Verdens tilstand 2017

af marco_hanuman, the bloggerRADIO PARADIGM er på banen efter en pause. 

Danmarks skarpeste OpenSource geopolitiske kommentator, Claus Spenster, fører os i ni video-samtaler gennem de mest relevante hændelser på kloden, så tingene hænger sammen på en måde, du ikke finder i noget mainstream medie.

Vi tilføjer den tredje dimension til den gængse 2D-fladskærms-virkelighed. Denne dimension går i dybden, hvor alle sammenhænge, meninger og mønstre skjuler sig. Altså, alt det, som de ensrettede, meningsforladte - man fristes til at sige korrupte - medier i den vestlige verden nægter at røre med en ildtang. Vi taler om UFORFALSKEDE NYHEDER, der bygger på gedigen research. Vi giver fake news memet en på hatten med benhårde facts og uomgængelig substans.

Vi har splittet den næsten 4 timer lange fremstilling op i ni afsnit, så du, kære seer, lytter og læser, ikke taber pusten. Der er meget stof at holde sammen på. Vi har bestræbt os på at illustrere (ca. 300 billeder), hvad der berøres undervejs af personer, lokaliteter, landskaber, hændelser, m.m.
 

Del 1: Mediernes forfald 


Del 2: Hvor sker det lige nu? 


Del 3: Brexit og Europa 


Del 4: Balkan 


Del 5: Tyrkiet


Del 6: Libyen og Mellemøsten


Del 7: Go Far East


Del 8: Silkeruten og Pipelinistan


Del 9: Afrika, terror og silkeruterKommentarer

  1. Denne analytiker's telefon aflyttes, når FE og PET har brug for virkelig intel om, hvad som foregår, og skal imponere deres chefer med plagialisering

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg