Paradigmet Lukker & Slukker
Paradigmet Lukker & Slukker
Et skelet på falderebet

Nogle få gad at lytte
Godspeed
- ChaosNavigator

Kommentarer

 1. Det er jeg virkeligt ked af. Jeg har læst meget at dit ofte lidt vanskelige skriv, men det er fortættet med indsigt og viden. Personligt har jeg printet dem ud, det er jeg glad for nu.
  Mon du osse forlader Fb. Du skal have stor tak fra mig <3

  SvarSlet
 2. Indtil videre 1000 tak for langt de fleste skriv, der indeholder en så omfattende indsigt og viden , at det er rigtigt ærgeligt at lukke paradigmet ned. Jeg tror også der er langt flere der læser med her, en d evt. "likes" og kommentarer giver udtryk for, hvilket en besøgs-"tæller¤ kunne angive. Måske det kunne fortsætte i anden form eller navn ? :-)

  SvarSlet
 3. Lad os se... Det der lukkes og slukkes kan vel igen åbnes og tændes. Det skulle glæde mig, i hvert fald, om der kom lys i denne pære igen.

  Og Marco_Hanuman, den Guds Benådede skriver! Det er ærgerligt at man ikke længere kan finde hans tekster, der var fulde af nytte, viden, og vid. Skal vi en dag bruge en ny National-Historiker, da Gud give at det bliver ham! Det skulle blive en fryd at læse, utvivlsomt, og desuden et vigtigt og oplysende historisk dokument!

  Gad vist hvad fremtiden mon vil bringe?

  Mvh. Thomas Faber

  SvarSlet
 4. Har personligt meget glæde af din indsigt, så håber du over vejer det nøje

  SvarSlet
 5. Håber du overvejer en genåbning, har personligt meget glæde af din indsigt. Mvh Steven Zoll

  SvarSlet
 6. Natural Treatment for Polycythemia Vera can help control the disease and its complications. Herbal Supplement is to helps prevent symptoms and causes naturally.

  SvarSlet
 7. Herbal Supplement for Melasma is very effective for patchy brown discoloration of the skin. Herbal Supplement curing the skin problem and skin patches.

  SvarSlet
 8. Herbal Supplement for Atrial Fibrillation is imperative for the prevention and reducing the risk for stroke. Herbal Supplement could help you manage your condition.

  SvarSlet
 9. Herbal Supplement for Delayed Ejaculation depends on the underlying cause of the condition. Delecreton Herbal Supplement has also been used to treat erectile dysfunction.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag