaelsen, Kevin William Simpson og Ulrich Vest bliver terroriseret på det groveste fra stat og myndighed. Som det blev sagt i en Milos Forman film, omformuleret; hvorfor skal de fængsles for at beskytte DIN frihed!?
Over hele verden bliver pårørende, mødre og fædre truet med årtiers fængsel fordi de har givet medicinsk cannabisolie til sine terminale børn og HELBREDT dem - se her. I de bedste tilfælde er straffen radikalt formindsket eller anklagerne droppet FORDI der var protester og underskriftsindsamlinger fra oplyste borgere til støtte for de uretsmæssigt kriminaliserede. Hvor er de oplyste borgere i Danmark!?


Dette er det essentielle: naturlige effektive medicinske substanser kan IKKE patenteres og udgør en trussel mod medicinmafiaens monopol ekstremt dyre patenterede ineffektive og tvivlsomme syntetiske substanser er en enorm profitindustri. Kender flere i DK der har helbredt sig selv for cancer, og ved, at der er nogle læger i DK som selv indtager medicinsk cannabisolie, for de vil IKKE have deres egne cancer behandlinger (se længere nede), og der er talrige andre eksempler. Når en +200 milliarddollar too-big-to-jail korrupt og hvidvaskende kriminel medicin og cancerindustri - der dømmes år efter år i out-of-court settlements (for at undgå stemplet 'højkriminel' i den endelige dom) - bliver belønnet af sundhedsstyrelsen og vice versa, og som bruger patenterede syntetiske midler der ikke virker, som er ekstremt dyre, ofte er farlige, invaliderende, dødelige, og som du som skatteborger skal betale for, og samtidgt forbyder livshelbredende ikke-patenterbare substanser til kræftsyge mennesker, er det en de facto kriminel mafia vi har at gøre med!

Når staten forbyder en naturlig substans, som kan helbrede ellers uhelbredelige sygdomme, mister staten til sidst legitimitet i mange, mange flere menneskers øjne, hvis dette fortsætter (det har den gjort i forvejen pga af et utal af vanvittige handlinger). Det er så sikkert som Amen i kirken  - før eller siden må en legalisering af cannabis finde sted, for forbud, indespærring og tvang kan ikke fortsætte uden alvorlige eskaleringer i modtryk nedefra. Man kan IKKE  håndhæve et forbud effektivt overhovedet -  man kan KUN presse mennesker under jorden, og der vil være konstant efterspørgsel og derfor udbud, udbud som ikke kan begrænses på nogen meningsfuld måde. Det er ørkesløst, umoralsk, irrationelt og tåbeligt at forbyde medicinsk cannabisolie! Mange erfarne politifolk er enige!

De facto handler

 • Politiet som nyttige idiot-lakajer for medicin mafiaen ved at chikanere og arrestere de personer som giver/sælger medicinsk cannabis olie (retfærdigvis skal det siges, at mange politibetjente ved, at det er noget svineri at forhindre dødeligt syge adgang til medicinsk cannabis) og
 • Domstolen begår justitsmord ved at  'legitimere' indespærring af dem på vegne af 
 • Sundhedstyrelsen, Medicinrådet, Lægemiddelstyrelsen, Kræftens Bekæmpelse Bevarelse, m.fl. som agerer salgsagent på vegne af 
 • Big Pharma medicinmafiaen i uhellig alliance, som ikke ønsker at helbredende ikke-patenterbare substanser skal true deres dødsaktionærvælde og nekrofilitisk-økonomiske monopol med levende menesker som gidsel, med patenterede substanser i et + 200 milliarddollar marked og
 • Lægerne er bange for at udtale sig kritisk (velkendt), og 
 • Flertallet i befolkningen er apatiske, uvidende og hjernevaskede som Stockholmsyndromistiske ofre for en bøddel, som de misforstået opfatter som en medicinsk 'frelser' og
 • Politikerne har derfor intet pres fra neden til at ændre loven, og de vil derfor uden modstand fortsat være i lommerne på Big Pharma

  Således er ringen af kausalitet sluttet!

Mange af de mere oplyste Ph.D'er, professorer, medicinere, onkologer, biokemikere, Læger Uden Sponsor, m.fl. VED dette, og mange af dem vil i det private og offentlige skrive under på, at ovenstående IKKE er overdrevet, tværtimod!Når læger vælger at tie...

Men denne forbryderiske mafiavirksomhed vil IKKE vare ved for evigt! Gode folk er ved at vågne op! Kristian Mærsk, Claus 'Moffe' Nielsen, og flere andre i Danmark er 'blot' pionerer i nutiden for en meget, meget større bølge af opvågning og livsnødvendig civil ulydighed i fremtiden.
Claus  ' Moffe' Nielsen - en helt og et offer for sundhedsstyrelsens og statens justitsmord på vegne af højkriminelle medicinmafiaer.

“Civil ulydighed er ikke vores problem. Vores problem er civil lydighed. Vores problem er, at folk over hele verden har adlydt lederes diktater, og millioner er blevet myrdede pga. denne lydighed. Vores problem er, at folk over hele verden, er lydige overfor fattigdom, sult, stupiditet, krig og grusomhed. Vores problem er, at folk er lydige, og at fængslerne er fyldte af sølle tyve, mens de store tyve leder landet. Dette er vort problem.”
- Howard Zinn


Flertallet af læger nægter at udsætte sig selv for de behandlinger, som de giver til egne patienter, specielt kræftlæger.
Daily Mail:De fleste læger som var dødeligt syge ville UNDGÅ behandling såsom kemoterapi - på trods af, at de anbefaler det til deres patienter: http://www.dailymail.co.uk/health/article-2643751/Most-doctors-terminally-ill-AVOID-aggressive-treatments-chemotherapy-despite-recommending-patients.html
DU skal gerne have det - men lægerne som har givet disse behandlinger til patienter hele livet, nægter at udsætte sig for den eksakt samme behandling!? Gør som jeg siger, ikke som jeg gør!
 

– Ja, det er utroligt, at man bare bliver ved med at give kemo. Jeg tror, det er en slags afmagt fra lægerne side – kombineret med grådighed fra medicinalindustriens side. De har jo tjent tykt på det her. Man taler ligefrem om en ”kræft-mafia” af medicinalindustrien, der gerne vil sælge deres giftige stoffer, og læger, der gerne vil have penge til forskning.
- Radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen advarer imod kemo
"Man kan få hvad som helst bevist, hvis man har penge nok. Jævnligt afsløres der også direkte svindel. Det nordiske Cochrane Centre har offentliggjort, at det højest er 8 pct. af lægevidenskabelig forskning, der er til at stole på. Og Lancet, som er endnu mere anerkendt, har meldt ud, at det kun er én procent, man kan stole på. Det er så råddent det system, så man tror, det er løgn.
– Det er stærke udtalelser…?

– Ja, men jeg mener det, fastslår Carsten Vagn Hansen."

Radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen advarer imod kemo
Når almindelige mindre stoiske gemytter vågner i større skala, vil de huske på hvad, hvem, hvor, hvornår og - qua den menneskelige naturs emotionelle fejlbarligheder - blive rasende som ind i helvede og forlange retfærdighed, endda hævn,  fordi der blev begået justitsmord mod modige, godhjertede, altruistiske mennesker, som redder andre menneskers liv - og et groteskt forbud mod at hjælpe kræftsyge mennesker, deres elskede og familie, kan ikke legitimeres med juristeri! Det er ikke nok for en apparatjik at henvise til personlig ansvarsforflygtigelse via fagligt virke, politisk reference eller moralsk forflygtigende legalistisk selvretfærdiggørelse."Kræftens Bekæmpelse får tæsk igen af flere respekterede forskere. Foreningen manipulerer og vildleder, hævdes det oftere og oftere -  videnskab.dk  
Denne stenrige forening øger forekomsten af kræft i Danmark. Det fremgår endda af deres egen website: Den obligatoriske screening for brystkræft, som KB har lobbyet igennem i Folketinget i 2008, har resulteret i mange flere brystkræftilfælde:

Mammografiscreening har fundet mange brystkræftknuder - link

Problemet er imidlertid, at mange af disse ekstra kræfttilfælde aldrig ville have vist sig uden screeningerne, siger forskerne. Kræftens Bekæmpelse skaber altså mere kræft:

"En del af de kvinder, som bliver diagnosticeret, ville aldrig have fået en diagnose, hvis de ikke var gået til mammografiscreening. Den tilstand, disse kvinder har i brystet, ville nemlig ikke have udviklet sig til en symptomgivende sygdom i deres levetid." - siger John Brodersen fra Institut for Folkesundhed til videnskab.dk.

Hvorfor gør Kræftens Bekæmpelse det? Er det svært at forstå? Ikke hvis man ser sidste års version af deres info om, hvem deres sponsorer er - sådan fremgik det i 2011:

"Vi har partnerskab & samarbejde med medicinalindustrien"

Kræftens Bekæmpelse: Bruttoindtægterne skal øges - 2011

I 2012 har Kræftens Bekæmpelse imidlertid ændret ordet "medicinalindustrien" til "erhvervsvirksomheder":

Kræftens Bekæmpelse: Bruttoindtægterne skal øges - 2012

Gør det nogen forskel? Ingen som helst. Kræftens Bekæmpelse er sponsoreret af medicinalindustrien for at skaffe industrien så mange kræfttilfælde som muligt, der kan mases igennem behandlingsmøllen. For det er jo dybest set det, medicinalindustrien lever af:

Syge mennesker, der skal behandles = sugerøret ned i statskassen.

Og man må sige - Kræftens Bekæmpelse gør det forbandet godt. Se igen grafen over danske kvinder med brystkæft 2000 - 2009.

Er en krone, doneret til Kræftens Bekæmpelse i virkeligheden en krone, doneret til mere kræft?Godt spørgsmål. Nøjagtig det samme mønster findes i udlandet - i USA hedder kræftforeningen blot American Cancer Society, mens de multinationale selskaber, der sponsorerer kræftforeningen - dem som lever af, at flest mulige patienter får kræft, som de kan behandle - de er naturligvis de samme som i Danmark.

Hvad skal en rask dansk kvinde gøre, hvis hun er nervøs for at få brystkræft? Læge Peter Gøtzsche fra Nordisk Cochrane Center er ikke i tvivl: Hun skal lade være med at gå til den obligatoriske screening. For hun risikerer at gå derfra som kræftpatient. Som mange danske kvinder ulykkeligvis har måttet gøre.

Sygdomsfabrik? Det kan næppe beskrives anderledes ... der er penge i sygdom. Det er en business."
- Klaus KjellerupDet er - som allerede nævnt - ikke et ukendt fænomen, at medicinalindustrien ofte manipulerer med forskningsdata og handler uetisk med profit for øje.

Dokumentation for påstande om medicinalindustrien som kynisk højkriminel, videnskabelig hvidvask, lægernes fallit, m.m:
 

Dr Burzynski movie (FULL VERSION)
Denne bombe af en film omhandler hvordan medicinal-industrien bekæmper Dr. Burzynski. Filmen beviser AFGØRENDE med 3 kongres-høringer, at cancer kan helbredes og at medicinal-industrien i uhellig alliance med sundhedsstyrelsen (FDA) bekæmper Cancer-kure.


https://www.upayanaturals.com/v/vspfiles/assets/images/dvd_burzynski_tonyrobbins.jpg


http://i1.wp.com/estore.burzynskimovie.com/wp-content/uploads/2014/02/banner_bottom.jpg?w=960

Dr. Burzynski: Part II - Cancer Is Serious Business: Documentary
Et at de nylige forfærdelige eksempler på morderisk virksomhed er Vioxx, et smertestillende gigtmiddel produceret af Merck, en af verdens største medicinalvirksomheder. Merck fortiede de fatale bivirkninger af Vioxx, som resulterede i over 60.000 dødsfald.

I en retssag er det afsløret, at de læger og forskere, som kritiserede Vioxx, blev registreret på en 'Hit-liste' af  Merck. De vil slå ihjel for at bevare økonomisk kontrol, og det er sket før.


Bortset fra, at mennesker besidder en neocortex, der gør dem i stand til at forstå, hvad kyllinger ikke kan (skulle man tro), er forskellen i praksis ikke så stor.

 

Big Pharma slår os ihjel ustraffet (de slipper med bøder og fortsætter dødsmarchen). Se blot ét klip på MSNBC her – i 2006 blev det afsløret (video), at Bayer Corporation havde opdaget, at deres injektionsstof, var kontamineret med HIV-virus. Interne dokumenter viser, at efter at de 100% vidste, at stoffet var kontamineret, tog de det af det amerikanske marked – for så blot at dumpe det på de europæiske, asiatiske og latinamerikanske markeder og derved bevidst udsætte tusinder, de fleste af dem børn, for de levende HIV-vira. Dokumenterne viser, at FDA sammen med Bayer i al hemmelighed fortiede skandalen og tillod det dødbringende stof at blive distribueret på verdensplan. Ingen i Bayer-ledelsen blev nogensinde konfronteret med anholdelse eller retsforfølgelse i USA.

Den engelske forfatter (og tidligere efterretningsagent for MI5 og MI6) John Le Carré udtalte, da han lavede research til sin bog “The Constant Gardener” (som beskriver medicinalindustriens ekstreme udnyttelse af et tredjeverdensland) – at hans roman er en nedtonet beskrivelse i forhold til realiternes verden:

"As my journey through the pharmaceutical jungle progressed, I came to realize that, by comparison with reality, my story was as tame as a holiday postcard." 
Det er hæsblæsende chokerende, og hinsides enhver tvivl, at Big Pharma opererer som en mafia, og i den endelige analyse er den årlige billion-dollar industri i uhellig alliance med sundhedstyrelser i en signifikant grad. Det er i stor grad intet mindre end en forsætlig døds-nekrofilitisk mafia, der med extremt dyre ineffektive patenterede substanser er blevet en sindssygt destruktiv entitet på denne planet.

Dette er gammelt stof for folk in the know.

Den modus operandi som Big pharma, Big banks, Krigen mod terror, centralbankernes manipulation, m.m. kører i – er et specialiseret ‘sub-pensum’ i vores videns-stratificerede, specialiserede og compartmentalized samfund. Følgelig er 95% uvidende om disse parallelle ekspert-spor, der er dybe behind-the-user-interfaces, og selv mange uddannelsesskadede læger kan kun tage ordene på indlægssedlen for pålydende, hvorved de bliver til uvidende pillepushere.

Kyllinge-parallellen blegner ved siden af den virkelige verden
Som en ekspert i både almen medicin, lægefejl, medicinalindustrien skrev: Nu kunne man sige, at der er en væsentlig risiko ved al lægebehandling, især hvis det drejer sig om svær sygdom, og at dette selvfølgelig bør tages i betragtning, når vi anskuer de iatrogene (lægefremkaldte sygdomme) tilfælde. Men kendsgerningen er, at mange af disse patienter slet ikke var syge eller ikke særligt syge til at begynde med. De blev syge af at blive undersøgt eller af forsøget på at stille en diagnose! En læge f.eks, der er uddannet for 20 år siden og ikke har modtaget nogen efteruddannelse vil stå magtesløs overfor mange nye ikke-anerkendte lidelser f.eks, men også mange andre sygdomme.

Uddannet i
1) et mønster, der var og er totalt dikteret af medicinalindustrien og dens mål og billion-profit
2) uden synderlig efteruddannelse (og hvis det er, er det de sædvanlige parametre som ofte er punkt 1)
3) fokuserer på symptombehandling, og
4) ikke anerkender ernæringsmangler som årsag til sygdomme, ikke er uddannet i dem (andet end et meget kort forløb i semestret, hvor det drejer sig om mangelfølger i ekstrem vitaminmangel, noget som næsten ingen vestlige mennesker har)
5) talrige sygdomme, som læger slet ikke kan behandle endsige diagnostisere korrekt.

Foruden uddannelsesskaden kommer stoltheden, dogmatiseringen, frygten, bekvemmeligheden, kollaboratør mentaliteten, den som lever skjult, lever godt, osv.
Situationen med traditionel VS alternative behandlingsformer, cancer, lægernes uddannelsesskade og befolkningens uvidende autoritetstro, etc. er omformuleret her i udvidet form:

Professor Peter Gøtzsche og mange andre internationalt anderkendte læger og videnskabsmænd, har dokumenteret den organiserede kriminalitet i medicinalindustrien, den gigantiske lukrative interesse i sygdom, at den tredjestørste dødsårsag er lægebehandling ((Doktor Mercola siger, at er det er den største dødsårsag i USA), at der er en cancerindustri og medicinal mafia.' Dertil er der mange dissidenter af erfarne dygtige læger som pointerer, at cancer kan helbredes med non-konventionelle metoder, og at at kemo ikke virker (af samme grund vil flertallet læger ikke selv have kemo).

Der er dog en deling i befolkningen; dem som er bevidste om at bestemte former for ikke-patenterbar alternativ medicin faktisk er megen konventionel medicin og metoder overlegent og på den anden side dem, som er fanget af blind tiltro til lægerne. Det virker, som om medicinalindustrien og tiltroen til læger kan psykologisk sammenlignes med Platons Hule: Den undvegne fange, der har mistet tiltroen til medicinalindustrien, vender tilbage til hulen for at informere sine medfanger om, at de er fanger. De tror ikke på ham og truer med at slå ham ihjel, hvis han forsøger at sætte dem fri.

Der er tale om 2 parallelle universer med vidt forskellig behandling, interesser, metodologi, ætiologi, etc. På den ene side et pensum foroven, og på radaren; den etablerede syntetiske medicin med patentering, mekanistisk orienteret, symptombehandling, statssanktioneret med tilskud til sundhedsvæsenet fra medicinalindustrien, etc. - og på den anden side et andet pensum under radaren, som er populært blandt den bevidste befolkning, holistisk orienteret, årsagsbehandling, orthomolekylær behandling, energimedicin, med alternative behandlere samt progressive læger, andre alternative terapier, naturens vej, som ikke kan patenteres.

Læg mærke til, at de bedste læger, medicinske researchere og dissidenter kender både de konventionelle medcinske modeller og forklaringer OG de alternative modeller, ofte pionerarbejde. De kan derfor se forskel mellem de officielle accepterede medicinske narrativer VS de andre alternative årsagsforklaringer og behandlinger. De har viden om begge narrativer. Læg mærke til, at konventionelle medicinere meget sjældent kender andet, end deres eget præfabrikerede 'papegøjepensum', og latterliggør per automatik orthomolekylær behandling og andre medicinske udviklinger på spydspidsen - modeller og praksisser, som de overhovedet ikke har viden om, ikke har studeret, ikke har begreb om. Ironisk. Lægernes modstand skyldes uvidenhed, dumstolthed, kognitiv dissonans, etc. - en modstand som ikke desto mindre i slutresultatet er dødelig og umoralsk.
Derudover er lægerne fanget som små brikker i et stort spil, som små trix in the Matrix, som eger i et stort hjul, og de kan i værste fald miste bestallingen, blive udfrosset og stigmatiseret, og mange er bange for at udtale sig. Det er medicinalindustrien som har milliarder af dollars, som bestikker lægerne, endda kan true dem - lægerne har ingen magt medmindre de organiserer sig i flok, en usandsynlig situation. De er uvidende, tavse, frygtsomme, magtesløse eller i værste fald medskyldige.
Se: Sygdomsindustrien og Helbredelsen - en samtale med Doktor Carsten Vagn-Hansen                                 


Se Robert Scott Bell's korte gennemgang af den historiske årsag til lægernes uddannelsesskade.Se også:Danmark Scorer Højest i Cancer
                                       ________________

              Nogle meget, meget få kilder ud af talløse som påviser, at medicinsk cannabis olie kurerer cancer:


The Truth About Cancer: A Global Quest - VERDENS HIDTIL BEDSTE DOKUMENTARSERIE - eksplosivt, beyond belief, og en monster tour de force. + 131 videnskabsmænd, doktorer, overlevende fra hele kloden. MUST-SEE. Et historisk dokumentarisk gennembrud i det 21. århundrede.
Website: http://thetruthaboutcancer.com/ Watch What Happens When Cannabis Oil Is Injected Into Cancer Cells

There Are Now 100 Scientific Studies That Prove Cannabis Cures CancerTerminal stage IV lung cancer patient miraculously cured

Cannabis oil is a highly efficient natural cancer cure

There Is No Mistaking The Evidence, Cannabis Cures Cancer

Cannabis dissolves cancerous tumor in young infant

Ironman and Terminator stuntman claims: "Cannabis oil cured me of cancer"

New Study: Marijuana Can Kill Colon Cancer Cells

Cures Colon Cancer With Cannabis in 48 days

Cannabis oil cured my bowel cancer, claims father

Cannabis Cures Cancer - Dr. Sircus

Cannabis Cures Cancer – All the Proof You Need

Bowel Cancer Sufferer Claims Cannabis Oil Cured Him

Cannabis oil cured my cancer

Dying Man 'Cures Bowel Cancer with Cannabis Oil'

"Miracle" Cannabis Oil: May Treat Cancer, But Money and the Law Stand in the Way of Finding Out"Alle burde have at vide, at kampen mod kræft stort set er et bedrag."
- Linus Pauling, dobbelt Nobel Prismodtager
“Man har ikke kun et legalt men et moralsk ansvar for at adlyde retfærdige love. Omvendt har man et moralsk ansvar for at være ulydig mod uretfærdige love'
― Martin Luther King Jr

“Civil ulydighed bliver en hellig pligt når staten bliver korrupt. Og en borger som samarbejder med en sådan stat deler dens korruption....Ikke-samarbejde med ondskab er ligeså meget en pligt som samarbejde med det gode'
― Mahatma Gandhi
"A person may cause evil to others not only by his actions but by his inaction, and in either case he is justly accountable to them for the injury." John Stuart Mill 

"Enhver som skulker fra arbejdet, ofrene, og de farer som hans folk må undergå er en kujon. Men ikke mindre er kujonen og forræderen, som forrår tankens principper til materielle interesser, som f.eks er villig til at lade magthaverne beslutte, hvor meget 2 gange 2 er. At ofre intellektuel integritet, kærlighed til sandheden, til nogen anden interesse, selv faderlandet, er forræderi. Når individet og sandheden - i slaget om interesser og slogans - er i fare for at blive deformeret, devalueret, og trampet under fode, er det vores pligt at modstå og redde sandheden; eller snarere stræben efter sandhed - for det er vores højeste trosbekendelse"
- Herman Hesse

"You probably are not related to anything, to your wife or your husband; you are much too busy, gaining and losing, with your own private thoughts, pleasures and pains. You live in your own dark isolation and the escape from it is further darkness. Your interest is in a short survival, mindless, easygoing or violent. And thousands die of hunger or are butchered because of your irresponsibility. You leave the ordering of the world to the lying corrupt politician, to the intellectuals, to the experts. Because you have no integrity, you build a society that's immoral, dishonest, a society based on utter selfishness. And then you escape from all this for which you alone are responsible, to the beaches, to the woods or carry a gun for `sport'. You may know all this but knowledge does not bring about transformation in you."
- Jiddu Krishnamurti, Krishnamurti's Journal

Kommentarer


 1. Her er min historie. stor hen

  Min kone blev diagnosticeret med kræft, (før jeg lærte Rick Simpsons olie / anerkendt Sikringsorganisation) hospitalet sagde at gøre kemoterapi og strålebehandling. hun gjorde... og gik igennem en masse... men ingen kur, efter et stykke tid lægerne sagde kræft breder sig og vi kunne kigge efter alternativer. Jeg søgte på internettet og fandt ud af, om olie... spurgte en masse spørgsmål... set videoer osv... vi gjort olien os selv men det kunne ikke bare arbejder vi gjorde mere skade end gavn og kræft der stadig spredning, jeg søgte flere på internettet fandt jeg et vidnesbyrd om, hvordan en dame fik olie via en email, ricksimpsoncannabisoil96@gmail.com straks kopieres e-mail: Jeg skrev til denne meget email ricksimpsoncannabisoil96@gmail.com og i en time senere fik jeg et svar tilbage spørge mig nogle få spørgsmål , og oplyste mig på hvordan for at få olien i den næste 48hours, jeg placeret min ordre og i den næste 48hours medicin olien kom til os. umiddelbart min kone begyndte at bruge olie, det blevet to måneder nu, da min kone har brugt medicin olie og kræft problemerne er væk denne kendsgerning blev præciseret af lægen.

  Jeg sætter op denne stykke af vidnesbyrd af hensyn til dem en gang hvem savn indeværende olie venligst ikke dø i stilhed der er en kur mod din kræft i dag e-mail: ricksimpsoncannabisoil96@gmail.com og få olien.

  SvarSlet
 2. Min mor blev diagnosticeret med brystkræft, og hun var på tidspunktet for døden, med kræft i bryst i det sidste etape er nu tilbage i live, og hun er så sundt nu. Takket være Rick Simpson cannabis olie, vi købte på: ricksimpsonworldwide@gmail.com blev Hamp olie med held anvendt til at kurere min mor brystkræft inden for 3 måneder som angivet i phoenix tåre.
  Endnu engang vil jeg gerne takke hr Rick Simpson for hans vidunderlige Hamp Oil vi nu lykkelig familie med min mor tilbage i live, stærk og sund.
  du kan kontakte for din medicin på: ricksimpsonworldwide@gmail.com

  SvarSlet
 3. Min mor blev diagnosticeret med brystkræft, og hun var på tidspunktet for døden, med kræft i bryst i det sidste etape er nu tilbage i live, og hun er så sundt nu. Takket være Rick Simpson cannabis olie, vi købte på: ricksimpsonworldwide@gmail.com blev Hamp olie med held anvendt til at kurere min mor brystkræft inden for 3 måneder som angivet i phoenix tåre.
  Endnu engang vil jeg gerne takke hr Rick Simpson for hans vidunderlige Hamp Oil vi nu lykkelig familie med min mor tilbage i live, stærk og sund.
  du kan kontakte for din medicin på: ricksimpsonworldwide@gmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg vil gerne takke rick Simpson for givet mig cannabis olie til at helbrede min mødre kræft. Jeg er glad i dag min mor er stadig i live og glad. hvis du har brug cannabis olie til at helbrede din kræft i dag. undgå online svindlere og orden for legit canabis olie til at helbrede kræft via e-mail: ricksimpsonmedicineoil@gmail.com

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg