'Danmark Vågner' VIDEO - Gennembruds & Sammenbrudsscenarier


Watch How This 1981 Film Accurately Predicted The Current State Of The World

Read More: https://www.trueactivist.com/watch-how-this-1981-film-accurately-predicted-the-current-state-of-the-world-t1/
Spoiler alert: Billedet er fra en tankevækkende Sci-Fi film, Oblivion (kan vist ses på Netflix), hvor nogle mennesker uafvidende tror, at de arbejder i det godes tjeneste, alt imens de arbejder for en tyrannisk magt, som myrder oprørerne. De bekæmper - uden at vide det - de mennesker, som rummer den eneste kilde til frigørelse fra tyranniet. Stort set det samme som samfundet i en nøddeskal idag. Se også her

af ChaosNavigator

 



UPDATE 5. maj: Nu er den udvidede del af Danmark Vågner fjernet, suk..

"Videoen er ikke tilgængelig. Denne video er ikke længere tilgængelig på grund af en krav om ophavsret fra Øjenåbner."

Her er dog en kopi:




 Ironien er nu så tyk, at det er bizar tegneserie, idet Øjenåbner bl.a. har brugt mine klip og min tale i den originale video uden indsigelse fra min side (jeg går ikke i små sko).


NY KOPI: https://www.bitchute.com/video/s05hLBAHUYYi/
______


Ny overordnet heftig dansk wake-up video for almenvellet - klip med Morten Wilder, Anders Bondo Christensen, Emil Bier, Lars Muhl,  Bjørn Elmquist, Preben Wilhjelm,  Dan Johannesson, Eva Smith, Carl Henrik Rørbeck, Kim Boye ("Den Mentale Kriger) Peter Goetzsche, Mads Palsvig, Morten Julius, Frank Rasmussen, Rasmus Malver, folketingsmedlemmer, Aaron Russo, m.fl.

All credits til de forskellige aktører i videoen, inkl. skaberen af ‘Danmark Vågner', 'Øjenåbner' AKA J.Nielsen, hvis slagkraftige kreation jeg har udvidet og tweaket lidt i del. 1. i videoen, dvs. der er tilføjet andre klip (kun få) med bedre dokumentattion for at understøtte påstandene bedre i del 1., men med respekt for stilen , og derudover udvidet med 2-3 minutter i et nyt afsnit om Politistaten.

 Videoen er nu voldsomt udvidet, og er pt. et sammensurium i 4 dele, og har netop tilføjet den fjerde del, for at det ikke skal ende på en i forvejen total deprim note.

Del 1. 'Danmark Vågner' lavet af 'Øjenåbner' - med men ny udvidelse, tilretninger og tweaks (36 minutter)0:22  Carl Henrik Rørbeck ( http://mordetpaademokratiet.dk/ )  på Dkdox.tv
1:14
  Mads Palsvig ( https://www.jfk21.dk/ )
2:15  Ole Dammegård ( https://www.patreon.com/lightonconspiracies )
2:30   Morten Wilder i konfrontation med Bjarne Corydon (www.oplysning.org )
3:11  Journalist Tommy Hansen ( http://www.free21.org/?lang=da )
10:22 Eva Smith ( "De Tre Sidste Musketerer" https://youtu.be/EsWKI0lURxM )
10:29 Bjørn Elmquist ( "De Tre Sidste Musketerer" )
10:42 Preben Wilhjelm ( "De Tre Sidste Musketerer" )
14:20 Aaron Russo
17:37
Emil Bier (den 11. time med Mads Brügger)
19:11 Doktor Claus Hancke
19:11
Professor Peter Goetszche
20:45 Morten Julius (Creatix13)
24:08 Morten Wilder i konfrontation med Anders Bondo Christensen
26:09 Lars Muhl
27:27 Læge Charlotte Bech
28:58 Dan Johannesson
30:22 Kim Boye (Den Mentale Kriger - https://denmentalekriger.dk/ )
31:14 Ingeniør Frank Rasmussen ( https://www.openmindconference.com/ )
32:25
Morten Julius
33:00
Mellissa Dykes (Truthstream)


Del 2. Animation om apatien og smart phone zombieficeringen med tweaks og klip fra ‘They Live’ - fra 36:20

Del 3. Det globale - verdens kaotiske og konspiratoriske negative tilstand - ikke for sarte sjæle! - fra 39:38

Noget info om del 2 og 3: https://paradigmet.blogspot.com/2016/11/zombie-world.html

Del 4. Refleksioner over frihed, dystopi og utopi, paradigmeskift, Exodus og Noahs Ark memer i tidsånden Gennembruds & Sammenbrudsscenarier [1] (lydspor fra ‘Dinner with Andre’ [2]),  - fra 46:33

Se f.eks. også  her og her


Video Review': af del 2 og 3:

Ole Dammegård: 'Excellent'

Laura Jadczyk-Knight: 'Horrifyingly true'.


Bedst at downloade den i fuld opløsning fra YouTube

NB! Jeg kan ikke adskille den første halve times lydspor, da jeg ikke har de separate filer.
__________




[1] Gennembruds- og sammenbrudsscenarier, globalt bank kollaps, global valuta, supercentralisering, m.m.

Men hvad gør multimilliardærer, supereliten og Rothschilds (du ved, dem som altid officielt ifl.Berlingske ordner den danske stats bankpakker)? "London-based forecasters Fathom Consulting have pencilled in a global bust for 2020. Nouriel Roubini, who can claim to be one of the few economists to forecast the last crash, also nominates 2020. That’s not much time to prepare."
https://www.theguardian.com/business/2019/jan/05/global-economic-crash-2020-understand-why

The Federal Reserve's Controlled Demolition Of The Economy Is Almost Complete, march 2019
http://alt-market.com/articles/3703-the-federal-reserves-controlled-demolition-of-the-economy-is-almost-complete

'For the first time since the Cold War the German government is advising citizens to stockpile food and water for use in a national emergency.'
- BBC, 22. august, 2016

Skrevet for et par år siden, som bekræfter ovennævnte:

Jim Rickards er et imponerende multi-geni. Han er en central person i den globale finansverden. Han er finansmand, bankmand, økonom, advokat, matematiker, videnskabsmand. Han var en af de ansvarlige personer for et af de store finanskrak, nemlig det i 1998, hvor han var en af topfigurerne i hedgefonden LTCM, som krakkede. Han deltager i Bilderberger møder, han er på fornavn med de mange højtstående personer i mange amerikanske ministerier, og den amerikanske centralbank, Federal Reserve, og præsident kandidater. Han leder et eller andet investeringsselskab, han underviser på diverse universiteter, han er tilknyttet CIA og Pentagon. Han er seriøs bjergbestiger. Han er formodentlig milliardær eller mangemillionær. Han har forfattet mange bøger, og han holder konstant foredrag. I bogen "The Death of Money" 2012 fortæller han om den globale økonomi at den er på vej mod et globalt finanskrak. Systemet er ustabilt og kan sammenlignes med en atomreaktor som styres af inkompetente personer. Før eller senere vil reaktoren smelte ned og vi har ny katastrofe som Fukushima katastrofen, det er bare den globale økonomi som er smeltet ned. Man kan ikke forudsige præcis hvornår det vil ske, kun at det vil ske. Efter nedsmeltningen vil den vestlige verden gå en af 5 mulige veje, man kan ikke på forhånd forudsige hvilken.

En mulighed er borgerkrig og kaos.

En mulighed er at man går tilbage til guld som betalingsmiddel.


En mulighed er man lader den internationale centralbank IMF udstede Special Drawing Rights, SDRs eller World-Money, og at World-Money derefter vil være det fælles betalingsmiddel,osv.

Han beskriver en række karakteristiske signaler man skal forvente kort før den globale nedsmeltning. Så som at banker går fallit på stribe. Eller såkaldt "flash-crashes", hvor priser på aktier eller guld eller sølv pludseligt (på sekunder) falder mange procent. Disse signaler har vi set de sidste måneder og uger, så vi står foran et globalt finanskrak, som kan komme i efteråret.

I bogen "The Road to Ruin" fortæller han videre om sine mange samtaler med embedsmænd i ministerier, med embedsmænd i Federal Reserve, og med nøglepersoner verden over. Han filosoferer over hvem der styrer verden, og konkluderer at det er et løst netværk af multimilliardærer og intellektuelle, som mødes sådanne steder som Bilderberger møder, hvor de i afsides lokaler på tomandshånd over en god middag og god vin diskuterer verdens-situationen. Netværket er ikke helt enigt om hvordan man skal gå frem, men alligevel er det denne løst sammenknyttede gruppe af personer, hvoraf de mange er ret ukendte for befolkningen, der styrer udviklingen.

Der er nogle få ting som de er enige om. To af dem er at arbejde for One World Goverment, og World Money. Selv om de som regel er millionærer eller millardærer, så er de ikke helt kompetente til at styre den økonomiske udvikling, og den tager nemt magten fra dem. Man er også enige om World Tax, hvor hele verden skal betale fælles skat, under påskud som global warming. Man er således enige om at behandle jordens befolkning som malkekøer, hvor formålet er få det størst mulige udbytte gennem global beskatning uden skattely. I Danmark forberedes denne målsætning fx gennem hvidvaskningsloven, der gør at man samler oplysninger om alle internationale betalinger med det formål at fjerne skattely, (ikke at bekæmpe terrorisme) .

Jim Rickards fortæller at vi nu er på vej ind i historiens største finanskrak, som vil være mindst 10 gange større end det i 2008, og skatteyderne vil ikke have penge nok til at redde bankerne denne gang. Magthaverne ser ingen anden udvej end at lukke banker, børser og andre pengeinstitutter verden over, og konfiskere folks værdier. Der er så meget rod i bankernes regnskaber, og så meget svindel med pensionskasser og lignende, at det vil være umuligt at udrede hvem der ejer hvad. I stedet vil man lave en eller anden ny fordeling af værdier, ligesom man gør i kortspil, hvor man blander kortene og dele en ny hånd ud til hver deltager. Magthaverne er nu enige om at ville basere det nye pengesystem på SDRs [global valuta, Special Drawing Rights], sandsynligt vil folk få penge i en valuta som de er vant til, for eksempel danske kroner, men denne valuta vil have et fast vekslingsforhold til SDR, som måske igen vil have et fast vekslingsforhold til guld. Så man vil formentligt gå tilbage til en form for guldstandard, hvor fx danske kroner kan veksles til en fast mængde guld. På denne måde håber man at man kan genvinde folks tillid, efter at man lige har frataget dem deres formue (hvis de havde en). Man tror imidlertid ikke på at folk uden videre vil finde sig i disse tiltag, og fx i USA forventer man en form for borgerkrig, som man under lignende omstændigheder har set i Grækenland og Venezuela. Så eliten vil trække sig tilbage til deres underjordiske bunkere, og afvente at urolighederne og borgerkrigen raser ud, og der falder lidt ro over befolkningen.'

Billionaire Bunkers: Exclusive Look Inside the World's Largest Planned Doomsday Escape

For the very first time, a modern day Noah’s Ark has opened its doors for an exclusive inside look offering up plans for the ultimate Billionaire bunker and doomsday escape. http://www.forbes.com/sites/jimdobson/2015/06/12/billionaire-bunkers-exclusive-look-inside-the-worlds-largest-planned-doomsday-escape/

Economist Robert Johnson made headlines at the recent Davos Economic Forum when he revealed that “hedge fund managers all over the world….are buying airstrips and farms in places like New Zealand because they think they need a getaway.” Johnson cited income inequality and the potential for civil unrest and riots as the reason for the panic. “A lot of wealthy and powerful people are quite afraid right now – they see us on an unstable trajectory,” said Johnson. “As the system doesn’t have proper resources, as it doesn’t represent people, things are getting more and more dangerous..." - Why the Elite Are Buying Secret Hideaways

Dette er ikke noget nyt, idet der i USA er større undergrundskomplekser.

Relateret til ovenstående:

Welcome SDR https://www.corbettreport.com/sdr-world-order/ (Special Drawing Rights) som er det centralistiske valuta uhyre, der muliggør total centralisering af magt.
6. april 2019, Zero Hedge:
Authored by José Antonio Ocampo, formerly United Nations Under-Secretary-General for Economic and Social Affairs:

'This year, the world commemorates the anniversaries of two key events in the development of the global monetary system. The first is the creation of the International Monetary Fund at the Bretton Woods conference 75 years ago. The second is the advent, 50 years ago, of the Special Drawing Right (SDR), the IMF’s global reserve asset.


1988, The Economist, Rothschild. Læg mærke til Fleur-di-lis på hovedet, et ekstremt vigtigt super elite symbol idag, fortaber sig i Sumer og Babylon - blot et 'tilfælde'. Ørnen burde i øvrigt have været dobbelt-hovedet

When it introduced the SDR, the Fund hoped to make it “the principal reserve asset in the international monetary system.” This remains an unfulfilled ambition; indeed, the SDR is one of the most underused instruments of international cooperation. Nonetheless, better late than never: turning the SDR into a true global currency would yield several benefits for the world’s economy and monetary system....
...And just like that, the world is once again being primed and propagandized to desire this inevitability. Coming just a day after the Saudis threatened TO END THE PETRODOLLAR"
- It Begins: Former UN Under-Secretary-General Calls For One World Currency [SDR]


Folk tror, at al denne krypto-bable snak ikke peger på virkeligheden, men 'konspiranautisk' track record har successivt forudsagt afgørende begivenheder i virkelighedens verden gennem 18 år, og vi har forventet SDR gennem mange år, og folk tror det først, når SDR introduceres og Petrodollaren falder. Mark my words....

Under en "Great Tribulation-periode vil crashet strække sig ud over måneder eller år. Men under en mindre konfliktfyldt overgangsperiode vil det ske chokerende hurtigt, med forberedt implementering af det nye NWO finansielle system planlagt gennem årtier. Rusland og Kina vil træde frem for at sige: "Vi vidste denne dag var på vej, og vi har forberedt os på det," og de nye pro-Putin-ledere i Storbritannien og Frankrig vil gøre det muligt for hurtige ændringer at bevæge sig fremad (da alle de faste medlemmer af FNs Sikkerhedsråd vil være på samme side).


På et større plan er alle historiske tegn på et forestående civilisationskollaps malet på væggen (baseret på mange historikeres studier).

Følgende regel som jeg har gentaget i årevis (og det er basal logik):


Nu er der:


mange muligheder

mere tid

men få incitamenter

pga. manglende perception


Senere er der:

direkte perception

derfor brændende incitament

men færre muligheder

mindre tid

At starte med det basale først a la Maslows behovspyramide, er det logiske første trin, selvom dette ikke er nok. Det er stadig gode tider nu (relativt) i forhold til det der er på vej....muligheder nu er størst. Det er også derfor, at det er så ekstremt vigtigt at etablere et blueprint for individuel/lokal selvforsyning, så at dette blueprint spredes decentralt før sammenbrudsscenarier indtræffer.

Men at skulle genuddanne sig, dekonditionere sig, lære ting som nu ikke forekommer nødvendige, før det bliver nødvendigt, overføre filer fra teori til praksis, etc. og gøre dette som en stor babyble-voksen stats-dependent slaraffenlands-dansker, er ikke bare sådan.. For dem som er autoritetstro, og som ved at læse dette er i kognitiv dissonans, idet de mener, at denne løbske betragtning er alarmistisk paranoia, 'frygt porno' blandt marginaliserede 'landsbytosser',må man blot spørge: Hvorfor tænker milliardærer og eliten selv i sammenbrudsscenarier? WTO, WHO, BIS, Verdensbanken, Røde Kors, IMF, HSBC, JPMorgan Chase, McKinsey, Jean Paul Getty fonden, PriceWaterHouseCoopers, Pentagon, og mange flere af de tungeste socio-økonomiske institutioner i verden, forventer stor social uro, og mulighed for kollaps af vitale samfundsbærende strukturer, og de har beskrevet sådanne ildevarslende prognoser det sidste årti i rapporter.

Blot det ene singulære forhold, at insektbestanden svinder, at der er fundet demente bier, angiveligt pga. et højt aluminiumsniveau i luften, og i så høje koncentrationer, at det er også er sundhedsskadeligt for mennesker, er blot et utal af tegn på 'kanariefuglen i civilisationens kulmine', civilisatoriske advarselstegn som er meget bekymrende, mildest talt – endsige den kendsgerning, at bier er afgørende for en betragtelig del af fødevareforsyningens opretholdelse. For ikke at tale om andre dyrearter, for ikke at tale om the mother of all false flags, og 84 andre beyond insanity markører

''Bees suffer dementia due to metal pollution: Aluminium contamination may be behind insect decline'
- Daily Mail, 5. juni, 2015

Hvis noget så basalt som biologiske frø spiller en meget lille rolle, hvorfor har eliternes projekt, 'Dommedagshvælvingen', og bevarelse af frø en episk betydning a la Noah's Ark for dem?: “Doomsday Seed Vault” in the Arctic

"Doomsday" Arctic Seed Vault Tapped For First Time In History As Syrian Civil War Threatens Biodiversity

The Fed is crashing the system now because they have sovereignty activists and nationalists to point the finger at. They are also crashing the system now because the everything bubble is at its peak. Corporate and consumer debt are at historic highs, and the bankers are looking to cause maximum damage. Finally, the banking establishment has loyalties to certain agendas which are far outside national interests, including the often mentioned Agenda 2030 and the “global economic reset”. These agendas call for greatly increased global centralization of economic power as well as geopolitical power; in other words, global governance.

With chaos comes opportunity for those in power. They don't let a good crisis go to waste, especially when they created the crisis. I have written extensively about this issue in past articles such as 'The Economic End Game Explained' and 'IMF Reveals Cryptocurrency Is The New World Order End Game'.

No matter what the mainstream media says over the course of this year, I want readers to remember that this was a disaster at least ten years in the making. It is not something that suddenly fell out of the sky. It was not something that was unexpected or unpredictable. It was highly predictable to those with the eyes to see. It was NOT a mistake.
http://alt-market.com/articles/3703-the-federal-reserves-controlled-demolition-of-the-economy-is-almost-complete



Relateret:


Israel samarbejder meget tæt med Kina, som de har givet amerikansk tech BIG time, inkl. nukleare hemmeligheder. Samtidigt har Israel positioneret sig som globale spydspidser i cyber security og AI, førerløse køretøjer (som DK også skal have), design og fabrikation af Intel chips (Arc processor som overvåger næste alle alm. computere globalt https://youtu.be/f_JTHwE2nuc

UPDATE: There is mysterious 'undocumented technology' hidden on Intel computer chips https://www.blacklistednews.com/article/71858/there-is-mysterious-undocumented-technology-hidden-on-intel-computer.html


Skynet og Minority Report in spe. På trods af forsøg på mind control - som aldrig har været mere intens (MUST-see): Beyond Censorship: Destroying Free Thought - vil de fremtidige demonstrationer i vesten, være i styrke med Paris X 50 flere steder i EU og USA, men vil blive mødt af de vestlige sikkerhedsstyrker, som vil bruge LRAD lydkanoner, ADS mikrobølgevåben, samt Raytheon's 'Darth Vader'-teknologi (som kan slå luften ud af demonstranter ud på afstand), og de samme nanopartikler, psykotropisk gas, DNA-våben og kemiske markører (udviklet I Israel ), som nu bliver brugt mod franske demonstranter, og hvis biologiske virkninger er sundhedsskadelige (og signatur kan være på kroppen i flere årtier), muligvis carcinogene ( som palæstinensiske erfaringer synes at vise): https://www.fort-russ.com/2019/03/yellow-vests-french-government-exposed-using-israeli-made-nanoparticles-and-chemical-markers-on-protesters/

Mens nogle få danske teletubbies roder rundt i antikverede teorier eller fake rabbit holes, såsom Pro-Trumpisme - eller hopper op og ned i Qanus' numsehul spejdende efter 'håb' for 'indictments' som aldrig kommer, eller er udsat for kognitive infiltrationer og PSYOPS,etc. - ser virkeligheden helt helt anderledes ud.

Google's video som blev lækket, "Selfish Ledger" vil være brugerdrevet, men - via AI og forudsigende værktøjer - derefter blive drevet af AI, som en container for information, som du tror, at du selv har valgt med din egen fri vilje, selvom dine valg bliver totalt formede ud fra AI, og dette vil forme menneskeheden ved at gå videre i generationer som en art pendant til genetisk information. Google indrømmer klart, at de sigter mod fuldstændig at dirigere menneskets evolution. Google er DARPA, Pentagons mest avancerede militære tech. DARPA er backbone tech i transhumanisme og Skynet in spe, m.m.Derudover har vi psykometri overalt (Palantir-tech, PsyGroup, CA, etc.) via FB, Google, Youtube, etc. - og Biometri sat op på steroider i Kina, Indien, samt USA, UK, og andre som fører an i vesten under radaren.

Google er diabolsk hinsides normal menneskelig forståelse. Hvis Selfish Ledger ikke får dit blod til at fryse til is og skrige i det lydløse transhumanistiske vakuum, så er det fordi du ikke har forstået implikationerne. Corbett Report: https://steemit.com/tech/@corbettreport/do-humans-have-free-will-not-if-big-tech-wins

Det ENESTE på dansk - meget meget sparsomt (i en bog: "Dit opslag er blevet fjernet: Techgiganter og ytringsfrihed")

Google’s Selfish Ledger ideas can also be found in its patent applications https://www.theverge.com/2018/5/19/17246152/google-selfish-ledger-patent-applications The Selfish Ledger - Google's leaked video transcript https://vpnrevie.ws/selfish-ledger-transcript/

Mange andre teknologier er i spil. Elitens blueprint for fremtid, er en dystopisk blanding af digital sindelagskontrol iblandet Science-Fiction scenarier, såsom Elysium, Minority Report, Blade Runner, Brave New World, Hunger Games, Gattaca, Skynet/Terminator, 2030/Agenda 21, NEOM, m.fl. - og generelt en biometrisk og psykometrisk AI transhumanistisk og digital ny verdens(u)orden - for at gøre en lang historie meget kort.

Stadigvæk vil dette NWO blueprint ikke lykkes, da der vil komme for megen modstand efter denne afskyelige 'Anti-Christ' periode til at det kan lykkes, og der er for mange ubekendte, alt for mange folk, der ved for meget, på forskellige måder, i for lang tid....


Hvad der kunne være introen til en film på Netflix er følgende dramatiske narrativ, som mange millioner af oplyste vesterlændinge kan identificere sig med – her i en dramaturgisk 1. persons fortælleform (som i sagens naturer dramatisk):

'Jeg rapporter fra en absurd krigssituation: Staten og pressen fører psykologisk krig mod befolkningen, som bedrages og misinformeres af løgne, udeladelser, censur og halve sandheder. Flertallet lulles i søvn af en presse, som er magtens skødehund, samtidigt med at den foregiver at være en vagthund. Dette er en del af magtens krigsførelse. Sådan har det været i mange årtier. Året er nu 2018, den sidste tid før ytringsfriheden, såkaldte frihedsrettigheder og internet blev yderligere begrænset. Jeg befinder mig i denne sidste dramatiske tid med et ukendt antal vågne vesterlændinge i de digitale skyttegrave, spredt udover det danske land og vesten. Internet er den sidste bastion for frihed, vore sidste åbne frie kommunikationslinjer udenom den store løgns firewall. De fleste har ikke opdaget det endnu, alt imens et mindretal forsøger at vække deres medmennesker - de såkaldt vågne mennesker er blandt de nye frontlinjer i det 21. århundrede, hvor borgerjournalistik er blevet til den femte statsmagt, fordi den fjerde - som fører krig mod den femte - er død. Vi opdagede først sent i starten af det 21. århundrede, hvor store løgnene var. Vores største ulempe er statens og pressens største fordel; at løgnene gennem årtier er så gigantiske, at sandheden om løgnene oftest bliver mødt med benægtelse, latterliggørelse, apati, angst eller aggression. De fleste journalister har ikke engang opdaget, at de bliver brugt som magtens våben mod flertallet - endnu en absurditet.

Vi lever i en tid, som en Science Fiction bog ville beskrive, som 'den tid, hvor alt allerede var forandret, hvor alt var omvendt, og alt som vi troede vi vidste var forkert, men folk var for bange, for uvidende eller hjernevaskede til at forstå, hvad som foregik, og mange lod og handlede som om, at alt stadigt var normalt... men det var det ikke! * Som bekendt overgår virkeligheden Science Fiction. De siger, at kommende hændelser kaster skygger ind i nutiden. Mens vi ventede på skybruddet, varsledes der mørke skyer og storme i horisonten - og rygter om nye krige, om undtagelsestilstande og fremtidige sammenbrudsscenarier.

Mange blandt os 'utopister' spejder allerede nu efter gennembrud, en forudanende vished om sand frihed og fred på den anden side af stormen. Lige nu er der øreoverdøvende stilhed før stormen. Det bliver værre før det bliver endnu værre, før det forhåbentligt bliver bedre. Hvis blot flere af vore medmennesker kunne se horisonten udenom magten og mediernes manipulation, at Kejseren er nøgen, kunne vi ændre fremtiden nu. Et gennembrud hvorved sammenbrud undgås. Der er tid endnu….. '


* Hyper-normalisering er et begreb som stammer fra Sovjetunionen, hvor alle i nedgangsperioden vidste, at systemerne var i færd med at kollapse, men fordi ingen kunne forestille sig noget alternativ til status quo, lod politikerne og borgerne som om, at der var tale om et fungerende samfund som de kunstigt vedligeholdte. Over tid blev dette selvbedrag en selvopfyldende profeti, og kunstigheden ('fakeness') blev accepteret som virkelig af alle – denne effekt kalder Yurchak "hypernormalisering'. I vesten er det snarere omvendt, hvor tendensen er uvidenhed om systemernes manglende bæredygtighed. Over tid vil systemernes kollaps fremtvinge en bevidsthed om dysfunktionen.


Den virkelige kapital er BEVIDSTHEDSKAPITALEN; mere specifikt; i fremsynede oplyste mennesker som VED, hvad der foregår, som IKKE først erkender for sent i bakspejlet (når de bliver syge af 5G, vacciner, Big Pharma, statens og mediernes løgne, biosfærens ødelæggelse, etc. - dvs. man er et ubeskyttet pseudoindivid, hjernevasket og analfabetisk om de sande mekanismer om hvad, hvem, hvor, etc.).

Selv som multimillionær er det ingen fordel, for jeg er STADIG ALENE, hvis jeg IKKE er i kontakt med mennesker som besidder BEVIDSTHEDSKAPITALEN  -  ALENE uden de 1) OPLYSTE 2) HANDLEKRAFTIGE og 3) KÆRLIGE MENNESKER!

Mennesker med bevidsthed er ALFA & OMEGA sine qua non for fremtiden og almenvellet! UDEN DETTE ER DET UFRIHED og endda ubevidsthed om ufriheden, en NEDRIG DYRISK BLIND EKSISTENS! A second-hand human being (Krishnamurtis udtryk) fanget i ubevidsthed og de store løgne! Wake UP




Watch How This 1981 Film Accurately Predicted The Current State Of The World

Read More: https://www.trueactivist.com/watch-how-this-1981-film-accurately-predicted-the-current-state-of-the-world-t1/
[2] Watch How This 1981 Film Accurately Predicted The Current State Of The World

Google-oversættelse fra 'Dinner with Andre'- den skal manuelt tilrettes (se engelsk version forneden):



Men er det nogensinde gået op for dig, Wally, at den proces, der skaber denne kedsomhed, vi ser i verden nu, meget vel kan være en selvkørende, ubevidst form for hjernevask skabt af en global totalitær regering baseret på penge? Og at alt dette er langt mere farligt end man tror. Og det er ikke bare et spørgsmål om individuel overlevelse, Wally, men at den, der keder sig, sover? Og nogen der sover, vil ikke sige "nej"?

Andre: Se, jeg fortsætter med at møde disse mennesker, jeg mener, for bare nogle dage siden mødte jeg denne mand, som jeg beundrer meget, han er en svensk fysiker, Gustav Björnstrand, og han fortalte mig, at han ikke længere ser fjernsyn, han  læser ikke aviser, og han læser ikke magasiner. Han har fuldstændigt skåret dem ud af sit liv, fordi han virkelig føler, at vi lever i en slags orwellsk mareridt nu, og at alt hvad du hører nu, bidrager til at gøre dig til en robot.

Og da jeg var på Findhorn, mødte jeg denne ekstraordinære engelske træekspert, der havde viet sit liv til at redde træer. Kom lige tilbage fra Washington, lobbyvirksomhed for at redde redwoods, han er 84 år gammel, og han rejser altid med en rygsæk, fordi han aldrig ved, hvor han kommer til at være i morgen. Og da jeg mødte ham på Findhorn, sagde han til mig: "Hvor er du fra?" og jeg sagde, "New York". Han sagde: "Åh, New York. Ja, det er et meget interessant sted. Kender du mange New Yorkere, der stadig taler om, at de vil forlade den, men aldrig gøre det?" Og jeg sagde: "Åh ja." Og han sagde: "Hvorfor tror du de ikke forladerdden?" Jeg gav ham forskellige banale teorier. Han sagde: "Åh, det tror jeg slet ikke på  på den måde."

Han sagde: "Jeg synes, at New York er den nye model for den nye koncentrationslejr, hvor lejren er bygget af de indsatte selv, og de indsatte er vagterne, og de har denne stolthed i denne ting, de har bygget. De har bygget deres eget fængsel. Og så eksisterer de i en tilstand af skizofreni, hvor de både er vagter og fanger, og som følge heraf har de ikke længere - fordi de er blevet lobotomiseret -  evnen til at forlade fængslet, de har lavet eller endda se det som et fængsel. " Og så tog han noget i lommen, et frø til et træ og sagde: "Dette er et fyrretræ." Han lagde det i min hånd og sagde: "Flygt før det er for sent."

  Se faktisk, i to eller tre år nu, har Chiquita haft denne meget ubehagelige følelse af, at vi virkelig skulle komme ud. At vi virkelig burde føle os som jøder i Tyskland i slutningen af trediverne. Komme ud herfra. Selvfølgelig er problemet hvor man skal tage hen, fordi det ser ud til at det er helt klart, at hele verden går i samme retning. Se, jeg synes, det er helt muligt, at 1960'erne repræsenterede menneskehedens sidste udbrud, før det blev slukket, og at dette er begyndelsen af resten af fremtiden nu, og at der fra nu af vil være alle disse robotter som går rundt og føler ingenting, tænker ingenting. Og der vil ikke være nogen tilbage for at minde dem om, at der en gang var en art kaldet et menneske med følelser og tanker, og at historie og hukommelse lige nu bliver slettet, og snart vil ingen virkelig huske at livet eksisterede på planeten .

Selvfølgelig føler Björnstrand, at der virkelig er næsten intet håb, og at vi sandsynligvis går tilbage til en meget hård, lovløs, skræmmende periode. Findhorn folk ser det lidt anderledes. De føler, at der vil være disse lommer af lys, der springer op i forskellige dele af verden, og at disse på en måde vil være usynlige planeter på denne planet, og mens vi eller verden bliver koldere, kan vi foretage usynlige rumrejser til disse forskellige planeter, genopbygge det, vi skal gøre på selve planeten og komme tilbage. Og det er deres følelse at der skal være centre nu, hvor folk kan komme og rekonstruere en ny fremtid for verden.

 Og da jeg talte med Gustav Björnstrand, sagde han, at disse centre vokser  overalt nu. Og det, de forsøger at gøre, hvilket er, hvad Findhorn forsøgte at gøre, og på en måde, hvad jeg forsøgte at gøre... Jeg mener, at disse ting ikke kan navngives, men på en måde er alle forsøg på at skabe en ny slags skole eller en ny slags kloster. Og Björnstrand snakker om begrebet "reserver", sikkerhedsøer, hvor historien kan huskes og mennesket kan fortsætte med at fungere for at bevare arten gennem en mørk tidsalder. Med andre ord taler vi om en undergrund, som eksisterede på en anden måde i den mørke middelalder blandt kirkens mystiske ordener. Og formålet med denne undergrund er at finde ud af, hvordan man bevarer lyset, livet, kulturen, hvordan man holder tingene levende.

Du ser, jeg tænker fortsat, at det, vi har brug for, er et nyt sprog, et ... et hjertesprog. Et sprog som i den polske skov, hvor sprog ikke var nødvendigt. En slags sprog mellem mennesker, der er en ny slags poesi,  en poesi som den dansende bi, der fortæller os hvor honningen er. Og jeg tror, for at skabe dette sprog, at man skal lære, hvordan man se gennem en lup, ind i en anden form for perception, hvor man har en følelse af at være forenet i forhold til alting, og pludselig forstår man alting.


Transcript - (Escape before it's too late):

But has it every occurred to you, Wally, that the process that creates this boredom that we see in the world now may very well be a self-perpetuating, unconscious form of brainwashing created by a world totalitarian government based on money? And that all of this is much more dangerous than one thinks. And it's not just a question of individual survival, Wally, but that somebody who's bored is asleep? And somebody who's asleep will not say "no"?

Andre: See, I keep meeting these people, I mean, uh, just a few days ago I met this man whom I greatly admire, he's a Swedish physicist, Gustav Björnstrand, and he told me that he no longer watches television, he doesn't read newspapers, and he doesn't read magazines. He's completely cut them out of his life because he really does feel that we're living in some kind of Orwellian nightmare now, and that everything that you hear now contributes to turning you into a robot.

Andre: And when I was at Findhorn, I met this extraordinary English tree expert who had devoted his life to saving trees. Just got back from Washington, lobbying to save the redwoods, he's 84 years old, and he always travels with a backpack cause he never knows where he's gonna be tomorrow. And when I met him at Findhorn, he said to me, "Where are you from?" and I said, "New York." He said, "Ah, New York. Yes, that's a very interesting place. Do you know a lot of New Yorkers who keep talking about the fact that they want to leave, but never do?" And I said, "Oh, yes." And he said, "Why do you think they don't leave?" I gave him different banal theories. He said, "Oh, I don't think it's that way at all."

Andre: He said, "I think that New York is the new model for the new concentration camp, where the camp has been built by the inmates themselves, and the inmates are the guards, and they have this pride in this thing they've built. They've built their own prison. And so they exist in a state of schizophrenia where they are both guards and prisoners, and as a result, they no longer have, having been lobotomized, the capacity to leave the prison they've made or to even see it as a prison." And then he went into his pocket, and he took out a seed for a tree and he said, "This is a pine tree." He put it in my hand and he said, "Escape before it's too late."

Andre: See, actually, for two or three years now, Chiquita and I have had this very unpleasant feeling that we really should get out. That we really should feel like Jews in Germany in the late thirties. Get out of here. Of course, the problem is where to go, cause it seems quite obvious that the whole world is going in the same direction. See, I think it's quite possible that the 1960s represented the last burst of the human being before he was extinguished and that this is the beginning of the rest of the future now, and that, from now on there'll simply be all these robots walking around, feeling nothing, thinking nothing. And there'll be nobody left almost to remind them that there once was a species called a human being, with feelings and thoughts, and that history and memory are right now being erased, and soon nobody will really remember that life existed on the planet.

Andre: Now, of course, Björnstrand feels that there's really almost no hope, and that we're probably going back to a very savage, lawless, terrifying period. Findhorn people see it a little differently. They're feeling that there'll be these pockets of light springing up in different parts of the world, and that these will be, in a way, invisible planets on this planet, and that as we, or the world, grow colder, we can take invisible space journeys to these different planets, refuel for what it is we need to do on the planet itself, and come back. And it's their feeling that there have to be centers now where people can come and reconstruct a new future for the world.

Andre: And when I was talking to, uh, Gustav Björnstrand, he was saying that, actually, these centers are growing up everywhere now. And that what they're trying to do, which is what Findhorn was trying to do, and, in a way, what I was trying to do. I mean, these things can't be given names, but in a way, these are all attempts at creating a new kind of school or a new kind of monastery. And Björnstrand talks about the concept of "reserves", islands of safety where history can be remembered and the human being can continue to function in order to maintain the species through a dark age. In other words, we're talking about an underground, which did exist in a different way during the Dark Ages among the mystical orders of the church. And the purpose of this underground is to find out how to preserve the light, life, the culture, how to keep things living.

Andre: You see, I keep thinking that what we need is a new language, a...a language of the heart. A language, as in the Polish forest, where language wasn't needed. Some kind of language between people that is a new kind of poetry, that's the poetry of the dancing bee that tells us where the honey is. And I think that, in order to create that language, you're going to have to learn how you can go through a looking glass, into another kind of perception, where you have that sense of being united to all things, and suddenly you understand everything.


_________________


PS:
Lars Muhl, Dan Johannesson, m.fl. har ikke gjort indsigelse mod den nye video. Hvor ironisk, at Øjenåbner som også bruger mine klip og min tale i sin originale video, sletter den nye video som både er hyldest til hans video, upartisk, appel til almenvellet, etc.

Bare vent, det bliver værre. Har i mange år sagt, at den aktivistiske andedam er ligesom et Breugel-maleri i slowmotion på stesolid med krukker og misundelse, patologiske affekter i en sydende heksekedel, etc. og decideret retarderet forkvaklethed. Intet nyt - det bliver blot værre og værre.. Dette har egentlig intet med øjenåbner at gøre, som fik sin første video slettet, og derfor slettede min (jeg var dog ikke årsag til at hans blev slettet)

DEN DANSKE VERSION AF AKTIVISME TAGER JANTELOV OG IDIOTI MED PÅ SKYGGESIDEN.....forkvaklethed....

Jeg har bevidnet denne deciderede sump af forkvaklethed og konflikt i mange år nu. Det bliver værre og værre. Blot vent, det er sikkert som amen i kirken....for banen af tidligere track record af al denne forkvaklethed er successivt valideret konstant, men gradsforskellen bliver værre og værre...

Anyway, kan i øvrigt generelt se meget meget tydeligt, at de danske toneangivende aktivister (ikke alle), bliver mere og mere stive i det - som et mystisk psykologisk makabert voksmannequin kabinet af konspiranautiske krukker i indbyrdes red carpet cat walk konkurrence af forkvaklethed

https://paradigmet.blogspot.com/2018/06/lad-ikke-dit-ego-sta-i-vejen-for-dig.html


________________

PPS;


Ang. det 'negative' i del 2 og 3 i videoen:



When we talk about compassion we talk in terms of being kind. But compassion is not so much being kind; it is being creative [enough] to wake a person up
- Chogyam Trungpa'
 

Videoen beskriver det negative (som er langt mere negativt end beskrevet i videoen), som forudsætning for at anskue situationen realistisk. Anskuelsen er realisme, ikke pessimisme, hvilket er forudsætningen for at ændre situationen. Den er negativ pga det beskrevne, ikke beskrivelsen per se, men mange ombytter dette i deres eget hovede pga. kognitiv dissonans. Jeg var f.eks. i Crips & Bloods områder i USA, og det er klart, at folk i DK vil antage, at den slags realiteter er usande fordi det er 'for mørkt' - det er dog mørkt qua virkelighed og sandhed, dvs. pga. det beskrevne, ikke beskrivelsen,  hvilket man er prædisponeret for ikke at kunne forstå qua ens eget uskyldige Hobbit-perspektiv i DK (som forårsager kognitiv dissonans).


Dette gælder også den ydre situation:

'Der er ingen vej til bevidsthed uden smerte. Folk vil gøre hvad som helst, uanset hvor absurd, for at undgå at møde deres egen Sjæl. Man bliver ikke oplyst ved at forestille sig figurer af lys, men ved at gøre mørket bevidst.'
~C.G. Jung

Skrevet for flere år siden; " Selvfølgelig er der mange positive og utrolige gennembrud, der sker. Selv under det nuværende 'Darth Vader'-system, er der lys, latter, kærlighed, meditation, dans, livsfryd,  heldigvis og altid, men det er ikke pointen. Det afgørende punkt er: Hvis de positive tilstande og aktiviteter ikke tager fat på og løser de negative, er det ret absurd at bruge positivitet ('masser af håb og muligheder' er en truisme) som et "argument", når der ikke findes en årsagssammenhæng (grundet en form for logisk fejlslutning, point af irrelevans, non sequiteur osv.).

Så længe imperiets modus operandi er uanfægtet pga. apati eller fornægtelse vil den marchere fortsat og ufortrødent, og verden vil ikke være sandt fri. Det faktum, at folk mediterer, danser, elsker, osv. er fantastisk, men en sandhed, der næppe er pointen, da den morderiske modus operandi ikke bliver udfordret direkte af dans, glæde, meditation osv. Den bliver udfordret af bevidsthed, viden og efterfølgende handling (det var ikke meditation, der udfordrede og svækkede Monsanto de sidste 6-10 år, men fokus, årvågen aktivisme baseret på forskning, moral og dømmekraft, og de er stadig en meget magtfuld enhed, hvis endeligt afhænger af en større horisontal politisk opvågnen. bare et eksempel på mange) .

In one of the most profound and revolutionary books published (called "Presence") there is a series of dialoques which is drawing on the wisdom and experience of 150 scientists, social leaders and entrepreneurs - the four authors Peter Senge, C. Otto Scharmer, Joseph Jaworski and Betty Sue Flowers (highly proficient intuitive pioneers and experienced leaders in organisational global change strategies themselves) are discussing the dangers facing humanity and the imminent need for societal and psychological change. In the book there is a passage dealing with what the authors call "The Requiem Scenario", originally a term from an article called "Global Requiem" written by a senior adviser to the J. Paul Getty Trust.

The article asks what would happen if we started to realize that humankind might not overcome these problems, that we might not develop a sustainable society – that the human race might perish. In the dialoque bewteen the four authors they tend to agree that such scenarios evoke fear and that this sort of fear is usually met by denial or simply makes us feel hopeless. Nonetheless they agree upon that imagining negative futures can actually open people up and that such scenarios can make people think about a future that they’ ve ignored or denied, that "if people really believed we could be headed for extinction, we would do collectively what many people do individually when they know they may actually die.....if we could face our collective mortality and simply tell the truth about the fear, rather than avoiding it something would shift"



_____

En kort note om mainstream og spirituelle vildveje


Mainstream kulturen er ofte bedøvelse og tilpasning til The Matrix. Sandhedsbevægelserne er opvågning og en søgen efter en exit ud af The Matrix, og dette kræver mindfulness/MCT i en korrekt kontekst, dvs. med skelneevne. Meditativ bevidsthed eller MCT giver ikke konkret viden om og indsigt i fluor, vacciner, aspartam, GMO, false flag terror, den forsætlige dumbing down af befolkningerne, den globale opvarmingssvindel, m.m.

Derfor kan spirituelt søgende mennesker være lige uvidende som menigmand Jensen. Mange aktivister eller dissidenter er derimod ofte bevidste om manipulationer og løgne, mens de til gengæld mangler den indre dimension a la meditation, arbejdet med de negative emotioners magt, skyggeside, etc.

Mens mange dissidenter mangler frihed fra negative emotioner og skygge-integration - OG DET HAR ALDRIG VÆRET VÆRRE - mangler flertallet af den såkaldt spirituelle fortrop 'konspiranauternes' indsigt (og Jens Jensen mangler begge dele), men en tredje kategori - de ḱonspirituelle' - som er bevidst om begge ting, er en uvurderlig gruppe af mennesker.

Non-dual bevidsthed eller Almaas' essensarbejde giver ikke konkret viden om og indsigt i fluor,vacciner, aspartam, GMO, false flag terror, den forsætlige dumbing down af befolkningerne, deep politics og directed history, global warming svindel, m.m.m. (medmindre man altså har en ret specifik form for always-ready clairvoyance oveni, som kan erstatte tænkningens analyse, hvilket er komplet urealistisk for 99%).

De spirituelle hos Jes Bertelsen f.eks. kan bryde Boddhisatvaløftet uden at ville det mht. beskyttelse af sig selv og andre, fordi de tror på mange statslige/overstatslige løgne - det være sig global warming, overpopulation, peak oil, vacciner, m.m. som alle er fabrikerede falske elite-memer i magtens favør. Således kan også  de blive nyttige idioter.

Vertikal indre spirituel udvikling giver ikke af sig selv horisontal viden  - den vandrette vej = tanke, viden, analyse om konkrete årsag-virkning forhold i den ydre verden.

Så den åndsaristokratiske meditations-elite kan altså også falde i som 'nyttige idioter' (hvorfor skulle Matthieu Ricard eller Jes Bertelsen (stemte på det dybt eliteskabte udemokratiske EU i sin tid) tro på den falske global warming-teori (den menneskeskabte CO2), eller Dzogchen-mediterende give børn Gardasil vacciner? Eller Ken Wilbers etablering af Integral Institute, hvor mange i fakultetet støttede George W. Bush?

Mange aktivister og dissidenter (fejlagtigt kaldt 'konspirationsteoretikere') er derimod ofte bevidste om, at disse er memer er elitens bedrag, at der er manipulation en masse af befolkningerne, men de mangler til gengæld den lodrette vej; den indre dimension a la meditation, spiritualitet, mindfulness, arbejdet med de negative emotioners magt, skyggeside, m.m. som 'Jes Bertelsen-folk', m.fl. arbejder med.

En tredje forening eller kategori - de 'konspirituelle' (etymologisk ukorrekt og slang-neologisme men alligevel.. :-) .) gør begge dele eller er bevidste om begge dele. Både sand dybere viden i det vandrette om, hvad der foregår bag forhænget OG den lodrette indre udvikling er nødvendig.  Denne tredje kategori  er også voksende og altså afgørende for at den gamle slaveorden brydes ned.

Morfisk resonans, meditation og bøn erstatter ikke specificitet af sand viden og erkendelse om den ydre verdens forhold under radaren, der er påkrævet for at vikle sig ud af den uafvidende nyttige idioti. Morfisk resonans kan heller ikke ændre hardwired elitære psykopater.

Spirituelt oplyste mennesker kan være nyttige idioter, da viden, diskursivitet, analyse, ikke kan erstattes af den indre alkymiske proces, der evt. leder til non-dualitet, skyggeintegration, transcendens af negative emotioner, fravær af emotionel reaktivitet, negative aversioner, etc.

Omvendt kan de 'horisontalt' oplystes vandrette studier ikke erstatte den alkymiske indre forvandling af deres indre sjæleliv, og frigørelsen fra negative emotioner.

Mens mange årvågne (hvad som foregår på det dybe niveau, specielt efterretningstjenesters og tænketankes manipulationer) mangler den spirituelle bevidstgørelse og skygge-integration, mangler flertallet af den såkaldt spirituelle fortrop Deep Politics-narrativet, dvs. hvad som foregår bag forhænget  (og the den almene befolkning mangler begge dele), men en tredje kategori som er bevidst om begge ting, er en meget sjælden kategori af mennesker. Man kan kalde dem de 'konspirituelle' (spirituelle menneskers bevidsthed om konspirationer). Faktuelt set.

Begge ting kræves optimalt i visse henseender  - dermed ikke sagt, at intet godt kommer ud af den ene eller den anden approach, hver for sig.

Dissidenter er ikke mindre emotionelt reaktive end andre mennesker, 'blot' langt mere vågne 'horisontalt' (how the world works) ang. de mange ting som sker i verden bag forhænget, og måske derfor ofte mere emotionelt ramte, fordi de er bevidste om, at en 'Sauron' faktisk eksisterer, i overført betydning. De sovende er ikke i samme stress, for de har ikke kigget dybt ned i the rabbit hole, men lever mere på overfladen...ignorance is bliss


"Igen og igen, når man konfronteres med de mange alvorlige problemer, som menneskeheden har kæmpet med siden Første Verdenskrig og stadig står overfor, bliver det næsten fortvivlede spørgsmål ofte stillet, selv i antroposofiske kredse:" Hvad kan jeg gøre? Hvad kan individet gøre med disse hemmelige gruppers plotmagerier, hvis de virkelig eksisterer? Det er alt for meget for enkeltpersoner. '

Rudolf Steiner svar i disse foredrag er bryskt og klart:


             'Det eneste forsvar mod disse ting er at vide om dem. Hvis du har viden om dem, er du beskyttet ... Men du må ikke være inaktiv med at erhverve dig reel viden om disse ting.'

     - Fra forordet til Rudolf Steiners 'Secret Brotherhoods & Mystery of the Human Double', 1917, 2004, af Terry Boardman


Kommentarer

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag