Palantir Panopticon - Saruman, Trump, Facebook, PET, HEC, SKYNET & Psykometrisk Mind Control



    En Sentinel søger efter oprørere - Sentinels er Search & Destroy vagter i The Matrix


af ChaosNavigator



En ny allestedsnærværende dog usynlig kugle kaldet Palantir
tårner sig op sig over landet med gamle echelon kupler og spir
Citadellets herskere kaster Sarumans magiske bind over folkesjælens øjne
som med Kong Theoden vil de at vort sind forbliver blind for deres løgne
De sender spioner der rapporterer hvad man i trældom må tænke
og betvinger folkesjælens sindelag som de i trolddom vil lænke


At forlade sig på en sådan magt
er at miste stemmen og gå fortabt
blandt Saurons skygger og levende døde
som lægger landet goldt og øde

Hvor er du Holger Danske i denne mørke stund
til at vække folk fra en magt så forbandet ond?

Hvis ikke vi vågner op i tide
fra denne faustiske pagt
vil ingen i fremtiden vide
at der var et folk med agt

Hjorte kaster sig da ud i afgrund
og væk er historiens baggrund
I vildskab væk de springer
mens Holgers hjerte brænder
og hjortens blod udrinder…
i vansmægt på godheds frænder
hvor kun de levende døde trives
og livsblods ånd fra jorden drives


At bruge dit skelnende sværd
i en tid af tavshed og øjne gjort blinde
er at vide klingens værd
og knuse ufrihed bør du have i sinde
for tiden synes nu sort og meget knap
i et liv så kort hvor alle løber om kap
i et kosmisk spil vi ej kan fatte
vi er små lys på jorden satte
der må tændes med et chok
for at stoppe dette ragnarok

Tag bladet fra din mund i tide
mod en sådan magtens ondskab
så dine børn engang vil vide
at der var en godheds kundskab





Update den 1. februar 2018: ‘PET indsamler uden kontrol følsomme oplysninger om tusindvis af danskere’
- Politiken

31. januar 2018: ‘Statens kontrolorgan advarer:Kontrollen med PET's registreringer er reelt sat ud af kraft’
- Politiken

Den virkelige historie, som aviserne ikke dækker, er langt langt værre.
Palantir
- som PET og det danske Statspoliti bruger til indsamlingen af befolkningens data på tværs af platforme - er det centrale dyr i åbenbaringen! Det er et militært system, et gigantisk uhyrligt raffineret overvågningssystem, udviklet til ikke kun overvågning (som er slemt nok), men sindelagsændringer, udviklet af militære disinformationsspecialister, med henblik på psykologisk krigsførelse og manipulation mod befolkninger, dissidenter, etc. - og integreret med Facebook. Palantir er dét system, som har fået alle sikkerhedstjenester i mange lande samt deres undertrykkende dagsordener til at tisse i bukserne af vild begejstring. Det er STASI 2.0 realiseret, og det udtryk er ikke engang rammende, så lad os kalde det STASI 3.0 på steroider.



NB! Lidt uskønt skribleri i det følgende, artiklen er broget og stort set lavet på en time - du må tænke selv. Indholdet er dog eksplosivt, og meget meget få i DK er bevidste om implikationerne. Gentagelser fra tidligere forekommer


Panopticon
‘Benthams tænkte panoptiske fængsel består i al enkelhed af en rund bygning med en gård, hvori der står et tårn. I den runde bygning sidder fangerne i hver sin celle, og både ydervæggen og indervæggen består af et stort vindue. I tårnet sidder vogterne, der på grund af vinduerne konstant kan se alle fanger, uden selv at blive set. Overvågningen er således total, og netop fordi fangerne aldrig ved, hvornår vogterne ser dem, er det i princippet uden betydning, hvem der er vogtere, og om der i det hele taget er nogen vogtere. Det altafgørende er den konstante forestilling om overvågning. Panoptismen er derfor, som Foucault ikke undlader at påpege gentagne gange, ikke blot en model for et fængsel, men en generel politisk model, der lige så vel kan anvendes i skoler, galeanstalter og fabrikker.’
- Forsvar for Lemlæstelsen, Politiken 11. jan. 2002

I always feel like Somebody’s watching me. And I have no privacy. I always feel like Somebody’s watching me- Tell me, is it just a dream?
– Rockwell



Den britiske filosof Jeremy Bentham opfandt i 1700-tallet intet mindre end en arkitektonisk genistreg. En fængselsbygning, der muliggjorde overvågning af de indsatte, uden at hine ulyksalige havde mulighed for selv at betragte deres beskuer, endsige vide, om de overhovedet blev beskuet – hvorved beskueren i realiteten forvandledes til en art menneskeliggjort pronoia, altså et altseende, men for de beskuede usynligt øje. Benthams totalitære vidunder, det såkaldte panoptikon (af de græske ord for observere “optikos” og alle “pan”), fik ikke lov at blive ved tanken og er i dag konkret udmøntet i både europæiske, amerikanske og asiatiske fængselsbygninger. Som Bentham og siden Foucault (i “Overvågning og straf”) forudsagde det, er konstruktionen særdeles velegnet til at regulere de indsattes adfærd. Konsekvenserne af det digitale panoptikons immaterialitet er imidlertid mere vidtrækkende, end det ved første øjekast kunne synes, for når fængslet ikke længere er en fysisk entitet, kan også selve fængselsinstitutionen sættes fast, uden at det umiddelbart kan gennemskues, således at fangevogteren både er bevogtet og vogtende, får og hyrde, set og seende. Og når først vogter og bevogtet er viklet uigenkaldeligt ind i hinanden som en Matryoshka-dukke ad infinitum, bliver det interessante spørgsmål naturligvis dette: hvem er i grunden vogternes vogter? - hapset fra nettet




 Panoptiske fængsler -  Presidio Modelo - Cuba. Vestre Fængsel i KBH er også bygget som en panoptisk 4-etagers bygning.


Palantir  - Sensor Sentinels & Social Science Psykometri
Hver eneste gang der er en tilkendegivelse på Facebook, bruges denne i psykometriske profiler og var afgørende for at Trump blev valgt (uagtet at Clinton var værre - USA havde ikke et reelt valg i duopolet, som egentlig er et skjult monopol for samme interessser; The Deep State). I Danmark bør man nok tænke over dette, næste gang der er folketingsvalg, men ikke kun - folkedybets, det kollektive bevidste (og kollektive ubevidste) sindelagsændringer og holdninger scannes i real-time ud fra de tilkendegivelser, som foregår på Facebook og andre steder på internet, som så bruges mod befolkningen - hemmeligheden? Palantir og Cambridge Analytica. Cambridge Analytica, en af de største og mest sofistikerede panopticon sweeper, sammen med Facebook, Palantir, Google og andre. 


Danmarks sikkerhedstjenester har i øvrigt købt det Panoptiske Palantir, et uhyggeligt effektivt manipulations og overvågningssystem købt for 200-300 millioner kr?(se forneden)





Cambridge Analytica er skabt og ejet af milliardæren - og største Trump supporter -  Robert Mercer (den største donor til Trump og tidligere ejer af Breitbart, som han solgte et par dage før valgdagen)



Mercer finansierede Cambridge Analytica. Cambridge Analytica kombinerer data minering og dataanalyse med strategisk kommunikation til valgprocesser. Virksomheden har kontorer i New York City, Washington D.C. og London. Det bruger et koncept kaldet Psychometrics. Psykometri, nogle gange også kaldet psykografi, fokuserer på at måle psykologiske træk, såsom personlighed. I 1980'erne udviklede to hold af psykologer en model, der søgte at vurdere mennesker baseret på fem personlighedstræk, kendt som "Big Five". Disse er: åbenhed (hvor åben er du for nye oplevelser?), Samvittighedsfuldhed (hvor meget af en perfektionist er du?), ekstroversion (hvor social er du?), ensartethed (hvor hensynsfuld og samarbejdsvillig er du?) og neurotiske træk (er du let forstyrret?). Men i lang tid var problemet med denne tilgang dataindsamling, fordi det indebar udfyldninger af et kompliceret, meget personligt spørgeskema.

Så kom internettet. Og Facebook. Og Kosinski. Michal Kosinski, en polsk studerende blev i 2008 accepteret af Cambridge University til at lave sin ph.d. på Psychometrics Center, en af ​​de ældste institutioner af den slags verden over. Kosinski sluttede sig til medstudenten, David Stillwell (nu en lektor på Dommers Business School ved University of Cambridge) omkring et år efter, at Stillwell havde lanceret et lille Facebook-program i de dage, hvor platformen endnu ikke var blevet den gigant, den er i dag. Deres MyPersonality-app gjorde det muligt for brugerne at udfylde forskellige psykometriske spørgeskemaer.


På baggrund af evalueringen modtog brugerne en "personlighedsprofil" -individuelle Big Five-værdier - og kunne vælge at dele deres Facebook-profildata med forskerne. Kosinski havde forventet, at et par dusin venner fra kollegiet ville udfylde spørgeskemaet, men inden længe havde hundreder, tusinder, og så millioner af mennesker afsløret deres inderste overbevisninger. Pludselig ejede de to ph.d.-kandidater det største datasæt, der kombineret med psykometriske scoringer i Facebook-profiler, nogensinde var indsamlet.

Iflg. Wikipedia kombineres dataminering analyser med strategisk kommunikation i politiske valgprocesser. Med andre ord; Palantir og Cambridge Analytica analyserer, hvad vælgerne 'vil have', og former derefter med marketing kandidaten som skræddersyet til ønskerne (som også kan formes).
I juni 2016 hyrede Trump-kampagnen Cambridge Analytica til at overtage sine dataoperationer. Jared Kushner (Mossad ifl. ex-CIA agenter), var ansvarlig for tilsynet med Trumps digitale operationer, og var årsagen til, at Cambridge Analytica blev medlem af Trump-kampagnen. Trumps kampagneleder Steve Bannon, som også er en tidligere vicepræsident for Cambridge Analytica støttede beslutningen. Samuel Woolley, der er leder af Computational Propaganda-projektet på Oxfords internet-institut, fandt ud af, at en uforholdsmæssig stor mængde pro-Trump beskeder blev spredt via automatiserede bots og anti-Hillary propaganda. Trumps bots på tidspunktet for valget, oversteg Clinton's med fem til en.


Trump's kampagne "bruger 40-50.000 varianter af annoncer hver dag, der løbende måler svar og derefter tilpasser og udvikler sig ud fra dette svar." Fordelen ved den slags data er,
at det tillader dataselskaber som Cambridge Analytica at udvikle mere sofistikerede psykologiske profiler fra internetbrugere (flere datapunkter betyder mere prædiktiv forudsigende power). Disse online-annoncer blev spredt primært gennem bots, robotter på sociale medieplatforme. De annoncer, der blev ønsket, delt og retweetet mest, blev gengivet og omfordelt baseret på, hvor de var populære og hvem de appellerede til.
 Cambridge Analytica kunne også bruge denne real-time information til at bestemme hvilke meddelelser, brugere fandt genklang i, og (geografisk) hvor, og da forme Trumps rejseplan omkring det.


'Man morpher kandidaten til befolkningens sindelagsændringer i real-time ved at have en kandidat, som artikulerer disse sindelagsændringer - og på hvert givet tidspunkt har man således en kandidat i elitens hus - the house takes it all'
- Paradigmet om Trump som kontrolleret opposition, 2016




It’s social science PSYOP perception management morphing the ‘people’s spokesman dynamically in place in front of the crowds to whatever is sensored by social science management and needed for the Anglo-Zionist elite at any given time
- Paradigmet om Trump som kontrolleret opposition, 2017




Så hvis der var en stigning i klik på en artikel om indvandring i et amt i Pennsylvania eller Wisconsin, ville Trump flyve dertil og give en indvandringsfokuseret tale.

Cambridge Analytica har kombineret den sociale psykologi med dataanalyse. 
De indsamler data fra Facebook og Twitter og har købt en række andre data - om tv-præferencer, flyselskabsrejser, indkøbsvaner, kirkens tilstedeværelse, hvilke bøger, du køber, hvilke magasiner, du abonnerer på - fra tredjeparts organisationer og såkaldte dataformidlere. De tager al denne information og bruger den til, hvad CEO'en for Cambridge Analytica kalder "adfærdsmæssig mikrotargeting" - dybest set en individualiseret reklame. I stedet for at skræddersy annoncer efter demografi bruger de psykometri. Det er en simpel idé. I stedet for at antage, at alle kvinder eller afroamerikanere eller arbejdsklassen blandt hvide vil reagere på den samme besked, retter de sig mod individuelle vælgere med følelsesmæssigt ladet indhold - med andre ord annoncer, der er designet til at trække på følelsesmæssig bias. Succesen med denne tilgang hænger sammen med nøjagtigheden af ​​virksomhedens psykologiske profiler.
Men hvor meget kan de vide om andres psyke på basis af et par tweets eller lignende? Ganske meget, tilsyneladende. I en 2016-profil for Das Magazin, et zürichbaseret kulturblad, talte Kosinski om prædiktiv (forudsigende) kraft i sin model. Sådan har forfatterne opsummeret det: Styrken af ​​deres [Kosinski og hans Cambridge kolleger] modellering blev illustreret af, hvor godt det kunne forudsige en persons svar. Kosinski fortsatte med at arbejde på modellerne uophørligt: ​​han havde længe været i stand til at evaluere en person bedre end den gennemsnitlige arbejdskollega, kun på grundlag af ti Facebook "likes". Halvfjerds "likes" var nok til at overgå, hvad en persons venner vidste, 150 likes, hvad deres forældre vidste og 300 likes, hvad deres partner vidste. Flere "likes" kunne endda overgå, hvad en person troede, de vidste om sig selv.


Kombiner denne form for prædiktiv kraft med en hær af bots, og du har et stærkt propaganda værktøj. "En person, der kontrollerer tusind bot-konti, er i stand til ikke kun at påvirke folkene i deres umiddelbare cirkel, men også potentielt algoritmen for det sted, hvor de opererer." Bots er endnu mere effektive, da de er i stand til at reagere øjeblikkeligt på trends-emner på Twitter og Facebook, der producerer målrettede indlæg, billeder og endda YouTube-videoer. "Teknologierne kan fange, hvad folk tænker på et bestemt tidspunkt," "og serverer dem tilbage til dem igen og igen." Og fordelen for psykografisk profilering tilføjer han, at de kan levere " indhold på individuelt grundlag på Twitter og Facebook - feeds, hvor folk bliver fanget og trukket i bestemte retninger gennem visse typer indlæg og historier. "Jeg har kaldt det en følelsesmæssig snor," sagde Woolley.

-Vox.com


Professor i Datavidenskab, Jonathan Albright om Cambridge Analytica:

“Dette er en propaganda-maskine. Den målsøger folks individualitet for at rekruttere dem til en idé. Det er et niveau af social engineering, som jeg aldrig har set før'
- The Rise of the Weaponized AI Propaganda Machine





Mens Rusland bliver karaktererhenrettet som syndebuk med Den Store Løgn-teknik, og som ansvarlig for at blande sig i den amerikanske valgkamp, er de hovedansvarlige for at få Trump valgt, de selvsamme Deep State aktører, som falskt angiver Rusland som den store skurk, en belejlig syndebuk, og formentlig lige efter planen. Det er Perception Management mindfuck manipulation af masserne på en uhørt skala.

“She suggested he meet this firm that belonged to someone she knew about through her father.’

Who’s her father?

‘Eric Schmidt.’

Eric Schmidt – the chairman of Google?

‘Yes. And she suggested Alexander should meet this company called Palantir.
 


I had been speaking to former employees of Cambridge Analytica for months and heard dozens of hair-raising stories, but it was still a gobsmacking moment. To anyone concerned about surveillance, Palantir is practically now a trigger word. The data-mining firm has contracts with governments all over the world – including GCHQ and the NSA. It’s owned by Peter Thiel, the billionaire co-founder of eBay and PayPal, who became Silicon Valley’s first vocal supporter of Trump.”
And this:

“Google’s algorithm had been gamed by extremist sites and it was Jonathan Albright, a professor of communications at Elon University, North Carolina, who helped me get to grips with what I was seeing. He was the first person to map and uncover an entire ‘alt-right’ news and information ecosystem and he was the one who first introduced me to Cambridge Analytica. He called the company a central point in the right’s ‘propaganda machine’, a line I quoted in reference to its work for the Trump election campaign and the referendum Leave campaign.”
Cadwalladr goes on to detail Mercer’s work and the key role of a Canadian company AggregateIQ which is closely entwined with both Mercer and Cambridge Analytics. But read further and she gives us this interesting take-away:

“SCL/Cambridge Analytica was not some startup created by a couple of guys with a Mac PowerBook. It’s effectively part of the British defence establishment. And, now, too, the American defence establishment. An ex-commanding officer of the US Marine Corps operations centre, Chris Naler, has recently joined Iota Global, a partner of the SCL group.
This is not just a story about social psychology and data analytics. It has to be understood in terms of a military contractor using military strategies on a civilian population. Us. David Miller, a professor of sociology at Bath University and an authority in psyops and propaganda, says it is ‘an extraordinary scandal that this should be anywhere near a democracy. It should be clear to voters where information is coming from, and if it’s not transparent or open where it’s coming from, it raises the question of whether we are actually living in a democracy or not.’”
- Cambridge Analytica Exposed





Følgende går endnu dybere - og dette er sagens kerne - et ekstrakt fra den fremragende analytiske artikel: Hidden Agendas Part Two: Wikileaks and the Trump propaganda infrastructure:

‘The two primary anchors of the right-wing populist digital campaign (as far as we know) are Robert Mercer/Cambridge Analytica and Peter Thiel/Palantir. Before being hired by the Trump campaign (likely through its owner, Robert Mercer’s relationship with media manipulator Steve Bannon), Cambridge Analytica was employed by the Ted Cruz campaign and the pro-Brexit campaign in the UK. Analytica’s London-based parent company, SCL Group, has been involved in orchestrating military disinformation campaigns and devising “psychological warfare” techniques for the British defense establishment.[13]

Analytica essentially infers traits about internet users through analyzing browsing history, location data, purchasing habits, etc. as well as unstructured data (such as full text) in order to tailor political messages to them in a discriminate fashion. Palantir, founded and owned by PayPal co-founder turned venture capital billionaire futurist and Facebook board member Peter Thiel, is a large analytics/data mining firm contracted almost exclusively by the intelligence community (the CIA in particular), law enforcement and large banks. It is basically one of the key analytics and information processing arms of the intelligence community – it’s software is used (using the intelligence community’s gargantuan dragnet and social media user data as inputs) to detect and predict target behavior.

Peter Thiel [Bilderbergmedlem] is one of Trump’s closest advisors and served on his transition team. Thiel has demonstrated that he has extensive knowledge of Trump’s analytics-driven digital media campaign, which isn’t surprising given the fact that “Thiel employees” (read: Palantir) have been seconded to work for the Trump campaign. All political candidates now utilize analytics, but the Trump campaign very likely had an upper hand having scored two (and possibly more) intelligence-connected analytics firms, which naturally will have larger data sets to toy with.

Both Cambridge Analytica and Palantir specialize in data analytics/data mining (which is essentially teasing meaningful patterns out of data) and machine learning (which is computers “learning” to generate original predictive models) which, within the context of politics, apply to psychographics (classifying people for targeting), message tailoring, sentiment manipulation, etc.




Saruman kommunikerer med Sauron via en Palantir  -   Peter Thiel's Palantir system er opkaldt efter de magiske krystalkugler fra Ringenes Herre, som er ‘seende sten’ - og som det danske hemmelige Statspoliti bruger.


Indskudt kommentar: ‘Det bliver det amerikanske overvågningsfirma Palantir Technologies, som løber med millionordren på både Rigspolitiets og Politiets Efterretningstjenestes nye ambitiøse efterretningsplatform. Det oplyser Rigspolitiet til Information i et svar på en aktindsigt. »Det er et ret skræmmende system,« siger Edin Omanovic, research officer i organisationen Privacy International. Han henviser til, at de tekniske detaljer i udbudsmaterialet tyder på, at systemet ikke bare skal bruges til at opklare forbrydelser, men også til at forudsige, hvem der kunne tænkes at ville begå noget kriminelt i fremtiden – såkaldt ’predictive policing’.

»Hvis man bruger det her til såkaldt open source-analyse, sådan som der står i udbudsmaterialet, så vil det grundlæggende være overvågning af uskyldige mennesker, som ikke er under nogen form for mistanke. Det danske folk må spørge sig selv: Er det noget, vi har haft en grundig offentlig diskussion om? Er det sådan, det bør fungere i et demokratisk samfund?«.

Bevillingen til systemet – som ifølge udbudsmaterialet er på mellem 100 og 280 millioner kroner – blev givet kort efter terrorangrebet mod Krudttønden og synagogen i Krystalgade.

Det »skal give politiet og PET en fælles analyseplatform, så de bedre kan udnytte de betydelige datamængder, der bl.a. målrettet kan anvendes til at imødegå terrortrusler og angreb, «lyder det i regeringens plan ’Et stærkt værn mod terror’.

Af udbudsmaterialet fremgår det, at systemet skal kunne håndtere og gøre en lang række forskellige datakilder søgbare for efterforskere. Det gælder blandt andet oplysninger om »hændelser og kriminelle forhold«, dokumenthåndteringssystemer, sagsbehandlingssystemer, efterforskningsstøttesystemer samt oplysninger fra åbne kilder som f.eks. internettet.....  »Det er problematisk, at man også nævner open source-indhentning. PET har ifølge PET-loven ret til at indsamle enhver oplysning, med mindre det på forhånd kan udelukkes, at det er relevant for PET’s arbejde«, siger Jesper Lund. »Hvis man forestiller sig en masseovervågning af sociale medier, hvor man så sammenholder det med, hvad man eventuelt har registreret på borgerne i interne kriminalsystemer, så nærmer vi os noget, der ligger udover almindeligt politiarbejde, der handler om at efterforske og forebygge konkrete forbrydelser.

Det kan blive til en indsats, hvor man prøver at gætte sig til, hvem man tror vil blive radikaliserede eller kriminelle, inden der bliver begået forbrydelser, fordi man ser på ekstremistisk materiale på sociale medier«, siger han og tilføjer, at det bestemt ikke bliver bedre af, at Rigspolitiet og PET har valgt lige præcis Palantir som leverandør:

»Det er et firma med et meget dårligt ry blandt borgerretsorganisationer, fordi Palantirs systemer typisk bruges til håndtering af oplysninger om store grupper af ikke-mistænkte borgere, altså masseovervågning. Det gør mig meget skeptisk overfor, hvad det er for et system, man ønsker at købe«, siger Jesper Lund....





Ifølge lækkede dokumenter fra 2013, der blev rundsendt som en del af et investorprospekt, er de amerikanske efterretningstjenester NSA, CIA og FBI samt det amerikanske militær blandt Palantirs kunder. Dokumenterne, som blev lækket til det amerikanske medie TechCrunch, beskriver Palantirs succes som først og fremmest baseret på, at selve dataplatformen nemt og overskueligt gør analytikere i stand til at finde sammenhænge og forbindelser mellem mange forskellige datasæt og kilder.....den største aktionær i Palantir er Silicon Valley-milliardæren og Trump-støtten Peter Thiel, som også startede betalingstjenesten Paypal og var blandt de første investorer i Facebook. Palantir blev ifølge Forbes fra starten delvist finansieret af CIA via efterretningstjenestens venturekapitalfond In-Q-Tel. [NB! se om In-Q-Tel i Politikens artikel fra 2008: 'Facebook beskyldes for at være et CIA-register' ]

»Den her type overvågning bliver altid præsenteret for offentligheden som noget, der skal bruges mod terror-truslen og under meget specifikke omstændigheder. Men det siver langsomt ned og bliver brugt til mere almindeligt politiarbejde. Og på et tidspunkt vil det måske blive brugt mod al slags kriminalitet. Det er meget farligt,«
‘Danmark køber overvågningssystem for millioner hos NSA-leverandør’
- Dagbladet Information, 28. oktober 2016

Information skraber kun i overfladen.


Dialog:

A: Så nu er Palantir (POL-intel) systemet ikke bare en søgemaskine over eksisterende systemadgange mere. Men et system, der kan 'opsamle informationer fra mange kilder og analysere dem for mulige sammenhænge'. Det forklarer jo, hvorfor Pape har så travlt med det her lovforslag:

'Sådan vil regeringen lade myndigheder analysere borgerdata i smug'


Justitsminister står fast: Myndigheder skal kunne dele data uden borgeren informeres


B: Ja, og det værste er, at det er dem uden sølvpapirshat, der er de urealistiske:

Formodet serie-stenkaster på spil på Fyn: Dna-register kan identificere ham straks  - DR. 25. dec. 2017

[ifl. nogle kilder er det Statens egne Agent Provocateurs, som står bag disse stenkast, ikke en civil borger på afveje]

C:
Et stille kup...

D:
Det skete allerede med CPR-nummeret[0], "Borgerkortet" det nuværende gule sygesikringsbevis, BBR og senest med NemID. Dengang som nu var der hver gang (få) personer, som i offentligheden beklagede sig over det forventelige og mulige misbrug, og de bliver da blot forflyttet[1] og skubbet ud på blindspor[2].

Befolkningen er fordummet gennem årtier, generelt uvidende om it eller ligeglade, da generel viden om it samt it-sikkerhedsuddannelse er ikke-eksisterende. Deres højeste niveau er at lege på nettet med deres Fjæsbog, Goble eller Flipper med mange flere ;) Også selv om at dem derude kæmper med helt basal it-sikkerhed; fordi der er mia. af mennesker samt million efter million ansatte i firmaer + det offentlige - hele verden - mennesker, der nysgerrigt klikker på åndssvage links og kattevideoer hver dag.

E: I skulle have lyttet till os sølvpapirshatte i tide...

-
Politiet opruster kraftigt på IT: »Vi ser ind i et moderne data- og analysedrevet politi« Version2, 22. december 2017               



Palantir's afdeling i Hellerup klarer sig fortrinligt 


Palantir er kun raffineringen af noget, som er foregået i lang tid, og som Information og Version2 ikke dækker: Regeringer og efterretningstjenester vildleder, ikke kun eksterne fjender, men udfører PSYOPS mod egne befolkninger via mainstream og sociale medier: Glenn Greenwald og NSA-Whistleblower, Edward Snowden, har dokumenteret, at efterretningstjenesterne bruger såkladte 'cyber magikere', der poster disinformation og falsk materiale på internettet, vildleder offentligheden, miskrediterer kritikere af regeringen, og bruger de sociale videnskaber og andre teknikker på den mest virulente måde for at manipulere on-line diskussioner og aktivisme. Dette har kyndige folk vidst i lang tid (af samme grund er Snowden og Greenwald del af en Limited Hangout Operation)




Det er hermed sandsynliggjort, at Operation Mockingbird aldrig sluttede - noget, som kyndige iagttagere har vidst i årtier - men muterede eksplosivt videre ind i den digitale tidsalder - se også nogle få af disse chokerende afsløringer her, her, og her. Facebook, Google, Youtube, m.fl. er en integral del af denne enorme Perception Management, censur og manipulation.

Se også:
How Peter Thiel’s Palantir Helped the NSA Spy on the Whole World





Tilbage til
Hidden Agendas Part Two: Wikileaks and the Trump propaganda infrastructure:

This digital media campaign (along with Hillary Clinton’s) certainly featured underhanded techniques such as click farming, creating fake social media accounts/bots (almost half of Trump’s Twitter followers are bots), permeating the internet, Facebook, Twitter, etc. with suspect articles and so forth. According to federal investigators currently looking into the use of bots in the 2016 presidential campaign, bot-engineered traffic to sites such as Breitbart (which is partially owned by Robert Mercer), Infowars, RT, SputnikNews, 4chan, Reddit, YourNewsWire, Voat, etc. was a significant driver of many of the pro-Trump and anti-Clinton viral stories surrounding the election (e.g. Pizzagate, Hillary’s health, George Soros voting machines, etc.) and that it may have been “one of the most highly impactful information operations in the history of intelligence.”[14]

Of course, this is all being chalked up to an exclusively “Russian” operation based out of St. Petersburg. .. the real story is with Cambridge Analytica and Peter Thiel [Palantir], who are both in a position in the Trump inner circle and within the analytics/internet manipulation fields to serve as architects of this kind of sophisticated digital misinformation campaign. These kind of technologies paired with high-end analytics and data mining is probably the main reason that Trump garnered so much support online and how so many pro-Trump and anti-Clinton articles went viral.


Snowden, Wikileaks, Assange, Trump – what do they all have in common? They’ve all been undeniably built up by both the controlled fourth estate/mainstream media and alternative media, which, contrary to what many of the phony digital marketers and publicity seekers in the altmedia would have you believe, is highly manipulated by behind the scenes characters like Robert Mercer and completely vulnerable to digital traffic-engineering campaigns which are, unbeknown to most, regularly coordinated by political campaigns, intelligence agencies/assets, digital marketing groups, corporations, PR firms, etc. Anyone with a sense of discernment would notice the contradiction between these kinds of characters’ purported political outsider renegade anti-establishment status and the fact that they’re perpetually broadcast in the media to the public.... the question must be asked – why are these people and groups specifically so favored while others are shut out of public discourse entirely? My answer is that the ones who do somehow make it through the filter are always in some way sanctioned because all of them without exception have covert deep state ties which are always buried by the media itself.’
- Hidden Agendas Part Two: Wikileaks and the Trump propaganda infrastructure (en MUST-see mesterlig og rystende artikel - og bør læses flere gange)




                         Gandalf tildækker en Palantir som tilhører Saruman - Ringenes Herre



Skæbnens perverse synkromysticistiske ironi (eller predictive programming?) ville det, at Trump stod sammen med Kong Salman af Saudi-Arabien med hænderne på en Palantir-lignende krystalkugle. Lighederne er svære at komme udenom: Palantir Technologies var ét af de hemmelige Deep State våben for Trumps sejr i præsidentvalget, og ligheden mellem navnene Salman og Saruman er svære at overse. Det mest ekstreme er dog allernederst i denne artikel. You can't make this up.

Billedet, hele verden taler om: Hvad i alverden laver Trump her? | BT





Brian Klaas, a political scientist who has been critical of Mr. Trump, likened the leaders to the evil wizard Saruman from J. R. R. Tolkien’s “Lord of the Rings.”
- New York Times 


‘Det [Biometri] er faktisk så effektivt allerede, at CIA og andre er nødt til at bruge engangs-agenter: Når land X har registreret dit iris- og finger-mønster som tilhørende "John Smith" nytter det ikke, at samme iris- og finger-mønster et par år senere kommer og påstår at være "Samuel B. Nobody". Vi kan også notere os, at hvis der er et panoptikon, vil det også blive brugt, skånselsløst. Vi har allerede set de første tilfælde, hvor ledere og personaleafdelinger har brugt, hvad vi kan kalde "de offentlige panoptikon", LinkedIn, FaceBook og Google, til at finde fyringsårsager. Omvendt er det nye mantra blandt inkompetencen i HR afdelinger, at en person uden FaceBook konto er "suspekt" og flere Dilberter har berettet om hvorledes "corporate policy" nu dikterer, at alle medarbejdere skal have en FaceBook. og LinkedIn konto og skal "like" en vis minimum procentdel af deres kolleger, for at give indtryk af et godt arbejdsmiljø .... Ansigtsgenkendelse er den helt centrale teknologi i et panoptikon og det er desværre ikke særlig svært, specielt ikke hvis der er kontekst. Den svære opgave er at afgøre, om det ansigt, der står foran dig i paskontrollen, er den person, som passet påstår. Derfor registrerer man fingeraftryk og iris-aftryk, de er meget nemmere at sammenligne. Den nemme opgave er at genkende et ansigt på et gruppebillede, når du som FaceBook har en massiv database over forbindelser imellem personer.’
- ing.dk 2012



Læg mærke til, hvordan alle nu bliver kriminaliseret som præ-stadie til biometrisk DDR Minority Report samfund ved at bruge muslimerne som spydspids. Kollektiv afstraffelse af alle ved at de importerede immigranter - 'sjovt' nok mange våbenføre mænd med meget få kvinder og børn - bliver brugt som påskud (at wahabi fascistisk Islam så også ER et problem, er eliten da ligeglade med - se Sverige, hvor ministeren vil indsætte hæren mod civile).

Danmarks Radio for nogle dage siden:

'Forbud mod burkaer skal også gælde kunstigt skæg, masker og huer. En række beklædningsgenstande skal forbydes i det offentlige rum, viser regeringsnotat. 'huer, hætter, tørklæder, masker, hjelme, heldækkende dragter, kunstige skæg mv., hedder det i notatet, som er udarbejdet af Justitsministeriet.'
 

[Læs:Ansigts-genkendelsessoftware - biometrisk scanning - skal være funktionsdygtig ... i takt med salamitaktikken og fordummelsen plus retsbevidstheden forsvinder, er der kun nogle få, som protesterer]



Deeper in Rabbit Hole of The Face-bio-psyko-book Matrix:



1) Ethvert billede kan blive brugt af FB i en biometrisk facial recognition database OG psykometrisk database  2) efterretningstjenester bruger Facebook i sådanne henseender og  CIA har indrømmet monitorering 3) oprindelsen til Facebook er TIA og DARPA  4) ejerskabet af Facebook og ejernes connections og virke er også forbunder med Spooks   5) NSA's PRISM snooping er også på Facebook 6) Kinesiske dissidenter som Facebook hjælper Kina med at spore (og fange) 7)  Facebook i Vesten bliver brugt som undertrykkelsesredskab og censur mod journalister og aktivister, som står i modsætning til Isarels og USA's interesser, og 8) Facebook's perception management forsøg på befolkningerne er foregået i lang tid. Konklusion: Facebook er dataminering, registreringer, sindelagskontrol, samler oplysninger, som gives til efterretningstjenesterne. Facebook's oprindelige formål, TIA (Total Information Awareness) var at samle al information om hver eneste person på planeten: Dette var deres officielle mål! Al psykometrisk profilering og tekst lagres, og fotos bruges i en biometrisk facial recognition database, intet slettes. FB sletter dog andres FB-sider - millioner er i mørke pga. pludselige blackouts og massesletninger af mediesider. Facebook bruges som global overvågning og et de facto undertrykkelsesredskab mod retskafne uafhængige medier, journalister og frihedskæmpere.


Glenn Greenwald on censorship by Facebook on behalf of Israel and the US - 2017

Something's gotta give, sooner or later....



'Facebook is a problem. It is undoubtedly being used by special interests to manipulate and monitor entire populations both within the United States and well beyond. It represents a tool that in no way serves the people actually using it, and instead allows special interests to use the users. It is a dream global panopticon for the abusive dictators that run Western society and presume dominion over what they call an “international order.’
- Controversies Surrounding Facebook, Tony Cartalucci, 2014




Skynet og Droner - 'Militær kan blive sat ind mod civile danskere'

Først et Flashback til 2015: 'Militæret kan nu blive sat ind mod civile danskere i tilfælde af social uro, bekræfter Forsvarsministeriet...Soldaterne trænede blandt andet elektronisk krigsførelse - overvågning af radiosignaler i luften og indhentning af informationer fra civilbefolkningen og ved hjælp af små droner med kameraer på….. den nyoprettede enhed Hærens Efterretningscenter (HEC) gennemførte i oktober Exercise Fusion...."Udviklingen i Danmark og i Europa går mod en markant større underklasse. Denne underklasse er ikke længere sikret grundlæggende velfærdsydelser og på et tidspunkt må den fattigste del af befolkningen begynde mere markante protester. Vi har set det i Spanien, hvor flere områder er blevet besat og besætterne/lokalbefolkningen driver et lokalt, autonomt samfund. Det er uhyggeligt, at man bruger ressourcer på at træne militæret til en indsats mod civilbefolkningen, fremfor at bruge midler på at sikre velfærdsamfundet"– Arbejderen, 2015


Stadig intet om HEC i danske nationale medier - Nyoprettet Efterretningstjeneste i Danmark!? INTET i danske nationale medier! Ikke I Berlingske, Politiken, Jyllandsposten, Ekstrabladet, BT, Kristeligt Dagblad, Dagbladet Information, etc. Intet! Man skulle tro, at de offentlige Public Service forpligtelser til oplysning i almenvellets tjeneste burde publicere nyheden om en sådan nyoprettet efterretningstjeneste (HEC) som nyhedsværdig!? Ikke mindst, at en militær efterretningstjeneste træner scenarier, som omhandler bekæmpelse af civilbefolkningen!? - Paradigmet


2015: EU øver sig i knusning af folkeligt oprør



2017: 'Soldater i Københavns gader sat ind uden klart lovgrundlag'

Politiformand Claus Oxfeldt var ikke engang gjordt bekendt med, at millitæret skulle sættes ind på de danske gader, og kaldte det "drastisk beslutning.. jeg er rystet, fordi det er meget udansk at sætte militæret ind til at løse civilopgaver....Forsvarets største fagforening, Centralforeningen for Stampersonel, undrer sig'
- TV2


2018: "Forsvarsforlig er landet: Øget støtte til politiet og mere bekæmpelse af cyberangreb. For første gang siden afslutningen på den kolde krig øges forsvarsbudgetterne'
- DR



'Flere frømænd og jægersoldater på vej.
- DR



'Skynet var oprindelig navnet på en verdensomspændende kunstig intelligens, som i filmen "Terminator" kontrollerede dræberrobotterne; Terminators. En ansat i det amerikanske militær så filmen, og fangede potentialet i ideen – på baggrund af dét koncept tog det militære- industrielle kompleks til sig i virkelighedens verden. I Terminator-serien forbedrede man robotterne med flydende metal*, og Skynet's droner og andre våbensystemer blev koblet op på det globale kunstige intelligens-netværk, som kun havde sin egen autodidakte og autonome 'bevidsthed' at forholde sig til, hvorfor kapitler om menneskehedens moral og etik gik i glemmebogen. Slutresultatet var hverken værre eller bedre end i filmen The Matrix, hvor menneskeheden bliver brugt som små brikker, der er underordnet en robotisk computeriseret totalitær overmagt.

* 'Kort efter, at vi beskrev, hvordan alle verdens robotter i fremtiden kan få en fælles computerbevidsthed – akkurat som Skynet – kan “Dommedag” nu være tættere på, end vi tror. Forskere er nemlig kommet et skridt tættere på at skabe en T-1000 i virkeligheden! Eller i hvert fald dens dynamiske form. Et team af forskere ved North Carolina State University har nemlig nu forstået egenskaberne i et flydende metal, som betyder, at de kan manipulere det på samme måde som dræbermaskinen T-1000 fra Terminator 2. De er faktisk gået så langt som til at forme menneskelignende miniaturemodeller!'
- Lyd & Billede, 16. september 2014
NSA Leak Confirms Skynet Is For Real
- Science Alert, 9. juni 2015



Slippery slope glidebane?:


'Droner bliver en del af forsvarets nye brigade og skal udvikles sammen med private dronevirksomheder.'
- ing.dk



USA : I 2012 godkendte kongressen i USA 30.000 droner til at overvåge de amerikanske borgere, som skal overflyve det amerikanske INDENRIGS territorium. Disse bliver løbende produceret. Se her, her, og her, og droner kan bruges ARMERET mod den amerikanske befolkning:


'It is possible, I suppose, to imagine an extraordinary circumstance in which it would be necessary and appropriate under the Constitution and applicable laws of the United States for the President to authorize the military to use LETHAL force WITHIN the territory of the United States,'
- 'Rand Paul stops confirmation of CIA director due to DRONE killings of americans' - RT, 2013.




'In about a decade, the US Army will have the capability to build Terminator Drones that could make the independent decisions to kill on its own, according to Gen. Paul J. Selva of the Air Force, the vice chairman of the Joint Chiefs of Staff.
- 'Sky Full Of Terminator Drones In 10 Year', October 26, 2016

Politirobot dræbte mistænkt: 'Use of police robot to kill Dallas shooting suspect believed to be first in US history' - The Guardian, 8. juli 2016


'An intelligent yet evil operating system connected to nearly every device we use on a daily basis. Seems like science-fiction—but are we starting to live in this kind of world? ...The U.S. government has its own Skynet. It’s a program run by the National Security Agency (NSA) that performs machine learning analysis on communications data to extract information about possible terror suspects. The tool is used to identify targets, such as al-Qaeda couriers, who move between GSM cellular networks. These couriers often swap SIM cards within phones that have the same ESN, IMEI or MEID number.'
- 'Artificial Intelligence and Skynet' Robotics Tomorrow, 13. juli 2017


'A killer AI has gone on a rampage through Pakistan, slaughtering perhaps thousands of people. At least that’s the impression you’d get if you read this report from Ars Technica (based on NSA documents leaked by The Intercept), which claims that a machine learning algorithm guiding U.S. drones – unfortunately named ‘SKYNET’ – could have wrongly targeted numerous innocent civilians.'
- 'Has a rampaging AI algorithm really killed thousands in Pakistan?', The Guardian, 18. februar 2016

Se også:
Darth Vader Imperiet & Skynet - Rædselslisten 2.0


I tillæg til Danmarks NSA-integrerede Facebook, SKYNET in spe med droner på himlen, og alskens godt Big Brother fra havet X 100O, vil sådanne
Nano Quadrotors og anden Darth Vader tech blive en del af Danmarks fremtidige STASI 2.0, Fornuftsstemmer og Tankepoliti, som sværmer ind i din dagligstue, når du poster 'forkerte tanker' på nettet?:







Over tusind svenskere betaler billetten med implanteret chip i hånden - ikke smart nok, mener dansk forsker
'Tag for eksempel ansigtsgenkendelse, som vi allerede kender fra vores telefoner. I eksemplet med offentlig transport fra Sverige vil det være langt smartere og nemmere, hvis nu dit ansigt var din helt egen personlige identifikationskode, siger Claus Kjeldsen til TV 2.- TV2


Tusindvis af mennesker har fået et chip-implantat opereret ind i deres hånd.
- 'Jeg fik skudt en elektronisk chip i min hånd - snart er det din tur'
- Berlingske 2016


Biometrisk chip er vejen til fængslende frihed
- Kristeligt Dagblad, 2018


Er vores stemmer allerede blevet registreret af PET eller vil de blive det?:



'Declassified documents reveal the National Security Agency has been using secret “speaker recognition” technology to identify people by their unique “voiceprint” for more than a decade. '
- RT, 2018


Vil dine drømme blive optaget og din elektroencefalografiske profil blive katalogiseret af STASI 2.0, hvis du tænker 'forkerte tanker'?

"Electronic identification that might eventually replace passwords, PIN numbers and perhaps even fingerprint scans....computer software was able to analyze the response patterns and use them to identify a person's "brainprint" with 100-percent accuracy."


Bortset fra psykometrisk real-time scanning og manipulation af menneskers sindelag 24/7 via Palantir/Facebook, er der angiveligt også NSA Remote Neural Monitorering af menneskers tanker (i en grov form) - en åben hemmelighed(?).


Umuligt? Hvad med disse patenter - to ud et utal:

http://www.google.com/patents/US6506148

https://www.google.com/patents/US6238333



Fremtiden?'
 

Der vil først indtræffe en massiv serie af institutionel kollaps, socialt kaos, og enorm samfundsmæssig og biologisk kaos – meget mere end vi oplever nu…[herefter] vil der indtræffe en næsten total centralisering af magt og kontrol, hvilket vil resultere i et omfattende tab af rettigheder og frihed. Dette vil vare for en tid, men ultimativt vil dette ikke virke…og når dét kollapser, vil vi opleve en næste periode af socialt kaos, som vil være ufattelig.
- Dee Hock om det kommende civilisationskollaps (opfinder og stifter af, og tidligere direktør for VISA international [kreditkortet), interview 2002



Berlingske: 'Sverige forbereder borgere til krig' - 6. januar 2018
https://www.b.dk/globalt/sverige-forbereder-borgere-til-krig



 
Skrevet 2008: ‘Når krigene udvides, nye false flags indtræffer, økonomien kollapser, m.m., vil mange folks verdensbillede endnu engang blive manipuleret (fordi de har sovet i timen), og mange vil købe 'legitimeringen' af udgangsforbud, zoner, nedlæggelse af websites, etc. ‘ - CN

2018: ‘Sweden Is Preparing For A "Civil War": PM Wants To Deploy Army In No-Go Zones’  "What if the threat is not from Russia, but one that is domestic?

On Wednesday, Prime Minister Stefan Lofven said that Sweden would do whatever it takes, including sending in the army, to end the wave of gang violence situated in the no-go zones around the country. Sweden’s murder rate has been relatively low over the years, but thanks to the migrant crisis, police are powerless in many areas across the country.

Swedish PM: We could "DEPLOY THE ARMY" to tackle gang criminality in Sweden.
This is a serious admission that something is very wrong in Sweden."
https://www.zerohedge.com/news/2018-01-18/sweden-preparing-civil-war-pm-wants-deploy-army-no-go-zones


Det er evident, at det ikke er Rusland, som er en trussel, men Sveriges regering pga. den suicidale misforståede tolerance overfor militante immigranter og bander, som resulterer i no-go zoner - det har været åbenlyst i flere år. Den eneste forskel er nu, at det bliver åbenlyst på en skala, som ikke længere kan skjules, hvorfor Sveriges psykotisk-projektive forskydning og bekvemmelige påskud om Rusland hives op af hatten overfor den hjernevaskede svenske befolkning.

Terror som påskud er den altafgørende driver for 'legitimeringen' af 'Darth Vader imperiet', i virkeligheden en Terrorkrig ført af diverse sikkerhedstjenester. Dette er nu på vej til at blive ændret -og den Russiske udenrigsminister udtalte for nylig, at den vestlige russofobi og propaganda mod Rusland nu er værre end den nogensinde har været under hele koldkrigsperioden.


'16 years after 9/11, U.S. Defense Secretary Jim Mattis said terrorism is no longer the No. 1 priority.” “Maintaining a military advantage over China and Russia is now Defense Secretary Mattis’ top priority.”
- Global Research

-

Følgende citat fra 2015 og 2013 er blot et ud af et utal af prognoser de sidste par år:
En del af det er allerede indtruffet (Tyskland, Belgien, Frankrig, Danmark, m.fl.) siden det blev skrevet:

Fremtiden - opsummering:

* Flere terrorangreb i Europa - ISIS, al-qaeda, black ops
* Flere angreb mod jøder + miljøer, hvis dagsorden er ytringsfrihed og Islam
* Yderligere polarisering mellem indvandrere og de indfødte - del & hersk
* Flere og udvidede beføjelser til efterretningstjenester, magtcentralisering
* Militarisering af politiet - tropper på gaderne og i bybilledet
* Yderligere erosion af frihedsrettigheder, indskrænkning af bevægelsesfrihed
* Mere overvågning og kontrol af befolkningerne
* Restriktioner af internet og websites ved lov, cyber attacks
* I værste fald vil selv vestlige lande bruge internet killswitch
* Marginalisering af krigsmodstandere, dissidenter, 'afvigere'. etc.
* Økonomisk forværring - EURO krise, Capital Controls, hyperinflation
* Den økonomiske krises årsager maskeres via krigshandlinger
* Offentligt annonceret undtagelsestilstand (som allerede skjult er på plads)
* Øget vestlig støtte til ISIS og krig mod ditto - fabrikeret hegeliansk dialektik
* Krigen i Irak/Syrien eskalerer - en stor begivenhed katalyserer dette
* En større terrorbegivenhed, som vil få 9/11 til at blegne
(jvf. Dick Cheney "I think there will be another attack. And the next time, I think it’s going to be far deadlier than the last one. Imagine what would happen if somebody could smuggle a nuclear device, put it in a shipping container, and drive it down the beltway outside Washington, D.C.")


Virker ovenstående som et surrealistisk parallelunivers - gakkeligak og usandt? Det håber jeg selv, men indtil nu, taler kølig logik og observation desværre for dette dramatiske narrativ (omend ovenstående analyse er ufuldstændig, mangler flere mellemregninger, og andre aspekter).





PS: En afslørende note ang. gåden om kuglen: Trumps og Salmans ceremonielle håndspållggelse har nok en dybere symbolsk betydning:




'It turns out that crystal ball was operating a Palantir-based system!
The room in Riyhad had a sign on the wall reading: Global Centre for Combatting Extremist Ideology [Sauidiregimet er måske det mest statsterroristiske som findes] In other words, it was a command-and-control centre for tracking and disabling "bad guys"... If similar systems are coming to a neighbourhood near you - and they are - you might want to put on your tinfoil hat. The deriders of "conspiracy theorists" might start calling you derogatory names... and may even call the Thought Police at the Palantir-powered Ministry of Truth to claim you need to be watched carefully. Then again, you probably already are.'
- PALANTIR - The Deep State's "Minority Report" Global Pre Crime Artificial Intelligence System






PPS: Ubekræftede rygter vil vide, at Salman-Trump-kuglen er en Palantir's interface, nemlig Sophia's Brain.

Sophia er verdens først 'humnanoide' robot med kunstig intelligens - AI (Artficial Intelligence) - som fik tildelt Saudiarabisk Statsborgerskab i 2017, og som har fået tildelt flere rettigheder end kvinder.

Sophia (robot) - Wikipedia, den frie encyklopædi



Robot med struttende barm og uden slør får statsborgerskab
- Politiken.dk


'Sophia told the UN that using AI would be a “win-win” for them to achieve their long-term Sustainable Development Goals set for 2030 [Agenda 21]
- Why in the World Was a Robot Named Sophia at a United Nations Meeting?



'Sophia the robot is not a “she.” But if the powers-that-shouldn’t-be get their way we will soon be marrying our sex robots and having fewer babies than ever. It’s time to put the brakes on this crazy train.'
- We Need to Stop Normalizing This!
, The Corbett Report


Foruden den drakoniske Panopticon,  Palantir, der er indført i DK, massepsykotiske forberedelser til krig mod Rusland, døds-droner, samt kommende chip-implantater som NEM-ID, og andet Beyond Minority Report-high tech, vil  Danmark indenfor en årrække købe Sophia-robotter fra den Tekno-tilbedende Transhumanistisk-shamanistiske kryptokult?

Service og Sexrobotter til familien Danmark med efterretningstjenesternes Palantir-interface?

Fortsættelse følger....



Kommentarer

Populære opslag