ISIS og 3. Verdenskrig


af ChaosNavigator (fortløbende revidering og updates).Et af de stærkeste præmisser, der forhindrer folk fra at vågne op, er den fejlagtige tro på, at regeringer og massemedier ikke ville lyve og bedrage i et så excessivt forræderisk og morderisk omfang som de har gjort.


Følgende er et bulletin board, en kort oversigt over hvad som foregår.

Det begynder at dæmre for mange, hvad der foregår, her fra Business Insider, et mainstream medie:

Links between Turkey and ISIS are now 'undeniable'

http://www.businessinsider.com.au/links-between-turkey-and-isis-are-now-undeniable-2015U.S., Turkey Joint Operation Designed “To Save ISIS”, Not Destroy It
Update 22. november 2015: Tyrkiet truer nu Rusland direkte: Stop militære operationer imod ISIS!


                                                 __________________


Top U.S. generaler – og vice præsident Joe Biden – har sagt, at Amerikas tætteste allierede støtter ISIS. Og Mainstream medier har anråbt om at støtte ISIS.


MEN det går dybere:

De amerikanske kamppiloter til kongressen udtaler, at de bliver holdt tilbage 75% af tiden, selv de tilfælde, hvor ISIS som bombemål er ligetil.

'Vi kan ikke få tilladelse, selv når vi har et klart mål lige foran os''
- Amerikanske Piloter til Kongressen: Obama forbyder 75% af vores angreb mod ISIS

Af samme grund siger Lavrov, baseret på ét års analyse udført af Russerne, at USA forsætligt undlader at angribe ISIS

Ruslands Udenrigsminister: USA undlader intentionelt at ramme ISIS og ønsker at svække Assad


Der synes at være et mønster, som bekræfter kontrasten, hvor Rusland med få sorties er mere effektive på et par uger end USA og andre på et helt år med vildt mange sorties.

Det er tankevækkende, når både amerikanske kamppiloter såvel som den russiske regering pointerer, at USA er (intentionelt) håbløst ineffektive, og at de forsætligt undlader at fjerne ISIS (clue: fordi de støtter ISIS for at fjerne Assad).


Se også: September 2015: 50 US Spies Say ISIS Intelligence Was Cooked
The Daily BeastMen... det går dybere:Chefen for USA's efterretningstjeneste, Defense Intelligence Agency (DIA), General Michael Flynn udtalte i et interview, at det var en forsætlig beslutning af USA at lade ISIS opstå:

US ex-intelligence chief on ISIS rise: It was 'a willful Washington decision
Om ovenstående interview siger Glenn Greenwald:


"Well, first of all, that clip is unbelievable. It is literally one of the three most important military officials of the entire war on terror, General Flynn, who was the head of the Defense Intelligence Agency. He's saying that the US government knew that by creating a vacuum in Syria and then flooding that region with arms and money, that it was likely to result in the establishment of a caliphate by Islamic extremists in eastern Syria - which is, of course, exactly what happened. They knew that that was going to happen, and they proceeded to do it anyway. So when the US government starts trying to point the finger at other people for helping ISIS, they really need to have a mirror put in front of them, because, by their own documents, as that extraordinary clip demonstrates, they bear huge responsibility for that happening, to say nothing of the fact that, as I said, their closest allies in the region actually fund it.
- Glenn Greenwald, 19. november 2015, Truthout


Følgende bekræfter ovenstående MEN går endnu dybere:


Vestlige efterretningstjenester støttede ISIS fra starten viser nyligt deklassificeret dokument fra Judicial Watch opnået via FOIA (Freedom of Information Act). Se også dette og dette


"Enhver der tænker, at vestlige magter ville have stoppet ISIS, hvis efterretningstjenester blot havde forudsagt ISIS's opståen lidt tidligere, bør se denne korte video.

Ben Swann’s ‘Reality Check’ afslører, hvordan hemmelige dokumenter lækket tidligere på året, hinsides enhver tvivl beviser at Pentagon for 3 år siden kendte til den gruppe vi nu kalder ISIS. Dokumenterne er fra 2012 og blev lækket af Judicial Watch. De støtter påstandende, at verdens mest voldelige terrororganisation i historien, ikke kun var kendt af vesten men aktivt opfordrede dem (og muligvis endda finaniserede dem) som en del af et meget større geopolitisk skakspil for at destabilisere regionen. Dokumenterne viser hvordan:
 • Vestlige efterretningstjenester meget godt vidste, at de fundamentalistiske radikale (Salafister og Wahabi’ister) samlede sine styrker. De blev ikke stoppet på på pågældende tidspunkt, idet man tænkte, at ekstremisterne ville være brugbare i det fælles mål at fjerne Præsident Assad.
 • Dengang var der ikke et navn for disse ekstremister. Vi kender dem nu som ISIS/ISIL.
 • Vesten sendte våben sendte våben fra Benghazi i Libyen til Syrien for at hjælpe disse ekstremister.
 • Pentagon forudså “en mulighed for at etablere en deklareret eller udeklareret Salafist fyrstedømme i det østlige Syrien', og de forudså det ikke kun, de ønskede faktisk at det skulle ske:
 • …”og dette er nøjagtigt hvad de støttende magter til oppositionen  [USA, Saudi Saudiarabien, Qatar, Europa] ønsker for at isolere det Syriske regime' - står der i dokumentet. 
 • Kinas, Irans and Ruslands støtte til Assad, som den legitime præsident af Syrien, forårsagede enorme problemer for Pentagon's strategi, hvilket er grunden til, at vesten hader, at Rusland bomber ISIS (Har du undret dig over hvorfor? Well, nu ved du det).
  -Kilder: Ben Swann (VIDEO) og Trueactivist
(Ben Swann er i øvrigt ikke hvemsomhelst, men professionel landskendt prisbelønnet TV-vært og journalist.)


MEN konklusionen går dog endnu dybere: ISIS er fra starten støttet, finansieret, bevæbnet, udstyret og trænet af vestlige lande, USA, dets mellemøstlige allierede, Tyrkiet og Israel


Ifl. Professor Tim Anderson et al, så er den detaljerede info ang. ISIS som følger:

 • Saudiarabien: 2006 - på foranledning af Washington instrueret i at skabe en Islamisk Stat i Irak (Al-Qaeda) for at forhindre, at Irak etablerer for tætte bånd med Iran. 2011: bevæbner det Islamistiske oprør i Syrien, Daraa. Har finansieret og bevæbnet næsten alle de bevæbnede Islamister i Syrien, og opretholdende delinger for at begrænse disses uafhængige magt.
 • Tyrkiet: Faciliterer fri passage for fremmede Islamister ind i det nordlige Syrien. Skabte med Saudiarabien, Jabhat al Nusra (Al- Qaeda), som spydsspids i 'the Army of Conquest' for at invadere det nordlige Syrien i 2015. Vært for det islamiske lederskab. Koordinerer salg af Syrisk olie stjålet af ISIS. Giver ISIS medicinsk behandling.
 • Qatar: 2011-2013: Pumper milliarder af dollars ind i grupper (Faroq) FSA med bånd til det Muslimske Broderskab. Efter 2013 har Qatar støttet 'Army of Conquest' og den Tyrkisk-Saudiske akse.
 • Israel: Supplerer våben og medicinsk behandling til alle Islamist krigere i Syrien, inklusive ISIS og Nusra. Koordinationspunkter på grænsen til Golan.
 • England og Frankrig: Leverer våben til 'rebeller', Islamister som arbejder tæt med al-Qaeda grupper., som systematisk tilslutter sig dem og leverer våben til dem.
 • USA: Dirigerer og koordinerer alt ovenstående, og gør brug af militære baser i Tyrkiet, Jordan, Qatar, Irak og Saudiarabien. Bevæbner 'syriske rebeller' som defekterer til ISIS. Presser ISIS væk fra de kurdiske områder men lader dem angribe Syrien. Irakiske embedsmænd siger at USA direkte leverer våben til ISIS fra luften.


Implikationer: Så længe vi hepper på de aktører som aktivt faciliterer alt dette, samtidigt med, at de aktører/ lande som hemmeligt støtter, og på samme tid erklærer sig modstandere af ISIS, er vi kretinske slave-zombier, hvilket må afføde den største ringeagt og latter fra dem som har taget os til gidsler. Gidsler der hepper på gidseltagerne i dette spil. De er sgu da TOTALT ligeglade med menigmand og flygtningestrømme, for målet er at fjerne Assad med alle midler. At flygtingestrømmen er en del af weaponized del og hersk, er blot del af planen. Denmark, are you there? Er vi blevet totalt Stockholm-syndromiserede? Knock, knock!! Anyone home? Nå, ikke.....

De danske dumme dänen-medier og andre landes medier er væk, HELT væk og sovset ind i udeladelser, løgne, censur, etc.

Dette svarer til, at vi som danskere er ude og sejle på åben sø, mens en tsunami er på vej, men de danske medier rapporterer intet om hvad der foregår, kun hjernevask som giver livsfarlige falske informationer om navigering og fremtiden.

EN DAG NÅR TSUNAMIEN NÅR OS, ER DET FOR SENT AT FORSTÅ, HVAD DER FOREGÅR (og er foregået), OG SÅ ER VI FUCKED BIG TIME!

FORSTÅELSE OG SANDHED ER AFGØRENDE FOR ELLERS KAN DU IKKE NAVIGERE, HVERKEN NU ELLER NÅR TSUNAMIEN NÅR OS.

Open source journalistik er det eneste tilbage, for den 4. statsmagt er væk, bevidstĺøs, har været det længe, og kan ikke handle uden USA's og EU's ekkokamre. Selv hvis en journalist ville, ville han ikke få lov. Hvis han overhovedet havde nosser til at insistere, ville han blive fyret.

Vi har kun os selv via internet. Internet eksponerer statens og pressens fortielser og manipulationer. Vi ser forræderiet og forbrydelserne i real-time, udenom de kontrollerede massemedier, og forståelsen af dette, er beskåret de mennesker, som er årvågne vel at mærke, og som skriver og er bevidste om substans, som er interessede i andre end sig selv, og som er med til at afsløre usandhed, bringe løsninger, etc.

"Løgnen kan kun opretholdes, så længe staten kan skærme folk fra de politiske, økonomiske og/eller militære konsekvenser af løgnen. Det bliver således af afgørende betydning for staten at anvende alle sine beføjelser til at undertrykke uenighed. Sandheden er den dødelige fjende af løgnen og derfor er sandheden statens største fjende.”
– Joseph Goebbels


Uanset om citatet kan spores til Goebbels eller ej, er det en perfekt illustration af situationen. Det er internet-renæssancen eller internetreformation, der har gennembrudt – og stadig gennembryder – den ‘Goebbelske firewall’ - og heri består den største trussel mod krigsherrerne, eliten, regeringer, da de ikke længere har monopol på medierne. Derfor ønsker de, at begrænse internet.

Historikere vil i værste fald se tilbage på specielt de mange prominente intellektuelle, hvis selvforståelse som frihedens vogtere og vagthunde, kunne have advaret deres millioner af tilhængere men i stedet påtager mange sig rollen som 5. kolonne-nyttige idioter og gatekeepers, stocholm-syndromister qua vantro, uvidenhed, apati, frygt, ønsketænkning, og hjernevask, etc.


Putin eksponerede på topmødet at ISIS er støttet af G20 lande — Men ikke et eneste vestligt medie har rapporteret det ifl. russisk medie


Det hele er så pilråddent, at man skal være blind, stum, døv, og dum af die dumme dänen-medier, for ikke at se en stor afskyelig monsterfed ISIS-elefant i rummet med 6-7 vestlige og mellemøstlige flag klistret over sig som sponsorer, og - hvis man ikke er blind, stum, døv og dum - ser det fandeme ikke kønt ud, skulle jeg hilse og sige.

Det er i øvrigt velkendt i Israel, at Al-Nusra/ISIS-terrorister får 'humanitær' hospitalsbehandling i Israel og bliver derefter sendt tilbage til Syrien, når de er kommet sig - indrømmet af den israelske forsvarsminister, Moshe Ya’alon, og se FN rapport her og her.


Journalister myrdede for at afsløre ISIS-samarbejde med vestlige lande - USA tavs: US Government remains silent about American journalist murdered for exposing Turkey's ties to ISIS

Se også:Western intel op? Press TV reporter killed after reporting that ISIS terrorists are entering Syria from Turkey as 'undercover NGO activists'MEN det kan potentielt set gå ENDNU dybere:

"Disse angreb er også i overensstemmelse med Israel’s langtidsplan “Oded Yinon”, for at fabrikere 'civilisationernes sammenstød' mellem muslimer og kristne - det er ikke udelukket, at ethvert angiveligt ISIS angreb faktisk kan være et israelsk false flag angreb, specielt hvis det bidrager til den yderligere balkanisering af Mellemøsten."
- Robert David Steele, 14. nov 2015Robert David Steele, CIA clandestine officer, 20 år som Marine Corps intelligence officer, andenhøjeste rank i the U.S. Marine Corps Intelligence, honorary hacker, leader of the Open Source Intelligence (OSINT) paradigm, author of OSINT for NATO, the US Defense Intelligence Agency and the U.S. Special Operations Forces, personally trained 7,500 officers from over 66 countries.


Se også:

Sandheden om Paris 13/11


Tim Anderson author of The Dirty War on Syria explains western imperialist venture in Syria is NOT a civil war

Det er udbredt velkendt, at det som USA og andre har kaldt 'moderat opposition' var deres eneste 'moralske' halmstrå fior at 'legitimere' støtte til alle disse sindssyge ISIS/Al-Qaeda styrker, selvom de IKKE er en 'moderat opposition' i Syrien.

En typisk dansk forvirret reaktion; "Obama har flere gange udtalt at Russerne undlader at angribe ISIS, men forsøger at styrke Assad ved at angribe USA's allierede. "

Rusland har i denne uge næsten jævnet ISIS 'hovedstad', Raqqa, med jorden, måske 40-50% højt sat, de sidste par dage med massive bombetogter med Tupolev-bombefly. Hvorfor har USA og vesten ikke angrebet Raqqa i HELT år, hvilket de LET kunne have gjort!


ISIS er USA's og andre G20-landes allierede, og det er jo velkendt, at det er USA som undlader at angribe ISIS, hvilket Ruslands udenrigsminister og et hav af andre kilder attesterer, inklusive USA's egne kamppiloter udtaler til kongressen hjemvendt fra Syrien. Kildedokumentation finder du bla. i ovenstående links. Ikke nok med, at USA undlader, de støtter selvfølgelig Assads opposition, ISIS, og har gjort det længe. Igen; kildedokumentation er i ovenstående links.

SE OGSÅ DETTE - det viser jo med al tydelighed den massive propaganda som vestlige medier foretager sig. Når USA bruger Russiske videooptagelser, der viser, at ISIS bliver ramt af Rusland, og USA udgiver sig for at være dem der udførte dem, er det surrealistisk propaganda-løgn. De er taget på fersk gerning:


"Amerikanske medier kan ikke blive enige med sig selv om Rusland er blevet ISIS's luftvåben eller om Rusland smadrer ISIS med et at de største bombetogter i årtier. [det er jo tragikomisk skizofrent af USA]


Sådan en forvirring forekommer når propaganda fantasier tørner sammen med observerbar virkelighed.


Så når USA påstår at handle mod Islamisk Stat's finanser, mens de i virkeligheden ikke gør særligt meget, bliver den amerikanske public service nødt til at bruge russisk materiale af luftbombardamenter imod Islamisk Stat, mens den hævder amerikanske luftangreb's sucesser.


USA hævdede for nyligt at have ramt Islamisk Stat olietankere i Syrien. Det skete først efter, at Putin gjorde Obama til skamme ved G-20 topmødet i Tyrkiet.


Putin viste satellitbilleder af en latterlig lang olietanker kø der ventede i dagevis på at tanke olie fra Islamisk Stat, uden nogen indblanding fra amerikansk side.


USA påstod så at have ramt 116 olie tankere mens de russiske luftvåben påstår at have ramt 500.


Men der er en vigtig forskel mellem disse påstande. Russerne sørgede for videoer der viste hvordan deres luftangreb ramte mindst to meget forskellige olietanker forsamlings-punkter, hver med hundreder af tankere. De bidrog også med video af adskillige nedslag på olie-oplagring og raffinaderi-infrastruktur.


Jeg har ikke fundet nogen videoer med amerikanske nedslag på Islamisk Stat's olie tankere.


Den amerikanske Public Broadcasting Service fandt heller ikke nogen.


I deres TV rapport igår omkring Islamisk Stat finansiering og den hævdede amerikanske bombning af olietankere, brugte de videoer som russerne har publiceret, uden at nævne en kilde. Du kan se de russiske videoer videoer der bliver afspillet under et interview med en amerikansk militær-talsperson ved 2:22."

- Amerikansk TV bruger russiske optagelser af angreb mod ISIS som om det var amerikanske angreb (VIDEO)
http://prayersforsyria.fightingfathersm.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/08/IMG_1024.jpg
Professor Tim Anderson og præsten Dave Smith med Stormuftien af Syrien


Her skriver Dave Smith, ven og rejsekollega til Professor Tim Anderson, for nyligt om situationen:


"Traditional wisdom tells us that we shouldn’t count our chickens before they hatch. Even so, it is hard to resist celebrating the most recent developments in the war on Syria. Thanks to a bit of help from mother Russia, it seems that we are on the verge of victory, and the winner is … Syria! I appreciate that this statement may seem nonsensical to those who see the death and destruction in Syria as being the result of a civil war but I just can’t take such commentary seriously any more! I think of the young Syrian soldiers I’ve spoken to, many of whom have never seen a Syrian on the other side of the firing line! No, while there certainly have been Syrians involved, this has been a foreign-led and foreign-funded insurgency from the very beginning. To quote the late, great Father Franz Van der Lugt – the aging Catholic priest of Homs who was shot in the head by rebels in April 2014 (only a week before I arrived in Homs myself): “I have seen from the beginning armed protesters in those demonstrations … they were the first to fire on the police. Very often the violence of the security forces comes in response to the brutal violence of the armed insurgents”
http://prayersforsyria.com/Det deklassificerede dokument fra Judicial Watch viser, at de støttede IS/al-qaeda fra starten. Der var ikke nogen 'moderate rebeller'. 'Min fjendes fjende er min ven'-mottoet ændrer heller ikke en skid mht. legitimitet. Det er en ulovlig alliance. ISIS er en navngivet "terror organisation" af både USA og EU, og enhver person eller organisation, der er involveret enten direkte eller indirekte, uanset gennem hvor mange hænder, er skyldige - teknisk, kommunikativt, materiel eller finansielt - medskyldige i terrorisme. Tyrkiet, Saudierne, Qatar er involveret. Ligeså er USA, Isarel, Frankrig, Jordan. USA spiller dobbeltspil.

De bruger ISIS som proxyhær mod Assad, men det er ikke hvad vi får at vide af massemedierne. Dér 'bekæmper' USA og vesten terroristerne. Hvad der foregår er high treason mod befolkningerne i USA, Frankrig, UK, såvel som de mellemøstlige lande i hht. international lov.

Israel benægtede - indtil det ikke kunne benægtes længere - at de gav hjælp til sårede terrorister.

At sige, at der er ikke er noget mærkeligt ved ovenstående situation med ISIS vis-a-vis vesten er imbecilt. For at ISIS operationelt overhovedet kan manøvrere som de gør, har de kapaciteter, der giver dem efterretninger, hjælp, satellitfotos, en hær af Toyotas (givet til dem via US State Department i USA, da man på pågældende tidspunkt vidste at der ikke var nogen 'moderate rebeller') - mennesker der træner dem til at betjene komplekse amerikanske våben, mennesker, der hyrder deres personale rundt som diplomater, sov. osv. sov....


Hvad de også har, er samarbejdspartnere, partnere, der klart er hævet over loven. Hvem har den slags indflydelse? Retorisk spørgsmål...
Af samme grund er USA, Saudierne, Tyrkiet, Qatar, m.fl. i panik, nu hvor Putin er i færd med at udslette ISIS. Planen har hele tiden været at vælte Syrien siden 2007 og før, hvilket bl.a. superjournalisten Seymour Hersch viste.

Såkaldt blowback, dvs. at 'brænde nallerne' hvor der er utilsigtede konsekvenser, er der ikke tale om. De vestlige magters forsøg på at fjerne Assad er et forsøg på kontrolleret kaos. At 'brænde nallerne' er blowback, og blowback giver blot bekvemmeligt falsk alibi for USA og co., og holder ikke i retten, da ovenstående modsiger det, idet det fortsætter. Hvis det var blowback, så fortsætter man ikke med at støtte ISIS under radaren, som man klart gør stadigvæk.

Obama bomber ikke en skid, journalister bliver myrdede, Lavrov udtaler at Obama undlader at ramme ISIS, samt amerikanske kamppiloter siger til den amerikanske kongress, at Obama forbyder og undlader angreb på ISIS, andet end nogle svagpisser aktioner hér og dér, i modsætning til Russerne som udslettede 40% af ISIS infrastruktur på én fucking uge. Og Russerne er effektive:Rusland rammer ISIS med 18 Krydser missiler; 7 mål, 600 terrorister (VIDEO)More than 800,000 refugees RETURNING to Syria as Putin OBLITERATES Islamic State
http://www.express.co.uk/news/world/615466/Vladimir-Putin-refugee-crisis-Islamic-State- er  Måske er tallet højere, idet Syriens ambassadør til FN i denne uge anslår tallet til at være 1 million


USA har været i Syrien og Irak i et år og angrebet kastet våben og forsyninger fra luften (som altid, altid er en 'fejl' at ISIS får dem på magisk vis, og dét i GPS-tidsalderen. Hvor naiv har man lov til at være?).

Der er tale om, at amerikanske og israelske rådgivere og andre, rådgiver ISIS. Baseret på millitære kyndiges analyse af ISIS' taktiske evner og deres tilsyneladende adgang til sikker kommunikation - let blokeret af USA, hvis USA ønskede det - er disse overbevisninger ikke uden fundament. De kan betjene komplekse amerikansk-byggede mobile kanoner eller pansrede køretøjer. ISIS synes ikke at have noget problem med dette eller vanskeligheder ved at erhverve Stinger-missiler til at nedskyde fly også.

Det hævdes i øvrigt, at missiler flyttes fra Libyen gennem Sinai og på en magisk måde hopper over Israel. Og I Anbar fandt Irakerne, at ISIS havde Israelsk-fabrikerede våben. Alle de 'fejlagtigt' leverede forsyninger til ISIS fra luften, er blevet eksponerede, bla. med radiokommunikation opsnappet af Irakerne (som også advarede om Paris 13/11 desuden).

Det er slet ikke på deres agenda. De vil fjerne Assad, koste hvad det vil, balkanisere mellemøsten, fjerne Iran, og udvide Israel. Genindspiling af de samme taktikker, som med Saddam Hussein; at Irak havde masseødelæggelsesvåben, at Saddam arbejdede sammen med Al-qaeda, - alt sammen en forrykt løgn. Som med Saddam har USA og medierne hjernevasket vesten og Danmark med The Big Lie-teknik, massiv, massiv propagandaløgn, at Assad angreb sin egen befolkning brutalt, selvom dette var lægn, og blev startet på en false flag terror kampagne i 2011, bevidst og forsætligt af Saudierne, USA og andre. Dont believe the fucking bullshit!
Alt dette er kun toppen af isbjerget.

THIS IS BEYOND INSANITY FUBAR!


Fortsættelse følger.......

____________

Vær ikke en naiv idiot som med Saddam i 2003, 'Irak huser Al-qaeda', og 'Saddam har masseødelæggelsesvåben' - alt var LØGN! Og folk faldt for det! Gør det ikke igen! Vågn op! Vores latterlige medier lyver for os, som med Saddam - mange lobotomiserede journalister ved ikke bedre, men er ansat som idiot-telepromtere til at sende de samme løgn videre, som du skal sluge råt, for du må ikke tænke selv! Og hvis journalisterne gør modstand, kan de ikke skrive om det, for så bliver de fyrede!


Det er almenvellets fremtid som står på spil, med 4000 ISIS-terrorister som er i Europa nu som 'flygtninge' (ifl. ambassadør til Indien).

Russisk intellektuel, forfatter og politiker Nikolai Starikov giver en vis indsigt ind i det pludselige flygtningekaos som er kommet over Europa i de seneste uger. Hans yderst plausible påstand er at der simpelhen er for megen organisation og planlægning bag denne masseudvandring for at den på nogen måde kan være et 'spontant i øjeblikket' fænomen.
- Video med engelske undertekster: Russisk historiker: Flygtningekrisen er organiseret imod Europa (VIDEO)'Når kulturer, der har været stabile i sig selv hver for sig selv pludselig bliver kunstigt påtvunget hinanden, viser de sig som inkompatible og ustabile, hvorved alle tænkelige former for konflikter bryder løs. Det sker per design. Tænk Malmø!

Det er meningen, at Europa nu skal sønderlemme sig selv med iscenesat racisme og had. Indvandrere skal nu massivt begynde at råbe op om racisme, den hvide europæer vil nu blive udråbt som racist. Det skal blive overalt som i Sverige for tiden - Sverige er udset til at være et særligt laboratorium for kultur-terrorisme med et masochistisk element - hvor politiet ikke kan bevæge sig ind i indvandrer-okkuperede ghettoer uden at blive stenet, og hvor svenske piger bliver massevoldtaget af indvandrere, der bagefter går fri, fordi det er politisk ukorrekt og racistisk at straffe dem.

Resultat af svensk masochisme og politisk korrekthed: Sverige har nu globalt det næsthøjeste niveau for voldtægt næst efter Sydafrika. Voldtægtsofrene er hvide svenske piger, voldtægtmændene er indvandrere. Ofre i sådanne sager risikerer at blive voldtaget to gange.
Først af en bande, dernæst af den underkuede svenske opinion for at mene, at det var en racistisk voldtægt.


Det er meningen at de politisk stereoptype fløje og positioner, de færdigpakkede meningssæt, som bla. ses i politiske partidannelser, på hver deres måde skal falde i fælden.

Venstrefløjen skal medvirke til terroren ved total hengivelse til deres højt besungne politiske korrekthed. De skal som en femte kolonne lukke alle dørene op og kramme alle indvandrere på stedet. De skal lukke øjnene, hver eneste gang de ser noget, der modsiger deres virkelighedsbillede - og det er de helt fantastiske til! Stockholm-syndrom på en skala aldrig set før.

Alle indvandrere bliver pludselig et synonym for ofre ...lige efter planen for, hvad du skal mene og tænke om den iscenesatte situation - hvorefter venstrefløjen minsandten havner samme sted som højrefløjen: i hænderne på USA, Israel, Tyrkiet, Saudierne, etc.


Højrefløjen skal hoppe i den anden grøft og begynde at hade alle arabere og muslimer over en kam. De skal gøre den brøler at identificere de indvandrere, som kabbalen har taget som gidsler for kultur-terrorismen, som værende terrorister.

Alle indvandrere bliver pludselig et synonym for terrorister ...lige efter planen for, hvad du skal mene og tænke om den iscenesatte situation - hvorefter højrefløjen minsandten havner samme sted som venstrefløjen: i hænderne på USA, Israel, Tyrkiet, Saudierne, etc.


Sammen med kultur-terror ankommer egentlig terror. Iblandet horderne af mænd uden kvinder og børn gemmer sig celler af terrorister uddannet i de hære, der er sluppet løs i Mellemøsten og Nordafrika. Alle disse hære har fået støtte fra USA, CIA, NATO, Israel, Saudiarabien, tænketanke og organisationer, m.fl.

Mange indvandrerne bliver brugt som våben, og er blot uvidende bønder i et skakspil, ligeså taget ved næsen som I selv. Saudierne vil ikke have flygtninge. Israel vil ikke have flygtninge. Tyrkiet vil ikke have flygtninge. Pakistan vil ikke have flygtninge.

Hele vejen fra Libyen og Syrien og Irak til Afghanistan har rejseholdet været, og overalt de kom frem, har de på bestilling skabt kaos, død og ødelæggelse. Europæiske lande, Danmark fx, har været usle røvslikkere for de egentlige terrorister, terrorismens bagmænd, de samme som for 10 år siden startede The War on Terror, der så viste sig at være The War OF Terror.

- lettere omskrevet fra http://paradigmet.blogspot.dk/2015/11/kulturterrorisme.html [CN]

Denne organiserede masseindvandring bliver brugt som et masseødelæggelsesvåben!

STRATEGIEN HEDDER DEL OG HERSK!


Hvis du forstår dette, når flere angreb fra ISIS-terrorister rammer os, og som altid, altid slipper væk, eller dør, aldrig, aldrig bliver fanget i live, så er du ikke prisgivet den hjernedøde massemedie zombie-manipulation, som vil pådutte dig 'svenske' idiot-forklaringer. Vær ikke hjernelam og lammet i din tænkning, før flere terroraktioner I Europa, og den større krig bryder ud!


---------------------------


Fra februar 2014 og 2013:


Talløse akademiske analyser, anomalier, observationer, rapporter, filmmateriale, vidneudsagn, m.m. fra tusinder af erfarne uafhængige medier og analytikere over hele verden, indikerer alt I alt følgende; USA og Vesten tilpasser efterretninger til de mål man allerede har sat sig for at nå, opildner, skaber, og støtter en falsk opposition (‘oprørere’ I form af Al-Nusra, Al-Qaeda, støtte til ISIS fra Saudi-Arabien, Tyrkiet, efterretningsorganer fra vesten, m.fl.), der begår uhyrlige angreb på befolkninger – for at retfærdiggøre yderlige vestlige angrebshandlinger (og mere politistat), som man allerede har planlagt fra starten som påskud for at fjerne Assad, hvilket har været målet fra day one!

Klassisk hegeliansk dialektik = man skaber selv problemet ISIS), sprøjter det ud i medierne, får en reaktion fra offentligheden, og implementerer den ‘løsning’ (Assad skla fjernes) man planlagde på forhånd. Godtroende og naive danskere og vesterlændinge, der mener sig "informerede" af danske zombie-medier, er prima fæ som hopper direkte på limpinden, alt imens sådanne operationer, hvor man beskylder fjenden for det beskidte arbejde man selv har udført under falsk falg, er talløse og har foregået i umindelige tider, inklusive statsterror mod egne befolkninger i USA og Europa. Det er nærmest travesti for de som har studeret den slags i årtier!


Alternativet til at vågne op, er at forblive kognitivt sovende i mørket som et menneske, der levede og døde i det 21. århundrede, men ikke fattede dybere baggrunde pga. kognitiv dissonans, hvad, hvem, hvor, hvorfor, etc.


Jeg vil anbefale alle danskere at udskifte deres løgnagtige, latterlige medier, såsom TV2, DR, JP, Politiken, Berlingske, BT, EB, osv. med denne side, som er den mest alsidige og interessante website i DK: http://da.sott.net/. Den er dog ikke så produktiv. Den amerikanske version er langt mere produktiv: http://www.sott.net/ Se også links i allernederst i bunden af denne artikel.

Du vil være bedre mentalt rustet til at forstå, hvad som foregår, når du har et sammenligningsmateriale, og ikke blive et mentalt handicappet menneske, som er prisgivet nye falske påduttede mainstream-lamestream årsagsforklaringer!

Mainstream Media: Presstitutes for the Rich and Powerful

CNN Journalist ‘Governments Pay Us To Fake Stories’, Shocking Exposé

European media writing pro-US stories under CIA pressure (VIDEO)


"Ninety - five percent of the work of the intelligence agencies around the world is deception and disinformation, widely propagated in the mainstream media creating an accepted version of events. Journalists don't even raise the simplest questions. Those who differ are labeled as crazy."
— Andreas von Bülow, former German state-secretary, Ministry of Defence Minister, parliamentary committee on intelligence services


Hvad du snart vil se i medierne i meget større grad er følgende: Chikane (TedTalk), kriminalisering og karakterhenrettelse af anti-krigsmodstandere, 'konspirationsteoretikere', whistleblowers, aktivister, sandhedssøgere, dissidenter, etc. Når sandheden bliver en trussel for løgnen, staten, krigsherrerne, eliterne, vil sandhedssigerne blive udråbt af staten som 'ekstremister', 'terrorist-supporters', 'konspirationsteoretikere', etc.
Alt dette er forudsagt for lang tid siden.Fra februar 2014 og 2013:


ISIS kæmper FOR USA, Vesten, Israel, Saudiarabien (tusinder af daglige dissident-analytikere i hele verden er i konsensus udenom massemediernes løgne), og det betyder, at alle som tror, at de kæmper for rebellerne, er nyttige idioter. For hvem? Den vestlige alliance - del og hersk! Selv indholdet af følgende artikel, er den slags som vil blive brugt som forklaring på 'radikalisering', men sandheden er en trussel mod løgnen, og derfor skal sandhedssøgerne kriminaliseres!

Husk, at skepsis overfor disse sandheder, og troen på løgnene, betyder at man bliver magtens og ondskabens 'nyttige idiot' pg støtter USA, Israel - når krigen mod Syrien eskalerer big time, og senere mod Iran, vil mange af disse disse påstande blive validerede.

Kig engang på denne uhyre interessante tidslinje, der med indrømmelser og autorative dokumenter viser, hvilke intentioner og midler USA hele tiden har haft i sinde: destablisering Syrien indefra ved rekruttering, træning, og finansiering af terrorister, og således bruge den efterfølgende krise som påskud for intervention i Syrien (læs General Wesley Clark og verdensklasse-journalisten, Seymour Hershs’ udsagn) – skrevet af den eminente analytiker, Tony Cartalucci: US Planned Syrian Civilian Catastrophe Since 2007

Ved at bruge ISIS i Europa, er det overmåde sikkert, at de planlagte aktioner, vil være et af de afgørende faktorer, som vil eskalerere konflikten med Syrien. Målet fra starten har været at fjerne Assad, hvilket Putin har forhindret hidtil (og desuden en af de helt store grunde til, at USA og Vesten påbegyndte en dæmoniseringskampagne mod Rusland efter at USA var medvirkende til kuppet i Ukraine).

De indtrufne samt de kommende false flags i Europa, med muslimske terrorister som alibi - om det er nyttige idioter eller ISIS patsies/black op - konditionerer psykologisk befolkningen på sigt, i den lange række af events siden 9/11 - til en kunstigt skabt goodwill, som fabrikeret 'konsensus' i Krigen mod Terror (som med Afghanistan, Irak, Libyen) for allerede planlagte angrebsplaner i Mellemøsten.


Kommende terrorangreb udført af ISIS i Europa, tjener det dobbelte formål;

1) Større frygt og dermed smede befolkningen til velvilje overfor angrebsplaner mod ISIS i Irak og Syrien.

2) Nødtvungen accept af tiltagende kontrol og indskrænkning af frihedsrettigheder internt i befolkningerne op mod og under krigens eskalering.

Så længe uvidende og godtroende mennesker ikke erkender disse angrebs sande formål, natur og oprindelse, vil formularen fortsætte ufortrødent, hvis formål er en del af krigsforberedelserne. Helvede bryder løs for alvor, når Syrien angribes åbenlyst af Vesten.

Så muligheden er - hvor end utænkeligt det er for de fleste - at det eksotiske begreb Gladio B, Mossad, eller lign. kan være et uset præmis i analyserne - og hvis dette er årsagen, og det historisk viser sig at være en korrekt påstand, så tåger man altså rundt i falske kausaliteter lige nu, hvis man er ubevidst om eller benægter muligheden på forhånd, for der er signifikante anomalier, som ikke blot kan tilskrives confirmation bias, både i episoden i Paris (Hebdo) [og 13. november 2015] , såvel som i København.

 • Flere phony terrorangreb i Europa - ISIS, al-qaeda, black ops
 • Yderligere polarisering mellem indvandrere og de indfødte - del & hersk
 • Flere og udvidede beføjelser til efterretningstjenester, magtcentralisering
 • Militarisering af politiet - tropper på gaderne og bybilledet
 • Yderligere erosion af frihedsrettigheder, indskrænkning af bevægelsesfrihed
 • Mere overvågning og kontrol af befolkningerne
 • Restriktioner af internet ved lov, cyber attacks, restriktion af website, m.m.
 • Marginalisering af krigsmodstandere, dissidenter, 'afvigere'. etc.
 • Den økonomiske krises årsager maskeres via krigshandlinger
 • Offentligt annonceret undtagelsestilstand (som allerede skjult er på plads)
 • Krigen eskalerer - en stor begivenhed katalyserer dette
 • En større terror begivenhed som vil få 9/11 til at blegne (jvf. Cheney m.fl.)


"Enhver som skulker fra arbejdet, ofrene, og de farer som hans folk må undergå er en kujon. Men ikke mindre er kujonen og forræderen, som forrår tankens principper til materielle interesser, som f.eks er villig til at lade magthaverne beslutte, hvor meget 2 gange 2 er. At ofre intellektuel integritet, kærlighed til sandheden, til nogen anden interesse, selv faderlandet, er forræderi. Når individet og sandheden - i slaget om interesser og slogans - er i fare for at blive deformeret, devalueret, og trampet under fode, er det vores pligt at modstå og redde sandheden; eller snarere stræben efter sandhed - for det er vores højeste trosbekendelse"
- Herman Hesse


Nogle få links til virkelig journalistik:Kommentarer

Populære indlæg