RADIO PARADIGMET 08 - Den altædende Bilder-Burger* Klik for at åbne radioplayer i nyt vindue.
af Teamet

Danmark får overstatsligt besøg i disse dage. Den prominente og berygtede tænketank: Bilderberger-gruppen gæster landet. Byen bliver endnu engang tømt for limousiner, sorte biler med skudsikkert glas, kaviar, luksusludere og journalistik, der giver mening.

RADIO PARADIGMET tager udgangspunkt i dette syge, elitære globalistfænomen og hiver endnu engang verdenssituationen ind til en gang tavlekridt og røde anmærkninger ude i siden.

Er du til burger?
VELBEKOMME!

00:32        Hvem styrer Verden?
01:44        Prominent besøg i Kbh.
06:27        De mundlamme medier
07:33        Bilderbergs nazistiske afsæt
10:27        Opposition mod Vestens forbryderelite: Indien
13:54        BRICS, Indien, Argentina og Iran ... og 80 andre lande!
16:43        Ukraine og den unipolære verden
17:17        Links til artikler på GlobalResearch.ca [1] [2] [3]
17:39        Strategernes mareridt
19:01        Nyt falsk flag i Ukraine
20:15        Massakren i Odessa: også et falsk flag
22:33        Counter gang - Pseudo gang
24:12        Ukraine-Syrien-forbindelsen
28:36        Palæstinenserne rører på sig
31:47        The Neo-Cons afsløret med bukserne nede
32:48        Den evige krig - Bilderbergs våde drøm
34:49        Olie- og gaskrigen
35:40        Libyen 2.0
38:52        Saudi paranoia og boomerang-effekten
40:18        Forvirringen er total
41:37        Blow Back - husk det indiske hotel!
42:51        Indien-Pakistan - del-og-hersk
43:37        Benazir Bhutto
45:36        Indien-Pakistan
47:18        Blow- Back - Den gennemhullede strategi
48:20        Den angelsaksiske alliance smuldrer
50:40        Brzecinski på banen
51:41        Israel-Iran, en gammel forbindelse
57:30        Nye toner fra palæstinenserne
60:54        Den egentlige fjende bruger atomvåben
63:52        Pseudo gang - counter gang, den gamle britiske svinestreg
68:02        Al Qaeda, CIA's database
72:06        Det 21. århundredes Uruk Hai'er
73:15        Forslag til dagsordenen på Bilderbergmødet 
                 - eventuelt under eventuelt
74:17        Del og hersk og Blow Back
76:05        Død over nationerne! Har vi hørt det før?
77:48        Davos - et PR-stunt?
80_08       Det nye narrativ, som mainstream ikke længere kan undgå
81:04        Dødsstjernens selvdestruktionsknap: tryk her!
82:50        Udkantsverden og Anti-Bilderberg      
84:49        Den indre revolution
86:41        Konspirationsfakta er ikke teorier

* Grafik: morton_h, the blogger

Rygtet vil vide, at Bilderbergerne, den selvudnævnte globale elite, er gået i panik. Det føler sig truet. Den agenda, de har arbejdet på i 60 år nu, er på vej ned i toiletkummen.

Især er de bekymrede for to ting:
 • Borgerne i den vestlige verden er begyndt at vågne op til dåd og erkendelse. Borgerne i USA og EU-zonen rører på sig. Ved det seneste valg til EU har der dannet sig folkelige bevægelser, der stritter kraftigt imod. Venstrefløjen, de ny elitære røvslikkere, er forarget og bestyrtet over, at højrefløjen er ankommet til erkendelsen før dem.
 • Borgerne udenfor den vestlige verden er begyndt at organisere sig imod vestens hegemoni. Burgerne er vældig urolige for borgerne. Især BRICS-initiativet og en vis præsident Putin vækker særlig bekymring, fordi der synes at være reel magt og initiativ bag ordene. Der er ved at danne sig en udkantsverden, der har fået nok.
Burgerne er med andre ord klemt mellem to globale sesamboller på både hjemme- og udefronten. Selv deres centralbank-finansierede krigshandlinger bliver nu imødegået. Verden har fået nok at det, som den altædende Bilder-Burger repræsenterer.

Kommentarer

 1. Hvem kan forklare mig dette.Hvis Bilderberg er så betydningsfuld og deltagerne - også de danske - gør hvad Bilderberg "befaler". Hvorfor blev Anders Eldrup - DONG, så fyret?? HAN ER DEN DANSKER DER HAR DELTAGET I FLEST BILDERBERGER_MØDER::::. Jeg tror han blev fyret grundet han VILLE noget andet end Wall Street/Bilderberggruppen ville... Det fornemmede skurken/bestyrelsemedlem Fritz Schur - derfor røg Eldrup ud.- og blev erstattet af en "slags" Wall street mand Henrik Petersen.. ERGO - så meget kan Bilderberg ikke betyde, siden den dansker (A. Eldrup) der har været til flest Bilderberg møder ikke ville Bilderberg vejjen.... Opsummerer: Hvis Bilderberg-møderne var ALTBESTEMMENDE så skulle Anders Eldrup da ville parere ordre - og ikke smides ud af DONG, som jo sidenhen er blevet splittet op/solgt fraktionelt til Goldmann Sachs. Jeg kan godt se det er et lidt kringlet spørgsmål.

  SvarSlet
 2. Det er jo det, der på snakke-udenom-dansk hedder: et godt spørgsmål. Så gætterier kunne gå på, at Bjarne Corydon ikke var medlem af klubben men bare var stangkorrupt og til fals for penge ned i lommen og skulderklap fra gulddrengene. Man kunne også mene, at Bilderberg ikke er en normal frimurerloge, hvor klubmedlemmerne hjælper hinanden. Deres linier er visse indsatsområder, der skønnes vigtige. Man kunne også sige, at der kun er 'konsensus' om visse sager men masser af in-fight.

  Men vi kan gætte så meget vi vil.

  SvarSlet
 3. Enig - men jeg tror stadig at ET årligt møde ml. forskellige politikere (der har også været socialister til møderne) ikke kan danne agenda for de 364 resterende dage vedkommende politiker/embedsmand/kvinde tilbringer i sit eget land - med differerende spørgsmål/tiltag/politik at tage hensyn til. Ofte tror jeg at de selv (grundlæggerne) har REKLAMERET gn. diverse falske venstreorienterede fora - om deres (Bilderberggruppens) FARLIGHED. Altså - Bilderbergerne havde INGEN opmærksomhed gn. mange år - så linker man om sin "farlighed" gn. visse falske venstreorienterede WEBS - bl.a. project CAMELOT og andre - og så kører karussellen..... Du er en klog mand, der ikke er til at rende om hjørnerne med - men jeg kan godt fortælle, at enkelte af disse WEBS, der har gurustatus hos venstrefronten, ER OPRETTET AF HØJRE/FASCISTFRONTEN - udelukkende for at forvirre og VILDLEDE og gøre venstrefronten til grin. Bl.a. derfra er udtrykket konspirationsteoretiker opfundet.
  Efter det frygtelige jordskælv i HAITI bl.a. - forlød det straks fra visse WEBS, at Hugo Chavez havde udtalt at USA havde forårsaget dette jordskælv. Det har han aldrig sagt - men hele internettet svirrede med rygtet. Nu ligger Haiti i et jordskælvsområde- det gør Japan også, ligegeledes Sicilien/Grækenland og mange mange andre. Der har været jordskælv i tusindvis af år....- og et totaltødelæggende i Messina i 1908 - og der var ikke vestlig "teknik" til at fremkalde jordskælv. Jeg har flere eksempler på højrefrontens infiltreren gn. disse WEBS. .

  SvarSlet
 4. Vedrørende at være "stangkorrupt". DER ER HELE TIDSÅNDEN. Tror ikke man behøver at være STANGKORRUPT for at være BILDERBERGER. Det kommer helt af sig selv blot man følger, ja tidsånden,. varm luft segmentet, casinoøkonomien osv.osv..

  SvarSlet
 5. Iøvrigt tak for dine artikler - så er der da nogle vidende og fornuftige mennesker i DK. Man kan roligt springe mainstream pressen over, the presstitutes, derfra kommer intet der er værd at beskæftige sig med. Avisernes abb.antal falder og falder - folk er ved at vågne.

  SvarSlet
 6. Til sidat - håber ikke du tror jeg "hvidvasker" Bilderberg" - slet ikke. Det var angående deres farlighed og Anders Eldrup jeg undrede mig. Næh, jeg tror de VIRKELIGT FARLIGE OG DET i SAMTLIGE 365 DAGE OM ÅRET, ER DE SOM TRÆKKER I TRÅDENDE - de som styrer politikerne og pressen, nemlig megakapitalen i form af VÅBENMAGTEN, STORBANKERNE; MEDICIN"MAFIAEN" OSV. Rent ud sagt grådigheden, ondskaben og tidsånden.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg