Obamas eftermæle

af marco_hanuman



Den afgående amerikanske præsident forlader sit embede med en klar mulighed for at fremstå for eftertiden som den absolut værste præsident nogensinde for dette land og for resten af verden!



Fra den første dag in office, hvor følgende citat stammer fra, til den sidste dag 8 år senere, bestilte manden ikke andet end at lyve for åben skærm for amerikanerne og resten af Verden:


Let me say this as simply as I can. Transparency and the rule of law will be the touchstones of this precidency.



Et udsagn, der skriger til himlen med sit hykleri. Han efterlader en forfatning i en yderst ringe ... forfatning, undermineret af det ene lammende angreb efter det andet.



Politiet er blevet militariseret, USA er i dag reelt en politistat. De har ret til at skyde først og spørge bagefter, og de behøver ingen dommerkendelse længere, hvilket er en ophævelse af det 4. ammendment.



Regeringskorruption har nået nye højder under hans præsidentskab.



Statsgælden er på 19 trilliarder.



Racekonflikter er værre og hyppigere.



Borgernes privatliv er krænket med omfattende overvågning som kun et totalitært regime vil tillade det.



Ytringsfriheden har de dårligste tider i landets historie.



Medierne er mere fulde af løgn og bedrag end nogensinde.



Skattebyrden er større end nogensinde.



Der har været flere interne terrorhandlinger end nogensinde før - fake eller ej.



Udenrigspolitikken har været ganske overordentlig forfærdelig, og USA har været i 8 års uafbrudt krig.



Alle de politiske svinestreger, der blev sat i vandet på baggrund af 9/11 under Bush-regimet, eskalerede for fuld skrue under Obama.



ObamaCare var et kæmpe svindelnummer med forsikrings-industrien, der gjorde det dobbelt så dyrt for folk at være på socialhjælp.



Allerede som præsidentkandidat var manden med til at godkende hele svindelnummeret kaldet finanskrisen. Hvilket i realiteten var det største bankrøveri nogensinde - begået af banker og finansindustri.



Folk er gået fra hus og hjem som aldrig før, og der er i dag 50 millioner på food stamps.



USA har smadret næsten hele Mellemøsten, foretaget nynazistisk statskup i Ukraine og stort set mistet Tyrkiet som NATO-partner. Med Hillary Clintons hjælp er ISIS stablet på benene, og med George Soros hjælp har iscenesat masseindvandring skyllet indover både USA og Europa i kølvandet på ødelæggelserne.



Libyen blev smadret, og USA har konfronteret og provokeret Rusland i både Ukraine og Syrien. Syrien er smadret, men har heltemodigt holdt stand overfor et voldsomt pres.



Det blev under Obama legaliseret - hvis man kan bruge det udtryk for noget så illegalt - at dronebombe ethvert mål i udkantsverden, inklusive amerikanske statsborgere, som man ikke kan li'. 1000'er af mennesker er allerede døde pga denne perverterede pseudo-legitimitet.



Guantanamo og en stribe lignende installationer stortrives på trods af løfter om afvikling.



For det modtog Barack Hussein Obama aka Barry Sartoro Nobels Fredspris! Skal vi le eller græde eller begge dele? Denne pris er nu så kompromitteret, at INGEN længere kan tage den alvorligt og med den præsidenten, der skamløst modtog den.



At han dernæst har løjet om sit eget manglende statsborgerskab og ikke har haft mod til at indrømme sin seksualitet som bøsse gift med en transvestit + fake børn, der ikke er deres egne, blegner ganske i den større og mere ækle sammenhæng. Her tæller det, at han vedligeholdte og forlængede USA's længste militære engagement, besættelsen af Afghanistan, til dets 15'ende år.



Efter Bush

Obama tog sit afsæt i Bush-æraen, hvor den infamøse Patriot Act trådte i kraft. Den var en total tilsidesættelse af amerikanernes borgerrettigheder og indebar i realiteten indførelsen af permanent undtagelsestilstand.



Borgernes telefoner kunne nu aflyttes, deres e-mail kunne læses, deres færden kunne kortlægges, og man kunne bryde ind i deres hjem, mens de ikke var hjemme - eller var hjemme. Amerikanerne befandt sig pludselig i en tilstand som i Nazityskland, Stasi-DDR, Stalin-Sovjet og Pinochet-Chile.



Obamas præsidentskab startede ikke desto mindre med en stribe gyldne løfter om det stik modsatte. Folk havde set, hvorhen Bush-mafiaen og neocon-slænget styrede landet og stemte for forandring håb og ja-vi-kan. Rigtig mange skulle blive slemt skuffede. Obama viste sig som et politisk implantat beregnet på at aflede leden og vreden ved forgængerens regime og kanalisere frustrationerne over i betingelsesløs accept af noget, der var langt værre. De liberale, de venstreorienterede, var med et trylleslag kuppet til at klappe i hænderne over krig, tortur, intervention, folkemord, statskup, og hele CIA-pakken. De mistede de sidste sørgelige rester af deres moralske kompas. Barack Obama blev deres point-of-no-return.



Alene i det sidste år af hans præsidentskab blev der smidt 26.000 bomber i Mellemøsten!!



Under Obama fik amerikanerne The National Defence Authorisation Act, der tillod præsidenten og staten at sende militæret til borgernes dør, internere dem i en koncentrationslejr uden at de fik adgang til juridisk hjælp. De kunne nu forsvinde i den blå luft, og deres familie ville aldrig få at vide, hvad der blev af dem. Det svarer til måden, hvorpå folk forsvandt under Den Beskidte Krig i Argentina og i Chile.



I den seneste version af denne Act, bliver der nu holdt øje med, hvordan borgerne ytrer sig ifølge deres højt besungne ytringsfrihed. Hvis de ytrer sig imod dette nye global-fascistiske tyranni, er de per definition statens fjender og kan udsættes for alle tænkelige sanktioner fra undertrykkelses-apparatet. Hvis en person, der ser sig selv som freds-aktivist, kommer til at ytre sig, vil vedkommende være under intens overvågning, som om vedkommende var en forbryder og en terrorist. Verden er vendt på hovedet, for Staten er i mellemtiden blevet en forbryder og en terrorist.



Hvis vi som europæere spørger os selv, hvad den slags rager os, så skylder vi os selv - og vores børn og kommende generationer - at se lidt nærmere på, hvad der sker i Europa for tiden. I Frankrig, eksempelvis, indføres nu de samme sanktioner mod deres borgere. Websites, der forholder sig kritisk mod regeringen, bliver nu lukket. Ytringsfriheden er under frontalt angreb internationalt, og globalisterne har tydeligvis en aftale om synkron implementering.



American Deep State brugte for ganske nylig Obama-administrationens sidste dage og timer på at plante så meget deep shit som muligt for eftertiden. Manden underskrev simpelthen ALT, hvad han fik besked på, som den politisk korrekte duknakkede nikkedukke, han var, og allersenest fik han besked på at godkende endnu en act, der gav NSA ret til at distribuere deres spionage-info til 15 agenturer i landet. Det betyder, at oplysninger om ikke blot amerikanere, men alle mennesker indenfor rækkevidde WorldWide nu har deres private oplysninger spredt for alle vinde. Det var ikke Bush's NSA, det var Obamas NSA.



Politiet i USA kører nu rundt i tanks. Fortæl venligst og helst overbevisende, hvad den godgørende forskel er på dette og Foråret i Prag med sovjet-tanks i gaderne. Eller Pinochets Chile. Eller det græske juntastyre i 60'erne. Eller Sydafrika under appartheitstyret. Og hvis forskellen er, at det amerikanske militariserede politi har mere avancerede, destruktive og effektive elektroniske våben til rådighed, så er der muligvis ikke tale om velmenende godgørenhed. Eller hvad siger du?



På falderebet sender mr. Obama tropper ind i Polen!! Hvornår er det, verden har set det før? Er der bare en en enkelt tilbage derude, der har begreb skabt om 1. og 2. Verdenskrig, og hvad Polen blev brugt til i den forbindelse? Og det sker uden godkendelse fra den amerikanske kongres, hvilket er en 'violation of the constitution', en forfatningsstridig handling. Men forfatning synes ikke at være nogen hindring for dette lands herskere.



Obamas udtalte brud på samtlige valgløfter er et helt kapitel for sig. Hans svigt fremstår som særlig grelt, da han solgte sig selv som det nye håb, der stillede sig op og sagde alt det, som amerikanerne havde tænkt i årtier. Han havde lovet at tage sig kærligt af svindlerne og lobbyisterne fra Wall Street, noget som et flertal af befolkningen havde sukket efter. Tre uger efter sin indsættelse, blev de inviteret indenfor i varmen igen, og Obama sørger for, at ingen, absolut INGEN af mega-forbryderne fik krummet et hår på deres hoveder! ALLE gik fri for anklage, selvom de havde forarmet millioner af amerikanere med deres kyniske overgreb. En håndfuld af de værste typer bliver endog indsat i topposter i regeringen, Warren Buffet, Timothy Geitner, Rahm Emmanuel (søn af en zionistisk terrorist). Senere kom Skull-&-Bones John Kerry til. Det viste sig efterfølgende, at det var medlemmer af bestyrelsen i en af de mest magtfulde amerikanske banker, City Bank, der havde siddet og forfattet hele listen over medlemmer af regeringen, og den kom til at blive implementeret. Bankens rolle i finanskrisen er velkendt. Så kom Joe Byden til, manden der tilbage i midten af 90'erne havde siddet og forfattet den drakoniske Patriot Act, som Bush-neocon-mafiaen indførte direkte efter 9/11.. Akten var allerede fuldt færdigskrevet og lå blot og ventede på startskuddet! Og nøjagtig det samme mønster har vi set gentaget i næsten alle de terror-events, som siden har fundet sted i verden. Så kom Robert Gates til, for han stod også på listen. Mere krig. Krigshøgen over dem alle, Zbignew Brzezinski, manden, der skabte al Qaeda, figurerede som geopolitisk mentor for Obama.



Til sidst den dame, som oprindelig blev tilsidesat af Chicago-mafiaen og Rahm Emmanuel, der var en af de store bidragsydere til valgkampen. Fru Clinton kom ind i varmen igen. Og så blev Libyen smadret ('Vi kom, vi så, og vi myrdede, hahaha...'), og Mellemøsten blev oversvømmet med kællingens seneste kreation: ISIS. I samme stund så vi også det besynderlige mediestunt med den påståede likvidering af Osama bin Laden. Var der nogen, der tog det alvorligt? manden var jo allerede død 9 gange ... Det hele handlede om re-branding af al Qaeda som ISIS, the new boots on the ground.



Obama-administrationen var altså et bestillingsværk fra Wall Street, det militær-industrielt-finansielle kompleks, American Deep State, den store global-fascistiske parasit. Så længe han sad som en kludedukke, mens han nikkede og smilede og læste op fra sin tele-prompter, så havde parasitten frit spil. Find i øvrigt de klip på nettet, hvor teleprompteren går ned, og se, hvor hjælpeløs, han er. Alle hans taler blev skrevet af en ghost-writer.



Som uddybning til denne langt fra fyldestgørende liste over Obamas mildest talt belastende og ucharmerende eftermæle, vil jeg anbefale en kraftpræstation af et stykke OpenSource-journalistik - James Corbetts over timelange 'præhume nekrolog' over en afgående præsident [link]. Som baggrund har han James Whitehead fra The Rutherford Institute [link].



Til slut: Hvis Hillary Clinton var blevet valgt, havde vi omgående set en eskalering af en optrapning, som Obama udgjorde i forhold til Bush. Globalisterne havde taget et sådant valg som et grønt lys - for folk havde jo selv valgt at tage røven på sig selv! - til at skyde 3. Verdenskrig af. I mellemtiden blev Donald Trump en tilsyneladende kæp i hjulet. At han nu bliver forsøgt indrulleret som en Plan-B, så han vil gøre den samme skade som en Hillary Clinton, hersker der ingen tvivl om. Hvorvidt hans 'Make America Great Again' vil lide samme skæbne som de tomme Obama-floskler 'Yes We Can' og 'Change' og 'Hope', vil den nærmeste fremtid vise. Og hvorvidt han blot er endnu en trykluftskanal for den ENORME indestængte vrede, der bor hos amerikanerne over korrupte regeringer så langt det historiske øje rækker, kan vi foreløbig gætte på.



Verden forandrer sig for tiden, og selv kransekagefiguren for det hidtidige unipolære amerikanske Imperium vil fremover blive nødt til at tilpasse sig en Ny Verdensorden- ja du læser rigtigt. Det bliver bare ikke den verdensorden, de havde planlagt og tænkt sig.

Kommentarer

Populære opslag