Regeringer INDRØMMER at de har begået false flag terror operationerhttp://d.ibtimes.co.uk/en/full/280182/ap-photographer-nick-uts-award-winning-photo-showing-phan-thi-kim-phuc-screaming-running-her.jpg 
Løgn startede Vietnamkrigen - 'Between 2 and 3 million Indochinese – in Vietnam, Laos and Cambodia – were killed. War crimes – such as the My Lai massacre – were common.' - US Government Sanitizes Vietnam War History  -
  Pentagon whitewashing Vietnam War

Af ChaosNavigator

Deklassificeret Dokumentation: Regeringer INDRØMMER at de har begået false flag terror operationer mod egne befolkninger og andres

For eksempel:

Vietnam-krigen blev startet på en løgn (Berlingske). NSA deklassificerede dokumenterne og bekræftede, at man løj om det rapporterede angreb i Tonkin-bugten - det fandt aldrig sted! Før deklassificeringen, blev mange kritikere i årtier kaldt 'konspirationsteoretikere' af nyttige idioter og opinionsdannere. Var du en af de nyttige idioter for krigsherrernes løgn?”Statsmænd vil opfinde billige løgne, beskylde og bebrejde den nation som angribes, og mennesker vil stille sig tilfreds med disse samvittighedsdulmende falskheder. De vil omhyggeligt studere disse og nægte at undersøge ethvert modbevis; således vil de overbevise sig selv om at krigen er retfærdig, og takke Gud for den fortjente søvn man nyder, efter dette forløb af grotesk selvbedrag”

– Mark Twain

'Presidents, Prime Ministers, Congressmen, Generals, Spooks, Soldiers and Police ADMIT to False Flag Terror'
- False Flag Terror “Has Succeeded Consistently Against Audiences Around The World, For Millennia, To Compel War”'False Flag' er en særdeles udbredt praksis hos en række af de mere aggressive aktører på den geopolitiske scene, og det drejer sig især om England og USA. Men der er også israelske, franske og tyske (nazistiske) eksempler. NATO er derfor også via sin opkobling til USA en organisation, der praktiserer denne form for regerings-manipulation og svindel overfor befolkningen.

Psykologien bag tricket er enkelt og universelt. Det rammer os dybt og direkte og metoden er derudover gennmprøvet i hundredvis af år. Det bygger på skyld, skam og frygt. Det virker hver gang. Næsten. For det bliver også opdaget og holdt frem i lyset, og flere og flere mennesker bliver klar over dets eksistens og praksis. Et absolut flertal af menneskeheden er dog uden anelse om, at det foregår, og vælger desuden at tro på deres regering og deres politikere / eksperter / historikere / medier, osv. De vælger at tro på, at folk, der er højt placeret i ansvarsfulde og magtfulde positioner er af højere moralsk standard end dem selv og derfor ikke kunne finde på at lyve og svindle. De vælger at tro på, at de mange døde er faldet for en retfærdig og nødvendig sag. De vælger at tro på, at det er tilfældigheder og omstændigheder udenfor menneskelig kontrol og ansvar, der skaber de lidelser, de befinder sig i.Regeringer indrømmer, at de rutinemæssigt udfører falsk-flag-terror, som hævdes at være udøvet af fremmede regeringer mod deres eget folk, de retfærdige frihedskæmpere, der er deres modstandere og deres naboer.

“Most terrorists are false flag terrorists, or are created by our own security services. In the United States, every single terrorist incident we have had has been a false flag, or has been an informant pushed on by the FBI. In fact, we now have citizens taking out restraining orders against FBI informants that are trying to incite terrorism. We’ve become a lunatic asylum.” - Robert  David Steele, CIA clandestine officer, 20-year Marine Corps intelligence officer, second-highest-ranking civilian in the U.S. Marine Corps Intelligence, honorary hacker, #1 Amazon reviewer for non-fiction
- US Intelligence Officer: “Every Single Terrorist Attack In US Was A False Flag Attack”

Top 5 Conspiracy Theories That Are True!

6 gigantiske løgne afsløret på 3 minutter, massemorderiske løgne som de fleste blev påduttede og tror på stadigvæk i det fortløbende globale morderiske Milgram og Asch-eksperiment - her i videoen præsenteret af Professor Tim Andersen, som også har lavet det grundigste akademiske arbejde, der viser, at Assad er uskyldig. Som med Saddam har USA og medierne hjernevasket vesten og Danmark med The Big Lie-teknik, massiv, massiv propagandaløgn; at Assad angreb sin egen befolkning brutalt, selvom dette var løgn, og blev startet på en false flag terror kampagne i 2011, bevidst og forsætligt af Saudierne, USA og andre. Se Video: The Dirty War on Syria – Prof. Tim AndersonDen tidligere italienske premierminister, en italiensk dommer og den tidligere leder af det italienske efterretningsvæsen indrømmer, at NATO med hjælp fra Pentagon og CIA udførte terrorbombninger i Italien og andre europæiske lande i 50'erne og beskyldte kommunisterne for det. Målet var at opnå støtte hos befolkningerne til at regeringerne bekæmpede kommunisterne og deres fremgang i efterkrigens Europa.

Projektet kaldtes for Operation Gladio.


Operationsfeltet for GLADIO var altid 'bag linierne'. Som en deltager i det hemmelige program berettede: 'Det var meningen, at vi skulle angribe civile, folk, kvinder, børn, uskyldige mennesker, ukendte mennesker, der befandt sig fjernt fra ethvert politisk spil. Grunden til det var ganske enkel. Det skulle tvinge, forføre disse mennesker, altså den italienske offentlighed, til at bønfalde staten om større sikkerhed. Italien og andre europæiske lande havde just tilsluttet sig NATO, før bombninger begyndte. Dette betyder derfor, at den tidligere danske statsminister bogstaveligt talt var leder af en terroristorganisation.

Se også de mange nutidige eksponeringer:

Operation Gladio: State-Sponsored Terrorism Exposed


This collection of around 150 pages of once-classified material sheds light on the ideological and operational origins of the now-infamous Operation Gladio.
21st Century Wire GLADIO Files

 
Bøger om Gladio (hvoraf du kan finde nogle af titlerne på internet i PDF)


Rusland versus NATO's Gladio 2.0


Se specielt disse vigtige artikler om false flag terror i det 20. og 21. århundrede med dokumenterede og deklassificerede kilder som ikke kan afvises:


Even More Admitted False Flag Terror Incidents Come to Light

False Flag Attacks. Historically Documented


53 ADMITTED False Flag Attacks - Not Theory … Admitted Fact

ADMITTED False Flag Attacks


Gladio B: The Origins of NATO’s Secret Islamic Terrorist Proxies og Operation Gladio/B

CIA Declassified Files Prove America Helped Saddam as He Gassed Iran

US ‘backed plan to launch chemical weapon attack on Syria (Yahoo)


US gave Saddam blessing to use toxins against Iranians (RT)Dokumentationen opregner en stribe falsk-flag-angreb og påviser, hvordan det er helt normalt, at visse regeringer bruger dette kunstgreb som et - af dem selv i hvert tilfælde - legitimt middel til at opnå deres befolknings moralske godkendelse af overgreb på nationer rundt om i Verden. Ihukommende, at det er deres egne befolkninger, der først og fremmest har magt til at sige fra ved fx. at nægte at lade sig rekruttere og afsløre dem i medierne. Af samme grund sørger magthaverne og krigsherrerne ALTID for at kuppe medierne i forbindelse med planlagte aktioner som den syriske. Hver eneste gang, du åbner en avis eller lukker op for dit fjernsyn - og vel og mærke køber budskabet som den sande beretning om virkeligheden - lader du dig fodre af denne hånd, der i sin store nåde beriger dig med, hvad en lille kynisk elite har tænk, at du skal mene om global udåd.


'At tro, at sådan iscenesatte provokationer og falsk flag angreb ikke længere forekommer, ville være så urealistisk, som at antage, at den menneskelige natur i sig selv har forandret sig, at magtfulde mennesker ikke længere søger at øge deres magt, at indflydelse er aldrig brugt til bedrag eller manipulation, at løgne ikke længere fortælles for at opfylde grådighed eller at slukke en tørst efter kontrol.'
- James Corbett, Corbett Report- kilde på Dansk


CIA har indrømmet, at de hyrede iranere til at posere som kommunister og iscenesatte bombninger i Iran for at omstyrte landet og dets demokratisk valgte statsleder, Mohammad Mossadeq i 1953.

Israel har indrømmet, at en israelsk terrorcelle opererede i Ægypten og anbragte bomber i adskillige bygninger, inklusive bygninger tilhørende amerikanske diplomater, og dernæst efterlod 'beviser', der pegede på arabere som gerningsmændene. En af bomberne detonerede i utide og gjorde, at ægypterne identificerede de israelske bombemænd, har flere israelere senere indrømmet.

Som det er indrømmet af den amerikanske regering, viser et til for nyligt klassificeret dokument, at den amerikanske generalstab godkendte en plan om at sprænge amerikanske passagerfly i luften (der var en detaljeret plan om at ombytte fly) og samtidig begå terrorhandlinger på amerikansk grund for i sidste ende at smøre det af på cubanerne med det formål at retfærdiggøre en invasion af Cuba. Det kan ses på en ABC nyhedsrapport og læses i de officielle dokumenter, der er offentliggjort på forlangende under 'The Freedom of Information Act'. Man kan også i dokumenterne overvære om en diskussion mellem officials om, hvordan det amerikanske konsulat i den Dominikanske Republik skulle angribes med bomber. Dette gik under navnet 'Operation Northwoods'. Mens generalstaben arbejdede på at iværksætte planen, var der køligere hoveder, der forhindrede den: Præsident Kennedy og hans forsvarsminister Robert McNamara nedlagde tilsyneladende veto. For dette og en række andre tiltag fra Kennedys side imod den indre råddenskab i nationen blev han senere myrdet.

Planen blev udsat og først realiseret vha. et andet falsk-flag-angreb - denne gange i en lidt større skala - kaldet 9/11. Dette førte både til 'The War on Terror', invasionen af Irak, invasionen af Afghanistan og en komplet forgiftning af verdens tilstand i det årti, der fulgte og videre frem til i dag, hvor Libyen er invaderet, Syrien er i gang og Iran står for tur - for anden gang, kan man sige.
Det sydafrikanske Sandheds og Forsoningsråd fandt ud af, at en gren af det sydafrikanske forsvarsministerium kaldet det 'Civile Cooporations Bureau' i 1989 henvendte sig en sprængstofekspert og bad ham om at deltage i en operation beregnet på at miskreditere ANC (African National Congress) og bombe en politibil tilhørende den politimand, der senere skulle undersøge sagen, hvorved ANC blev 'framed' for handlingen.

En algiersk diplomat og flere officierer i den algierske hær indrømmer, at den algierske hær i 90'erne med jævne mellemrum massakrerede algierske civile og bebrejdede islamistiske militante for mordene.

Den franske regering har for nylig været hovedaktøren i et falsk-flag-angreb mod Libyen. Nicolas Sarcozy og hans 'Rasputin', filosoffen og zionisten Paul Henry Levy, startede overfaldet på Libyen ved at hævde, at Gadaffi var ved at slagte sin egen befolkning.

Tidligere formand for den amerikanske generalstab, Hugh Shelton, siger, at et medlem af Clinton-regeringen foreslog, at man lod en amerikansk pilot myrde som forspil til en krig mod Irak.

Ifølge Washington Post har det indonesiske politi indrømmet at de har myrdet amerikanske skolelærere i Papua i 2002 for at smøre det af på en papuansk separatistbevægelse, der stod på listen over terroristbevægelser (sammen med en bunke af andre grupper efter 9/11).

Den velrespekterede tidligere indonesiske præsident indrømmer endvidere, at regeringen sandsynligvis havde en finger med i spillet ved Bali-bombningen.
Det er rapporteret af BBC, New York Times og Associated Press, at makedonske officials har indrømmet, at regeringen har myrdet syv uskyldige immigranter med koldt blod og hævdet, at de var Al-Qaeda-soldater, der var i færd med at myrde makedonske politifolk. Formålet var, at Makedonien skulle tilslutte sig Bush's og amerikanernes 'War on Terror'.

Tidligere jurist i det amerikanske forsvarsministerium, John Yoo, foreslog i 2005, at USA skulle gå i offensiv mod Al Qaeda ved at lade vores efterretningsvæsen skabe en falsk terrororganisation. Det kunne have sine egne websites, rekrutteringscentre, træningslejre og fundraising-organisation. Den kunne iværksætte falske terrorisk-operationer og tage ansvar for virkelige terroristangreb, hvorved man kunne skabe forvirring i Al Qaedas rækker, få deres medlemmer til at betvivle hinandens identitet og stille spørgsmålstegn ved værdien af intern kommunikation. Dette er i øvrigt super-ironisk, og John Woo, der åbenbart ikke havde gjort sit hjemmearbejde, bortset fra at studere det, som eliten kalder for 'konspirationsteorier', var helt bagud for skemaet i sin egen organisation. For Al Qaeda er allerede en sådan organisation ! Det viser, hvor ringe værdien af kommunikation og hvor stor inkompetencen indenfor hans organisation er.United Press International rapporter i 2005: Amerikanske efterretningsofficerer beretter, at oprørere i Irak bruger den seneste model af Baretta 92-pistolen, men pistolerne synes at have fået deres serienummer udraderet. Eller rettere, der er ikke tegn på en fysisk udradering, men derimod synes de at stamme fra en produktionsserie uden serienumre overhovedet. Analytikere påpeger, at manglen på serienumre skyldes, at serien er beregnet på efterretnings-operationer eller terrorceller med, som de siger, væsentlig støtte fra regeringen. Analytikerne skønner, at de stammer fra enten Mossad eller CIA. Analytikerne gætter endvidere på, at disse agent provocateurs bruger de ikke-sporbare våben samtidig med - og i overensstemmelse med, at amerikanske myndigheder argumenterer for illegitimiteten ved modstand mod den amerikanske intervention - OG legitimiteten ved den særdeles illegitime kampagne, der som senere bekendt byggede på løgn og iscenesættelse.

Politiet i Quebec indrømmede, at bøller, der bar raketter ved en fredelig demonstration, i virkeligheden var undercover-politifolk fra Quebec's politi.
Ved G20 protesterne i London i 2009 så et britisk parlamentsmedlem civile politifolk forsøge på at opildne mængden til vold. Det samme blev observeret ved klima-topmødet i København og desuden ved flere lejligheder i forbindelse med gadekampe mellem autonome og politi på Nørrebro.

En colombiansk militær-løjtnant indrømmede, at hans enhed havde myrdet 57 civile, klædt dem i uniform og dernæst hævdet, at de var oprørere dræbt i kamp.

Amerikanske soldater har har på samme vis indrømmet, at de har dræbt uskyldige irakere og afghanere, og dernæst 'tabt' automatvåben nær deres lig for at foregive, at de var militser.

Disse og MANGE andre begivenheder og falsk-flag-angreb kan beskrives og bevises anvendt gennem historien.


Terrorbegrebet er forurenet. Ligesom historieskrivningen er dette ord kuppet og omklamret af de krigsførende magter. De har det selvskabte privilegium indtil videre kunnet definere, hvad terror er, hvem der er en terrorist, og hvem der ikke er og derfor har ret til at bekæmpe disse såkaldte terrorister.

Vi kan med stor fordel udvide billedet. Vi behøver blot at tænke på den bølge af skolemassakrer, vi har været vidne til, og hvor unge på psykofarmaka har myrdet deres skolekammerater. De såkaldte 'bivirkninger' af psykofarmaka er kendt til fulde af medicinalfirmaerne, så der er ikke tale om bivirkninger, men tilsigtede virkninger.

Husk disse angreb på bygninger: Oklahoma, Una-bomberen, 9/11, London-undergrunden, togbombningen i Spanien, myrderierne i Utøia i Norge, Bali-bomberen, bombningerne af et boligkvarter i Moskva (tjetenere?), bombningen af et amerikansk krigsfartøj i golfen, piratbombninger og hi-jacks i Aden-golfen. Hvordan var det med IRA og ETA? Hvor mange ved, at 9/11 var det andet bombeforsøg mod Twin Towers? Hvor mange ved, at bygning 7 faldt sammen 9 timer senere (døøh, hvad er bygning 7...?).

I alle disse hændelser er der fremkommet en række af anomalier og usammenhængende facts, som landets regeringer ikke ønsker, der skal forskes videre i. Papirer forsvinder, vidner forsvinder, folk bliver truet, medvirkende bliver skudt af politiet, før de kan udtale sig. Medierne ruller frem med den sædvanlige historie om den ensomme galning, der helt umotiveret går grassat uden sammenhæng med nogen anden i hele verden. Osama bin Laden, den ensomme galning, sidder alene med tuban og langt skæg i en hule i Afghanistan og planlægger et succesfuldt angreb på verdens sikreste bygning i verdens sikreste by i verdens sikreste land med det sikreste og mest avancerede militære overvågningssystem.

Resultatet er bagefter som mønster, at folk forlanger mere kontrol, mere sikkerhed og flere indgreb og indskrænkninger af deres civile rettigheder. Folk forlanger - på opfordring selvfølgelig - krig. Med det samme! Den totale krig, krigen mod terror.

På opfordring selvfølgelig. Når det nu er så klart et mønster, kan det undre, at folk ikke i højere grad spørger sig selv, om det måske, muligvis, kunne der være en lillebitte chance for, at der kunne være tale om en årsag-virknings-sammenhæng ...? Men meget få mennesker i dag er i stand til at samle mere end ganske få brikker ad gangen, og dette puslespil er meget stort.

Vi kender ikke historien.

Det er højst påkrævet at udstrække det statslige terroristbegreb til de finansielle angreb, som finansinstitutionerne i samarbejde med visse regeringer udøver for tiden. En dybere analyse af fænomenet vil kunne kortlægge, at det i virkeligheden er finansindustrien, der har grebet om disse regeringer og dermed i højere grad kan siges at være bagmændene. Krig og terror er direkte synonymer. Krig ER terror, punktum. I hvert fald i det 20 og 21 århundrede har ingen krig fundet sted, der ikke dybest set er bankmændenes krig. Og når vi for tiden ser adskillige europæiske og en amerikansk befolkning, der er skræmt fra vid og sans og totalt handlingslammede af finansiel-økonomisk depression, ubetalelig gæld regerings-sanktionerede hestekure, gispende efter vejret af luftmangel, så er det en slow-motion-terrorhandling af særdeles store dimensioner, vi bliver udsat for. I EU bliver vi for tiden skræmt til at afgive suverænitet til en ny superstat.

Skulle du også være i tvivl her - hvad du, der har læst så meget som hertil muligvis ikke er - så lad være med at tvivle, fordi du mener, jeg påstår det. Gør dit hjemmearbejde. Gå først og fremmest ind på WashingtonBlog's site og følg de links, der henviser til dokumentationen.

Vurder dem seriøst. Hvis der er nogen af dem, der ved krydsreference ikke synes solide nok, så læg dem til side. Bemærk at den liste, bloggen leverer, henviser til faktiske indrømmelser, altså når forbryderne ikke længere kan komme udenom facts. Det betyder også, at der er ca. 10 gange så mange hændelser, hvor forbryderne har kunne kommet udenom facts, og at dette kun er toppen af isbjerget. Ulykkeligvis er enorme mængder af beviser bevidst blevet destrueret af de regeringer, der har kompromitteret sig selv. Vi ved, at det har fundet sted, og at det har været en praksis siden romerne. Listen over biblioteker nedbrændt af romerne er skræmmende lang. Det var dem, der opfandt pogromen, ikke nazisterne eller stalinisterne. USA er deres direkte arvtagere.

At imødegå global, regeringssanktioneret ekstremisme vil på et eller andet tidspunkt medføre beskyldning for ekstremisme.
 


Det falske flag bygger på en sofistikeret blanding af korruption og forførelse.

Hvorvidt DU mener, at WashingtonBlog er et pålideligt website, og at deres oplysninger er solide og valide, bør kommer an på en prøve og en krydsreference af ALLE deres oplysninger. Det samme bør også gælde for det, der strømmer som en flod ud af mainstream-medierne, elektroniske og trykte. Hånden på hjertet: hvor mange gør sig den umage?

En ting, som undertegnede har haft svært ved at acceptere, men som jeg desværre må tilslutte mig 100% i dag, er, at mainstream som kilde til reel information er ophørt med at være pålidelig. Fuldstændigt! Vel vidende at Internettet indeholder revl og krat, og at man skal være meget forsigtig, kan man i det mindste regne med - endnu - at ALT findes her: information og disinformation. Til gengælde kan man også være sikker på, at mainstream - med den nødvendige gradbøjning fra total mainstream til undergrund og alternative medier (som desværre også i en del tilfælde er blevet inficeret af den totalitære informationsforgiftning - er ophørt med at viderebringe information om alle de sager, der hidrører vores overordnede livssyn og virkelighedsbillede. Her findes efterhånden udelukkende disinformation.


               http://integratingdarkandlight.com/wp-content/uploads/2013/04/Your-false-flags-dont-work-anymore-We-are-awake.jpg


Du tror måske ikke meget på de meldinger, der også begynder at fremkomme i mainstream-rapporter om, at USA og NATO støtter falsk-flag-angreb udført af ISIS, Al-Nusra Al Qaeda i Syrien?

BBC rapporterer, at britiske og amerikanske ledere havde seriøse planer om falsk-flag-angreb i netop Syrien helt tilbage i 1957. Det var i øvrigt 4 år efter, at de samme regeringer og deres efterretningsvæsener havde omstyrtet den demokratisk valgte præsident i Iran, Mohammad Mossadeq, fordi han ville nationalisere olieselskaberne, der opererede i landet. Han blev som bekendt erstattet af en vestlig nikkedukke, Shah Reza Pahlavi.

I 1957 godkendte Harold Macmillan og præsident Dwight Eisenhower en CIA-MI6 plan om at iscenesætte falske grænse-hændelser som påskud for invastion fra Syriens pro-vestlige naboer og derefter 'eliminere' det meget indflydelsesrige triumvirat i Damaskus.

Rapporten sagde, at når først en tilstrækkelig grad af frygt var blevet skabt, ville kamphandlinger ved grænsen blive iscenesat som indledning til en irakisk og jordansk militærintervention. Syrien skulle, som det hed i rapporten, bringes til at fremstå som gerningsmanden til hændelserne og ophavsmanden til sabotage og vold rettet mod dets naboer. CIA og SIS skulle bruge deres færdigheder til både psykologisk og vha. action i marken at forøge spændingen.

Det ville betyde operationer i Jordan, Irak og Libanon, der tog form af sabotage, national-konspirationer og forskellige væbnede aktiviteter, som derefter skulle smøres af på Damaskus. Planen havde brug for en 'Befri Syrien komité' (i dag 50 år senere kaldet henh. 'Den frie syriske befrielseshær' og 'Syriens sande venner') og bevæbningen politiske grupper med paramilitære og andre aktionistiske egenskaber indenfor Syriens grænser. CIA og MI6 ville gøre efterretning på det indre oprør, der altid findes i sådanne lande, som har måttet forhærde sig mod vestens - og de naboers, der allerede er bukket under for vesten - konstante pres og forsøg på destabilisering. Destabiliseringen skulle blot have et skub fremad. Taktikken er senere set udført med succes af vestens opfindelse, Israel, vendt mod Libanon, der i disse år blev fuldstændig 'balkaniseret' (Henry Kissingers ydtryk).

Disse grupper, der potentiel kunne opildnes til at gøre det beskidte arbejde kunne være hos druserne i syd, folk der forsøgte af befri de politiske fanger i Mezze-fængslet og en opflamning af det muslimske, fundamentalistiske broderskab i Damaskus. Damaskus var en af de byer i verden hvor omkr. 16 forskellige religiøse samfund - selv muslimer og jøder - levede fredeligt side om side. Det skulle nu være anderledes.

Taktikken er i virkeligheden en opdatering af den middelalderlige stil fra korstogene, hvor jøder, kristne og muslimer levede fredeligt side om side i henholdsvis Sydspanien og i Jerusalem. I Spanien blev dette ødelagt af katolikkerne og den spanske konge og dronning. I Jerusalem blev det ødelagt af de horder, der under ledelse af engelske og franske adelsmænd, charlataner styret af politisk og økonomisk begær og religiøs fanatisme i en uskøn blanding, væltede ind i byen og slagtede løs.

Der var flere elementer i det:
ren plyndring
destabilisering og magtovertagelse
del og hersk:
'vi' regerer, når 'de' har travlt med at hugge hovederne af hinanden menneskeofring: de utilpassede utilpassede horder, der skabte uro i de forarmede europæiske land-og by-distrikter blev henh. omdannet til væbnede horder og dernæst reduceret i antal ved at lede dem til slagtebænken på slagmarken. Læg dertil de mere okkulte betydninger af begrebet 'menneskeofring' og 'blodsudgydelse som offerhandling', som vi bla. finder i en mere spiselig version i det kristne nadverritual, men som i sin grund er langt mere grusom. Men det er et kapitel for sig. Og endelig: adelig selvforherligelse og ren og skær udløb for kedsomhed.

Adelsmænd var den tids 'playboys' og deres yndlingsbeskæftigelse i underholdningsøjemed var krigslege - 'Come, come, there's a good sport …'
Det var disse folk, der opfandt terrorismen. Det er deres efterkommere, der stadig kører vores institutioner, og som stadig holder af at lege krigslege. Og rage til sig. Og udgyde blod. Og udøve magt over andre. Og se andre lide under deres magtudøvelse - de er også sadister og psykopater

Hvorfor er en brøkdel af disse begivenheders årsager ikke en del af pensum på Cand. Scient. Pol uddannelsen og andre uddannelser? Go figure!“The Bilderberg Group is behind the so-called ‘strategy of tension,’ and therefore the massacres,” says Ferdinando Imposimato, Honorary President of the Supreme Court as he makes references to a document written more than 40 years ago – and which was almost lost- during the promotion of his new book, “La repubblica delle stragi impunite,” which translates to “The republic where massacres go unpunished.” From the Italian News Website www.net1news.org Source page here Translated by Mario Andrade

NAPLES – “The Bilderberg Group is one of the leading organizations behind the strategy of tension, and therefore the (Operation Gladio) massacres.” This statement is not just mentioned by bloggers or conspiracy theorists, or even Beppe Grillo, but Ferdinando Imposimato, Honorary President of the Supreme Court. His words are very clear. “We found the truth about the massacres,” he says in an interview with a journalist. “There has been complicity between the state -or factions of the state- and the Mafia, as well as (black ops) terrorism and freemasonry. These elements came together during Operation Gladio, and consist of multiple international organizations, controlled by the CIA. This is a proven fact, “ he says. The purpose of their actions was to destabilize public order and stabilize the political power. The 40-year-old document In his book, Ferdinando Imposimato also speaks of the Bilderberg Group, mentioned in a document written by Emilio Alessandrini in 1967 -more than 40 years ago. “In this document, which I have quoted literally, it is mentioned that the Bilderberg Group is one of the biggest promoters of the strategy of tension, and therefore also behind the massacres. Here’s what Bilderberg does: It rules the world and democracies in an invisible way, influencing the democratic development of these countries.” It is important for Italians to know this, for some of their countrymen are among the members of this group and the Trilateral Commission, like of Mario Monti, the current Prime Minister, John Elkann, Chairman of Fiat Group, Pier Francesco Guarguaglini, former president of Finmeccanica or Marco Tronchetti Provera, chairman of Pirelli, also Enrico Letta, vice secretary of the Democratic Party
Italian Supreme Court President Writes Book Linking Bilderberg to Operation Gladio and the CIA


False Flags sker lige nu
Talløse akademiske analyser, anomalier, observationer, rapporter, filmmateriale, vidneudsagn, m.m. indikerer alt I alt følgende; USA og Vesten tilpasser efterretninger til de mål man allerede har sat sig for at nå, opildner, skaber, og støtter en falsk opposition (‘oprørere’ I form af Al-Nusra, Al-Qaeda, støtte til ISIS fra Saudi-Arabien, Tyrkiet, efterretningsorganer fra vesten, m.fl.), der begår uhyrlige angreb på befolkninger – og Vesten påberåber sig R2P (responsibility to protect - yeah, right) for at retfærdiggøre yderlige vestlige angrebshandlinger, som man allerede har planlagt fra starten som påskud for at fjerne Assad, hvilket har været målet fra day one!

Klassisk hegeliansk dialektik = man skaber selv problemet, sprøjter det ud i medierne, får en reaktion fra offentligheden, og implementerer den ‘løsning’ man planlagte på forhånd. Godtroende og naive danskere og vesterlændinge, der mener sig "informerede", er prima fæ som hopper direkte på limpinden, alt imens sådanne operationer, hvor man beskylder fjenden for det beskidte arbejde man selv har udført under falsk falg, er talløse og har foregået i umindelige tider.

Hvis pro-krigspolitikere og såkaldte journalister I DK er uvidende om, hvad som virkeligt foregår I spillet mellem USA og Syrien – at Al-Qaeda og Al Nusra og ISIS er vestligt-støttede, at de bliver brugt som rambuk af NATO, som udenlandske proxy-krigere, etc. – er de inkompetente, inhabile, naïve, godtroende, og følgagtige farlige nyttige idioter.

Hvis de til gengæld er informerede, og handler på trods af sandhedsprincipper, er de degenererede, afstumpede, og kyniske som ind I helvede – der er simpelthen tale om radikalt brud på internationale love og konventioner.

Hvadenten det er det ene eller det andet: I begge tilfælde er der tale om en så stor grad af uforsvarlighed, at statsmagten ikke forvaltes I hht. til dens egne mest basale og lovbundne principper, folkerepræsentation, internationale love, etc.

Og I så fald har FE (Forsvarets Efterretningstjeneste) muligvis også et forklaringsproblem; hvis FE ikke kender til sandheden om Syrien, Irak, og Ukraine har de enten 1) et kompetenceproblem – eller I modsat fald; hvis de kender til sandheden, uden at underrette regeringen, er de 2) købt og solgt eller 3) sandfærdige, men bundet på hænder og fødder af tavshedspligt (medmindre en ny Frank Grevil springer ud på almenvellets vegne), og så har regeringen, rigsrevisionen og folketingets kontroludvalg, et forklaringsproblem.

I ALLE tilfælde er der tale om et gigantisk forklaringsproblem – der er ingen vej udenom!

Men apatien og disinformationen hersker - DK er endda i undtagelsestilstand uden at mange har opdaget det. Men vi er jo også kun USA's vassaler og smiskende lakajer. But nobody seems to notice....


'All day long beating you over the head with their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table has tilted folks. The game is rigged and nobody seems to notice. Nobody seems to care! Good honest hard-working people; white collar, blue collar it doesn’t matter what color shirt you have on. Good honest hard-working people continue, these are people of modest means, continue to elect these rich cock suckers who don’t give a fuck about you….they don’t give a fuck about you… they don’t give a FUCK about you.  They don’t care about you at all… at all… AT ALL. And nobody seems to notice. Nobody seems to care. Thats what the owners count on.'
- den legendariske komiker, George Carlin, fra hans mest berømte show;
http://shoqvalue.com/george-carlin-on-the-american-dream-with-transcript/
Hvis du ikke har dine fortolkninger på plads og kender til sandheden, vil du nemt blive offer for flere manipulationer.

Terrorøvelser som altid, altid er evige 'tilfælde' uden undtagelse

I Paris 13/11 var der IDENTISKE terrorøvelser samme dag som den virkelige terror.

Både under Paris 13/11, 7/7-angrebet i London, Breivik-massakren i Norge, var der samtidige, identiske terrorøvelser, og officielle talsmænd siger stort set altid det samme:

At deres øvelser på samme tidspunkt, samme sted, samme specifikke og simultane karakteristika, m.m. er altid, altid, altid et 'tilfælde'.

En statistisk beregning for, at terrorøvelser med en sådan grad af specificitet kan indtræffe samtidigt som de virkelige terror hændelser [ false flags] som 'tilfælde', er i skalaen 1 til 100000000000000000000000000000000000000000, hvilket er uendeligt mere end antallet af sandkorn på jorden.

Faktisk skal der nok være mindst 82 nuller, når man tager alle terrorøvelser med de sidste 10 år, hvor den virkelige terror indtraf samtidigt, med meget specifikke a) tidslige, b) geografiske, og c) væsenskarakteristiske ligheder, faktisk identiske, hvilket er betegnelsen fremført af de officielle talsmænd)


Identisk Terrorøvelse samme dag som Paris 13/11 2015 VIDEO

Stockholm-syndromistens evige bemærkning: Det er et 'tilfælde'


Identisk Terrorøvelse samme dag som London 7/7 2005 VIDEO
(danske undertekster - se tidligere talsmand for Scotland Yard på BBC)

Stockholm-syndromistens evige bemærkning: Det er et 'tilfælde'


Identisk Terrorøvelse samme dag som Breivik 22/7 2011 VIDEO

Stockholm-syndromistens evige bemærkning: Det er et 'tilfælde


'Hvorfor er terrorøvelser ofte en markør for potentielle terroraktioner? Se journalist Tommy Hansens analyse af 4 terrorangreb, og hvorfor at myndighederne umuligt kan være 'clairvoyante':


"Fire markante terrorbegivenheder siden 2000 har - udover tragedierne - én ting tilfælles: I alle fire tilfælde blev der afholdt officielle terrorøvelser enten lige før eller samtidigt med den ”rigtige” terrorhandling. Og i alle fire tilfælde øvede myndighederne sig næsten præcist på, hvad der i virkeligheden skete....'Kun timer før Anders Behring Breivik begyndte at skyde de unge på Utøya, afsluttede politiets beredskab en øvelse hvor de øvede på en næsten identisk situation'- Aftenposten"                         
                                            Se en liste her:Terror Drills Gone Live


En måned før terroren i KBH indtraf i februar 2015, var der også en terrorøvelse i KBH natten til den 14. januar 2015, hvorom dette blev skrevet den 13. januar 2015:

'Er det i nat, at Danmark vil få en falsk flag terror aktion eller umiddelbart efter?' En anden skrev på nettet, at false flag planen for terroren i KBH oprindeligt skulle have været indtruffet i januar, men at planen blev eksponeret - false flag-terroren den 14. februar var muligvis en revision og rescheduling af januar-aktionen.


Derfor: Vær mistænksom overfor terrorøvelser, som mange opvågnede mennesker er over hele verden. hvorfor de poster og spreder denne info på nettet, da øvelser af den type er blevet markører for potentielle false flags!


http://www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/2015/02/false-flag.jpg
Hvorfor er terrorøvelser ofte en markør for potentielle terroraktioner? Se journalist Tommy Hansens analyse af 4 terrorangreb, og hvorfor at myndighederne umuligt kan være 'clairvoyante': Terrorøvelserne der blev til virkelighed: Fire markante terrorbegivenheder siden 2000 har - udover tragedierne - én ting tilfælles: I alle fire tilfælde blev der afholdt officielle terrorøvelser enten lige før eller samtidigt med den ”rigtige” terrorhandling. Og i alle fire tilfælde øvede myndighederne sig næsten præcist på, hvad der i virkeligheden skete.
- Terrorøvelserne som blev til Virkelighed
(web arkiv - tager tid at loade)Nørreport Metro, januar 2015

Konspirationsteori = Deep Politics og Parallelverdener
Deep Politics er et andet ord for det som politisk foregår under overfladen af den politiske medievirkelighed, toppen af et isbjerg, ofte med ulovlige operationer udført af statslige aktører, medier, efterretningstjenester, etc. Se eksempelvis denne playliste med den kendte FN diplomat, Peter Dale Scott. Scott opfandt udtrykket, Deep Politics, der har fået en udbredt anvendelse i flere akademiske cirkler, specielt siden 9/11. 
Scott er den akademiske verdens grå eminence i Deep Politics, meget respekteret af andre anerkendte dissidenter som Chomsky, som redigerede 'The Pentagon Papers' med Scott, uagtet at Chomsky er gatekeeper mht. Kennedy, 9/11, etc.


Joseph P. Farrell kommenterer på Peter Dale Scott's  artikel The State, the Deep State, and the Wall Street Overworld:Prof. Scott is suggesting a tripartite structure to the “deep state”, consisting of:

  1. The overt instrumentalities of public government, i.e., the Congress, the Presidency, and the judiciary;
  2. The covert agencies of that government, i.e., the CIA, NSA, and all the other intelligence agencies, which in turn are in reality the agencies of
  3. The private financial interest.
    - PROFESSOR PETER DALE SCOTT ON THE “DEEP STATE”: SOME THOUGHTS
Her er alle Scotts artikler på globalresearch: http://www.globalresearch.ca/author/peter-dale-scott

                    http://www.ae911truth.net/images/other/PDScott.jpg

Der er mange mange historiske nøglebegivenheder, hvoraf mange af disse er ‘alment pensum’ på tværs af det årvågne spektrum i det, der overordnet samlet kan kaldes the truth/Freedom/justice-bevægelser, som udgør et parallelt pensum af det, som anses for at være virkelige årsager og begivenheder, etc., men som slet ikke er ‘pensum’/på radaren hos de såkaldt progressive mainstream kritiske uddannelses-skadede intellektuelle. massemedierne, m.fl.!

Parallel-pensum i Deep Politics er radikalt anderledes, ligeså er signifikante nøglebegivenheder, begreber, historie, kausalitet og epistemologi, m.m.

Vantroen qua uvidenheden om Deep Politics, The Deep State, Deep Events afføder skepsis, overvejende pga et nedsættende udtryk som 'konspirationsteori', som (omend ordet er neutralt) er CIA's opfindelse påført befolkningens mindset.

Watergate, MK Ultra, Iran-Contra affæren, Vietnamkrigens start som løgn, m.fl. er Deep Events. Invasionen af Irak må også betragtes som en Deep Event. Til forskel fra anerkendte begivenheder er der andre som ikke (endnu) er officielt anerkendte Deep Events: 9/11, JFK, osv.
For some time now, I have been analyzing American history in the light of what I have called structural deep events... which repeatedly involve law-breaking or violence, are mysterious to begin with, are embedded in ongoing covert processes, have political consequences that enlarge covert government, and are subsequently covered up by systematic falsifications in the mainstream media and internal government records.
The more I study these deep events, the more I see suggestive similarities between them, increasing the possibility that they are not unrelated external intrusions on American history, but parts of an endemic process, sharing to some degree or other a common source.
For example, one factor linking Dallas, Watergate, Iran-Contra, and 9/11, has been the involvement in all four deep events of personnel involved in America’s highest-level emergency planning, known since the 1950s as Continuity of Government (COG) planning, or more colloquially inside the Pentagon as “the Doomsday Project.” A few of these actors may have been located at the top, as overseers of the secret COG system. Others – including some I shall talk about today – were located further down in its secret communications network.' - 'The Hidden Government Group' by Peter Dale Scott

Også mange kritiske intellektuelle, endda visionære intellektuelle filosoffer, m.fl. kender ligeså lidt til hvor dybt the rabbit hole går, som almindelige borgere ang. deep politics, falsk flag statsterrorisme, m.m., hvilket betyder, at en specialiseret Habermas, Derrida, eller Bauman, kan have ligeså lidt bevidsthed om disse årsagssammenhænge, som menigmand Jensen. Dette er lykkedes pga. statens hemmeligholdelse, klassificerede hemmeligstemplede historiske hændelser (som senere er blevet deklassificerede), massemediernes manipulation og svigt, løgne og udeladelser i pensum, compartmentalization og stratificering af viden, flokdyrsmentalitet, autoritetstro, etc.


Begrebet Directed History er beslægtet med termen, Deep Politics, men går muligvis dybere:


'Professor Steven Yates has constructed a four-part series on "directed history." Below is his introduction, as posted on March 17, 2012 at NewsWithViews.com. Dr. Yates eloquently sums up what directed history is and isn't.
Lately, I've found myself using the phrase directed history ... What it expresses is the idea that key events in modern history—wars, revolutions, transformations, concentrations of wealth and power, for at least the past 250 years but possibly longer—have not been random or the mere product of economic forces but were guided: directed. History has been taken in a specific direction by a powerful superelite, as I call them. I use the term superelite to distinguish from national elites.' - Directed history - Definitions
Et eksempel på Deep Politics/Directed History, som vender op og ned på det hævdvunde syn på Saddam Husseins tilfangetagning og død: Der er for mange anomalier til at den officielle version ikke stinker langt væk - in depth fra SOTT, 2006.

Foreign Minister of Foreign Affairs, Yevgeny Primakov, Director of the USSR Central Intelligence Service, and Director of the Foreign Intelligence Service SVR:


 'They showed two soldiers with guns with palm trees in the background near the hole (where Saddam was reportedly hiding). At that time of year, date palms are never in bloom," he said.  "Finally, any man can tell you that such a long beard (as Saddam had when he was reportedly caught) could not grow in seven months,"- http://www.sott.net/article/124070-The-Capture-Trial-and-Conviction-of-Saddam-Hussein-Another-US-Intelligence-Farce

Nogle flere eksempler på mulige Deep Events skrevet af den eminente blogger, 'The Excavator':

Det har været muligt at skjule mange signifikante nøglebegivenheder i mange årtier, som f.eks. påpeget i denne eminente artikel:

Daniel Ellsberg: “Secrets … Can Be Kept Reliably … For Decades … Even Though They Are Known to THOUSANDS of Insiders


Mange konkrete årsagssammenhænge er således ikke sat på landkortet/den kollektive bevidsthed hos mange mainstream kritiske intellektuelle, hvis postulerede årsagssammenhænge i disse henseender, enten er overfladiske, delvise, udeladende, eller direkte usande. Vores radar er i mange henseender defekt – vores forståelse og historiebevidsthed delvis eller fejlagtig. Og fornægtelse af viden om dette implicerer, at pensum i skoler og universiteter er fejlagtigt og/eller udeladende, og mange mainstream kritiske intellektuelle i værste fald forbliver uddannelsesskadede nyttige idioter, gatekeepers, hvilket er vanvittigt.Før Edward Snowden publicerede, at NSA overvågning af borgerne fandt sted (i en skala som ikke engang DDR og STASI kunne drømme om), var de fleste mennesker skeptiske overfår selvsamme påstand, når det blev fremført overfor Jens Jensen. som responderede pavlovsk-robotisk med det evige hjernelamme (non)argument: 'Det er jo konspirationsteori'! Det gør Jens Jensen ikke længere. Idag lyder frasen fra ham: 'det har jo været i TV2'.

På samme måde sover de fleste mennesker idag mht. et utal af begivenheder, som får NSA-afsløringerne til at blegne i sammenligning. Forskellen er blot, at 'det ikke har været i TV2'.

De fleste følger ikke med i hvad som foregår udenfor massemedierne, er udsat for udeladelser i pressen, censur, manipulation ('masseødelæggelsesvåben i Irak' f.eks., hvilket var løgn) troende sig selv 'frie' og 'oplyste', og konkluderer, at fravær af bevis er bevis for fravær fordi det ikke er i mainstream medier (dette ligger på rygmarven), og at påstande om enorm overvågning af borgere var 'paranoia' - lige indtil mediernes publicering af samme indhold skete i et sådant omfang, at det ikke længere kunne skjules for det store flertal....og pludselig er 'paranoia' en realitet - pga. mediernes publicering af Snowden-dokumenterne.

Det er ekstremt sigende, at mange mennesker på tværs af det politiske spektrum er i konsensus om statens tyranni, false flags, Krigen mod Terror, mediemanipulationer, etc. - i detaljer og på mange nøglepunkter.

Selvom mainstream, specielt i USA, forsøger at fremhæve en polarisering på tværs, ved at fremstille den brede skepsis overfor staten, som noget der enten kun tilhører ‘højreorienterede nuts’ eller ‘ventreorienterede ekstremister’, er dette usandt - i sig selv en del og hersk-taktik fra statens og pressens side, etc., da man ønsker at marginalisere og forplumre billedet ved at tage brodden af bredden i kritikken mod STASI-staten.
  Og selvom den store konsensus blandt socialisterne, fredsbevægelserne, libertarianere, konservative, anarkister, etc. i den meget store underskov på tværs, ikke har samme politiske ståsted, er de forbavsende uniforme i selve diagnosticeringen af problemer og årsager, i kritikken af meget specifikke udviklinger - disse meget vigtige udviklinger f.eks.
Netop denne diagnosticering af regeringer som statsterroristiske entiter, og mange dissidenters årsagsanalyser er derfor en trussel mod staten i staten, the Deep State, oligarkiet/kleptokratiet/plutokratiet/corporatocracy/etc., da underskoven former en bred konsensus blandt den årvågne fællesmængde på tværs af de politiske orienteringer. Derfor skal de i offentlighedens øjne af regeringer kaldes 'konspirationsteoretikere', 'højreorienterede' nuts eller 'venstreorienterede' ekstremister - falske betegnelser for, at regeringen kan kontrollere narrativet.


Protester, blogging, demonstrationer, fødslen af de mange såkaldte friheds/retfærdigheds/sandheds-bevægelser (som man mange over en kam imbecilt kalder 'konspirationsteoretikere'), er selve resultatet af årvågenhed og observation af drakoniske udviklinger under radaren, såkaldt Deep Politics og Directed History, og en af grundende til at disse bevægelser og dissidenter bliver kaldt 'ekstremister', 'konspirationsteoretikere', m.m.

Den rette betegnelse ville være; årvågne dissidenter, bloggere, professorer, aktivister, journalister, whistleblowers, efterretningsofficerer, videnskabsmænd, m.fl. De er sandhedsvidner og researchere ang. de facto degeneration og konspirations-kendsgerninger, som er blevet valideret og fået genoprejsning mange, mange gange med præcise diagnoser.


Sådanne bevægelser udgør en trussel mod The Deep State/Tyranniet/Oligarkiet/Plutokratiet, fordi det konstituerer en meget bred konsensus blandt på tværs af politiske orienteringer, blandt hele denne underskov af årvågne mennesker (uafhængige tænkere, libertarianere, socialister, demokrater, republikanere, anarkister, konservative, uafhængige medier).

Internet-renæssancen spiller en enorm rolle i denne kollektive opvågnen, hvilket selv Obamas meget indflydelsesrige mentor, Brzesinski, har udtalt (gentagne gange de sidste 5 år) er et problem for eliten: Brzezinski: ‘Global Political Awakening’ Making Syrian War Difficult

Det er lysende klart, at der er en meget specifik kritik af staten i staten, med specifikke nøglepunkter på specifikke områder, uanset hvilken orientering og politisk observans, men det er usynligt eller uklart, hvis man kun læser massemedier. Det er et begrebsligt parallelunivers.


Den virkelige essens ligger på flere afgørende måder i et vertikalt paradigme, og ikke et venstre vs højre. Noget som der i sig selv er stor konsensus om på tværs af de politiske orienteringer, blandt hele denne ‘underbelly’ af årvågne mennesker over hele spektret.Selv de såkaldt progressive, såsom Carsten Jensen i DK burde vide, at efterretningstjensterne støtter og kreerer false flags, ISIS, etc. Det samme med Rune Engelbreth. Meget af det de gør er godt, men andet er totalt-gatekeeper nyttig idioti, og de er helt bagom dansen, og ikke på spydsspidsen!

Selvom salonfæhige dissidenter såsom Chris Hedges, Noam Chomsky, Glenn Greenwald, Michael Parenti, m.fl. i USA er rykket siden 2005, er de kun idag, hvor mange af freedom/truth/justice-bevægelserne var for 10 år siden. I mellemtiden er freedom/truth/justice-bevægelserne rykket videre, og er idag stadig flere lysår foran Chomsky, Greenwald, Hedges, Parenti, m.fl. med kortlægning af Deep Events og Deep Politics, anomalier, modsigelser, etc.  Det er derfor, at det er meget værre end de salon-fæhige dissidenter tror eller forestiller sig.


Mainstream salonfæhige kritiske intellektuelle VS politisk ukorrekte dissidenter, lever altså i parallel-verdener, hvor forskellige narrativer mht. mange historiske afgørende begivenheder ikke begge kan være sande. Enten havde Irak masseødelæggelsesvåben eller ej, enten var Syriens regime ansvarlig for det kemiske angreb eller ej, enten støttede USA, Europa og Mellemøstlige lande Al-Qaeda terrorister aktivt i Syrien eller ej, etc...

Når dokumentationen findes i et omfang, der dementerer pensum-skadede akademikeres og journalisters tilfældighedsteori og usande kausaliteter, er afvisning eller uvidenhed lig med nyttig idioti, Stockholmsyndrom, Komiske Ali, eller det der er værre.

Hvor mange gange skal årvågne dissidenter valideres før, at et paradigmeskifte kan indtræffe - at 'uddannelsesskadede' kritikere kan indse, at etiketten 'tilfældighedsteori' (og 'konspirationsteori' som anvendt skældsord) på mange signifikante begivenheder i Deep Politics, er et arbitrært uholdbart stereotyp-argument, hvis ikke Komiske Ali-syndrom? De store ydmygende komiske ali-momenter for pressen, medier, salon-fæhige dissidenter, m.fl. er ved at breake igennem for alvor i USA og mange andre steder...........sooner or later in DK also. Når samfundskritiske forfattere skal tækkes deres skarer, må de holde sig til et radikalt, men ikke for radikalt 'dissident-pensum', da de ikke ønsker at miste deres fanbase, er angst, etc. På den måde bliver de gatekeepers.


Læg mærke til, at de bedste dissidenter, de som bliver betragtet som 'konspirationteoretikere' som skældsord, i virkeligheden er freedom/truth/justice-bevægelserne som bliver valideret konstant og succesivt af eftertidens og virkelighedens ubestikkelige fakticitet, når deres 'konspiranoia' bliver 'profetisk' bekræftet gang på gang på gang på gang. Læg mærke til, at de kender narrativet i de mainstream propagandaforklaringer, som de gennemskuer som lamestream, og kan se forskel mellem officielle narrativer og de virkelige underliggende realiteter. De kender begge narrativer. Læg mærke til, at mainstream meget sjældent kender andet end deres eget narrativ, og latterliggør ofte dissidenternes narrativ som de oftest ikke kender, ikke har studeret. Ironisk. Det er en form for analfabetisme.

Så længe mange blot er optagede af præfabrikeret papegøje pensum, salon-fæhig, dekadent, hjernedød Café-Kusse-Latte Kultur, i Berlingske- og Politiken-forsider, når de ikke er optagede af ‘Tips om hvordan du stadig kan høre lyden fra TV når du spiser chips’ og lign., er der ingen fare for, at borgerne/slaverne vågner op.

Se også: France Moves to Make ‘Conspiracy Theories’ Illegal by Government Decree


Nærliggende konklusion: når sandheden bliver en trussel for løgnen, staten, krigsherrerne, eliterne, Big Pharma, m.fl. vil sandhedssigerne blive udråbt af staten som 'ekstremister', 'terrorist-supporters', 'konspirationsteoretikere', etc.


En mistænkeliggørelse af whistleblowers, dissidenter og sandhedssøgere vil finde sted, og finder sted i tiltagende grad - for når afsløring af løgne bliver en trussel for statens beskidte hemmeligheder, skal whistleblowers straffes, karakterhenrettes, m.m. Obama har f.eks. fængslet flere whistleblowers end alle amerikanske præsidenter samlet før ham, er den mest fjendtlige præsident mod pressen, mere end nogen anden præsident i USA's historie, og har nægtet FOIA (Freedom of Information Act) mere end nogen anden.

Are Those Who Believe in Conspiracies Undermining the Fabric of Democracy?Et af de stærkeste præmisser, der forhindrer folk fra at vågne op, er den fejlagtige tro på, at regeringer og massemedier ikke ville lyve og bedrage i et så excessivt forræderisk og morderisk omfang som de har gjort.

We accept the reality of the world with which we are presented - The Truman Show

At gennemskue begreber, faktorer og årsagssammenhænge, som ikke står i pensum på statskundskab, medicin, fysik, m.m. kræver en proaktiv selvstændig trods, observation og logik, dannelse og selvuddannelse.

Problemet er, at mange ting som internet renæssancen har afsløret, simpelthen er for voldsomt historie-revisionistiske og provokerende i forhold til det “alment accepterede” verdensbillede, og går derfor imod mange ting som regnes for ‘sikker’ uantastet viden iblandt den mentalitet man (nedsættende eller ej) kan kalde ‛pensumpapegøje-mentaliteten‛ – hvis uddannelse, dannelse og socialisation er blevet prægede af et anglo-amerikansk eurocentrisk universitetspensums selektive optagelse af det, som formenes at være 'sikker viden' (videnskabeligt, politisk, historisk, økonomisk, etc.) - men som historisk kan vise sig, og ofte har vist sig at være censur, udeladelser, fejl, ‛uddannelsesskade‛, historieforfalskning, perception management, kontrol, indoktrinering, magtinteresser, m.m.


‘Recent studies by psychologists and social scientists in the US and UK suggest that contrary to mainstream media stereotypes, those labeled “conspiracy theorists” appear to be saner than those who accept the official versions of contested events.’ New studies: ‘Conspiracy theorists’ sane; government dupes crazy, hostile

How US special interests use political technologies to keep the population fooled and under control


“As study after study and report after report has shown, the death of the old media has accelerated in recent years, with more and more people abandoning newspapers and now even television as their main source of news. Instead, the public is increasingly turning toward online sources for their news and information, something that is necessarily worrying for the war machine itself, a system that can only truly flourish when the propaganda arm is held held under monopolistic control.”
-Faking It: How the Media Manipulates the World into War

Medierne er – idéelt set – den Fjerde statsmagt –  vagthunden – men er blevet kuppet og er magtens skødehund, såkaldte presstitutes. Der er en grund til, at pressen bliver kaldt den fjerde statsmagt. Men det er en joke, som flere og flere bliver bevidste om. Og at medierne ikke skriver om mange  ting, at de fordrejer, censurerer, udelader eller manipulerer, er vanvittigt –  og hvem besidder positionen som den egentlige vagthund idag? Det gør hære af bloggere og analytikere på uafhængige websites –  hvert eneste sekund via internettet! Og DE er en voldsom kraft mod Big Brother og deres kastrerede skødehund; pressen.Vejen frem er at ‘deprogrammere’ sine dannelses- og uddannelsesskader ved observationer, logik og selvstudier, som mange akademikere f.eks. allerede har gjort. Men da dette er angstprovokerende for fangerne i Platons Hule at høre, er reaktionen oftest vantro, latterliggørelse, angst, aggression og irrationel kritik – en kritik der kan vise sig at være fatal i favør for Stockholmsyndrom og bødlernes fortsatte videnskabelige, økonomiske, politiske, og mediemæssige monopolisering. Men alt dette er krævende, så lad os hellere forblive i lykkelig uvidenhed, livet er kort, ‘hvad kan jeg gøre?’

Alternativet er at forblive i mørket som et menneske, der levede og døde i det 21. århundrede, men ikke fattede dybere baggrunde pga. kognitiv dissonans, hvad, hvem, hvor, hvorfor, etc
.

Jeg vil anbefale alle danskere at udskifte deres løgnagtige, latterlige medier, såsom TV2, DR, JP, Politiken, Berlingske, BT, EB, osv. med denne side, som er den mest alsidige og interessante website i DK: http://da.sott.net/ Den internationale: http://www.sott.net/ Du vil være bedre mentalt rustet til at forstå, hvad som foregår, når du har et sammenligningsmateriale, og ikke blive prisgivet nye falske påduttede mainstream-lamestream årsagsforklaringer!


Journalister, opinionsdannere, politikere og intellektuelle, som pure afviser vestlige false flags, m.m., og argumenterer imod det,  forbliver analfabeter, og de facto medvirkende til historieforfalskning, negligering af evidens, og bliver – bevidst eller ej – medvirkende til hvidvaskning af usande kausaliteter og falsk alibi for politisk højkriminelle og morderiske forbrydelser af en art, der kun kan betegnes, ultimativt, som forræderi mod sandhedsprincipper, historien, og hele nationers befolkninger.Doumentationen er ikke længere negligerbar. Modus Operandi med false flag terror er deklassificeret i hobetal af regeringer selv! Dette og mange andre bullet points er basal ABC-pensum i Deep Politics, nærmest ‘overfladisk’ og ‘travesti’ for millioner af vågne mennesker med hjerte og hjerne, omend eksplosivt, hvis befolkningerne blev bevidste om det i større skala.

Deep politics giver et helt andet perspektiv af observationer af årsager og virkninger –  i modsætning til inkompetence-teorien eller ’tilfældighedsteorier’. Dog sejrer vantro og benægtelse også i uddannelsesskadede akademikeres hoveder, for selvom overbevisende evidens er blevet præsenteret, fastholder de irrationelt en inkompetence-teori, som  giver krigsherrer og eliterne et falskt alibi, i og med, at dybere årsager til krigen, 9/11, Syrien, m.m.m. benægtes. Mange intellektuelle afviser på forhånd. Andre er totalt uvidende. Hvad enten det er det ene eller andet, er dette den farligste og dødeligste nyttige idioti!'If you have nothing to hide, you have nothing to fear'....it's totally irrelevant what you think. If you're doing something that the government don't like, they will come after you, no matter what you think"   
- William Binney,  NSA whistleblower, en af verdens bedste kodeeksperter, supporter af Snowden

Kommentarer

Populære indlæg