Sandhedsvaskeriet

af morton_h, the blogger

Propagandakrigens (krigspropagandaens) fem principper
En videreformulering af den franske journalist Michel Collon's analyse:


 • Aggressoren vil søge at skjule, at der ligger økonomiske interesser bag, og at det hele I bund og grund handler om ussel mammon.
 • Aggressoren vil søge at skjule, hvad kolonialisme historisk set har gjort ved folk I det område, man ønsker at gen-indvadere. Historieløshed baner vejen for gentagelse af historien.
 • Aggressoren vil søge at dæmonisere det land, man ønsker at angribe, dets regering, dets ledere, dets standpunkter. Når fjenden er absolut ond, så er man pr. definition selv absolut god. Al religion bygger på dette princip. Krigens princip er et religiøst princip.
 • Aggressoren vil søge at foregive, at man intervenerer for at hjælpe ofrene i den krig, som man selv starter. Dette er retfærdighedens ultimative perversion.
 • Aggressoren vil søge at monopolisere debatten for at forhindre, at folk opdager, at der er to versioner af sandheden - hvoraf den ene version altid er en løgn.

 
Skakspillet - brikkerne og spilleren

Alle fem principper kan genfindes i samtlige krige iværksat af det ny-totalitære imperium, USA. Vi skal ikke her analysere, hvorvidt Imperiet egentlig hedder England, eller England-USA-Israel eller ... + Saudiarabien og Frankrig. Vi skal heller ikke diskutere, hvad det er for et segment eller struktur i dette/disse aggressive nationer, der udgør Imperiet. Vi kan roligt udelukke bønderne i skakspillet. Vi kan for så vidt også udelukke kongen/præsidenten. Han vil altid være der, og spillet slutter/skifter uden ham, men hans reelle magt er ikke-eksisterende. Officererne bør vi regne med.

Men ret beset er det selve skakspilleren, der udgør Imperiet. Vi ser dog aldrig spilleren på selve brættet, vi mærker kun de hurtige håndbevægelser før-under-og-efter et træk. Selv en notorisk løgner, intrigator og 'war-mongerer' som John Kerry, der som Skull & Bones medlem er tæt på den amerikanske skyggeregering, er ikke den egentlige skakspiller. Han er allerhøjest en officier.

Og hvor befinder en Helle Thorning og en stakkels Søvndal sig i det store skakspil? De er bonderøve-de-luxe! Thorning udtaler nu, at vi sagtens kan gå udenom FN, og Søvndal-befri-Villy siger, at vi er helt klar til at gå i krig, hvis USA (an)befaler det! De er i fuld gang med at lave en mini-Bush-Blair: altså at sætte massemord og Meyhem i gang på baggrund af en lodret løgn. Søvndal sover blot, han aner ikke engang, at han kolporterer løgn. Han aner ikke en hujende fis om det, han er sat til, for hans taburet var bare en studehandel om regeringstaburetter. Thorning halvsover. Det er usandsynligt, at hun ikke er klar over, at hun er medløgner - dertil er hendes forbindelser dybt ind i det britiske establishment for tætte. Hendes svigerfar, Niel Kinnock, var/er en af de mest korrupte britiske labour-politikere, og fru Gucci er et flasket-op-produkt af EU-kratiet, som den korrupte Kinnock boltrede sig så hæmningsløst i. Ikke et ord om skattesagen mod hendes mand, Kinnock's søn.

Vi kender mønstret fra USA. Først har vi den åbentlyst krigsliderlige Bush, lystløgner og psykopat. I Danmark havde vi den åbentlyst krigsliderlige Fogh-Rasmussen, lystløgner og psykopat, nu forfremmet til NATO-generalsekretær, lystløgner, massemorder og psykopat. Herefter skiftede de høgene ud i USA med nogle, der ... et par uger i hvert fald ... lignede duer, men som senere viste sig at være über-krigsliderlige udspekulerede lystløgnere og stjernepsykopater. Den impotente konge i skakspillet er mr. I-have-a-drone-Obama. Formålet med stilskiftet blev opfyldt: den demokratiske fløj satte sig på fluepapiret og heilede med. Indtil de opdagede, hvad der var gang i, og så var løbet kørt.

I Danmark er vi nu ved at gentage 'succesen'. Det bliver de lyserøde og de cafe-latte-grå buksedragter, det venstrefascistiske femikrati, der er ved at sælge DK's suverænitet til superstaten EU, og det bliver også dem, der sender DK ud i flere angrebskrige. Som Søvnige Villy udtalte efter sit benovede møde med Hillary Clinton, en af de mest krigsliderlige kællinger i denne verden - gift med manden, der matcher hende i økonomisk kriminalitet, og som afskaffede Glass-Steagall-akten, så finanskrisen blev mulig, altså mr. It's-the-economy-stupid-Bill - 'Hun er en facinerende kvinde...', sagde Villy Søvngænger. Skolelæreren møder mega-bitchen. Han kunne lige så godt have sagt: 'I did not have sex with this woman'.


'I did not have sex with this woman'


Sandhedsvaskeriet
Vi kender begrebet 'money laundry', vi ved sådan ca. hvordan det fungerer. Der er ophobet en større bunke penge tjent fx. ved big-scale heroinhandel. Eksemplet kunne være velvalgt, da det er den måde, CIA endog NATO tjener deres lommepenge på. Men det er mere princippet bag. Disse stinkende og beskidte mafiapenge bliver kørt igennem en vaskemaskine i et uigennemskueligt bankvæsen via usporlige overførsler, og en eller anden dag står du med en renskuret og tilforladelig pengeseddel i hånden.

'Truth laundry' fungerer på nøjagtig samme måde. De fem principper for propandakrig / krigspropaganda er netop denne vaskemaskine. Det vi er vidne til i øjeblikket, hvor danske medier og politikere ukritisk, stupidt, luddovent, inkompetent og i visse tilfælde korrupt aftager den renskurede propagandaløgn, USA's iscenesatte påskud for at starte en ny gang krigssvineri, er hele fødekæden og processen bag sandhedsvaskeriet.

Imperiets officier har købt og betalt en stak banditter af den værste skuffe til at overfalde Syrien. De har øvelse fra Irak, Afghanistan og Libyen. Deres rige onkel i Saudiarabien og Prins Bandar betaler 100 $ om dagen for festen, en kæmpeløn i det område. De kommer fra Tjetjenien, Afghanistan, Pakistan, de har trænet i Tjetjenien, Irak, Libyen, Yemen, Sydan, Somalia, Mali og diverse steder i Centralasien. Deres onkel i Israel lapper dem sammen i Golan og forsyner dem med efterretningsoplysninger. Deres onkel i Tyrkiet træner dem. Deres fætter i Kroatien og onkel NATO sørger for at de kan vælte sig i krigslegetøj - inklusive kemiske våben udviklet på laboratorier i USA! Disse slyngelgrupper er flere gange blevet grebet med bukserne nede. Vi kender navnene på grupperne, vi kender deres ledere. Der er intet udokumenteret, intet ukendt. Og de har intet, absolut INTET med Syrien at gøre.

Men da sandhedsvaskeriet har sørget for at:
 • hylde slynglerne som 'det syriske folks sande befriere, oppositionen, selve folket'
 • dæmonisere den syriske regering og dens leder som fanden selv, selvom Syrien var det mest tolerante, multireligiøse land i Mellemøsten (måske netop derfor)
 • tilsløre, at Syrien har stået på kill-listen i 50 år, og at alt, hvad der er foregået i Mellemøsten i over 100 år er udsprunget af britisk mandatområde-imperialisme med lige streger i sandet og en stribe kunstige nationer, del-og-hersk, CIA-Mi5-6 manipulationer, Israel som et betændt spyd i jorden af konstant konflikt
 • fabrikere disneyficerede, rosenrøde, tårepersende historier om, hvor god- og renhjertede vestens åh-så-folkevalgte ledere er, når vi nu ankommer med giftgas og missiler for at hjælpe de arme beboere med at smide deres onde-onde præsident ud og indføre kopi-demokrati, som vi jo alle ved fungerer helt fantastisk!
 • udradere alle oplysninger om, hvem Al Nusra / Al Qaeda er

 • tilsløre at den såkaldte 'opposition' består af disse lejesoldater 
kaldet 'rejseholdet'
 • benægte at den syriske befolkning støtter deres præsident 
ikke nævne, at den amerikanske forsvarsminister har direkte forhandlinger med Al Nusra-Al Qaeda terroristerne, og at han derfor efter amerikansk lovgivning skulle stå til lovens strengeste straf for landsforrædderisk omgang med terrorister (lighed for loven?)

  Og endelig:
 • helt at udelade det historiske og dokumenterbare faktum, at det hele er aftalt i forvejen, og at vejen til Teheran, Moskva og Beijing går via Damaskus - dvs. at angrebet er en del af en geopolitiske strategi beregnet på det ultimative globale hegemoni
... ja så forsvinder alle informationer ned i et sort hul. Det, der efterfølgende lander på Villys skrivebord - skolelæreren, der sov i timen - og som simultant er landet hos medie-redaktørerne, er denne propagandaløgn renvasket og serveret som sandhed. Hvorefter befolkningen lander i krydsilden mellem dumme-dovne-inkompetente-korrupte politikere og ditto medier.

Mange navne: cutewashing, politisk-ideologis whitewashing, politisk-korrekt-washing. Eller som en amerikaner udtrykte det: 'I know, they are nazis, but they're our nazis!' (... which makes You a nazi?)

Hykleriet
En del af det store sandhedsvaskeri består i det groteske hykleri, som USA bedriver. De har ALDRIG bekymret sig en døjt om de millioner af civile, de selv har udsat for kemiske våben gennem årtierne og de omkring 80 krige, interventioner og regime-omstyrtelser, de har været involveret i siden 2. verdenskrig:
 • 5% af den koreanske befolkning blev slagtet i 50'erne, og ALLE byer og landsbyer i Korea blev ødelagt!
 • Napalm og Agent Orange blev sprøjtet ud fra bombeflyene under Vietnamkrigen
 • Afghanistan, Irak og Libyen flyder med afberiget uran, og de samme steder brugte amerikanerne, briterne og NATO hvid fosfor.
 • Vacciner er blevet forgiftet med alle former for gift inkl. aids-virus og brugt mod masser af mennesker i Afrika
 • Kemiske våben bliver udviklet og produceret i USA. Og andre steder i verden under amerikansk / NATO-kontrol. Spredningen af heroin til den russiske befolkning via NATO's mellemhandlere er et særdeles potent kemisk masseødelæggelsesvåben. Chemtrails og beskidt elektricitet er en voldsom kemo-elektrisk belastning af hele jordkloden. Forgiftede fødevarer, kemisk landbrug og et voldsomt overforbrug af kemisk medicin ligeså. Men selv om man indskrænker sig til egentlig militær-kemi, der er erklæret som våben, så ligger USA suverænt i førerpositionen.
Disse indiskutable historiske facts, som vi lige har 'glemt' (overforbrug af mainstream-medier skaber kollektiv hukommelse med samme kilobyte ram som en spyflue), gør hykleriet om, at den-og-den nation bruger disse våben, umådelig absurd. Det er lige kommet frem, at det var amerikanerne - de har været nødt til at indrømme det! - at de var dem, der forsynede Saddam Hussein med kemi, så han kunne bruge det mod iranerne. Det gjorde han så. Derefter brugte han det mod kurderne.

For at runde af med ussel mammon - det første princip, der skjules i propagandakrigen - så vil jeg minde om, at der som bekendt (eller hur? hørt om det ... ikke hørt om det?) forsvandt 2 trilliarder $, der skulle være brugt til den åh-så-godhjertede genopbygning af Irak. Må vi også minde om, at Donald Rumsfeld lige pludselig stod og manglede et større beløb på Pentagons budget.

Det glemte man pludselig alt om efter 9/11. Glemt er også det amerikanske røveri af det store museum i Baghdad, hvor 10.000 uvurderlige kunstgenstande forsvandt i løbet af få timer.

Så disse typer er altså ikke andet en simple tyveknægte i kampuniform eller jakkesæt. Det minder mig endnu en gang om slutscenen i Die Hard, hvor Alan Richmans skikkelse som terrorist, der kaprer julefesten i et højhus for at tømme bankboksen, raver rundt på gulvet og skovler værdipapirer ned i sækken i røg, puds og sprinkler-vand, hvorefter han bliver opdaget af Bruce Willis' / John McClane' kone, der udbryder: 'You are not a terrorist. You are nothing but a common thief', hvortil han snerrer: 'I am not a common thief, I am an excellent thief!'.

Hvilket han så ikke var, da det kom til stykket. På samme måde med det amerikanske krigs-kleptokrati. De bliver dårligere og dårlige til at stjæle, og deres løgne bliver mere og mere skingre. Til gengæld er de både simple tyveknægte og terrorister på én gang. Alt imens de peger til højre og venstre og galper op om terror-terror-terror, AlQaeda-AlQaeda-AlQaeda, binLaden-binLaden-binLaden ... nå nej, nu er han jo skrevet ud af sæbeoperaen ...

Den dumme dansker?
På vej ud af døren skimmer jeg en overskrift i Berlingske Tidende, der kort fortalt går på, at danskeren 'så sandelig ikke er træt af krig' og at et 'overvældende flertal af danskerne går ind for den aktivistiske udenrigspolitik'.

Where to even begin?

Den første røde lampe, der lyser hedder selvfølgelig Berlingeren. Bestilt arbejde? Altså det skønnes ovenfra, at medieforbrugerne skal have et skud 'fåreflok', altså en meddelelse om, at 'alle de andre gør, føler og tænker sådan', så det gør du nok også. Behavouristerne er fuldt ud klar over omfanget af flokdyrs-mentalitet. Så denne opinionsundersøgelse kan meget vel være konstrueret som propaganda.

Den næste røde lampe er - hvis udsagnet overhovedet afspejler nogen reel opinion - er, at der nok er en grund til, at danskerne i modsætning til folkeslag, der reelt enten har oplevet krigen som offer eller som betaler, aldrig har oplevet konsekvensen af deres billige opbakning til krigshandlinger.

Dernæst kan jeg så fortælle dig, sofa-flæske-dansker, at den britiske befolkning i så overvældende grad er træt af små verdenskrige, at selv den totalt krigsliderlige premierminister, Cameron, har måttet konstatere ('I get it'), at der ikke var basis for endnu et overfald. Hva' så Helle, har du snakket med svigerfar om det?

Hvad skal der til dansker? For nu at gå lige til sagen: skal du se blod og kødstykker af din datter/søn, kone/mand, far/mor drive ned af flisevæggen i dit samtalekøkken, før det går op for dig, at krig ikke er gratis? Skal vi ligesom i krigsimperiet USA betale 53% af vores indkomstskat til krigshandlinger? Skal vi opleve en borgerkrig? Skal vi opleve en større iscenesat terroraktion (hvad laver alle de grimme stenblokke på Christiansborg slotsplads?) Hvad skal der til, før den velfærds-forædte dansker vågner op. Hvad skal der til for at transformere en nation af forkælede, stupide, åndsdovne, småforskræmte og i visse tilfælde korrupte snotunger til voksne, tænkende, følende og empatisk-ansvarlige individer? Hvad skal der til, for at konsekvens af holdninger og udsagn bliver til virkelighed for disse sofakvæg?

Where to even begin?
Men hør lige en gang.
 • Mit bud er, at Berlingeren bedriver krigspropaganda ved polemisk at spørge/udsige: du er da ikke træt af krig endnu vel? (for vi har sørme en på trapperne...)
 • Mit bud er, at der findes langt flere danskere, der er flove over at være en borger i et land, der slikker pik på en stormagt lige så snart den endnu en gang - endnu en gang - endnu en gang lufter sin liderlighed for krig.
 • Mit bud er, at propagandaen ikke kan opretholdes fulltime forever, da det trækker for mange ressourcer, og da informationerne hober sig op og trænger sig på.
 • Mit bud er, at virkeligheden trænger igennem.
 • Men: mit bud er også, at det skal blive meget værre, før det sker for danskerne, fordi dumheden er så ENORM! Vi skal simpelthen rammes lige i synet, før det sker. Man kunne ønske noget andet, men det er der ikke udsigt til. Andre steder i verden er det ved at ske i stor stil. I torneroseland er vi ikke nået dertil endnu.
Monstrets genkomst
Et link til en ganske fyldesgørende fremstilling på trod sin korthed på 50 minutter:
https://www.youtube.com/watch?list=UU7TvL4GlQyMBLlUsTrN_C4Q&feature=player_embedded&v=cCdaExnIpGs#t=518

Et meget, meget simpelt og uafviseligt faktum, der beskriver i en nøddeskal, hvorfor dette sandhedsvaskeri findes, er benhårde statistiske facts om det militær-industrielle kompleks' indtjening gennem den kolde krig og frem til i dag.

Gennem den kolde krig steg indtjeningen støt. Vi taler om trilliarder af $, altså tusinder af milliarder. Det kunne finde sted, fordi den amerikanske regering havde godkendt et dusin store korporationer, vi behøver ikke at repetere alle navnene her, for vi kender alle Boing, Lockheed Martin, General Dynamics, Northrop, .... Vi behøver heller ikke at repetere alle deres produkter, deres atomvåben, deres tanks, flyvere, bomber, missiler, kemiske våben, elektroniske våben, all that shit. Altså den amerikanske regering godkendte, at de kørte deres eget løb, for vi havde jo brug for at holde Sovjetstaten, det store monste, der spiste børn, invaderede vores lande ... (gjorde de?) ... men altså, så længe folk troede på det, var industrien glad.

Men så skete der også det, som vi alle kender: Sovjetstaten og Østblokken lukkede ned, og monstret forsvandt. Forestil dig en industri med en trilliard-indkomst baseret på krigsfrygt og krigliderlighed. Forestil dig 100.000'er af ansatte. Forestil dig politikere på deres lobby-paylists. Forestil dig det tomrum, der opstod ved murens fald. Vi ser kurven falde støt fra firserne og frem til ... tadaaa! 9/11!! Terrorister overalt. 100, 100.000, vi ved det ikke. Hvad hedder de? vi ved det ikke. Hvor bor de? Vi ved det ikke. Altså et nyt monster, der hverken har krop, ansigt rum eller tid.

Krigsindustrien har genopfundet monstret, der sikrer deres fortjeneste. De har samtidig genopfundet sig selv. Fra bundskraberen i 1991 og frem til 2001 / 9/11 and beyond stiger indtjeningen til højder, der overgår den kolde krig. Kurvens stejlhed er den mest markante i verdenshistorien. Krigsindustrien kan simpelthen ikke få hænderne ned hele vejen hen til banken (som ejer den - alle krige har været bankmændenes krige).

Svagpisseregimet
Endnu en meget omfattende redegørelse for, hvad det egentlig er for et svagpisserregime, der er så overemsig for at lave en ny storkrig - med regime menes ikke befolkning i et land og ikke engang regering, se ovenfor - og hvor lidt støtte der er overalt i verden til et angreb. Historikeren og ekspert i geopolitik Webster G. Tarpley - få har så grundige historiestudier bag en analyse nutiden bag sig - kommenterer situationen:
http://tarpley.net/ - specifikt broadcast'en fra fra 31 august.
 • Den arabiske lige siger nej
 • Det britiske parlament siger nej - vigtigt! Måske englænder husker alt for godt, hvordan en vis mr. Blair løj så vandet drev før Irakkrigen, der var kæmpeprotester - som mr. Blair og co. så fuldstændig ignorerede
 • Italien, Tyskland, Østrig, Spanien siger nej sammen med England. Østrig har forbudt NATO-overflyvning af landet i forbindelse med et angreb.
 • Den amerikanske befolkning siger nej - muligvis mindre vigtigt, da den amerikanske regering ikke lytter til sin befolkning.
 • Et stigende antal grupper blandt republikanerne siger nej.
 • Ægypterne siger nej - amerikanerne hævner sig på Syrien, fordi de er pissed over, at de ikke gik, som de ønskede her.
 • Jordan siger nej - selvom de har lagt træningslejre til
Høgene og neo-con-gruppen i USA siger ja-ja-ja! Israel siger ja-ja-ja! Saudiarabien og prins Bandar siger ja-ja-ja! Frankrig siger ja-ja-øh (de har lige opdaget, at England forsvandt.

Danmark, Helle Thorning og Snorke-Villy siger ja-ja-ja, I kan bare ringe, så kommer vi og logrer. Skamfuldt!

Norge tøver. Holland og Belgien tøver. Belgien selvfølgelig som et af NATO-hovedkvarterne (det andet er gangsterhovedstaden Chicago, Obama's læreplads som stik-i-rend-dreng, ideologisk center for neo-con-gruppen). Holland, fordi de sammen med Frankrig, England, Norge, Danmark var hovedbestanddelend af angrebet på Libyen. Man havde regnet med hurtigt og nemt at gentage succes'en, men det gik ikke så nemt.

Til sidst:
angrebet skulle have fundet sted 1. september, datoen for starten på 1. verdenskrig. En symbolsk handling, som de sataniske symbolsvingere bag svagpisserregimet ikke ville lade gå fra sig.
Og hvorfor svagpissere? Kun en svagpisser opfører sig så perverst voldeligt.


Kommentarer

Populære indlæg