Hvad sker der i Syrien?

Det er nu kommet frem, at den såkaldte syriske befrielseshær henretter deres modstandere uden rettergang. Det er denne såkaldte 'folkelige' hær, som ingen aner, hvem er, som den danske regering og dens søvngængeragtige Søvndal støtter. Denne 'hær' minder i betænkelig grad om den samme pseudofolkelige hær, der smadrede Libyen for nylig.

Det næste trin burde så være, at man = medierne = politikerne = fx. udenrigsministeren = staten erkendte, at man har støttet særdeles suspekte grupper, som man ikke ved ret meget om, og som er sat op af amerikanerne + englænderne + franskmændene + saudierne + israelerne - og som hele tiden kalder sig: folket befriere.

Hverken medierne, politikerne, udenrigsministeren eller embedsmændene i staten har gjort deres hjemmearbejde og sat sig ind i ‘det store billede’. De mener selvfølgelig selv, at de har gjort deres hjemmearbejde, hvilket består i at skimme nyhedsbreve fra de internationale bureauer, deres kolleger i udlandet, der har studeret de samme nyhedsbreve, diplomatiske og administrative info-kanaler, der siger, at man skal holde gode miner til slet spil og ikke modsige NATO, USA, England, Saudi, Frankrig og Israel, for det er vores ‘allierede’ og derfor ‘the good guys’, og deres udsagn er derfor ‘sandhed’.

De grupper, som har opereret i Irak, Afghanistan, Libyen, Syrien, Iran, Yemen, Bahrain … eller hvorsomhelst den egentlige ‘ondskabens akse’ (ikke Bush’s tegneserie-akse) = USA (+NATO), England, Saudi, Frankrig og Israel har ønsket og iscenesat det, er det egentlige ‘Al Qaeda’ - oversat fra arabisk: ‘databasen’.

Denne database eller iscenesatte ‘pseudo-gang’ var oprindelig lanceret, uddannet, betalt og anvendt af CIA for at bekæmpe russerne i Afghanistan i slut-70’erne og start-80’erne. Dette er ikke en luftig teori men dokumenterede facts. Og det er ikke mindre facts, fordi det centralt styrede korporatistiske medie-filter har forhindret det i at blive gængs viden for medie-forbrugerne.

Vi belæres om, at der foregår folkelige opstande i de stakkels ikke-europæiske, ikke-amerikanske lande. Det var tilfældet i Tunesien, Ægypten og Bahrain. Tunesien var uden betydning for imperialisterne, så det hører vi ikke mere om. Opstanden i Ægypten blev kvalt langsomt. Opstanden i Bahrain skrev de korrupte medier aldrig om, for det var en del af den beskidte aftale mellem saudierne og de fire andre i ‘aksen’. Den blev brutalt slået ned.

Den såkaldte ‘vellykkede’ aktion i Libyen’ - sådan beskrev en nylig artikel i Information denne svinestreg, uden at gøre rede for, hvori ‘vellykketheden’ bestod - er en del af den af Saudiarabien finansierede og iscenesatte kontrarevolution. Husk - eller læs for første gang, for medierne undlader konsekvent at beskrive det - at Den Arabiske Liga er 100% kontrolleret af despoterne i Saudi. Libyen-overfaldet var en lokumssaftale mellem Saudi og de 4 andre i aksen.

Medierne og politikerne evner ikke at forbinde Irakkrigen, Afghanistankrigen, Libyenkrigen, Syrien, Syrienkrigen, den planlagte og forestående Irankrig, overfaldene i Afrika, oprustningen i Østasien og Stillehavet med hinanden. Mediejournalisterne og politikerne har ALDRIG gidet, evnet eller turdet studere ‘det store billede’ = det planlagte krigsscenarie, den ‘flydende, asymetriske krig’. De aner ikke en hujende fis om, hvad der foregår ud i verden, for de har aldrig været der. De sidder foran deres skriveborde og spiller pik.

Jeg kan konstatere, at Margrethe Westager som politiske forbilleder har den korporatistiske mesterspiller Zbignew Brzezinski og tidligere amerikanske udenrigsminister Madeleine Albright og at statsministeren er uddannet i korporatismens højborg, EU og indgiftet i den mest korrupte del af den engelske politiske klasse. Jeg kan også konstatere, at den udenrigspolitiske ignorant, Søvndal, har forelsket sig i en af verdensfascismens store damer, Hilllary Clinton - medlem af gruppen af ”amazoner’ i den korporatistiske admininstration, der har undfanget begrebet ‘humanitær intervention’ og ‘R2P’ - Responsibility To Protect’ - oversat til dansk ‘Ret til overfald under dække af hjælp til det stakkels folk’. Vi taler om de samme nationer, der i 1953 bragte tyranniet til den demokratiske stat Iran ved et statskup, og som i dag hykler, at de - som ikke længere er demokratier - at det bringer demokratiet = frelsen til Mellemøsten og Centralasien.

Min kvalme og min vrede stiger dag for dag.

Jeg skammer mig i stigende grad over at bo i et land, hvor hverken medier eller såkaldt ansvarlige politikere aner en hujende fis om, hvad der foregår, men som ikke desto mindre skråsikkert postulerer viden og træffer beslutninger med kæmpestore konsekvenser for både danskerne og de 'uvidende stakler' derude-dernede og derovre, der bare 'elsker' at blive overfaldet, udplyndret, bedraget og udslettet. Jeg skammer mig over at bo i et land, der som en lille savlende, logrende og underdanig (sjovt ord: er ‘danerne’ under-agtige’?) nation, der via korrupte stats- og udenrigsministre render og slikker anus på de store, beskidte statsledere - der igen slikker anus på verdenseliten og de globale finansoligarker.

Det er en skamfuld tid, vi lever i.

Kommentarer

Populære indlæg