Trumpisme og Q-onanisme er Cargo Kult Konspirationsteori


En del af det ukendte rabbit hole vedr. Trump (klik for forstørrelse)



Hvor mainstream journalister i flere henseender er blevet til magtens automatons, apparatjiks og robotniks, som udsletter historiebevidstheden og brænder spor af sandhed bort fra jordens overflade, ekskaverer sandhedselskende mennesker og dissidenter altid den tildækkede jord og bringer råddenskaben frem i lyset. Der er tale om to modsatrettede bevægelser, hvor den egentlige historik om magtens anatomi og gøremål, og hvad som er foregået i umindelige tider af historieforfalskning, er ved at blive kortlagt de sidste par årtier via internetreformationen, alt imens der er frenetiske bestræbelser på at vedligeholde gigantiske løgne, samt karakterhenrette og straffe enhver, som afdækker løgnene og tilstræber sandhed. En glasur af manipulationer og enorme udeladelser gennem det 20. århundrede op til nutiden, har forkrøblet historiebevidstheden og produceret en sociopolitisk-historisk analfabetisk generation af mennesker, hvis uvidenhed om, samt malplacerede loyalitet og servilitet overfor magten og massemedierne, er intet mindre end grotesk og kollektivt suicidalt.


SAMTIDIG er der indtruffet en ny falsk glasur, som er bredt ud på det alternative niveau. Følgende er research noter og desværre lidt indforstået. De oprindelige sandhedsbevægelsers kendte konspiranauter (som er ved at blive fortrængt af den nye falske glasur + imperiets censur): Mark Passio, Jordan Maxwell, David Icke, James Corbett, Brandon Smith, Chussodovsky, William Engdahl, Kurt Nimmo, Derrick Broze, Catherine Austin-Fitts (som er enig med Brandon Smith at Q er PSYOP) , Joseph P. Farrell, Dark Journalist, Paul Craig Roberts + tusinder af andre veteraner, køber ikke Trump-som-rebel håbet eller Qanon-Fullfuck-Wilcock historier. De holder sig til det udegenerede 'pessimistiske' (realistiske) blueprint om Deep State, som lige nu dækkes til af ny teleprompter glitter fra tvivlsomme eller vildledte "whistleblowers", som giver "håb" om at magten splittes oppefra og indefra....

EN NY GLASUR og analfabetisme på det ALTERNATIVE niveau er indtruffet (i langt større grad end før 2015), hvor imperiets sociale videnskaber fabrikerer falske konspirationsteorier på en måde, hvor imperiets fjender ender op med at støtte Trump, såsom Qanus operationen, som viser sig at være Deep State designet Disney Land historier, simulacra som madding på krogen: Digital Mind Control

Imperiet har fabrikeret egne konspirationsteorier med det formål at påvirke grøsrødderne. Dette er 100 procent tydeligt dokumenteret i link foroven. Der er altså brigader af tastaturkrigere i militæret i USA; UK, og andre lande som udøver 4. generationskrigsførelse (psykologisk krigsførelse, m.m.) mod aktivister og befolkningen. Imperiets egne agenter poserer også som "alternative" websites og "aktivister", giver info som er 80% sandhed for at de kan opnå accept og status blandt deres fjender; de 'ægte' aktivister, etc. Kontrolleret opposition ender således op med at blive støttet af autentiske men naive aktivister, som er bidt på krogen, og kommentatorer på 'græsrodsniveau' er ofte slet ikke almindelige kommentatorer (astroturf).

Dette er især sket efter 2014 ca. fordi man ønsker at bekæmpe opvågningen, som fandt sted under Bush og Obamas terror regime. Af samme grund skulle Trump - imperiets mand - fremstå som opposition til imperiet. Når disse nye "alternative aktivister" først er blevet populære i aktivistmiljøet, bruger de også deres position af indflydelse i aktivistmiljøet, til at skabe mistænksomhed overfor de uafhængige ukontrollerbare researchere, som ender med at blive frosset ud blandt deres egne AF deres egne, fordi de sidste er blevet kognitivt hi-jackede pga. denne Deep State sabotage. Nøjagtigt som imperiet kører: Del & Hersk, Disrupt, etc. Kognitiv infiltration. Kontrolleret opposition.

Læs f.eks. Martin Vrijlands personlige historie om, hvordan de hollandske alternative medier er infiltrerede i enorm grad - uhyggeligt: https://www.martinvrijland.nl/en/about-me/

Det gamle "pensum" fra 2001 - 2015 ca. er langt mere udegenerereret (læs: lettere at udrede mht. sandhed vs løgn) og forsætligt usynliggjort efter 2015 - dvs. "det gamle testamente for konspiranauter” er ved at gå i glemmebogen for mange pga. de "nyopvågnede”, som ikke engang ved, at de er blevet kognitivt kuppede, hvoraf mange nyopvågnede slet ikke kender til dybden af det "gamle pensum", og nogle er - i stor grad - blevet analfabetiserede (af kontrollerede oppositioner) på det alternative niveau, mens de i grotesk selvbillede tror sig på spydspidsen.

Hvordan kan det være at de gamle erfarne veteran-dissidenter (som dokumenteret er censureret) ikke køber Q-historier? Er ALLE disse analytikere gennem årtier, blot faldet af på den? I "misundelse"? Er de skrald mht. Trump og Q-simulacra? Det er jo langt ude....

Flere har undersøgt Qanon pro et con (undertegnede har brugt +100 timer på det sidste år). http://paradigmet.blogspot.com/2018/09/trumpisme-qanon-geopolitikkens-svar-pa.html

Falske årsagsforklaringer duer ikke, uanset hvor meget 'håb' de giver - ligesom stråmænds-anklager om pessimism porn ikke dutter heller.


Der er ikke en eneste Q-dansker, som har givet mig forklaringen på, hvorfor Qanon buldrede på krigstrommer mod Iran? Dette skete “tilfældigvis” samtidig som CIA forsøgte at destablisere Iran sidste år. Det giver jo perfekt mening i en pro-zionistisk operation. ...OG HVIS Q-tele-tubbies trumpister overhovedet er bevidste om, at Qanon blev hacket i foråret, HVORFOR er de stadig blevet ved med at følge Qanon? Fordi Tom Clancy og John le Carré eventyr ligner the real deal, m.m.

Man kan tale hurtigt med stor overbevisningskraft og blive duperet af Daniel Estulins idiosynkratiske version af virkeligheden, men hypostasering duer ikke, og når man ikke kildehenviser, er alt muligt uverificerbart. Qanus historier er også i konflikt med Daniel Estulins Fullfuck variation af John le Carre hope porn.

Among the figures who have been promoted by QAnon as heroes resisting the "deep state" include Blackwater founder Erik Prince, Harvard law professor Alan Dershowitz, Attorney General Jeff Sessions and former Mayor of New York City turned Trump lawyer Rudy Giuliani.'
- Pro-Trump conspiracy-spinner "QAnon" calls for readers to PROMOTE regime change in Iran - sott, june 2018
 


Det siger noget om den tragisk manglende skelneevne og viden om disse aspekter ...pinligt ad H til...

En nyopvågnet fake deep state designed Qanus bot, skriver til mig andetsteds:

"Jeg gætter på at du lytter og læser de forkerte folk, og er blevet totalt ensporet! Hyg dig med det, jeg kommer krybende, hvis det viser sig at Trump og Q har bedraget os alle.j"

Jeg svarer: I am judging the fruits of this administration, worse than Bush and Obama...the continuation of the same, whether Trump-as-a-face/puppet etc.... As a predictive parameter, I have seen Trump do exactly as expected ("even though "it's not Trump doing it"):

* Trump Has Killed More Civilians with Illegal Drone Strikes in 9 Months Than Obama Did in 8 Years
- Ron Paul Liberty report, 18. oktober 2017

HUNDREDS of such things.... It's a sacral obligation to point out a massmurderer whose most important mentor in life, Roy Cohn, was an self-admitted pedopgile honey trap operator already in the 60's. Trumo was chosen, I agree...

Han svarer automatisk med standardiseret Pro-Trump one-liners af hope porn, tror jeg er i "had", etc::

"Det lyder som det rene Deep State propaganda, så vi skal hade Trump. Jeg tror ikke på det. Trump vinder og vi vinder, taberne taber. De dybt kriminelle og pædofile m.fl. mister deres liv."

En meget meget typisk Q attitude, som er skrevet af en anden dansker på FB ( forsætligt indpodet i Qanus/Alex Jones/Fulford disciple): "da ingen af os kender "tidsplanen" vil jeg , som mange andre, bare læne mig tilbage og nyde "showet" Dette er blot én ud er 5-6 meget meget typiske klassiske bortforklaringer på Trumps handlinger, som Qanon disiciple helt automatisk fremfører. Ignoratio elenchi - i denne sammenhæng en fejlslutning ved udeladelse eller uvidenhed om, at de inkriminerende kendsgerninger omkring Trump, gendriver antagelsen om Trump som ‘rebel’ - er grunden til one-lineren; lad os vente og se)






Billedet foroven er fra en kritisk artikel om Q: https://paradigmet.blogspot.com/2018/08/konspirationsteoretikerne-kuppet-af.html

Som jeg skrev i sommers: Qanons portrættering af Trump er PSYOPS og resulterer i Trump-analfabetisme. Qanon disciple foretrækker nu at leve med Trumps og Qanons ORD, fatal Hopium Optimism, et behageligt bekvemmeligt glansbillede af (u)virkeligheden, som giver dødeligt falskt håb, fremfor den virkelighed, som er for grum at indse; at Trump er en dybt mafiøs narcissist og Deep State puppet - hvilket er ondskabens fordel igen og igen og igen; Man kan ikke tro på sandheden om psykopatiens ekstreme ondskab (Trump som Deep State Puppet), for Trump og Q giver 'håb',...og således bliver en del dissidenter magtens nyttige idioter.

Sammen med Q-anon religiøse dopamin die-hard disciple og millioner af hijacked Trump-troende i det tåbelige Trump-Truman Show, former Deep State PSYOPS divisionerne vores stakkels hjerne via 4th generation Warfare.

Deception, Disrupt, Debilitate, Divide & Conquer. Ordet 'Diabolical' mangler, men har tilføjet det nu, da det eklatant synes at opsummere hele konceptet. Der er idag et HAV af disinformation, Astroturf, PSYOP, etc. som er bøffet op, fordi konspiration er det nye mainstream i offentligheden. De crowdsourcer konspirationsteoretikernes tankegang via dataminering, sociale videnskaber, og skaber derefter falske rabbit holes. Se blot på Flat Earth og hvordan de har haft succes med det. Husk på den oprindelige definition af Limited Hangout:

En variant af perception management og kontrolleret opposition betegnes som ' Limited Hangout' - en begrænset læk eller delvis hangout, er ifølge den tidligere specialassistent til vicegeneraldirektøren for CIA, Victor Marchetti, spion-terminologi for et favorabelt ofte brugt trick af efterretningstjenester. Når sløret af hemmeligholdelse er afdækket i offentligheden, og de ikke længere kan opretholde en falsk dækhistorie for at misinformere offentligheden, tyr de til indrømmelse - undertiden endda frivilligt - af noget af sandheden, mens de stadig er i stand til at tilbageholde nøglebegivenheder, og de virkeligt skadelige fakta i sagen. Men offentligheden er som regel så fascineret af de nye oplysninger, at de vigtigste informationer ikke yderligere efterforskes.

Eksempel: Den officielle historie om Pentagon Papers og whistleblower Daniel Ellberg, var et falskt præmis som også var directed history med limited hangout. False awakening.

What is relevant to the discrepancy is the that in June 1971, Daniel Ellsberg leaked the aptly named Pentagon Papers, shifting blame for the increasingly unpopular Vietnam War from the CIA to the military, while distracting public attention from the investigations of the CIA's Phoenix Program and the CIA's involvement in drug' smuggling.https://www.counterpunch.org/2003/03/08/will-the-real-daniel-ellsberg-please-stand-up/


'I recently made my first posts to Steemit about Q Anon, which I believe to be a Zionist psy-op. It's a near 20K word, 4 part series bringing to light just some of the reasons why I believe Q Anon is a Zionist psy-op...This is not to say that much of Q's posts haven't included a lot of truth. Much of it is very true. But it's what isn't discussed or highlighted by Q Anon, coupled with the alternative narrative being applied to influence peoples' understanding of the events transpiring. If you actually bother to read these pieces I explain how the psy-op is functioning and develop out some theories of my own about what is really taking place. It's pretty clear that the Cabal's new world order agenda is unfolding despite the faux hero Trump being in office.
Part 1 - 4: https://steemit.com/qanon/@onewhoseeks/why-i-believe-q-anon-is-a-psychological-operation-part-1

Læg mærke til en Q-anon discipels øjeblikkelige stockholmsyndromistiske meget typiske rationalisering i følgende kommentar;

"So what if Q is a LARP [Live Action Role Play] The amount of real research and knowledge spawned from Q's actions still make it a great thing. If Q was a psyop, what purpose would it serve evil actors to have everyone suddenly digging for the truth and exposing hidden agendas, secret alliances of power and countless rabbit holes of corruption everywhere? Q doesn't give us answers. Q just asks the right questions and steers us to do our own research. It really matters not who Q is. The gained knowledge we have all acquired by our own doing has lead to this great awakening and huge increase in numbers. THAT is the real treasure and that is what's important. Whether this administration actually drains the swamp or not, there are now exponentially more of us than a few years ago, and we have even greater understanding. This does not serve to benefit anyone wanting to pacify and lure us into enslavement, but quiet the contrary."

Jeg skrev: The commentator's got it all wrong while being half right. It's the other way around; it's AFTER the fact. A limited hangout operation is exactly done and damage control because the truth was ALREADY out, the awakening was ALREADY exponentially happening (se definitionen af Limited hangout foroven)

Mens mange Trumpister tror man bliver litterær i pædofili-konspirationer, såsom Pizzagate (limited hangout PSYOP og del-element i Trumps 'folkelige' valgkampagne), bliver man i bedste fald kun kyndig i deres falske limited hangout konspirationer og PSYOPS, hvis man følger Qanon, Alex Jones, etc. Sådan er det indenfor alle de felter nu, som er farlige for eliten.

Mange Trumpister blandt sandhedsbevægelserne er nu ironisk nok i alvorlig fare for at blive Deep State-illiterære og analfabetiske i det virkelige Trump-pensum. Q-anons tilhængere fodres med nogle pseudo-konspirationer og blindgyder OG sandhed, men vildledning er essensen. Man fodres med Walmart-præfabrikeret og udvandet konspirationsteori, limited hangouts, etc. Samtidigt distraheres man fra de virkeligt farlige rabbit holes, ting, som slet ikke er på radaren hos det vildledte Jones-Q-segment, som Daniel Liszt kalder 'junk conspiracy'.

De 'nyopvågnede', som er kuppede af Deep State, er dog så vant til flashy forkromede CGI Flat Earth videoer, eksotiske Qanon dopamin-produktioner og blindgyder etc., at de ikke vil dykke ned i det 'kedelige' nitty-gritty pensum som Deep State søger at dække til med deres glitter-lag af PSYOPS, etc. En anden fejlslutning er at tro, at uden Trump - som udlagt af Q-disciple - er der intet håb, hvilket er en anden ekstremt typisk fortolkning. Det afføder således håbløshed, når man ikke kan se, at dette er en falacy (som Qanon indpoder i konspirationsbevidste mennesker). Det, som Qanon til gengæld giver mulighed for, er at studere Qanon som et case-studie i elitens PSYOPS mod sandhedsbevægelserne.

Jeg har KONSTANT forudsagt Trump og Qanus, så det er utroligt, at jo mere "konspiranoid" man er omkring Trump, Qanus, Alex Jones disinfo whores, jo mere er man "tilfældighedsteoretisk" i stand til at få konstant genoprejsning og 100 % hit rate i forudsigelser....

1. niveau er mainstream som er mindfuck. 2. niveau er debunking af 1. niveau.

3. narrativister har undersøgt 3-4 konflikterende narrativer, dvs. de kan se de andre narrativer men ikke omvendt; 2. narrativister har ikke det 3. narrativ på radaren ved konkrete undersøgelser seriøst med. Af samme grund er der tavshed (eller munchausensk rationalisering) vedr. Trumps negative associationer til Cambridge Analytica, Palantir, Roy Cohn, Wilbur Ross, Rothschild, Epstein, Kushner, Soros, etc. fordi DE IKKE KENDER TIL DET NITTY-GRITTY PENSUM, SOM ER DÆKKET TIL AF QANUS NYE SKIDT, SOM MANGE TROR ER KANEL.




 Duran med Alex Christoforou som ofte er på RT's Crosstalk med Peter Lavelle))


Is QAnon real?


QAnon has posted some remarkable predictions proving his “authenticity” as someone working inside the Trump Administration…


* QAnon predicted Trump’s Twitter shutdown


* QAnon predicted an incident with a helicopter at a Rothschild estate in the UK two days before it happened


* QAnon posted original photographs taken from Air Force One. Timestamps and flight paths match the POTUS Trump’s recent trip to Asia. One photo appears to have been taken while flying over North Korea.


* QAnon has posted key phrases that the President used in future tweets, with many of his phrases and terminology independently confirmed as belonging to military intelligence.
http://theduran.com/understanding-the-qanon-story-that-no-mainstream-media-wants-to-touch-video/


Der foregår i en Qanus onanists hovede et spring kognitivt, den psykologiske ankring (de få forudsigelser som er lykkedes), bruges til at hi-jacke personens overbevisning om, at de (99% forfejlede) andre af Q's postulate er ssande. Man antager, at de få forudsigelser også beviser Qanons status som 'sand patriot', hvilket ikke er tilfældet, MEN når man kigger på real-politiske handlinger (hvilket Qonanister er lidet bevidste om), så er Trump inkrimineret af sine notoriske Chabad-connections, Roy Cohn, Wilbur Ross, Elliot Abrams, William Barr (BÅDE HVIDVASKER AF BUSH OG CLINTONS), IKKE MINDST endda, at George Soros udkautionerede Trump i den største udkautionering i USA's historie (IKKE i mainstream), og et HAV af ting som Qanus folk er analfabeter i per Deep State design - og DETTE er meningen (bl.a.) med denne PSYOPS (uagtet at dette kognitive spring er non sequiteur), ved at hijacke imperiets fjender via kognitiv infiltration i en enorm social engineering operation.


Jordan Sather har vistnok indrømmet, at Q er en PSYOP (bl.a. kan Lifting the veil, Titus Frost, m.fl. henvise til dette), men som med mange kultister, i.e. Q-kultister - efter at de kan se, at Trump IKKE handler i modstrid med the Deep State (på trods af medie cirkuset og på trods af in-fights, som der altid er anyway) - påstår flere, at det er en 'positiv PSYOP', afmagtens komiske ali-argument....


Men tiden er gået for Qanus, som er ved at være en bagskid. Deres største håb er - ironisk nok (men ikke hvis man ser PSYOPSen) - den 180 graders største vederstyggelighed for de orginale (og ukorrumperede) sandhedsbevægelser: militære domstole, som deres største håb, hvilket er højforræderi: https://paradigmet.blogspot.com/2019/02/trump-undtagelsestilstand-og-deep-state.html

* Der er ikke en eneste dansker, som jeg har oplevet enten tale eller skrive om Cicada 3301, meget relevant for beaggrunden for Qanus onanismen.

* Der er ikke en eneste dansker som grundigt har undersøgt påstande om, at pædofile er blevet arresterede (eller jeg er ikke stødt på det). Imperiets gamle fjender, militias og og patriots, har dog undersøgt det, og er kommet frem til, at ikke en ENESTE pædofil er blevet arresteret. Dette skal undersøges i dybden,

* At Trump-teamet på nogen måde skulle have nogen som helst credit for en tilsyneladende spirende denuklearisering og/eller Korea-forbrødring, er også en PSYOP and, endda en vanvittig fordrejning ifl. Russerne og mange kendte vestlige dissidenter (også Cvitch). Kun én ud af mange:http://www.unz.com/mwhitney/trump-did-not-convince-kim-to-ditch-his-nukes-china-did/

Jeg ville ønske, at der var noget om snakken mht. Trump som anti-Deep State eller fraktion (som portrætteret af Qanon, men i mine øjne ser potentielle rabbit holes HELT anderledes ud) - det har jeg sagt fra day one i 2016, men på samme måde som jeg kunne se, at Obama var en shill (via Tarpleys biografier af Obummer i 2008), kunne jeg i 2016 se, at det var vanvid at tro på Trumps ORD under kampagnen.

Jeg kan derfor ikke anklages for at være desillusioneret. Trump har handlet nøjagtigt som mine analyser viste. Kun de, som havde positive forventninger til Trump er blevet desillusioneret. Der var masser af veteraner som forudsagde at Trump ville blive valgt ind, bl.a. Brandon Smith, og vel at mærke ud fra konkrete analyser.

Jeg tjekkede Estulins holdning ud om Trump for 1 år siden på Alex Jones´ Disinfo Whores, og han holder på magtkamp-teorien i en anden variation end Qanon.

Der er i øvrigt ingen monolit i 'undergrunden', men allehånde muterede paddehatte i underskoven, specielt i denne tid, hvor disinfoen og fraktionering er på sit højeste nogensinde. Daniel Estulin viste i øvrigt også, at Wikileaks er kontrolleret opposition og skrev en bog om det (som jeg selv i 'pessimisme' vidste fra day one - ren 'pessimistisk' 'tilfældighedsteori' - not) Interessant postulat:

“The alt-right Zionists are truly everywhere.. I just watched Greg Hunter of USA Watchdog do a virtual high-five with Mark Taylor (the firefighter that claims that he's getting regular messages from God about Trump saving the US) because Trump recognized Jerusalem as the capital of Israel. (Watch the video below starting at 24:45.)....Greg also regularly shows his true colors with his ongoing vilification of Iran as well as with his choice of close friends and regular guests like the one below'” -https://steemkr.com/truth/@newsandviews/stop-crying-for-zionist-agent-provocateur-tommy-robinson-he-knowingly-broke-the-law-even-pleaded-guilty-and-deserves-to-be-in

Jeg er heller ikke i 'had' (et i øvrigt typisk standardiseret 'svar' mod enhver kritik mod Trump).

De såkaldte Trumpister og Anti-Trumpister deler overhovedet ikke 3. narrativisternes kritik af Trump, FOR den eksisterer per konkret undersøgelse Ikke på deres radar. http://paradigmet.blogspot.com/2019/01/trump-is-pied-piper-for-new-world-order.html


Follow The White Rabbt
' var et meme som opstod i udviklingen af verdens mest gådefulde og sværeste kodebryder spil, Cicada 3301 i 2018 (Live Action Role Play) mange måneder FØR Qanon officielt blev lanceret. DOKUMENTATION viser, at begrebet 'Follow The White Rabbt' allerede var koblet på Q-memet allerede 10. november 2015. Da Qanon blev lanceret officielt, brugte de memet 2017, AUGUST, 'Follow The White Rabbt' var et meget vigtigt meme for Qanon. Dette meme blev brugt af Cicada 3301 og EFTER Q-operationen gik i luften 27. oktober 2017 var “follow the white rabbit” en essentiel del af Q-fænomenet.








At løse Qanon mysteriet er i sig selv blevet et gigantisk og ekstremt kompliceret puslespil, da det har bestået af flere faser, er blevet hacket og overtaget af andre. Nu er mange igang med at optrævle Qanon som PSYOPS, hvilket i sig selv næsten er blevet en LARP, som handler om, hvordan en LARP (Cicada), var udklækningen af verdens hidtil mest omfattende og sofistikerede PSYOPS operation med spor til Israel.

“Proof Qanon Takeover had Israeli Ties
. f.eks. denne, hvor en Q-promotor " is a graduate of 8200, the IDF’s elite technology and intelligence unit" , januar 2019 https://www.youtube.com/watch?v=dL_v2RHLdxQ

Actual Origins, Also Infiltration in the Truth Community. Cicada3301, januar 2019
https://www.youtube.com/watch?v=_1eJIwdPteY

Bevis for, at Q er tilknyttet Israels IDF og Unit 8200, er, at flere nøglenavne figurerer i Qanus sagaen, som promoverer Q, er pro-zionistiske BIG time.

Mange Oanon disiple kender ikke engang disse navne, som er centrale i Qanus sagaens oprindelse. De ser kun slut-resultatet; de Rorschach koder, som de hopper på, og ser ikke, at en potentiel insider IKKE er patriot men en del af Qanon PSYOP.

De gamle dissidenter - som ikke har købt Qanon og andet cardboard conspiracy, - er nu ligeså fremmedgjorte overfor Q-disciple under Trump, som mange dissidenter var fremmedgjorte overfor mainstream under Bush og Obama! Un-fucking-believable.

Qanon blev først spredt via Your News Wire. Hvorfor er det endnu et red flag? Fordi Your News Wire er etablissementets kontrollerede opposition BIG time, som spreder limited hangouts, som de kan bruge til at karakterhenrette imperiets fjender som fake news. YNW promoveres og får ekstremt mange delinger. Qanon bliver ligeledes senere promoveret af mainstream i ekstrem grad (+100 af de største etablissements- medier koordinerede massive publikationer indenfor 24-48 timer i starten af august 2018)

Skrevet i 2017:

"Infiltrationen af alternative medier ses tydeligt med Baxter Dmitry/Sean Adl-Tabatabai og hans indflydelsesrige website, YourNewsWire, som etablissementet brugte for at kritisere farligheden ved fake news. Disse disinfo-agenter, som kun har nogle sande historier (for at optjene troværdighed blandt dissidenter), iblandet forsætligt usande historier (formål; miskreditering, skyld per association) af sandhedsbevægelserne. I kølvandet på en ægte nyhed om pædofili i Hollywood f.eks., vil nogle 'alternative' websites ofte sprede næsten identiske historier, hvor berømte skuespillere – som ikke har udtalt sig om pædofili – 'citeres' for, at pædofili i Hollywood er omsiggribende. Den sande historie om Hollywood's pædofili vil herefter anses for at være falsk, og blive smidt ud med badevandet, når YourNewsWire's historier afsløres som usande i kølvandet på den første sande historie. Man foregiver at være alternativt medie, men er med til at miskreditere de ægte ved at poste en blanding af sandhed og løgn, direkte løgne etc., så at etablissementet kan 'legitimere' censur og neutralisering af de ægte truth sites – YourNewsWire er pt. blandt de værste disinfo-agenter. Mange velmenende aktivister deler deres historier på Facebook og andre fora, også i Danmark. Sean Adl-Tabatabai, 35, runs YourNewsWire.com, the source of scores of dubious news stories, including claims that the Queen had threatened to abdicate if the UK voted against Brexit. The story was shared more than 23,000 times on Facebook.https://toinformistoinfluence.com/2017/01/29/mother-churns-out-stories-for-master-of-fake-news/

Dead giveaway tell tale sign: Why is Facebook so protective of fake news websites Yournewswire, Newspunch and its operatives while claiming to be targeting 'fake news'? We have been banned by Facebook for three days for posting a link to an external website exposing that the notorious fake news site Yournewswire, run by Sean Adl-Tabatabai, has now manifested as Newspunch .com. Others have been banned many times and for much longer for postings related to the same website/character which use a fake 'journalist' called Baxter Dmitry, who doesn't exist, to 'write' so many fake stories that they have their own archive on fact-checker websites. Facebook claim to be targeting 'fake news' (an excuse to target the genuine alternative media) but people are banned for exposing these fake news sites? What is going on? https://www.davidicke.com/article/424602/facebook-protective-fake-news-websites-yournewswire-newspunch-operatives-claiming-targeting-fake-news

Baxter Dmitry is a pro-Trump, pro Pizza Gate, anti Muslim guy who churns out stories that appear to be a mixture of truth and fiction."


På samme måde associeres sandhedsbevægelsrne i befolkningens øjne som tosser, når mange påstande og forudsigelser viser sig usande - en kollektiv karakterhenrettelse af sandhedsbevægelserne (forvekslet med fake news) ved skyld per association, som er skabt af imperiets underskov af ‘alternative websites’. HVIS MAN IKKE FATTER DENNE FORM FOR 4. GEN. KRIGSFØRELSE, KAN MAN IKKE UDPEGE DEM! Samtidig er PSYOPS-effekten dobbelt, idet Qanon også forårsager intern splittelse blandt sandhedsbevægelserne, imperiets værste fjender. Qanon er allerede brugt som problem-reaction-solition af etablissementet, hvor reaktionerne er, at 'se, konspirationsteoretikerne er farlige og sindssyge, den slags tanker skal begrænses, for se hvilke tossede handlinger konspirationsteori kan lede til' Qanon onanister har f.eks. blokeret Hoover dæmningen med en pansret vogn:








"One man parked his self-made armored car on the bridge next to the Hoover Dam. Another occupied a cement plant in Tucson, convinced it was involved in an international child sex-trafficking ring." https://eu.azcentral.com/story/news/politics/arizona/2018/08/07/qanon-ties-two-arizona-arrests-conspiracy-theory-trump/920336002/

Det er en forsætlig Machivelli'slk dobbeltstrategi, som Zionistiske PSYOPS eksekverer, da antallet af såkaldt opvågnede udgør en reel fare for imperiet, så lad kognitiv infiltration gå amok, så vi kan udstille imperiets fjender som farlige “tosser” i offentlig gabestok. Den tredje dobbeltwhammy er, at de kognitivt tilgangetagne bliver tastaturkrigere i neocon favør uden at vide det. At de eklatant falske Wilcock/Fulfuck historier skal bruges i ét øjemed, alt imens limited hangout og sande historier bruges internt til at skabe tillid til Q .

Den groteske ironi er, at de som tror på Q qua limited hangout og allerede kendte gamle begreber, bliver ekkokamre for Qs tweaks og drejninger (The 85 Theses of #QAnon (All Quoted))

Den implicitte antagelse er, at Q-kultister ser Q-teamet som sand opposition fordi Qanon-teamet taler i de begreber, man kender i forvejen, ergo må de nye drejninger også være "sande" (twists i favør for imperiet). Det er dobbelt nyttig idioti og non sequiteur, at nogle kryptiske forudsigelser er ”bevis for patriotisme”

Qanon er blevet en Komisk Ali cargo kult, en kopi klon, en kimære, en Frankensteins designet mutant (Cass Sunsteins kognitive infiltrations-design)

“Cargokult-bevægelserne har en række fællestræk; f.eks. er de typisk opstået som resultat af et kulturmøde mellem to teknologisk meget forskellige befolkningsgrupper, hvor den mindst udviklede gruppe opbygger en forventning om overdragelse af teknologisk avancerede genstande fra den anden gruppe”
- Wikipedia

Pointen i denne sammenhæng er, at en Qanon/ Trumist cargokult EFTERLIGNER sandhedsbevægelsernes mærkesager for at opnå street cred, og de “nyopvågnede” tror religiøst på den falske hybrid uden at vide, at Qanon-memer er imperiets forsætlige kopi-paste limited hangout simulacra, som er kopieret fra de oprindelige sandhedsbevægelser.


I 2014 blev et internt dokument lækket fra GCHQ, den britiske pendant til NSA. Dokumentet, der aldrig var beregnet på offentlig udgivelse, havde titlen “The Art of Deception: Training for a New Generation of Online Covert Operations” (" Bedragets Kunst: Træning for en Ny Generation af Online Hemmelige Operationer") og udtalte klart, at "Vi vil bygge Cyber Magikere." Dokumentet fortsætter så med at skitsere de 'magiske' teknikker, der skal anvendes i påvirkning og online informationsoperationer, herunder bedrag og manipulationsteknikker som propagandafortællinger, såsom "forankring", "priming" og "branding".








Officiel planche fra det lækkede dokument - instruktioner i PSYOPS & manipulation. Læg mærke til, hvordan imitation og spillen på allerede eksisterende overbevisninger, er kilde til PSYOPS-manipulatørernes succes (Qanons metode med imitation, 'exploit prior beliefs', 'present story fragments' (crumbs), ‘swap the real for the false & vice versa’, m.m., hvilket passer eklatant ind i skemae) http://paradigmet.blogspot.com/2019/01/denne-artikel-har-facebook-bandlyst.html

Cargo Cult “Cargokult-bevægelserne har en række fællestræk [og] som resultat af et kulturmøde mellem meget forskellige konspirationsteoretiske orienteringer, hvor den nye gruppe opbygger en forventning om overdragelse af avanceret viden fra den anden avancerede gruppe”

Problemet er, at de forveklser den ‘avancerede gruppe” med Qanon og andre Benjamin Fulford’ske blålys, som har kopieret og bastardiseret det fra de oprindelige sandhedsbevægelse, som mange Qanon onanister ikke engang kender, og som de nu belæmper uden at vide det. PSYOP- fake rabbit holes er løsrevet fra det oprindelige og historiebevidsthed, etc. - mange ‘nyopvågnede’ kender ikke oprindelsen til deres ‘udenfor boksen’-tankegang, og følger bastardiserede Deep State designs.


Fantasmagorier af teorier som er tilpasning til landkortet (falske groteske teorier), duer ikke, men er enormt destruktive for sandhedsbevægelserne.


* Militære tribunaler I det “gamle pensum” er militære tribunaler ondskaben selv, men for mange Trumpister/Qanon disciple er militære tribunaler fantastisk! What’s wrong with this picture? Det “gamle” pensum:

The terrorists attacks which will be launched in the United States will be blamed upon middle eastern religious fanatics, Christian fundamentalists, white supremacists, Patriots, or Militias. A more immediate result of these operations will be the increased use of military forces, weaponry, and equipment such as tanks and armored personnel carriers in civilian law enforcement, the suspension or elimination of Habeas Corpus, the elimination of jury trials, the attempted disarming of the American People, and the institution of martial law with
show-trials conducted by a tribunal of judges.
- William Cooper, 1998 (killed 2001), ex-member of the Office of Naval Security and Intelligence


Flere af Coopers forudsigelser er indtruffede, bl.a. fjernelsen af Habeas Corpus, militariseringen af politiet, m.m. I denne optik, vil Militære tribunaler blive brugt MOD sandhedsbevægelserne, og Rex 84* - som er blueprint for FEMA ]1] - kom frem under Iran-Contra høringerne.

Det er IKKE et tilfælde at Trump nominerer LIGE NETOP William Barr, uhyret bag Iran-Contra og George H.W. Bush, (OG hvidvasknig af Clintons), som Attorney General lige nu, mens Pro-Trumpst kultens Qanons promoverer militære tribunaler! Über-Neocon, Elliot Abrams,  der skal slagte Venezuela, er lige blevet udnævnt som US vice-udenrigsminister, og som også blev benådet i forbindelse med Iran-Contra. Hvem bliver den næste? Dick Cheney?

(* Rex 84, short for Readiness Exercise 1984, was a classified scenario and drill developed by the United States federal government to detain large numbers of United States citizens deemed to be "national security threats", in the event that the President declared a "State of National Emergency". https://en.wikipedia.org/wiki/Rex_84 )

I den nye Qanus/Alex Jones version, anses de militære tribunaler, militær undtagelsestilstand og ‘sealed indictments’, som en nødvendig eksekvering for at arrestere Deep State insidere (det konstante mantra; imorgen, imorgen, etc.) Alex Jones kaster f.eks. benzin på det bål med en 180 graders skizo kovending, dvs. hvor det tidligere var sygt med Rex 84, FEMA, etc. under Obama og Bush, er det pludselig en god ting under Trump: Se videodokumentation - tidskode: 9:50 https://www.youtube.com/watch?v=FBiiuk-2qqI

Det er groteskt, farligt og pinligt for dem som religiøst messer; "please, please, please, team Trump, release the sealed indictments, soon" (for det er hvad ufatteligt mange gør).


* Qanon og Alex Jones har lykkedes med at kuppe mange dissidenter i favør for Trump.

* Qanon har allieret sig med sandhed, dvs. opnået 'troværdighed' blandt mange årvågne ved at kopiere mange af sandhedsbevægelsernes bullet points. Q taler deres sprog og i de begreber som de i forvejen kender, og er med til at hijacke mange sandhedssøgende (rekruttering til Qanon/Pro-Trump-narrativet)

* Q-kultens hjørnesten af håb; Q's forudsigelser; at Clinton, Obama og medlemmer af The Deep State vil bive arresterede, er ikke gået i opfyldelse. Q-disciplenes mantraer, Trust, Trust Q, the Plan, Trust Trump, kører dog stadig. Catherine Austin Fitts kalder Q 'Hope porn'

* Q er feedback loops som bruger pre-suasion. AI Bots (kunstige intelligens-robotter på internet), gamification (alle store danske virksomheder bruger dette mega mindfuck contrpl), nudging og sociale videnskaber er i spil. Cambridge Analytica, Palantir, NLP-teknikker, etc. og måske det excessivt legende-ombruste program, Mossad's Talpiot 8200 enheder, er involverede.

Dataminering af dissidenters lokation, orientering og psykologi, hvor headhunting af spil/kodebrydere/genier sker via Cicada 3301, etc.

Cheferne for Cambridge Analytica blev taget på skjult kamera, hvor de pralede med, at de fik Trump valgt ind. Psygroup, det israelske firma, arbejdede tæt med Cambridge Analytica.


'Those US and British politicians who are bashing Russia for foreign “election meddling” could use a more honest set of talking points. It is Israel, not Russia, China, or North Korea, that hosts a blossoming industry of cyber-election meddlers who operate from corporate offices in Tel Aviv, Cyprus, London, Washington, and Tortola. Most, if not all, of these firms, received their start-up funds from Israeli government-backed business development venture capital funds, some of which are solidly linked to right-wing American financiers like Robert Mercer, Paul Singer, Sheldon Adelson, and Donald Trump son-in-law Jared Kushner...PSY-Group's motto was "Shape Reality." Part of their strategy was to create a false narrative that saw Russia blamed by the Western corporate media for US election meddling, when, in fact, it was Israel that was the culprit..'


Det er dog klart, at man altid altid - når man aksiomatisk først har købt påstanden om, at Trump er 'rebel' - vil tilpasse landskabet til landkortet, dvs. det kan aldrig aldrig aldrig være Trump selv (dvs. hans team) som er årsagen til hændelser, som ikke matcher Q's story telling, Alex Jones Pro-Trumpistiske story telling, etc.

Med andre ord: Hvis noget indtræffer, som ikke matcher Pro-Trump lejrens forventninger, er det "ikke Trump som gør det" (har hørt den slags næsten identiske plader mange gange, ligesom 5-6 andre næsten identiske rationaliseringer mht. Trump, Q, AJ, osv)

Det er helgarderet kognitivt binært skema, hvor bolde falder i hht. ens præferencer pga. det aksiomatiske verdensbillede. Man tror på Fulford’ske historier om White Hats med krummer af tvivlsomme Rorshach-”beviser”, mens andet i modstrid med disse postulerede håb, ignoreres eller rationaliseres.

“The hypocrisy is palatable. Trump and his diehard supporters stand shoulder-to-shoulder with the Democrat “Resistance” and the “liberal” media in regard to Venezuela. “It is revealing how the supposedly anti-Trump media have closed ranks and are marching in lockstep with the administration when it comes to overthrowing Washington’s official enemies. The media are not opposing Trump or tyranny; they are enabling it,”


Trump ønskede SELV at invadere Venezuela i sin tid:
"Soros and Trump administration are coordinating their efforts to fund anti-government Nicaraguan groups in the public sector, labor unions, student groups, religious organizations, and media. The same scenario is being enacted by Soros and Trump in Venezuela, where the political opposition, flush with money from NED and Soros-funded groups, have all but paralyzed Venezuela’s political system and economy. Trump, who has lied about his opposition to George W. Bush’s invasion and occupation of Iraq, appears prepared to conduct his own invasion of Venezuela. According to a July 4, 2018 Associated Press report out of Bogota, Colombia, in August 2017, Trump.. asked the two advisers why the United States just couldn’t invade Venezuela and overthrow its president, Nicolas Maduro. Trump told both officials, who warned against an invasion, that it worked for Ronald Reagan in Grenada in 1983 and George H. W. Bush in Panama in 1989."
- Wayne Madse, 05.07.2018 |
https://www.strategic-culture.org/news/2018/07/05/trump-regime-change-soros-style.html
Før Trump kom til magten, udtalte William Engdahl, at Soros er front for Rothschild, og at:
'Understandably neither he nor the Rothschilds want this important fact to be public, so the tight links to his friends in the London 'City', in the British foreign ministry, in the state of Israel and to his mighty friends in the American Establishment would stay concealed." Se også:George Soros Funded by the House of Rothschild - The New American, 2011

Trumps superstøtte, multimilliardæren, Sheldon Adelson, er også Israels mand. At eje begge modsatrettede entiter som kontrollerede oppositioner, etc. er ikke usædvanligt - kontrol, Del & Hersk, etc. Adelson støttede Donald Trump med enorme beløb, mens George Soros finansierer opposition mod Trump, såsom ANTIFA, selvom Soros og Trump åbenbart har fælles interesser i at vælte regeringer, som USA mener skal have 'demokrati'

Trumps handlinger fortsætter og udvider i det store og hele Bush'-Obamas interventionistiske linje i mange aspekter, blot med en totalt anden retorik og stil. Dominans og dødspolitik fortsætter (selv mainstream geopolitikere og analytikere som John Mearsheimer og mange andre politico-pundits påviser dette) David Swanson påpeger det samme
'Did George Soros free Donald Trump of a $312 million debt?: ‘Additionally to that, why have we heard almost nothing about this gigantic giveaway to Trump? And why were Soros and Blackacre, two of the three main investors in the mezzanine loan, scrubbed from media’s coverage of the final debt forgiveness deal? What backroom agreements were made concerning this mezzanine loan?...And indeed, not only was this deal made in a cloaked manner, it may have been the most generous amount of debt forgiveness ever given on a mezzanine loan to a borrower who was in good financial health’ https://trumpsoroschicago.wordpress.com/2016/03/19/trump-soros-chicago/

Uanset hvad Trump gør, fra udnævnelse af tiltagende værre og værre swamp creatures, Mnuchin, Peter Thiel, Bolton, nu William Barr (som får Bolton til at ligne en skoledreng) og Neocon Nazgul uhyret, Elliot Abrams (som Trump-administrationen nu har udnævnt til at smadre Venezuela , kan det derfor, i Qanon onanisternes øjne, aldrig aldrig aldrig være Trump som bærer ansvar.

Jeg er enig, men kun fordi jeg ser ham som Deep State puppet - og om han er Deep State victim (med en eller anden honeypot operation/pornografisk video gennem one-way glass engang i 80'erne) eller Deep State asset, er det i praksis det samme.

Magtkampen drejer sig ikke om Trump som det mindste ud af to onder.

Det er også en stråmand at påstå, at magtens loger er en monolit, blot fordi man ikke er enig i portrætteringen af den magtkamp, som Qanon postulerer (vildleder).


* Et af resultaterne ved Q operationen vil være, at alt det sande (limited hangouts som kognitiv hooks for at kapre de håbefulde blandt sandhedsbevægelserne), bliver smidt ud med badevandet, idet mange folk ikke længere kan skelne skidt fra kanel.

Miskreditering af sandhedsbevægelsernes mærkesager er målet eksternt, mens splittelse og falsk glasur er konsekvenserne internt.

Ikke blot har datamineringen affødt den initiale gamification, som startskud, men affødt videre gamification som kontinuerlig dataminering. Mens legioner af Q-kultister og lign, venter på White Hat helte bryder borgen op indefra, fortsætter imperiet sin Neocon march ufortrødent.....

DET ER EN OMMER - cargo cult cardboard conspiracy, Walmart præfabrikeret LARP, fjervægter fake konspirationsteori og Qanus onanisme PSYOPS duer ikke, det er en trussel mod sandhed og almenvellets trivsel, hvilket er selve grunden til at imperiet skabte det mod dets værste fjender; de oprindelige sandhedsbevægelser. Hope porn og kognitiv infiltration virker. Hvis man ikke kender fjendens teknikker, er man ude på dybt vand.


I filmen The Matrix, er en af de usagte hemmeligheder i øvrigt, at 'the real world' udenfor The Matrix også var en simulation, endnu et lag som arkitekten skabte for at holde styr på undvegne, så oprørerne troede, at de var undsluppet - men meningen var at opretholde magtstrukturen med limited hangouts, for at undgå virkelig flugt ud af The Matrix. Man konstruerede et falskt lag, en begrænset og falsk opvågning, som var forvekslet med en virkelig...nøjagtigt som planlagt (et clue og red flag er bl.a., at oprørernes stronghold og frihedssted i The Matrix hedder 'Zion', wink wink). Der er tekniske ting ved the Matrix som 100% også viser, at det andet lag var en Fake Awakening. Livet er en øvelse i konstant konfrontation med kognitiv dissonans, jo dybere man når ned i Rabbit Holes, hvoraf flere viser sig at være fake eller delvise...

________ ____________


[1] It's no coincidence that CIA monster William Barr, the CIA monster behind Iran-Contra and Bush Senior, in this very moment has been chosen by Trump as Attorney General when military tribunals can be unleashed. The timing is thought-provoking as Rex 84 (FEMA, Martial Law, etc.) was revealed during the Iran-contra hearings AND THAT TRUMP IS THREATENING TO DECLARE AF STATE OF EMERGENCY.

"CIA Covert Operative William Barr Nominated by Trump for Attorney General. His Role in the Iran Contra Affair - The atrocities and crimes of the Bushes and Clintons are unspeakable and unimaginable in depravity and scale. These atrocities were facilitated by William “Robert Johnson” Barr.
https://pueblossinfronteras.wordpress.com/2019/01/22/cia-covert-operative-william-barr-nominated-by-trump-for-attorney-general-his-role-in-the-iran-contra-affair-2/


” These camps are to be operated by FEMA should martial law need to be implemented in the United States and all it would take is a presidential signature on a proclamation and the attorney general’s signature on a warrant to which a list of names is attached.” - 'Main Core": A CIA Database of 8 Million Who Will Be Rounded Up When Martial Law Is Imposed' - Amy Goodman, Democracy Now, november 2008.
Salon.com bragte historien først: 'Bush’s historic abuse of power' – 23. juli 2008 http://www.salon.com/2008/07/23/new_churchcomm/

En senere update her: 'Main Core: A List Of Millions Of Americans That Will Be Subject To Detention During Martial Law', End of The American Dream, 10 juni 2013 (SEE BOTTOM NOTE)

' Justice Antonin Scalia says World War II-style internment camps could happen again' - Washington Examiner, 4. februar 2014 'General Wesley Clark Calls for Putting “Disloyal” Americans in Internment Camps' - World Socialist Web Site via Global Research, 21 juli, 2015

The Cheney/Bush administration has a plan which would accommodate the detention of large numbers of American citizens during times of emergency. (FAST FORWARD 2019: TRUMP IS THREATENING TO DECLARE AF STATE OF EMERGENCY) The plan is called REX 84, short for Readiness Exercise 1984.

Through Rex-84 an undisclosed number of concentration camps were set in operation throughout the United States, for internment of dissidents and others potentially harmful to the state. Existence of the Rex 84 plan was first revealed during the Iran-Contra Hearings in 1987, and subsequently reported by the Miami Herald on July 5, 1987 The Rex 84 Program was originally established on the reasoning that if a “mass exodus” of illegal aliens crossed the Mexican/US border, they would be quickly rounded up and detained in detention centers by FEMA.

” These camps are to be operated by FEMA should martial law need to be implemented in the United States and all it would take is a presidential signature on a proclamation and the attorney general’s signature on a warrant to which a list of names is attached.” And there you have it ~ the real purpose of FEMA is to not only protect the government but to be its principal vehicle for martial law.
- 'Rex 84: FEMA’s Blueprint for Martial Law in America' Global Research, July 15, 2014 - Salon.com Blogs 20 August 2006 http://www.globalresearch.ca/rex-84-fema-s-blueprint-for-martial-law-in-america/3010




Main Core, a list of some 8 million or more names compiled by the CIA and U.S. intelligence. The individuals on the Main Core list will be rounded up after the Constitution is suspended and martial law imposed. Wikipedia entry describing the database: Main Core is the code name of a database maintained since the 1980s by the federal government of the United States. Main Core contains personal and financial data of millions of U.S. citizens believed to be threats to national security. The data, which comes from the NSA, FBI, CIA, and other sources, is collected and stored without warrants or court orders. The database’s name derives from the fact that it contains “copies of the ‘main core’ or essence of each item of intelligence information on Americans produced by the FBI and the other agencies of the U.S. intelligence community.” Senator Feinstein, Rep. Mike Rogers and the apologists for high-tech tyranny insist the NSA’s Prism and Boundless Informant are about protecting us from terrorists. If you are a student of history, however, you will realize this is nonsense. If you know anything about Continuity of Government measures implemented following September 11, 2001 and earlier programs like Rex 84 and Operation Garden Plot, you already have a sneaking suspicion the NSA’s massive surveillance operation has nothing to do with al-Qaeda. It’s about collecting data on American citizens, specifically the eight or so million compiled in the Main Core database.

Following Edward Snowden’s revelations on the NSA, Washington’s Blog posted a quote from investigative journalist Christopher Ketcham, who wrote five years ago that our private informatio …seems to be fair game for collection without a warrant: the e-mail addresses you send to and receive from, and the subject lines of those messages; the phone numbers you dial, the numbers that dial in to your line, and the durations of the calls; the Internet sites you visit and the keywords in your Web searches; the destinations of the airline tickets you buy; the amounts and locations of your ATM withdrawals; and the goods and services you purchase on credit cards.

All of this information is archived on government supercomputers and, according to sources, also fed into the Main Core database. Ketcham of Radar Magazine arrived at the following conclusion, well before the New York Times and the rest of the corporate media reported the latest revelation about the NSA and peddled the lame excuse that it is all about saving us from stereotypical Muslim terrorists who hate us for our freedom: There exists a database of Americans, who, often for the slightest and most trivial reason, are considered unfriendly, and who, in a time of panic, might be incarcerated. The database can identify and locate perceived “enemies of the state” almost instantaneously. He and other sources tell Radar that the database is sometimes referred to by the code name Main Core.

One knowledgeable source claims that 8 million Americans are now listed in Main Core as potentially suspect. In the event of a national emergency, these people could be subject to everything from heightened surveillance and tracking to direct questioning and possibly even detention. The NSA’s Prism and Boundless Informant represent only the latest details of a story stretching back decades. The national security state has spent years and expended billions of dollars in a coordinated effort to categorize and monitor enemies of the state. “Investigations this past winter by groups such as the ACLU and some media outlets have revealed numerous occasions of FBI, Defense Department, and local police infiltration and monitoring of domestic peace groups,” Andy Dunn wrote in March, 2006.

“Further, some of the details surrounding the NSA program and other surveillance operations point to a new paradigm in intelligence operations, which involve massive ‘datamining’ reminiscent of the government’s supposedly shelved Total Information Awareness program.” Dunn notes that the state, beginning with the Alien and Sedition Acts of 1798, has consistently spied upon and regularly persecuted a large number of official political enemies, an effort that realized its nadir with the FBI’s COINTELPRO beginning in the 1960s, a counter intelligence program consisting of illegal, violent and unethical tactics designed to stifle legitimate political activism in the United States. Evidence reveals that COINTELPRO was not dismantled, as the FBI and the government maintained, but was continued.

“Additionally, the now huge ‘national security state’ of dozens of federal and military intelligence agencies conducted similar acts, sometimes coordinated with and sometimes competing against COINTELPRO,” Dunn writes. “The names of these operations sound like something from a 1960s spy show, like ‘The Man From Uncle’: Operation CHAOS, Projects RESISTANCE, MERRIMAC, MINARET, and SHAMROCK.” Of course, the establishment media fails to draw the correct conclusion when it purports to cover the NSA surveillance program. Instead of national security state bureaucrats gone wild in a zealous drive to ferret out al-Qaeda and other bad guys, the massive NSA surveillance program is about discovering domestic enemies of the state that will be dealt with after martial law is declared under the ruse of a false flag attack or a catastrophic natural emergency.


Research noter:
https://www.dailydot.com/layer8/qanon-the-storm/
https://www.vice.com/en_us/article/ywex8v/what-is-qanon-conspiracy-theory
https://en.wikipedia.org/wiki/Gamification#Techniques
https://www.sott.net/article/386602-QAnon-is-a-PsyOp-designed-to-mislead-Trump-supporters-and-divide-alternative-news-readers
https://thedeepstate.com/qanon-intel-psyop/
https://www.opdeepstate.com/2018/07/20/qanon-is-a-hoax-and-a-psyop/
https://www.roguenews.com/news/2018/qanon-iran-psyop
https://www.citizensinvestigativereport.com/2018/01/is-qanon-government-psyop-1-theory-and.html
http://blog.banditobooks.com/qanon-and-deception/
https://samueljwoods.com/30-principles-pre-suasion-robert-cialdini-conversions/
http://ronstadt.proboards.com/thread/5331/trollling-qanons-storm-trumps-america


Kommentarer

Populære opslag