Angrebspagten NATO

En lektor ved forsvarsakademiet skriver i en kommentar til et NATO-angreb på en pakistansk kontrolpost, at 'Islamister fører propagandakrig mod NATO', eller har tænkt sig at gøre det. Men det er jo også en lektor ved forsvarsakademiet, der skriver sådan.

Mon ikke der er et stykke virkelighed, som denne lektor ved navn Peter Viggo Jakobsen i sin iver efter at holde hånden over og bagatellisere NATO's provokationer har glemt eller bevidst undlader at nævne?

Punkt 1:
NATO er ikke længere en forsvarspagt men en angrebspagt. Vi ser denne organisation føre USA's angrebskrige for verdensdominans for tiden: Irak, Afghanistan, Libyen. I værste amerikansk stil, dvs. uden selv at blive angrebet. De er i gang med optakten til at intervenere i Syrien og har importeret terroristgrupper - som i Libyen - for at gøre det beskidte arbejde. De backer sammen med USA et eventuelt israelsk angreb på Iran op, hvor lignende terroristgrupper med amerikansk og engelsk støtte har forsøgt at underminere styret. I baggrunden lurer Saudiarabien, der yder væsentlig financiel støtte med sine sorte oliemilliarder.

Punkt 2:
Det er NATO, der er en del af en angrebskrig i Afghanistan med al den propaganda, det involverer. I krigssituationer som disse forurenes det offentlige rum, medierne og vores samtaleformer med systematisk løgn og propaganda.

Det bliver med NATO's hjælp at 3. verdenskrig eskalerer. Den er allerede startet, og når først Rusland og Kina kommer på banen, er det sket. 2. verdenskrig startede, uden at man havde defineret det som en verdenskrig med invasionen af Polen og Tjekkoslovakiet. 3. verdenskrig er startet på samme måde.

Man starter ikke bare en verdenskrig, uden at have haft den på tegnebrættet i meget lang tid. Et omdiskuteret dokument omtaler det. Allerede i 1871 blev tre verdenskrige nøje beskrevet af Albert Pike (en af USA's mest citerede og beundrede og indflydelsesrige frimurer) i et brev til en ordensbroder Gioseppe Mazzini (manden der oprettede den italienske mafia). De to første krige har som bekendt allerede fundet sted, og Pike's beskrivelse passer i ganske uhyggelig grad på dem. Ydermere passer hans beskrivelse på, hvad vi allerede ved og kan se om 3. Verdenskrig ligeså godt. Læs selv og vurdér.

Formålet med de 3 verdenskrige er ifølge beskrivelsen at overtage kontrollen af verden, som vi kender den. Hverken mere eller mindre. Pikes brev var udstillet i British Museum Library i London til 1977. Det befinder sig med al sandsynlighed stadig i museet, som til gengæld i dag benægter dets eksistens, selvom det er blevet set og læst af mange mennesker, før det blev fjernet.
'Den 1. Verdenskrig skal bringes i stand for at tillade 'de oplyste' at omstyrte Czarerne i Rusland og omskabe landet til en befæstning af ateistisk kommunisme. De modsætninger mellem det brittiske og germanske imperium, der bliver skabt vha. agenturer af 'oplyste', vil blive brugt til at frembringe denne krig. I slutningen af krigen vil kommunismen blive skabt for at ødelægge andre regeringer og for at svække religionerne'
'Den 2. Verdenskrig skal skabes ved at udnytte fordelene ved modsætningerne mellem fascisterne og de politiske zionister. Denne krig skal bringes i stand, således at nazismen ødelægges og den politiske zionisme bliver stærk nok til at institutionalisere en selvstændig stat, Israel, i Palestina. I løbet af 2. Verdenskrig skal den internationale kommunisme blive stærk nok til at afballancere kristendommen, som så vil blive holdt i skak til den tid, hvor vi har brug for den til den endelige sociale kataklysme.'
'Den 3. Verdenskrig skal skabes ved at udnytte fordelene ved modsætningerne mellem de politiske zionister og lederne af den islamiske verden. Krigen skal udføres på en sådan måde, at Islam (den muslimske arabiske verden) og den politiske zionisme (staten Israel) ved fælles anstrengelse vil udslette hinanden. 
I mellemtiden vil andre nationer være henvist til at kæmpe til et punkt af fuldstændig fysisk, moralsk, spirituel og økonomisk udmattelse. ... Vi vil slippe nihilisterne og ateisterne løs, vi vil fremprovokere en formidabel social kataklysme, som i al sin rædsel klart vil demonstrere for nationerne, hvad virkningen er af absolut ateisme, vildskab og de blodigste omvæltninger.
Dernæst vil borgere overalt, der er tvunget til at forsvare sig selv mod verdens minoriteter af revolutionære, udslette disse civilisationens ødelæggere, og flertallet, der er desillusioneret i overfor kristendom, og hvis gudssøgende ånd herefter vil være uden mål og retning, ængstelige efter et ideal, men uden at vide, hvorhen de skal vende deres beundring og tilbedelse, modtage det sande lys gennem den universelle manifestation og rene lære af Lucifer, der endelig er bragt frem i offentligt skue.
Denne manifestation vil resultere i den generelle reaktionære bevægelse, der efterfølger ødelæggelsen af kristendommen og ateismen, begge overvundet og udslettet på samme tid.'

Mange spørgsmål rejser sig, og mange emner byder sig til - spor man kunne skrive videre på, og som er ganske grundig beskrevet, hvis man søger disse beskrivelser og gør sit hjemmearbejde. Udover det helt grundlæggende: hvordan kan en ledende amerikansk frimurer med tætte forbindelser til europæisk politisk bagland og internationale hemmelige selskaber i 1871 beskrive scenariet for de næste 130 år så præcist? Et hint her kunne være: husk, at stort set alle ledende politikere og bankfolk i de sidste 300 år har været medlem af en af disse loger, som Pike og Mazzini har siddet i toppen af. Husk dernæst, at alle krige i samme periode har været bankfolkenes krige.

Der er en uddybning af det spor, der beskriver den egentlige russiske revolution:
http://www.youtube.com/watch?v=Hq8_EkupU5A
Lina beskriver bla., hvem Lenin, Marx og Trotski egentlig var, og hvem der financierede dem.

Der er en uddybning af forløberne og de egentlige ideologer bag de europæiske revolutioner, den franske og den russiske, tyskeren Adam Weisshaupt, og de grupper af 'oplyste', der nævnes i Albert Pikes brev.

Der er et dybdegående historisk spor, der trevler op, hvem khazarerne var. I den historie har vi både oprindelsen til zionismen, nazismen, kommunismen, centralbanksystemet, og den våde drøm om den Ny Verdensorden.

Der er en hel vifte af links til hjemmearbejde. Egentlig behøver jeg ikke at lægge dem her, for hvis man oprigtigt og passioneret og uden ophør stiller de 'trivielle', grammatiske spørgsmål: hvad, hvor, hvem og hvornår?, bliver man uvægerligt ført videre til det logiske spørgsmål: hvorfor? Tilbage er der så retorikkens spørgsmål: hvordan?

Der er bare ingen genveje. Det er den egentlige betydning af ordet trivielt. Først grammatik, så logik og så retorik. Desværre bytter videnskab, medier og politikere rundt på rækkefølgen, og derfor er vi havnet i uvidenhedens suppedas.

 Se hvad julestjerne gemte

Jeg kan som springbræt til selvstudium og eftertanke anbefale en af de skarpeste bloggere 'på markedet', en ung mand, der underskriver sig som StormCloudGathering:
http://www.youtube.com/user/StormCloudsGathering
eller:
http://www.waitingforthestorm.com

Kommentarer

Populære indlæg