Klima ... hedder det ikke miljø?

Det er interessant, at man er nødt til - surprise, surprise - at læse Berlingske Tidende for at læse nogetsomhelst om Climatgate, nu i version 2.0. Og her gik jeg som gammel venstrefløjer naivt at troede, at de såkaldte 'progresive' medier skulle være de første til at afsløre storindustriens og den globale elites svindelnumre (OK, jeg krukker bare, det troede jeg så ikke ... )

Vi taler om Climatgate, altså hele svindelnummeret om menneskeskabt global opvarmning og ‘giftstoffet’ CO2 - hele mega-spinn-tricket, som der nu tjenes kassen på via en enorm industri. Eller som James Follett rammende kalder det: Den globale opvarmnings-kirke.

Det må skyldes, at en række journalister er blevet en del af den internationale industri / religion (religion har altid været en effektiv måde at lænse folk for penge), der har vokset sig op omkring denne svindel, som ganske mangler solid videnskabelig underbygning. Teaterstykket er bygget op omkring to henholdsvis East Anglia Universitety i England og Penn State University i USA i samarbejde med IPCC.

Det er pinligt og sørgeligt, at den såkaldte kritiske venstrefløj er nemmere at narre og mere bagstræberisk end den såkaldte reaktionære højrefløj, hvor der tilsyneladende er en del, der har gennemskuet tricket. 70'er-begreberne passer ikke længere, men det har man ikke opdaget. Man skal blot vifte med en af de politisk korrekte emner, så hopper venstrefløjen på den med samlede ben, for den er opdraget til at reagere på paroler, der smager rigtigt. På samme måde ser man nu venstrefjøjen kaste sig hovedløst i den degenererende og korrupte EU-projekt for tiden, men der er voksende - og berettiget, realistisk modstand mod det blandt såkaldte højrefløjsvælgere. EU er et af hovedorganerne for den enorme korruption, der har vokset sig op om CO2-kvoter.

I udlandet ser man den samme trend. En Obama overhaler for tiden Bush-administrationens krigsliderlidighed indenom med 200 kilometer i timen. Den amerikanske venstrefløj blev taget ved næsen, big time!

Og var det ikke demokraten og løgneren, Al Gore, manden der forfalskede videnskabeligt materiale, så det underbyggede det korporatistiske svindelnummer om global opvarmning. 31.000 videnskabsfolk underskrev en protestskrivelse, der på det kraftigste frabad sig at blive citeret for at ‘Videnskaben’ nu var enige om, det global opvarmning var et menneskeskabt fænomen, og at CO2 var et giftstop, der forurenede. Hvor blev den skrivelse af i medierne?

Al Gore ‘kom lige til’ at bytte rundt på timingen i den parallelkurve med opvarmning og CO2, som han jonglerede med i sit oppulente verdenstournerende powerpointshow.. Den kurve, Al Gore stjal og manipulerede viste oprindeligt, at CO2-indholdet i luften er 800 år BAGEFTER den globale opvarmning og er derfor et RESULTAT af samme!

Hvornår tør medierne generelt beskæftige sig med det politisk ukorrekte felt af svindel, der er foregået på dette felt, i IPCC, på East Anglia Universitetets klimaafdeling? Er det ikke deres fornemste arbejde at gøre det job? Hvornår ser vi en journalist med nosser, hjerne, retfærdighedssans og uafhængighed nok til at vove sig ind på dette emne?

Det bliver fx. ikke den såkaldt progressive avis Informations Jørgen Steen Nielsen, for han er alt for indfedtet i gastågerne. Det hedder teknisk set 'investeret interesse', manden lever af at beskrive emnet. Og hvad gør manden så? Det samme som sine ligeså ignorante kolleger: downloader den strøm af info, der nedkommer fra mediekværnen, der har ham og de andre som foderkvæg. Intet kommer for tiden igennem denne kværn, som ikke er udtænkt til at ankomme. Og faktisk tror jeg på sin vis, man godt kan kalde CO2 - en af planetens livsnødvendige og essentielle forudsætninger for liv - for et giftstof. Det har som emne og begreb forurenet vores bevidsthed, vores viden om naturen, vores miljødebat OG vores hæderlighed.

Og så har det perverteret vores forståelse af, hvorfor afbrændingen af fossilt brændstof er en af største svøber for menneskeheden - nogensinde! Menneskabt global opvarmning er opfundet af de selvsamme mennesker, der ikke ønsker en seriøs debat og dybdegående forståelse af dette betændte emne.

https://sites.google.com/site/paradigme2010/facts-…
http://www.corbettreport.com/corbett-report-radio-…
http://climatedepot.com
http://joannenova.com.au
http://www.climatereview.net
http://www.youtube.com/watch?v=Rx5GnsL_ETU
eller hvis du bare er til elevatorversionen og et godt grin:
http://www.corbettreport.com/interview-419-marc-morano
 
Jamen, nu har vi fået en klimaminister!

At vi i DK har fået en sådan tingest er i sig selv grotesk. Ordet klima er blevet det substitut-ord, et stykke orwellske nysprog, der forhindrer os i nogensinde at bruge de ord, der i virkeligheden skulle bruges. Never mention the war! Klimaævlet er en del af tabuiseringen og udmanøvreringen af ægte miljø-problematik og ægte forståelse af, hvad det egentlige problem er med afbrændingen af fossile brændstoffer.

Fokus er flyttet over på klimaløgnen, og al nødvendig samtale om henholdsvis miljø og den mentale, videnskabelig, politiske, sociale og financielle olieforurening af verden er hermed forurenet og stort set forstummet.

Men jagtens på olie nu er ved at eskalere 3. verdenskrig frem hos de korrupte, kyniske ledere af de afdankede og afdankende Imperier, sidder alle idioterne fra minister til blogskribent og onanerer med latterlige heppekors-pseudo-diskussioner om, hvorvidt koprutter skal beskattes.
Ingen, INGEN af de diskuterende parter har på NOGET tidspunkt seriøst studeret videnskaben bag postulatet om CO2 som et giftstof og global opvarmning som forårsaget af mennesker - og koprutter - seriøst. ALLE har ukritisk slugt svindleren Ra’s Al Ghul aka Rascal Al Gore’s udsagn om, at al diskussion nu ophørte, for nu var HELE videnskaben enige om, at det var sådan. Hvilket han så fik en nobelpris for. Det var samtidig med, at præsident Osama fik nobeprisen for at escalere Bush-administrationens krige i retning af 3. verdenskrig! Kan man tale om et mønster her?

Og så startede en ny beskatning, ligeså korrupt som den katolske kirkes, den romerske kults ‘beskatning’ af synd i middelalderen. På mange punkter er det identisk med urfænomenet. Vi er bange for djævelen = det onde ‘derude’ = naturen, vi har syndet = det er vores skyld ‘derinde’, vi må sone vores synd og betale aflad = vi skal beskattes igen-igen-igen.

Og nu har vi så fået en klima-svindel-minister. Og Vorherre er gået på lokum.

Kommentarer

Populære indlæg