+90% af Kokain er forurenet af Deep State 'Kemisk AIDS' - Levamisol


af ChaosNavigator


' I løbet af min tid på Afdeling for Toksikologi og Narkotikaanalyse på Retsmedicinsk Institut, analyserede jeg en hel del...med kokain som mit primære arbejdsområde...De fleste mennesker ved, at kokain ofte fortyndes med fyldstoffer... Men få er klar over, at det hvide pulver gemmer på en meget mere skummel hemmelighed end det. Levamisol er et lægemiddel der anvendes til at dræbe indvoldsorme..men da det blev opdaget, at det kan forårsage Agranulocytose, som er en alvorlig udtømning af hvide blodlegemer, hvilket gør kroppen modtagelig for infektioner, er det i dag kun anvendt til behandling af orm-angrebne kvæg. Og så er det siden 00’erne blevet en yderst populær tilsætning til kokain.'
- Retskemiker, Kim Gosmer


Mysteriet løst? Se den indskudte kommentar forneden.

'Når kokain bliver sendt til Europa fra Sydamerika, er det i de fleste tilfælde tilsat en ormekur (Levamisol) til dyr. Forskere 'kalder det en ”kemisk AIDS”. Det giftige stof får hud og indre organer til at rådne. Det aktive stof i ormekuren hedder Levamisol, og ifølge den seneste årsrapport om narkotika fra Sundhedsstyrelsen, findes Levamisol i ca. 80 procent af al den kokain, der sælges herhjemme.' [90% 2018]

Hvis du selv er sløj efter at have indtaget kokain eller du kender en ven, som har småsår i ansigtet, kan Levamisol være svaret på din undren.
Levamisol betyder, at antallet af dine hvide blodlegemer falder drastisk= Agranulocytose = dit immunsystem smadres = infektioner og sygdomme: Forkølelser, infektioner, sår, modtagelighed for influenza, halsbetændelse, inflammation i led, knogler, Agranulocytose (akut neutropeni), m.m.

+90 % af al kokain i Danmark indeholder Levamisol
(allerede i 2012 var det slemt: " In Denmark in the same year it was in 90 percent of samples" https://www.vice.com/da/article/qbxwxp/levamisole-in-cocaine-900) - og om det er 80% i et bestemt område eller 70%, er det stadig russisk roulette.


Fenacetin, en anden substans som kokain cuttes med, er stærkt kræftfremkaldende (blærecancer), og var at finde i 85% af kokainprøver ifl. retskemikeren, Gosmer.[1]

Dertil er anti-genet, HLA-B27 (som mest findes hos hvide mennesker), den faktor som spiller en rolle ved Kokain-Levamisol-fremkaldt Agranulocytose (se indskudt kommentar forneden), og ingen ved, om de har dette anti-gen medmindre de bliver testet.

Blot fordi DU ikke er heavy bruger, betyder det IKKE, at dit immunsystem ikke er påvirket efter en tur fordi du ikke selv kan 'mærke det'! Andre brugere rammes af infektioner, omend midlertidigt.

Nogle engelske links:


 Cocaine users' faces could rot away as drug is being laced with de-worming chemical


The flesh-eating, bladder-wrecking chemicals hidden in street cocaine

https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/flesh-eating-cocaine-coke-whats-in-cocaine-heroin-smack-street-drugs-levamisole-cattle-de-wormer-a7305721.htmlThe great Danish coke off 

 https://www.chemistryworld.com/opinion/the-great-danish-coke-off/3008417.article


Mindst 60.000 - måske op til 200.000 af danskerne bruger kokain (estimat varierende fra fast bruger til periodisk til sjælden brug). På danske universiteter og gymnasier er det måske hver 5-6 studerende som bruger kokain, periodisk festbruger eller som mere permanent misbruger, bl.a. RUC.

Du får næsten ALDRIG mere end 50 % rent kokain + der er mange andre fyldstoffer og medicin i, hjertemedicin, anti-psykotikum, etc.


DANSKERE KENDER IKKE TIL REN KOKAIN - KUN UDTYNDET, FARLIGT LEVAMISOL-KOKAIN, SAMT FAKE OG PSEUDO KOKAIN!


At tage Levamisol-kontamineret Kokain en enkelt gang anses for rimelig uskadeligt, men det er ikke sikkert, at det kun er et stort problem for faste brugere, men kan være et problem generelt, da snigende virkninger kan resultere i komplikationer på sigt.
Fra ILLEGAL! Magasin #4:

Jeg teamede op med en ekspert for at bekæmpe alle narkomyterne. Kim Gosmer, en kemiker med speciale i narkotestning.

Dit arbejde med narkotestning gav dig en masse prøver – hvor kom de fra, hvor store var prøverne, og kunne du se nogle mønstre?

I løbet af min tid på Afdeling for Toksikologi og Narkotikaanalyse på Retsmedicinsk Institut, analyserede jeg en hel del beslaglagt kokain, heroin og amfetamin – med kokain som mit primære arbejdsområde. Målet var at sammenligne mindre urenheder i forbindelse med coca-planten samt at undersøge udvindings- og rensningsproceduren. Mønsteret fra disse urenheder er som et kemisk fingeraftryk; unikt for hver enkelt batch af kokain produceret, og det kan derfor bruges til at sammenligne forskellige beslaglæggelser af kokain, for at fastslå hvilke af dem er relateret. Værdifuld viden hvis du undersøger organiseret narkotikakriminalitet og vil spore narkoens flow fra produktion til endelig sælger. Den kokain jeg har arbejdet med var alt fra små og meget urene gadeprøver til blokke af ren kokain direkte fra kilden. Sidstnævnte er mest interessant, da disse fortalte historier om noget af den "videnskab” der bliver brugt for at øge virkningen af kokain ved at tilføje diverse fortyndere. De fleste mennesker ved, at kokain ofte fortyndes med fyldstoffer såsom sukker og kreatin, og at disse fortyndinger forklædes med koffein og lidokain eller benzokain for at efterligne kokainens stimulerende og lokalbedøvende egenskaber.

Men få er klar over, at det hvide pulver gemmer på en meget mere skummel hemmelighed end det... Levamisol er et lægemiddel der anvendes til at dræbe indvoldsorme, og blev tidligere anvendt til at af-orme både mennesker og husdyr, men da det blev opdaget, at det kan forårsage Agranulocytose, som er en alvorlig udtømning af hvide blodlegemer, hvilket gør kroppen modtagelig for infektioner, er det i dag kun anvendt til behandling af orm-angrebne kvæg. Og så er det siden 00’erne blevet en yderst populær tilsætning til kokain.

Overalt i verden viser retsmedicinske kemi-rapporterer en stigende hyppighed af kokain forurenet med Levamisol på alle niveauer af distributionen – test fra de tonsstore forsendelser viser at fortynderen allerede tilføjes i Sydamerika, og så må man spørge sig selv: Hvorfor fortynde højkvalitets-kokain, som næsten intet koster at producere, med et kemikalie der er temmelig dyrt sammenlignet med andre fortyndingsmidler? Mængden af Levamisol i kokain er typisk ikke så stor, så det er ikke for at tilføje vægt, og det er hverken en stimulans eller lokalbedøvelse – Så hvorfor så? Spørgsmålet er ikke let at besvare, da der ikke er nogen oplagt forklaring. Det er kendt, at et af de nedbrydningsprodukter af Levamisol i leveren, er et stof kaldet Aminorex, som har amfetaminlignende stimulerende egenskaber, så det kunne være et svar på spørgsmålet. En anden mulighed kunne være, at Levamisol øger frigivelsen af dopamin ved at hæve niveauet af signalstoffet, Glutamat, i hjernen. Da kokain får størstedelen af sin euforiske virkning ved at blokere dette dopamin-transporterende protein i hjernen, så det øger den tilgængelige mængde af dopamin, der så kan interagere med dopamin-receptorerne, kan Levamisol øge eller forstærke virkningen af kokain gennem sin dopamin-frigivende virkning.

Nogle mennesker gætter på, at Levamisol kan snyde renhedsprøver – men helt ærligt; hvorfor skulle producenten af kokain spekulere i det? De er allerede blevet betalt til den tid hvor kokainen rammer markedet. For mig er Aminorex og dopamin-frigivelses-teorierne langt de mest sandsynlige forklaringer, simpelthen fordi jeg ikke har hørt om andre plausible teorier end disse. Det forøger simpelthen kicket af stoffet.

_______

 INDSKUDT KOMMENTAR: Mysteriet løst? Der kan være en helt anden forklaring:

 Levamisol påvirker ikke alle populationer ligeligt. Reaktioner er baseret på tilstedeværelsen af et antigen i blodet kaldet HLA-B27. HLA-B27 er ikke jævnt fordelt på tværs af planeten. B27-andelen er til stede i mindre end 2%  i mongolide populationer, 4% af de nordafrikanske befolkninger på grund af europæisk raceblanding, men er slet ikke til stede i afrikanske befolkninger syd for Sahara. B27-andelen er til stede i mere end 8% af hvide, mere end nogen anden race. Jo mere hvid nationen er, desto mere udbredt er genet. I det nordlige Skandinavien har 25% HLA-B27 anti-genet.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26070312
https://en.wikipedia.org/wiki/HLA-B27


Samtidigt er graden af Levamisol-inficeret Kokain fordelt i hht. breddegrad. I Sydeuropa ser vi langt mindre af de rapporterede kokainprøver, der er forurenet med Levamisol. Så lidt som 6% i Sydfrankrig, 36% i Spanien, sandsynligvis fordi disse områder indeholder langt mere kokain afledt fra afrikanske markeder. (Eiden, Peyrière, Journal of Psychoactive Drugs, 2014). I Danmark er kokainen +90% kontamineret med Levamisol.

Hvis Levamisol var et fyldstof, designet primært med overskud i tankerne, ville det være mere til stede i de områder, hvor fortjenesten er meget lavere på grund af fattigere befolkninger, såsom Afrika og Asien. I stedet distribueres det mere specifikt til lokaliteter, der har hvide rige europæiske populationer - og derfor burde have den højeste kvalitet af kokain - som er den gruppe (
HLA-B27), der primært vil blive skadet af bivirkningerne ved indtagelse af Levamisol-forurenet kokain med en hyppig frekvens, nemlig kaukasiske folkeslag.

 

Med andre ord; både procentrenhed og distribution af levamisol-forurenet kokain er proportional med nordlige breddegrader, sygdom ('kemisk AIDS' pga.HLA-B27), og større købekraft. Hvorfor kompromittere købernes immunsystem med Levamisol? Specielt når det bliver opdaget!? Dette er i alle tilfælde højest suspekt. Det er totalt irrationelt, dårlig forretning, og giver ikke anden logisk mening end, at Levamisol distribueres mest som kokain  til de populationer, der vil opleve de mest negative helbredsreaktioner (største B27-andel), nekrose-relaterede sygdomme, andre snigende sygdomme, eller død som følge af forbruget. Denne dobbelthed kan ikke blot være tilfældighedens korrelation, snarere causation, og er derfor potentielt indikativ for en organiseret Deep State mafiøs indflydelse, der tyder på fjerde generations-krigsførelse mod befolkningerne i USA og Europa!? Hvorfor skulle de gøre det? Man kigger efter data først, og ikke - som de fleste gør - ser bort fra data med henvisning til 'manglende motiv' - og de data som findes, peger på selektiv distribution, korrelerende med hvide befolkninger.


EN DETOUR  - fastspænd selerne: Andre potentielle parallelle operationer findes her, hvor KUN hvide kaukasiere rammes - helt aldeles 'tilfældighedsteoretisk' - og efter samme princip?:

Spermageddon - afbefolkning - en extinction event?:


* Daily Mail: ' Spermageddon: Is the revelation that male fertility rates have plunged by 60% Mother Earth's way of giving us a stark choice - mend your ways or face extinction?:

Because this crisis is not simply about male sperm. It is the starkest possible evidence of the catastrophic damage we are doing to ourselves and our world.

Scientists have warned that sperm counts have more than halved over 40 years

It is the most robust evidence to date of an unfolding disaster

Results suggest that the pollutants that fill our world are steadily annihilating us

For all the evidence indicates that the fall in sperm counts and quality is a direct result of pollution. It is as though Mother Earth is giving us a stark choice: mend your ways or face extinction.'


And this is an alarming symptom of a much wider health emergency — for male fertility is a ‘canary in the coalmine’ for the status of overall human health...

...This was demonstrated this year by a Danish study that had followed more than 10,000 men for 20 years. Men found to have low sperm counts at the start of the study were, on average, admitted to hospital for serious illness seven years earlier than the others. In particular, they were at much higher risk of developing cardiovascular disease and diabetes.

The report concluded that ‘semen quality is a strong biomarker of general health’.

- Daily Mail, 28. juli 2017
http://www.dailymail.co.uk/health/article-4738082/Spermageddon-Mend-ways-face-extinction.html


MEN - totalt og aldeles tilfældigt -  det er kun vesterlændinge, som rammes af 'Spermageddon':


* Westerners headed for extinction? Sperm count levels down in West, BUT Asian, African and Latin American men 'doing fine' - Sott, 31. oct. 2017
https://www.sott.net/article/365998-Westerners-headed-for-extinction-Sperm-count-levels-down-in-West-but-Asian-African-and-Latin-American-men-doing-fine


* "Sarkozy: White French majority are the problem which “destroys” France, and therefore needs to be gotten rid of with “race mixing”

https://www.youtube.com/watch?v=I8yaiN6ew_g


* ‘Soros network’ in Brussels plots creating ‘Europe of mixed population’
– Hungarian PM, 2017
, RT
https://www.rt.com/news/408106-soros-influence-brussels-migration/

Igen - KUN hvide kaukasiere er tilfældigvis ofrene i disse tilfælde (selvom der er andre vederstyggelige ting på spil) - i dette tilfælde er det USA The Deep State, som samler genetiske vævsprøver fra hvide russere  (altid, altid 'tilfældighedsteoretisk' stokastisk 'lykketræf'):


* Putin: "do you know that biological material is being collected all over the country, from different ethnic groups and people living in different geographical regions of the Russian Federation? The question is – why is it being done? It's being done purposefully and professionally. We are a kind of object of great interest,” Putin told the Council."
- RT, 31. oktober 2017
https://www.rt.com/news/408274-putin-bio-samples-harvesting/


* "Imagine, for a moment, President Trump going on nationwide television and then stating that someone is taking DNA samples of black Americans; not white Americans, not Chinese-Americans or Japanese-Americans or Hispanic-Americans or what have you, but just black Americans.,,, that raises nasty questions.
- PUTIN: “SOMEONE” IS COLLECTING RUSSIAN DNA: USAF ADMITS IT
* "Is Pentagon Developing Bioweapons to Use Against Russia? Russia’s Top Bio-Security Expert Thinks So"

https://www.youtube.com/watch?v=eewhniVC3Xc&feature=share
* 'A 2004 study by the British Medical Association concluded that the world was perhaps only a few years away from “terrifying biological weapons capable of killing only people of specific ethnic groups, citing advances in “genetic weapons technology.” ... Deputy Secretary of Defence Paul Wolfowitz and I.Lewis Libby, Chief of staff to Vice President Dick Cheney had argued in draft policy .. the development of biological weapons that can “target specific genotypes [and] may transform biological warfare from the realm of terror to a politically useful tool.” The now infamous report in the The Times back in 1998 described Israel’s claim to have successfully developed an “ethnic bullet” that targets Arabs. Indeed, no denials have been forthcoming and from the same report an Israeli government spokesman said: “we have a basket full of serious surprises that we will not hesitate to use if we feel that the state of Israel is under serious threat.”
- 'The Z Factor XVI: Bio-Piracy and Bio-Warfare', infrakshun.wordpress.com, 13. april 2014
https://infrakshun.wordpress.com/2014/04/13/the-z-factor-xvi-bio-piracy-and-bio-warfare/


* 'Hemmelig forskerklub overvejer dommedagsgener til krig'
- Ingeniøren, 27. juli 2017, ing.dk

https://ing.dk/comment/807955Langt ude? Måske, men hvad er langt ude? Beskrivelsen eller det beskrevne?

Hvad regeringer og The Deep State psykopatokratiet har gjort gennem tiden, er intet mindre end dæmoni, som overstiger den gennemsnitlige godmodige hobbits fantasi talløse gange. Ét eksempel ud af talløse: 


'Meget af Storbritannien blev eksponeret med bakterier som blev sprayet i hemmelige forsøg...Forsvarsministeriet skabte store dele af landet om til et gigantisk laboratorie for at udføre en serie af hemmelige bakterie krigsførelses tests på offentligheden. En regeringsrapport nyligt frigivet, giver for første gang en omfattende officiel historie af Storbritanniens biologiske våbenforsøg mellem 1940 og 1979. Mange af disse tests involverede potentielt farlige kemikalier og mikroorganismer over enorme dele af befolkningen uden at offentligheden vidste det'
- 'Millions were in germ war tests' | The Guardian, 21 April 2002

https://www.theguardian.com/politics/2002/apr/21/uk.medicalscience


Siden 50'erne og før og i det 21. århundrede - og dét attesteres med officielt deklassificerede regeringsdokumenter. så det er i det mindste plausibelt, at der kan være tale om den slags uhørt eksperimenteren på mennesker. Mange britiske historikere fx troede indtil nu, at den slags var meget begrænset, men tværtimod! Psykopati kender ingen grænser!


Men du, den godmodige fårede fedmulede fætter guf af en dansk akademisk uddannelsesskade ved bedre? Fordi du bruger din
egen kognitive dissonans, uvidenhed, vantro, sjælsuskyldighed eller egen psykologi, som kriterie for at bedømme om noget er virkeligt eller ej?

(Du kan ikke bruge dit eget sind og de sædvanlige universitetsstudier som sammenligning, for der er GIGANTISKE huller i din pensumpapegøje-uddannelsesskade - veritabelt blackout)

De færreste kan forholde sig. Der er ingen referencer. Stockholmsyndromister forudsætter en opførsel hos andre, som er 'normal' baseret på reference til dem selv, deres egen psykologi, men dette er den evige skæbnesvangre fejlbedømmelse. Psykopater er ekstremt glatte, kan kopiere empati til fingerspidserne, og selv hærdede psykiatere kan bedrages. Godheden i menneskers hjerte kan ikke forestille sig denne sorthed i The Deep State, hvis historik udi organiseret psykopati er dæmonisk (som de ikke er klar over eksisterer qua danske mediers kognitive psykopatologiske forkrøbling af mennesker). Sådanne psykopater er ligeså indbydende som Sauron's Mund, hvis man så dem for hvad de var: umenneskelige. Ikke en mund man ville kysse, men qua kamouflagen kysser vi dem ufvidende på munden og i røven hver dag.
                                      'Sauron's Mund' 

'Når psykopater er dem der tegner de politiske linjer og generaldirektørerne for de store firmaer, så bliver den måde de tænker og rationaliserer på - deres 'moral'- også den gængse kultur og 'moral' i den brede befolkning over hvem de råder. Når det sker, så bliver sindet i befolkningen inficeret på samme måde, som et patogen inficerer den fysiske krop. Den eneste måde at beskytte os selv på overfor denne patologiske tankegang er at vaccinere os selv imod den, og det er gjort ved at lære så meget som muligt om psykopati og dens indflydelse på os. Sagens kerne er at denne "sygdom" trives i et samfund, hvor dens eksistens er benægtet, og denne benægtelse er planlagt og bevidst'
- Psykopatens trick: At få os til at tro at det onde kommer et andet sted fra


BREAKING 7. maj 2018, You Tube, stopthecrime.net - er dette virkeligt?

__________(fortsat fra Illegal):I 2005 blev der fundet Levamisol i næsten 2% af al kokain beslaglagt af DEA; i 2007 gik frekvensen op til 15%, og i 2011 var svimlende 73% af al kokain beslaglagt af DEA forfalsket med Levamisol! Den samme tendens ses i Europa, og i de prøver jeg har analyseret.

I 2008-2009 var frekvensen omkring 66 %, og i 2011-2012 var det gået op til 90%!

Bivirkninger fra Levamisol er sandsynligvis ikke noget, den gennemsnitlige kokainbruger skal bekymre sig om, da eksponeringen ikke er på daglig basis, men mere faste brugere bør absolut tage dette i betragtning. Førnævnte Agranulocytose kan sammenlignes med en kemisk form for AIDS, hvor immunforsvaret er så alvorligt hæmmet, at selv små infektioner og ridser kan udvikle sig til livstruende sygdomme. Fordi du bliver syg fra en sekundær infektion, er det umuligt at lave en liste over symptomer, og sygdommen er derfor meget vanskeligt at identificere for en læge, medmindre han ved hvad man skal kigge efter, og det er derfor vanskeligt at sige noget præcist om, hvor mange liv det forurenede kokain har kostet hidtil, men flere dødsfald er kendt, ligesom mange flere tilfælde af Agranulocytose, er blevet opdaget, før det var for sent .

Udover Levamisol, er det også almindeligt, at virkningen af kokain er forbedret ved tilsætning af Diltiazem – hjertemedicin der anvendes mod forhøjet blodtryk og hjertesmerter – samt Hydroxyzin – et stærk angstnedsættende og anti-psykotisk lægemiddel. Begge disse er fundet i ca 50% af al dansk kokain!

Er det sandt, at kokain bypasser din naturlige behovspyramide, så alle andre grundlæggende drifter bliver undertrykt?

Kokain har sin primære effekt på dopaminsystemet, hvor det giver brugeren en behagelig følelse af velvære og tilfredshed, der normalt er forbundet med at have spist når man var sulten, at have sovet efter en hård dags arbejde, eller efter en orgasme. Fordi kokain giver en højere dopamin-respons end nogen af disse basale drifter, har hjernen en tendens til at "glemme " eller forsømme belønningen forbundet med at opfylde de basale behov. Derfor får du en misbruger der hverken sover, spiser eller bekymrer sig om sex, fordi hans dopamin-receptorer allerede er fuldt stimulerede og tilfredse.

Hvor ren er den typiske kokainpose? Der er så mange narkotikamyter – "Jeg fik 90% ren kokain " osv... Hvad er det reelle tal?
Den gennemsnitlige renhedsgrad for dansk kokain er cirka 20%, og det er meget sjældent, at brugernes poser indeholder mere end 50% kokain.

Så der er ikke kokain af høj kvalitet i Danmark, eller er det et tegn på politiets fokus på weekendkriger-miljøet, hvor narkokvaliteten i almindelighed er lav?

De høje klassesamfund er sjældent i politiets fokus, i hvert fald ikke i samme omfang som de gennemsøger downtown barer og diskoteker. Jeg kan meget godt lide det udsagn, at kokain er Guds måde at fortælle dig, at du tjener for meget, og det har længe været det stof der svarer til champagne og kaviar – noget forbeholdt den rige del af befolkningen. Selvfølgelig er der altid en eller anden der har en rigtig god forbindelse, men prisen er stadig høj, hvilket sætter en naturlig grænse for antallet af almindelige mennesker der løber rundt med kokain af høj kvalitet i næsen.

Der er en masse formler for falsk coke på nettet – er der meget af det i omløb?

Jeg ved, at nogle nye syntetiske stoffer sælges som kokainerstatninger. Disse er f.eks A- PVP, pFBT og Dimethocaine, og de er typisk billigere end den ægte vare, men da de er uprøvede og nye lægemidler, er de langsigtede virkninger stadig ukendte. Efter min mening er det derfor helt at gamble at eksperimentere med disse, og jeg vil ikke anbefale til nogen.

INDUSTRIEN

Hvor mange niveauer er der generelt mellem landmanden og brugeren?

Det første niveau er landmanden, der også står for den indledende ekstraktion af kokablade, med en blanding af benzin og cement, til en rå kokainpasta. Pastaen er lettere at transportere end store mængder blade, men det har en kort levetid.

Så sælger han den til andet niveau, opkøberen. Denne fyr er enten en engros forhandler, der opererer på egen hånd, eller en opkøber ansat af et jungle-laboratorie, som så er niveau tre. Kokainpastaen renses ved enten niveau to eller tre for at øge stabiliteten af kokainen. En almindelig metode er at oxidere pastaens urenheder med kaliumpermanganat , en meget stærk oxidant med en karakteristisk lilla farve. I et forsøg på at bekæmpe denne del af produktionen blev DEA’s "Operation Purple" indledt i år 2000. Formålet var at overvåge forsendelse og distribution af kaliumper-manganat i et forsøg på at hæmme kokainproduktionen ved dette led, og har i nogen grad været en succes – i det mindste i en periode. Som sædvanlig er multimillions-industrien dog kommet op med en måde at løse dette på, og som du måske har bemærket, er der stadig masser af kokain på markedet på trods af DEA’s mange forsøg på at forhindre det...

På det tredje niveau bliver kokainbasen, ved tilsætning af saltsyre, omdannet til det salt som vi kender som krystallinsk højkvalitets-kokain.

Herfra kommer eksportører og importører ind i billedet som niveau fire, og sandsynligvis også niveau fem, da disse ofte ikke de samme mennesker. Hvis du er " heldig" nok til at kende en importør, er det her du kan få de gode ting. Medmindre selvfølgelig at smuglingen gik igennem Afrika – en flittig brugt smuglerrute hvor det er lettere at få kokain ind i Europa end direkte fra Sydamerika, men også et sted hvor fortynding af produktet er meget sandsynligt. Det samme gælder for Østeuropa – ja mulighederne er stort set uendelige, og kun afhængige af smuglernes kreativitet. Men én ting er næsten sikkert: Da der er så mange penge i at håndtere kokain, tilføjer hvert ekstra niveau en eller anden slags hvidt pulver til blandingen for at maksimere profitten. Denne tendens kommer normalt helt ud af kontrol, når kokainen er ankommet til sit bestemmelsesland og bliver delt op i mindre portioner. Alle vil ha’ et stykke af kagen – uanset om det er bandemedlemmerne der er ansvarlige for den "primære" import, eller deres tilhængere der står for distributionen til slutforhandlerne.

STATISTIK

Har vi nogen idé om den statistiske forbrugsmængde i Danmark?

Det korte svar er nej, fordi Sundhedsstyrelsen ikke laver den slags statistikker, og du kan ikke sige noget ud fra de beløb der bliver beslaglagt af politiet. For eksempel har der i 2013 været tre sager med i alt mere end 350 kg af højkvalitets- kokain, hvilket er mere end al den kokain der blev beslaglagt i perioden 2005-2009 tilsammen! To af disse tilfælde var tilfældighedssager – den ene var 80 kg der vaskede i land, og yderligere 185 kg blev fundet i banankasser af medarbejdere ved et supermarkeds lagerfaciliteter, så kun 100 kg blev fundet ved normal politi/toldvæsen-arbejde. Så det er umuligt at give et kvalificeret gæt på, hvor meget kokain der faktisk forbruges årligt i Danmark, men mit gæt er, at det er en hel del mere end myndighederne nogensinde kunne forestille sig!

BRUGEREN

Hvordan kan den gennemsnitlige bruger teste for renhed?

I betragtning af den kemiske diversitet af tilgængelige opblandingsmidler der anvendes i kokainproduktionen, er det meget vanskeligt at vurdere kvaliteten af en pose kokain. Hvis du har en lille kemiker inde i dig, er det er muligt at rense pulveret, men på det tidspunkt har du allerede brugt din opsparing på et tvivlsomt produkt, da det kræver mindst ti gram for at gøre det umagen værd. Den mest pålidelige gadetest er efter min mening faktisk lugten af kokain, da det har en meget tydelig aroma, som ingen af tilsætningsstofferne besidder. Det kræver desværre, at du har lugtet til en masse forskelligt kokain tilsat de kendte urenheder som reference, og meget få mennesker har haft denne mulighed. Personligt mener jeg, at jeg ville kunne anslå renheden ved at lugte, se og smage et par milligram, men jeg har også håndteret en hel masse forskellige partier med kendte urenheder. Kokain i flager er også normalt et tegn på høj renhed, men det er ingen garanti, da det afhænger af den krystalliseringsmetode der anvendes i produktionen, og det kræver, at kokainen ikke er blevet knust op. Kokain-sten er på den anden side absolut ikke en god indikator. Forhandlerne tøver ikke med at bruge f.eks hårspray til at størkne pulveriseret kokain ind i mursten efter manipulationen med renheden!

Kan brugeren selv gøre noget for at reducere skadeligheden?
 Hvis du har tid til at gøre det, er en kold acetonevask en glimrende måde at reducere mængden af fortyndingsmidler i kokain (og mange andre stoffer ). Det er ikke en måde til at opnå en højere grad af kokain i produktet, men det er stadig bedre end ingenting. Du kan også bede din pusher om at sælge dig nogle af de mindre fortyndede varer til en højere pris, for jeg vædder på, at han har det et eller andet sted i sit stash. Udover det tror jeg, at det vigtigste er at stoppe, mens det stadig er sjovt,  men desværre har kokain evnen til at få folk til at glemme eller forsømme denne enkle tommelfingerregel. Uhh, og selvfølgelig: Sørg for at spise sundt, motion en gang imellem, og husk at få en god nats søvn.

Hvordan påvirker kokain brugerens sociale liv?
 På kort sigt er kokain en massiv booster for det sociale liv, hvilket også er grunden til at det er sådan et populært party drug. Det er nemmere at snakke med andre, selvtilliden er høj, og du taler generelt bare mere – som jo er essensen af at have et socialt liv. Men på lang sigt bringer kokainen røvhullet frem i mennesker. Egoet begynder at dominere, og vil primært fokusere på den næste streg dopamin-booster.

ANDRE STOFFER

Virker krigen mod narko?

Kort svar: Et stort F’ing nej! Flere mennesker end nogensinde bruger narkotika, fængslerne er fyldt med narkobander, og narkopriserne går stadig ned, mens en masse nye drugs der kommer på markedet hvert år. Sidste år blev mere end 70 nye slags narkotika introduceret på det europæiske marked – især fordi de var lovlige på tidspunktet for introduktionen, og dermed var både producenterne og distributørerne juridisk i sikkerhed. De er ligeglade med brugerens helbred, og for mig er den mest oplagte parallel forbudstiden, der sluttede for 80 år siden i USA med legalisering, og dermed statskontrolleret salg af alkohol. Derefter havde mafiaen ingen måde at tjene penge på, og folk stoppede med at junke ren alkohol ind i deres årer, fordi de nu kunne gå direkte ind på en bar og købe en stor kold øl uden at kigge over skulderen efter en politibetjent. Selvom jeg ikke har det nøjagtige svar på, hvordan reguleringen af f.eks kokainsalget bør finde sted, fortæller historien mig, at forbud og straf ikke er vejen at gå! Især i disse økonomisk stramme tider kan jeg ikke forstå, at regeringerne ikke er interesseret i at fremme økonomien med de høje overskud og masser af nye lovlige job i denne sektor.

Gælder renhedsproblemet andre stoffer end kokain?
 Den gennemsnitlige renhedsgrad for amfetamin i Danmark er omkring 4% – og det er under hensyntagen til, at det tal indeholder nogle enkeltstående høje renhedsprøver. Meget af amfetaminen på gadeplan er langt under 1%. Men på trods af den lave renhed er amfetamin almindeligvis ikke fortyndet med mistænkelige medikamenter som kokain er, og som sådan er det ikke så problematisk. Jeg ville bare ønske, at folk krævede en bedre kvalitet fra deres forhandler. Ecstasypiller har i de sidste par år været et miskmask af pseudo-stimulanter og lavkvalitets-narkotika, men for nylig har de gjort et comeback, og masser af piller indeholder nu 100mg MDMA eller mere, hvilket bringer minderne om ravedagene fra slutningen af halvfemserne tilbage, og MDMA-krystaller af høj renhed er faktisk også meget normalt i dag.

Hvad er det mest skadelige stof?

Ifølge professor i psykiatri og Neuropsy- kofarmakologi David Nutt fra Imperial College i London – en meget anerkendt forsker indenfor medicin, og tidligere konsulent for den britiske regering, er alkohol det mest skadelige stof. Det vil sige, hvis du kombinerer skader på både brugeren og samfundet. Hvis man kun ser på den skade det forvolder brugeren, hedder det henholdsvis crack-kokain, heroin og methamfetamin før alkohol, men det alkohol er altså stadig rangeret som nummer fire! Blandt de mindst skadelige stoffer finder du psykedelika som svampe og LSD.

Kan du se en fremtidig løsning på problemstillingen ved narko?

Uruguay har lige legaliseret marihuana fuldstændigt, sammen med staterne Colorado og Washington, og jeg tror, det kunne være det første skridt mod at vinde krigen mod narkokriminalitet. En masse interessant og lovende videnskab bliver i øjeblikket også gjort på psykedelika- området, og jeg tror, at dette kan være en øjenåbner for offentligheden. Jeg håber, at politikerne på et tidspunkt vil mønstre modet til at modsætte sig Nixons krig mod narkotika.

Eventuelle nye spændende stoffer i horisonten?

Hmm... Nej. Jeg tror det faktisk ikke. Jeg er en meget konservativ fyr, når det kommer til valg af narkotika, og jeg gad godt at se, at folk gik tilbage til den gamle skole og velkendte drugs i stedet for at eksperimentere med "legal highs" såsom badesalt og syntetiske cannabinoider. De har som regel meget grimmere bivirkninger, og de er først og fremmest på markedetfordi de er billigere at fremstille og mindre kontrollerede – ikke fordi de giver brugeren en bedre high..."


__________________________________Det hele er så degenereret, at ikke engang de degenererede længere ved, at det er degenereret, at deres coke er fake coke, som de forveksler med rigtig coke, for de kender ikke andet end fake coke, og hvis de nogensinde får rigtig coke, vil de tro, at det rigtige coke er fake. Det er ikke engang dekadent, for dekadence indebærer en grad af forfinelse. Dette er ikke en billigelse af kokain, blot et billede på situationen.


Der er meget lidt  i dansk presse om Levamisol-kontamineret kokain; EB har én gammel artikel fra 2011 på 12 overfladiske linjer, som INTET fortæller om at stoffet oversvømmer DK konstant, selvom problematikken  er VELKENDT i anerkendte udenlandske aviser. DR har én artikel fra 2015,  Radio 24/7 har et kort segment fra 2016, og Kim Gosmer er stort set grunden til, at der overhovedet er en smule omtale af Levamisol.

Er det ikke et kæmpesvigt af de såkaldte Public Service-forpligtelser, at danskerne IKKE advares i LANGT større grad, når deres fortabte ungdom sniffer 'kemisk AIDS' HVER ENESTE WEEKEND i lange baner!? Overskriften burde fra tid til anden i JP, POL, B, BT, etc. have lydt: +90% af al Kokain i Danmark er kontamineret med 'Kemisk AIDS'.Men der er stort set intet.

Spørg 10 cokebrugere om de ved, hvad Levamisol er, og de er blanke!


Og regeringen er ansvarlig pga. forbud. I modsætning til den statsligt indoktrinerede overtro; at det bliver et helvede ved afkriminalisering af stoffer, viser praksis det modsatte; legaliser stoffer, og alle samfundsmæssige negative omkostninger ved stoffer falder markant, antallet af brugere stiger ikke, kriminaliteten falder, etc. Dette er praksis, ikke teori: Portugal som eksempel:

'Portugal undlader at straffe folk, der bruger cannabis, kokain og lignende. 15 år efter afkriminaliseringen er færre på stoffer, og Portugal bliver rost til skyerne....
I Danmark er frygten blandt modstandere af legalisering, at flere bruger cannabis og stoffer, hvis de ikke længere er ulovlige. Samme frygt havde modstandere af afkriminaliseringen i Portugal. Erfaringen er dog den stik modsatte."
- Afkriminalisering af stoffer er en stor succes i Portugal | Videnskab.dkThe Deep State ønsker dog ikke stofferne afkriminaliseret [2]
__________________________________[1] 'De nye stoffer er blandt andet lægemidler til mennesker, der er taget af markedet, fordi de rent faktisk har vist sig at være giftige. Et af dem er Fenacetin, der findes i 85 procent af alle prøverne.


- Det har vist sig at være rigtigt kræftfremkaldende og ødelægger nyrerne over tid. Og derfor er det forbudt på både det europæiske og amerikanske marked. Fordi det er for giftigt for mennesker, forklarer Kim Gosmer

Et andet giftigt stof, som Kim Gosmer er stødt på i sit forskningsprojekt, er Levamisol, som dukkede op i 66 procent af prøverne.

- Man bruger det til at fjerne ormeinfektioner i kvæg nu til dags, men når mennesker indtager det, kan det ødelægge immunforsvaret over tid. Reelt set er det noget, du kan dø af, fordi kroppens immunforsvar ikke virker.

I gennemsnit indeholder kokain 5-6 farlige tilsætningsstoffer, som hverken kan ses, lugtes eller smages.- Det er alle sammen nogle meget tunge bivirkninger. Så jeg vil vove den påstand, at den kokain vi ser, er en farlig omgang, siger Kim Gosmer.
https://www.dr.dk/nyheder/indland/kokain-proppet-med-ormekur-til-dyr[2] CIA, the Deep State og deres billiondollar Black budgets opererer ad bagdøren i årtier, som de største facilitatorer og importører af heroin og kokain (se f.eks: The CIA Drug ConnectionIs as Old as the Agency - NYTimes.com og The Contras, Cocaine, and U.S. Covert Operations og Deep History and the Global Drug Connection, Part 5: CIA In Latin America og Politics of Heroin - Organized Crime Research - 99% af befolkningerne er ubevidste om dette, mens vi render rundt som små møtrikker i den store upersonlige maskine vi kalder samfundet).


Læg mærke til, hvad som skete i 2001, da Taleban ødelagde al opium/heroin produktion på ét år. Belejligt, at 11. september indtraf, for se hvor det går, da NATO/CIA invaderede Afghanistan.

9-11 and the Afghan Opium Connection


Kommentarer

  1. I had a issue as same article but i realize how to make the solution. I consider MTG Articles with related matter.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg