Elitens Mål NUMMER 1




 Will You Worship the AI God?


                                             
                                                   Nyeste Video fra Truthstream

af ChaosNavigator


Det Ahrimanske ønsker, at viden er blottet for varm menneskelig interesse og bånd, som skal blive opbevaret i biblioteker og ikke at leve i menneskelige sjæle.

I medicin: materialistisk, mekanistisk (og forfærdelig) eksperimentalisme og behandling uden forståelse for det levende menneskelige individ.

I teknikker: meget raffinerede udviklinger, men udelukkende rettet mod opfyldelsen af dyriske behov, og fremmelsen af menneskelig nedstigning i sansernes verden med total udslettelse af menneskets spiritualitet.

I verdenssyn: Mennesker som dyr, dyr (og alle levende ting) som mekanismer, non-eksistens af sjæl og ånd - og manglende eksistens af den moralske virkelighed: amoralisme.
- Rudolf Steiners karakteristik af ahrimaniseringen af menneskeheden, et perfekt match, identisk med Transhumanisme


Alt forandrer sig yderligere radikalt snart - ordet dækker ikke.
Et andet vanvittigt superlativ kræves, som ikke eksisterer i
sproget.


                               
Most People Don't Even Realize What's Coming


'2045: A New Era for Humanity' – den første større officielle promovideo i det 21. århundrede for Transhumanisme, måske det mest svimlende aspekt af teknologi. Elitens blueprint NUMMER 1 par excellence. Billioner af dollars pumpes ind i dette. Det du ser er ikke overdrivelse, ikke hype, men deres dødensalvorlige intention, og støttet med billioner af dollars af cutting edge vestlig teknologi og den øverste elite:





2045 Initiative, 28. apr. 2012 You Tube og websites:
https://www.youtube.com/user/2045ru
http://2045.com og http://gf2045.com



2020, 2025, specielt 2030 og 2045 er afgørende officielle milepæle, både for Agenda 21 (nu omdøbt til '2030'), AI, NEOM - verdens største, første og officelt mest ambitiøse projekt, en AI superby (selv dansk udenrigsministerium er involveret). Smart Grid, DNA som 'CPR'-nummer, Artificiel Intelligens som blueprint for ALT, m.m. er Alfa og Omega for dette projekt. NEOM
er stort set verdens første transhumanistiske prototype mega-by - verdens største 'smart city'. Israelerne, Russerne, Kineserne, Japanerne, USA, og mange af de største high-tech og finansielle kræfter i verden tilslutter sig dette titaniske superprojekt.  Smart Grid, Smartphone, Smart Meters, m.m. - alt vil indgå i dette blueprint.

Forestil dig en blanding af Science-Fiction historier, såsom Elysium, Minority Report, Brave New World, Hunger Games, Gattaca, Skynet/Terminator, m.m., og en idé begynder at forme sig i tågen. Agenda 21, nu omdøbt til 2030 - er en explicit del af NEOM og 2030 er en milepæl i det transhumanistiske projekt.




          NEOM  - Vanvittig vigtig video



The Privacyless, Freedomless Smart City of
2030 the Elite Are Engineering



Se min artikel om Transhumanisme her på engelsk.


Vi lever i en tid, som en Science Fiction bog ville beskrive, som 'den tid, hvor alt allerede var forandret, hvor alt var omvendt, og alt som vi troede vi vidste, var forkert, men folk var for bange, for uvidende eller hjernevaskede til at forstå, hvad som foregik, og mange lod og handlede som om, at alt stadigt var normalt... men det var det ikke! Som bekendt overgår virkeligheden Science Fiction.

Jeg vil anbefale på det kraftigste at se alle disse Truthstream videoer i denne post, for de har ypperligt langtidsperspektiv samt snapshots af, hvad som foregår nu fra en 30.000 fod høj position.

Der er hos mange mennesker 'en tendens til at bruge sin skepsis på dem, som eksponerer de ansvarlige for den fortræd der bliver begået, i stedet for dem som begår fortræd. Med andre ord; i stedet for at stille spørgsmålstegn ved myndighederne, stiller de spørgsmålstegn ved dem, som stiller spørgsmålstegn ved myndighederne.' (Sharyl Attkisson)

'Hvis du ikke er forsigtig, vil aviserne få dig til at hade de mennesker, som er undertrykte, og elske de mennesker som udøver undertrykkelsen'
- Malcolm X

'Jo mere et samfund driver bort fra sandhed, jo mere vil det hade dem, som ytrer den'
- George Orwell

Denne mentalitet baner ultimativt vejen for det Ahrimanske, det maskinelle sjælløse ingentingsland, som Rudolf Steiner talte om. Derom hersker ingen tvivl. Dette er ikke engang en emotionel dom, snarere en mentalt faktuel konstatering.

Der er mange mennesker idag, som føler sådan om deres regeringer og medier, for når de bliver konfronteret med, at deres egne regeringer taler usandt og fordrejer tingene, argumenterer de i favør for bødlen, som var det en frelser. De tror på lægerne, tror på autoriteterne, tror på TV2, tror at mobilstråling er 100% harmløst, tror på uddannelsesskaden som amen i kirken - hvor de forveksler landkortet (konditioneringen) med landskabet (virkeligheden), etc... og forsvarer generelt uafvidende deres eget slaveri og fangenskab med Munchausensk ønsketænkning og Djævlens advokat-argumenter, som ligner Komiske Ali uden, at de selv kan se selvbedraget, samtidigt som de Stockholmsyndromistisk erklærer sig frie og oplyste, etc.

Når en slave i gamle dage befriede sig selv og flygtede fra slaveplantagen, var der tilbageblevne slaver, som foragtede flygtningen fordi han forbrød sig mod slaveejerens ejendom - han 'stjal' jo sig selv! Hvilket medførte de andre slavers forargelse, som ikke havde uafhængig egenfølelse af retten til at bestemme over egen krop - den tilhørte jo ejeren!.

I freed a thousand slaves I could have freed a thousand more if only they knew they were slaves
- Harriet Tubman

Sådan kender jeg mange autoritetstro venner idag i KBH, som er slavisk autoritetstro og fårede. Fedtmulede, Fætter Guf, goofy og ukritiske, sluger de 99% af alt som medierne og staten fortæller dem, som den skinbarlige sandhed. De er ubevidst medansvarlige for at internalisere fangementaliteten som 'normal', faktisk at gøre fængslingen usynlig og kalde den 'frihed', så individet ikke behøves at blive tvunget af staten, fordi de pligttro elsker deres underdanige, suicidale Stockholm-syndromistiske servilitet, endda uden at være bevidst om dette (Governmentality). Håbløst autoritetstro og slavisk kollektivistisk bliver man uafvidende livsfarlig for sig selv og andre mennesker, hvor alle individualistiske udbryderforsøg angribes af ellers godhjertede kollektivistiske mennesker i slaveplantagen, der som kyllinger holder sig selv og hinanden i skak.


Tyranniets suveræne mysterium er at fastholde mennesker i en tilstand af bedrag, og camouflere den frygt, hvormed de skal holdes i skak, så at de vil kæmpe for deres underdanighed, som om det var deres frelse
– Baruch Spinoza


Spinoza, Carl Sagan, Platon, Voltaire, Chomsky, Bertrand Russell, Goethe, Huxley, og mange andre synes at være i konsensus, om dette til enhver tid historisk herskende princip om ubevidst ufrihed, og har ofte næsten identiske udsagn


Hvis du giver en slave vinger, vil han feje gaden med dem
- polsk ordsprog

Frygten for frihed, gør os stolte af at være slaver
― Ukendt

'Det er svært at frigive tåber fra de lænker de ærer'
― Voltaire

“Det er ikke kriterie for sundhed at være veltilpasset til et dybt sygt samfund.”
- Krishnamurti


"Det moderne menneske er mere patologisk i sin normalitet end på sindssyghospitalet'
- C.G. Jung

"Sindssyge i individer er sjældent - men i grupper, partier, nationer og epoker, er det reglen"
- Friedrich Nietzsche

'Fangen vender tilbage til hulen for at informere fangerne om, at de er fanger. De tror ikke på ham. og truer med at slå ham ihjel, hvis han forsøger at sætte dem fri'
- om Platons Hule og Sokrates

' Lykkelige slaver er de bitreste modstandere af frihed '
―Marie Freifrau von Ebner-Eschenbach


Så kan man bowle videre i fred, spille World of Warcraft, pudse ens iPhone, spise bøf i kolonihaven i fred, mens man ser Vild med Dans, og blive spist af med smuler fra SKAT's bord med voldsmonopolet i hånden, hvilket indgyder en illusorisk følelse af et godt liv ved skjult slet pauver bestikkelse med bil, hus, vovse...og skulle lidt lys trænge ind i sprækkerne, råbes der øjeblikkeligt i panik: 'træk gardinerne for', for den som lever skjult, lever godt....hvis dette overhovedet altså er et 'godt liv', og ikke en ubevidst hån mod livet.


'Når psykopater er dem der tegner de politiske linjer og generaldirektørerne for de store firmaer, så bliver den måde de tænker og rationaliserer på - deres 'moral'- også den gængse kultur og 'moral' i den brede befolkning over hvem de råder. Når det sker, så bliver sindet i befolkningen inficeret på samme måde, som et patogen inficerer den fysiske krop. Den eneste måde at beskytte os selv på overfor denne patologiske tankegang er at vaccinere os selv imod den, og det er gjort ved at lære så meget som muligt om psykopati og dens indflydelse på os. Sagens kerne er at denne "sygdom" trives i et samfund, hvor dens eksistens er benægtet, og denne benægtelse er planlagt og bevidst'
- Psykopatens trick: At få os til at tro at det onde kommer et andet sted fra


Når individets grumme erkendelse om statens og pressens enorme løgne, indfinder sig, er handling selvsagt nødvendig, idet forsætlig tavshed er medvirkende til destruktionen af almenvellet. Derfor har ordsprog, såsom 'når uret bliver til ret, bliver modstand til pligt', en evig universel sandhedsværdi – spejlbilledet af denne aforisme er i øvrigt også, at magten har specialiseret sig i spin, der usynliggør dens uret, idet de åbenlyse årsager til uret altid fører til oprør. Subtil sindelagskontrol er af samme grund livsvigtigt at gøre sig bekendt med for ikke at ende som offer for den.


Det er i magtens interesse - i særdeleshed den transhumanistiske ideologi som par excellence er verdens mest magtfulde på elitens plan - at gøre mennesker mindre vidende og mindre empatiske, da empatien og sand viden er forudsætning for at hjælpe andre - med andre ord, man ønsker ikke at folk vågner op til, at staten og medierne lyver og bedrager i morderisk grad.

At erkende, at den virkelighed man er blevet påduttet er forkert er urovækkende og destabliserende. De fleste ønsker muligvis ikke at vågne, for de vil nyde deres liv i fred. Har hørt det mange gange. Forståeligt, men ikke løsningen. Mennesker der vågner op i stort antal nu bliver empatiske 'aktivister' (fordi alt andet er vanvid), og sådanne empater vil befinde sig i et modsætningsforhold til the Deep State, og statens, mediers, og multinationale interesser, hvad enten de vil det eller ej.

Den empatiens smerte der opstår ved erkendelsen af, at 'alt er omvendt', er for hård en pris at betale . Den nye faustiske samfundskontrakt mellem Staten og individet i løgnens tidsalder er derfor at foretrække af ren og skær psykisk bekvemmelighed (i magtens favør). Den sociale smerte man oplever som følge af empati med sine medmenneskers smerte pga. indsigt i almenvellets destruktion, vil blive forsøgt fjernet via psykologiske og teknologiske metoder, men prisen er at vælge uvidenhed, og ultimativt at tabe sit hjerte for at blive befriet fra empatiens smerte - det sidste er også et af tekno-transhumanismens mål [1]; at fjerne psykologisk smerte via teknologi, og opnå fysisk udødelighed ved at fusionere mennesket med maskiner.

Med andre ord, snart spørger den nye faustiske samfundskontrakt i den vordende tekno-transhumanistiske tidsalder: "Vi kan udslette dine traumer og den sociale smerte du oplever som følge af din empati med dine medmenneskers undergang. Skriv under her på denne Faustiske kontrakt, og du vil få adgang til den nye virkelighed, der vil gøre dig i stand til at nyde dit liv i permanent fred fra empatiens smerte'


Ondskabens/psykopatiens største fordel er, at sandheden om ondskaben er for grusom at indse, så folk hepper ubevidst på løgnene qua bekvemmelighed.

Deres ubevidste motto er; 'lad mig være i illusionen om frihed, så jeg ikke opdager, at jeg lever i ufrihed' – dette er muligvis selve essensen af elitens forsætlige perception management.

Implikationen er, at godhjertede mennesker oftest ikke kan håndtere en så stor grad af psykopati/ondskab, nemlig fordi det ER så ondt (løgnene og manipulationerne er 'for onde' – pædofili blandt toppolitikere, ISIS skabt af vestlige efterretningstjenester, vacciners ineffektivitet og skadelighed, massemanipulation, osv.)

Den anden implikation er, at godhjertede mennesker - hvis de nogensinde opdager sandheden om, at en sådan ondskab (i mangel på et bedre ord) faktisk eksisterer - så gælder det samme igen; man kan ikke håndtere en så stor grad af psykopati/ondskab, nemlig fordi det ER så ondt.

Det er følelsesmæssigt for bebyrdende, udbrændthed,,osv. Resignationens usagte motto bliver: 'Verden og livet er hårdt nok uden sammensværgelser, og jeg kan ikke klare det hele. Jeg vil bare nyde mit liv'.


De vender (forståeligt) deres ansigter væk fra det onde og nægter at håndtere virkeligheden, og søger trøst i de 'mindre radikale' intellektuelle 'gatekeeper fortællinger, som nægter at erkende, at Deep State psykopatokratiet eksisterer.

Disse 2 implikationer er hindringer for at opdage sandheden om tyranniet på grund af 1) kognitiv dissonans og 2) hvis de i sidste ende overvinder den første hindring (kognitiv dissonans), er der stadig den uforfalskede grumme sandhed om psykopatokratiet. Derfor vender mange alligevel hovedet bort pga. ondskabens radikalitet, da den er for meget at bære følelsesmæssigt for godhjertede mennesker.

Dette kan resultere i Cypher-arketypen (Agent Smith and Cypher), hvor man ønsker at glemme den underliggende grusomme sandhed bag 'demokratiets' slør pga traumatisering.


Eternal sunshine? Scientists create technique to delete traumatic memorie
s


Science-fiction could soon be reality after researchers found a way to delete painful memories



Science-fiction could soon be reality after researchers found a way to delete painful memories. The concept was explored in the film Eternal Sunshine Of A Spotless Mind where Jim Carrey (pictured) and Kate Winslet decide to erase each other from their memories after a difficult break-up

The Forgetting Pill Erases Painful Memories Forever | Wired

Endnu mere bekymrende er denne ahrimanisering under tyranni og sammenbrudsscenarier; regeringens forsikring overfor de tillært hjælpeløse, hvor den faustiske ubevidste pagts pris er lydighed i bytte for større 'sikkerhed' og komfort. Frygt for straf og kognitiv dissonans VS behovet for følelsesmæssig sikkerhed og 'stabilt verdensbillede' kan få mennesker folk til forkaste virkelighed, forblive HELT uvidende og foretrække "uvidende lyksalighed" i bytte for større følelsesmæssig trøst uden, at man erkender, at man bliver "nyttig idiot" og samarbejdspartnere med en morderisk magt i farlige tider af undertrykkelse. Afgiv flere friheder for mere 'sikkerhed'.

I forbindelse med en hedonistisk virtual reality med 3D masker påklistrede på hovederne, vil dette være opskriften på en faustisk kollektiv katastrofe, hvor alle bliver yderligere atomiserede og passiviserede i individuelle VR-kamre, men forbundet via en form for transhumanistisk Group Mind kollektivisme, hvor sanselig tekno-hedonistisme forstærkes in extremis.



Mark Zuckerberg, ekstremt dubiøs og drakonisk CEO for Facebook, et totalitært og globalt overvågningsorgan for USA's, UK's og Israels efterretningstjenester - Fagre Nye Verden med Virtual Reality er morgendagens Huxley'ske perception management 3D-udvidelse af det nuværende kollektivistiske kontrolsystem idag. 'Vi giver dig den virkelighed, du ønsker' - The Future is Now! 'Does Facebook want to read your THOUGHTS? Secretive division may be developing a mind-reading device' (Daily Mail 2017)

Jeg tror ikke man kommer udenom, at den menneskelige oplevelse af ondskab er forbundet med psykopati, så selve opdelingen; enten/eller i forhold til temaet; ondskab VS psykopati, er til dels en falsk modsætning, idet ondskabens konkrete virkninger bl.a. skyldes manglende empati (psykopater føler ingen empati - ondskab forårsager ondt, unødig smerte mod andre mennesker ved at lade totalt hånt om deres smerte og liv). Det er ikke kun et strukturelt problem med institutioners upersonlige virkninger.


At vi kever i en tid, hvor alt er endnu mere absurd og omvendt i det ekstreme, uden at det opdages af flertallet, er en form for kollektivt Stockholmsyndrom. Et berømt nyere ofte citeret digt, illustrerer tidsåndens absurditet:

'Just look at us. Everything is backwards. Everything is upside-down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information, and religion destroys spirituality.'
- Michael Ellner

Jeg udvidede Doktor Michael Ellners digt i 2015 ved at sætte tingene yderligere på spidsen:



 Husk at sætte danske undertekster til
          Link og tekst på engelsk



Alt er omvendt. Alt er baglæns. Vi lever nu i en verden, hvor alt er vendt på hovedet

Læger ødelægger sundhed men påstår de beskytter den
og ofrene for sygdom forsvarer lægerne selvom lægerne eksponeres som sygdomsfremkaldende
Du stoler jo på dem....

Psykiaterne ødelægger sindet men påstår de sanerer det
og ofrene for sindssyge forsvarer psykiaterne selvom psykiatere eksponeres som sindssyge
Du stoler jo på dem....

Domstole ødelægger retfærdighed men påstår de opretholder den
og ofrene for uretfærdighed opretholder domstolene, selvom domstole eksponeres som uretfærdige
Du stoler jo på dem....

Universiteter ødelægger viden men påstår de bevarer den
og ofrene for uvidenhed bevarer universiteterne, selvom universiteter eksponeres som uvidende
Du stoler jo på dem....

Mainstream medierne ødelægger information men påstår de spreder den
og ofrene for misinformation spreder mainstream medierne, selvom mainstream medier eksponeres som misinformerende
Du stoler jo på dem....

Videnskaber ødelægger sandhed men påstår de søger den
og ofrene for usandhed søger videnskaberne, selvom videnskaber eksponeres som usande
Du stoler jo på dem...

Banker ødelægger økonomien men påstår de beriger den
og ofrene for forarmelse beriger bankerne, selvom banker eksponeres som forarmende
Du stoler jo på dem...

Regeringer ødelægger frihed men påstår de forsvarer den
og ofrene for frihedsberøvelse forsvarer regeringerne, selvom regeringer eksponeres som frihedsberøvende
Du stoler jo på dem...

Religioner ødelægger spiritualitet men påstår de frelser den
og ofrene for de uspirituelle frelser religionerne, selvom religioner eksponeres som uspirituelle
Du stoler jo på dem...

En kort udlægning: Hovedpersonens erklæring - 'Alt er baglæns. Vi lever nu i en verden, hvor alt er på hovedet' – kan nærliggende ses som en simpel dramaturgisk arketypisk variant af Heltens Rejse, hvor 'helten' i dette tilfælde, tolkes som det opvågnede mindretal af menneskeheden, der erklærer, at tilliden til de nuværende centrale institutioner er malplaceret - stivnede indoktrinerende vederstyggeligheder, der radikalt bør transformeres, idet de er ekstremt korrumperede, der opretholder et falskt og destruktivt paradigme pga. økonomiske og magtfuldkomne særinteresser. Men hver gang institutionerne eksponeres for 'radikalt', forsvares de af mennesker, der er konditioneret fra vugge til grav til at stole blindt på institutionerne, en grotesk ironi som kan tilskrives en psykologisk fortrolighed, som er indlejret dybt og har 'standardiseret' de paradigmatiske normer i menneskers sind, hvorfor de opleves som 'normale', 'sunde', etc. alt imens paradigmet er falskt og normerne i virkeligheden er psykopatologiske.

Der er en civilisationskamp som udspilles mellem antagonisternes fortælling; den blindt lydige befolkning (som uafvidende har internaliseret institutionernes uanfægtelighed) versus 'Taleren' - den opvågnede del af menneskeheden . Talerens indignation stammer fra det faktum, at flertallet i 'Platons Hule' fortsætter med at beskytte og stole på det ubevidste slaveri på grund af malplaceret tillid og blind lydighed. Han beklager sig over, at hans ord falder for døve ører. Den gentagne sætning; 'du stoler jo på dem', er en ironisk afmægtig tone der kommer af frustration over den kollektive søvn og ubevidste suicidalitet. Hovedpersonen påpeger absurditeten og modsigelserne - modsigelser som fangerne ikke kan se, alt imens de blindt følger vejen til ødelæggelsen af almenvellet. De vildledes af normaliseringen af ​​hensygnende magt og medieinstitutioner, hvor uerkendt kollektiv psykopatologi via politisk korrumperede og psykopatiske ledere, samt perception management, definerer en stor del af undersåtternes virkelighed, der uafvidende befinder sig i et mentalt fængsel forvekslet med frihed. Endemålet er transhumanisme.


Vi ved fra Bertrand Russell, Aldous Huxley, og mange andre daværende og nuværende kilder, hvad endemålet for teknokratisk elitær styring er:

'Det som vil være af største vigtighed politisk, vil være massepsykologi. Hvad som er essentielt i massepsykologi er overtalelsens kunst…..vi ved at glitter og underholdning vil gøre mere for overtalelse end den mest elegante række af syllogismer. Med tiden vil håbet være, at man kan overtale enhver om, hvad som helst, hvis man kan få fat i vedkommende som ung, hvis penge og udstyr faciliteres af Staten…..[der] vil blive gjort store fremskridt, hvis det bliver gjort af videnskabsmænd under et videnskabeligt diktatur….Fremtidens socialpsykologer vil have et antal af skoleklasser af børn under sig, hvor forskellige metoder afprøves, som vil producere en urystelig overbevisning om, at sne er sort [hvidt er sort]. Snart vil forskellige resultater indfinde sig. For det første, at hjemmet er en forhindring. For det andet, at ikke meget kan gøres medmindre indoktrineringen starter før 10-årsalderen. For det tredje, at repetitiv musik er meget effektivt. For det fjerde, at overbevisningen om, at sne er sort, skal anses for at være en mening som er morbidt excentrisk…..Selvom denne videnskab vil blive studeret omhyggeligt, vil den blive rigidt begrænset til kun at omfatte den herskende klasse. Befolkningen vil ikke blive tilladt at vide, hvordan deres egne overbevisninger er blevet skabt. Når teknikken er blevet perfektioneret, vil hver eneste regering med ansvar for uddannelse være i stand til sikkert at kontrollere sine undersåtter uden hjælp fra hære eller politimænd'
- The Impact of Science on Society, 1952, Bertrand Russell [min markering]


[De vil] få folk til at elske deres trældom og producere diktatur uden tårer, en form for smertefri koncentrationslejr for hele samfund, så at folk vil få frataget deres frihedsrettigheder, men de vil snarere nyde dette fordi de vil være distraherede fra ethvert ønske om oprør pga. propaganda og hjernevask. Og dette synes at være den endelige sidste revolution” [dvs. elitens revolution, da enhver folkelig tilskyndelse til oprør vil være udslettet]
– Aldous Huxleys forudsigelse om fremtiden, Tavistock, 1961


Menneskeheden står i et vakuum, og fra et vakuum er der en direkte vej til tilintetgørelse og degeneration....der er intet som peger på, at udvikling fortsætter. Tværtimod - vi ser klart væksten af personlighed på bekostning af essens, dvs. væksten af det kunstige, det uvirkelige, det fremmede, på bekostning af det naturlige, det virkelige, hvad som er ens eget....nutidig kultur forlanger menneskelige robotter, og folk mister utvivlsomt deres uafhængighed og bliver forvandlet til robotter, automatons, til dele af en stor maskine ....mennesket bliver en villig slave. Det behøver ikke længere lænker. Det begynder at blive glad for dets eget slaveri. Og dette er det mest forfærdelige som kan ske for mennesket'
- Gurdjieff


Det er ikke til at udvikle en kritisk teori om den sociale virkelighed i en fragmenteret, narcissitisk og relativistsk uvirkelighed, hvor folk er tilfredse under patologiske omstændigheder, som burde opleves som værende dybt utilfredsstillende og ufri.

Tilfredse slaver gør elskende mennesker ulykkelige - dét i en verden af universel løgn, hvor fornægtelsen af sandhed bliver tilstræbet, hemmeligt hjulpet på vej af en elite, som de fleste er ubevidste om, hvis ultimative mål er transhumanismens fuldstændige virkeliggørelse.

The Dutch Anthroposophist Bernard Lievegoed, in his deathbed testament, made the following remarks: "... at a meeting of young people in Breslau, [Rudolf Steiner said] that Ahriman will do everything in his power to advance this moment as much as he can. .. It will depend on all of humanity together whether Ahriman will succeed in this or not.... Whether he will succeed in this will depend on the question whether there will be enough people who see through his designs.

'Ahriman guides certain forces in evolution in such a way that they may be of the greatest possible advantage to him. And evil would result were people to live on in a state of drowsy unawareness'
- Rudolf Steiner




[1] Transhumanismens fremmarch, det post-humane u-menneske

'Transhumanisme (Ofte forkortet >H eller H+) er en international, intellektuel og kulturel bevægelse, der går ind for at bruge videnskab og teknologi, til at forbedre/udvide menneskets intellektuelle og fysiske formåen, og eliminere/svække uønskede vilkår (Såsom: Ælde, sygdom, smerte og død). Nogle transhumanister forestiller sig at en eventuel transhuman fase vil blive afløst af en posthuman fase. De forestiller sig f.eks. at menneskene afløses af Cyborgs, og det er altså en sådan radikal transhumanisme der kaldes for posthumanisme.' - Wikipedia.

Ray Kurzweil, Google's AI ingeniør og transhumanismens tekno-ypperstepræst, anser selv teknologien for at være et tveægget sværd, og selvom der er mange positive aspekter, er der transhumanistiske tiltag, der er ekstremt faustisk negative. Der bliver skabt et frådende hav af utilsigtede konsekvenser. Francis Fukuyama har kaldt transhumanisme ‘verdens farligste idé’. Gigantiske beløb – med enorme teknologiske implikationer på højeste niveau til følge – pumpes ind i udvikling og forskning. Virkeliggørelsen af et tekno-transhumanistisk socialt stratificeret samfund, finder vi også i den dystopiske SciFi-film, 'Elysium'. Essensen af Elysium er kun ét delaspekt af implikationerne af transhumanisme, og er ikke usandsynligt, men en potentielt nær dystopi. DARPA, Pentagons ultra-high-tech leverandør, er intimt forbundet med de transhumanistiske tiltag.


Kritikken af transhumanismen er stort set de følgende 9 punkter: Infeasibility (Futurehype argument), Hubris (Playing God argument), Contempt for the flesh (Fountain of Youth argument), Trivialization of human identity (Enough argument), Genetic divide (Gattaca argument), Threats to morality and democracy (Brave New World argument), Dehumanization (Frankenstein argument) Specter of coercive eugenicism (Eugenics Wars argument), Existential risks (Terminator argument). Dog tyder meget på, at de elitære kræfter, anser transhumanismen som et ultimativt ideologisk fremtidsmål for global forandring, en.wikipedia.org/wiki/Transhumanism#Debate

Kommentarer

Populære opslag