Russofobia og Mørkets Hjerte

af marco_hanuman, the blogger

Tidligere sikkerhedsrådgiver og politisk-strategisk spindoktor, Zbignew Brzezinski, må være i færd med fra det hinsides, og hvor han forhåbentlig steger i helvedes fedt for et langt livs bidrag til verdens-ufreden, være i færd med at henholdsvis fryde sig over videreførelsen af sit russofobiske livsværk OG vende sig i sin grav over så tåbeligt, det bliver grebet an. 

Russofobi, hvor kommer det fra, og hvad skal det til for? 

Lad os starte med at konstatere, at hele agendaen er dybt racistisk på den særlige kulturracistiske, socialdarwinistiske måde, der kendetegner det sene britiske imperium, og som nu overlever i det hensygnende amerikanske imperium. Der er også noget generelt slavofobisk over det, hvilket giver minder om nazisternes foragt for slaver generelt. Vi har før hævdet, at Hitler netop tabte 2. Verdenskrig, fordi han og 'venstrefløjen' i nazistpartiet med folk som Göbbels og Himmler ikke indså, at de ved at alliere sig med de særdeles talrige og potentielt farlige modstandsgrupper mod Stalin, der var dannet overalt i Sovjetunionen og bl.a. Ukraine, kunne have fastholdt deres greb og nedlagt Sovjetstaten. Om det så var godt eller skidt, vil vi overlade til egen dømmekraft, men blot her konstatere, at det var sådan, det forholdt sig. 

Det er altså ikke tilfældigt, at netop Ukraine stod højt på American Deep State's, the neocons/zionisternes, CIA's liste over et land, der var dybt inde i den russiske sfære, og som kunne misbruges til et anslag. For netop i Ukraine fandtes disse nazistiske sleeper cells af banderister, der ville være fanatiske nok til at lade sig spænde for den vogn blot for at komme til magten. Fuck demokratiet, det højhellige, højt besungne, hykleriske, påståede anliggende for amerikanerne og ind med nynazister og nyfascister! Det viser blot igen-igen, at anglo-amerikansk demokratibegreb er lige til at lukke op og skide i. Det er bekvemt at besynge, men ubekvemt at praktisere. Det er fra at være en styreform, man som minimum kunne tro på i al dens ufuldkommenhed - dvs. der er plads til forbedring, men det klarer vi sidenhen - blevet til en narresut for folket, som man kan gå i teatralsk selvsving over, når man bedriver valgpropaganda og derefter i øvrigt udviser den allerdybeste foragt overfor. 

Russofobien, som i disse dage når nye højder, indeholder overtydelige racistiske elementer, hvilket er typisk for både liberalismen og fascismen-nazismen. Og hvis vi dertil tilføjer dannelsen af Sovjetstaten, bliver man nødt til at konstatere, hvor gennemført anti-russisk den russiske revolution var - altså medmindre man er hangover-bagskids-kommunist, der lever i en mentalkuvøse fra det forrige årtusind og ikke har fattet, hvad det dengang handlede om, hvad det handler om i dag, og hvad man bærer rundt på af designer-ideologisk gift. Russofobien er altså dybt indlejret i alle de tre store ideologier, der dannede det forrige århundrede og dermed vor tid. 

Dernæst handler russofobi om geopolitik. Når vi bruger ordet geopolitik, henviser vi til Halford MacKinder, der stod fadder til begrebet. Det går kort fortalt ud på, at det britiske imperiums hovedpolitiske projekt er at beherske det kontinuum af landmasse, der strækker sig fra Europa og østpå over Centralasien og til Kina, som MacKinder kaldte for The Heartland, altså Verdens Hjerte. Her befinder de fleste naturressourcer i Verden sig, og derfor var det Imperiets hede drøm at sætte sin fede røv på det. Simpel grådig imperialisme. Men det var og er ikke nemt for et Søimperium som det britiske, der i århundreder har plyndret Verden fra søsiden, at rage et så massivt landområde til sig. Altså: der bor mennesker, der er kvadratkilometre der vil noget, og der er traditioner og tankesæt, som imperialisterne i bund og grund ikke forstår. Og så er der Rusland, der ligger dér og ikke har tænkt sig at flytte sig. 

Russofobi handler dernæst om Mellemøstpolitik. Det var i Syrien, at amerikansk aggressionspolitik mødte sit Waterloo eller sit Vietnam 2.0. Syrerne nægtede at lade sig overrende af Imperiets terroristhorder, og russerne hjalp dem effektivt med at holde stand. I skrivende stund, ultimo marts 2018, er overfaldet stort set nedkæmpet bortset fra en enklave i det nordvestlige hjørne, ISIS-svinene, Imperiets 'støvler på jorden' er muret inde mellem syrere, tyrkere, irakere, iranere og kurdere. Deres håndlangere, gruppen af amerikanske specialstyrker, der befinder sig i området, bliver nu nødt til at forlade området for ikke at tabe ansigt og fremstå som det, de er: invasive aggressionsstyrker. Mr. Trump gør klogt i at lade det fremstå som om, de gør det af egen fri vilje, for 'det er for dyrt og besværligt, og det må andre tage sig af'. Tage sig af hvad!? At bekæmpe de terrorister, som de selv har skabt, og som de af samme indlysende årsag aldrig har bekæmpet? For dyrt!? Hvad har I ikke smidt af penge efter det projekt? Ganske vist er finansieringen kommet fra Saudi-Arabien og deres (tidligere?) nikkedukkestat, Qatar, men impulsen er anglo-amerikansk og zionsistisk (Yinonplanen, Greater Israel). 

Russerne sagde hertil og ikke længere. Eller rettere, de var de aktive agerende i denne svinske aggressionskrig, som Vestens medier hyklerisk og løgnagtigt kaldte og stadig kalder for en 'borgerkrig'. Borgerkrig My Ass! - det havde intet at gøre med borgerkrig. Alle de snotdumme DR1-pikslikker-journalister og deres avis-ditto-kolleger kører videre i samme rille og formidler skabelonagtigt det daglige budskab skrevet af efter den store Pentagon Playbook. Selv når det aggressive Imperium, deres store opdragsgiver, fejt, og med halen mellem benene, er nødt til at forlade den kampplads, som de havde regnet med var et stykke kage, en dans på roser, som at klø sig i den bare, så bliver de ved med at forherlige det mislykkede projekt med deres mediebårne klynke-offer-tudekiks-propaganda. 

Russerne sagde NJET!, men det var i realiteten resten af den endnu ikke fuldt underkuede del af Verden (and it ain't gonna happen!), der sagde nej. Det havde set, hvordan Vesten brød enhver anstændig etik i Libyen. Det havde set det samme både i Irak og Afghanistan, men Libyen var vendepunktet, og Syrien var point of no return. Det var Hybris og Nemesis for Imperiet. 

 
Mørkets hjerte

Russofobi handler om, at Imperiet er rædselsslagen for The Heart of Darkness/Mørkets Hjerte. Tillad mig at genopfriske begrebet, der stammer fra den polskfødte englænder Jósef Teodor Konrad Korzeniowskis (Joseph Conrads) bog fra 1902 af samme navn, der var forlægget for Francis Ford Coppolas film Apocalypse Now. Bogen handler kort fortalt om, hvordan den hvide mand med den hvide mands byrde (læs: imperialisme) møder sin egen underbevidsthed og dens værste mareridt 'derude' i Udkantsverden, som han i bund og grund ikke forstår, som han foragter og begærer på samme tid - foragt og begær er sjældent en sober cocktail. Romanens spillested var Congofloden, men i Coppolas Vietnam-oversættelse bliver det forståeligt nok Me Kong-floden (Congo - Me Kong, King Kong, the horror, the horror ...). Det er det samme tema, som Werner Herzog udforsker i filmen Aguirre, den gale erobrer, conquistadoren, der møder sit endeligt oppe ad Amazonfloden i det spansk-katolske imperialist-projekt i Sydamerika. 

Hvad er det for en symbolik med disse store floder? 

De er de store blodårer, der strømmer fra de ressourcerige riger og lande, som Søimperiet begærer at beherske (blodårer - blodforgiftning). Den Gule Flod/YangZhe-floden (Opiumskrigene), Nilen, Congofloden (klassisk imperialisme/kolonialisme/industrialisme), Me Kong-floden (post-WW2 amerikansk aggressionspolitik), Eufrat-Tigris (Irakkrigene - og husk at WW1 var den første Irakkrig). Floderne er Søimperiets mulighed for sejle deres piratskibe ind i selve Ressourceland, sætte en kanonkugle for panden af de lokale undermålere og stikke af med byttet uden regning. For enden af Indusfloden findes Shangri La, men kun de få og de ydmyge når så langt. Hovedpersonerne i Coppolas film Willards (Martin Sheen) og Kurtz (Marlon Brando) når aldrig så langt, men møder deres endeligt og deres galskab undervejs. Hos Coppola hedder det sig, at Kurtz blev psykopat-gal, og at Willards var sendt ud for at stoppe ham. Det antydes imidlertid, som Conrad skildrer, at der er tale om noget langt dybere, noget fundamentalt fordærvet, selve essensen af den største forbrydelse i menneskehedens historie: Imperialismen/kolonialismen. Det er i de strømmende blodårer i Udkantsverden, at Imperiet møder sit Nemesis. 

Russofobi handler altså om, at Udkantsverden siger STOP! og at Rusland, der er blevet direkte og indirekte angrebet af Napoleon, Hitler og CIA/NATO/Pentagon, ikke har tænkt sig at lade sig underkue og har erkendt, at denne underkuelse er global. Vi overlever sammen, eller vi dør sammen. Der sker simpelthen en samling, og da al imperial beherskelse afhænger af en spredning, en deling (del og hersk), så er enhver samling et mareridt, et Mørkets Hjerte for Imperiet. 

_________
Plim-plimmelim, her kommer lige en servicemeddelende trafikmelding på bilradioen. Det er nu, at Google-algoritmen skal blokere trafikken mellem paradigmet.blogspot.dk og samtlige russiske læsere, som den har gjort 6-7 gange. Det er typisk over en måneds tid, hvorunder ingen russere kan læse og Google-oversætte - for det må være det, de gør. Algoritmen går imidlertid død efter et stykke tid, da den, dum og robotisk, som den er, ikke længere kan opdage denne foruroligende trafik af læsninger, der betyder, at mennesker i denne Verden er begyndt at kommunikere og forstå på tværs af de styrede kanaler, som Imperiet har tilrettelagt for dem.  Plim-plimmelim, tilbage til udsendelsen. 
__________


Russofobien har fået fuld skrue i kølvandet på den amerikanske valgkamp, hvor det gik helt galt for US Deep State. Alle sejl var sat - og med alle menes ALLE! - for at psykopatkællingen, horesækken, pengevaskeren, folkemordersken fra Clinton-mafiaen skulle vinde det manipulerede valg og gøre det ubesværet let at smøre alle overgreb internt og eksternt med pædofil-perverteret politisk glidecreme. Nu blev det hele lige pludselig meget mere besværligt og uforudsigeligt. Og uanset hvem-hvad og hvorfor man mener, at denne Trump-fætter er for en størrelse, så blev det hele lige pludselig MEGET mere besværligt. 


Så hvad gør man så? Demokraterne - det er åbenbart her, at bæstet bor for tiden - hyrer en britisk agent ved navn Daniel Steele til at komme op med en bunke fake anklager uden substans og fugls føde af evidens, men massivt båret frem af de bundkorrupte medier om, at hele valgfiaskoen var russernes skyld! En statslig undersøgelsekommission i USA har lige publiceret sin konklusion om, at der ikke var noget om mediesnakken, men hvad gør medierne? Dementerer de? NEJ, de fucking fortsætter ufortrødent i samme spor! Medierne kører altid på den enerti, som deres fake-historier har, indtil de endelig brænder ud, hvorefter de er fuldstændig nedlukket tavse. Ingen regning, som man siger. 

Og i tavshedens kølvand er der sørme-minsandten plads til en efterbrænder i form af et setup, der, undskyld mig: stinker ad Westminster-MI5-6 til, hvor en russer ved navn Sergei Skripal, der var britisk agent, og som solgte efterretning til briterne, blev anholdt, fængslet og udvist af Rusland, for nylig blev myrdet i England via en eller anden giftig substans med det vældig russiske navn Novichok, som enhver kunne fremstille hjemme i garagen. Hans datter blev alvorligt syg men overlevede. Gassen blev første gang produceret i Uzbekistan men kunne være fremstillet hvor som helst af folk, der havde opskriften. Da en russer Vil Mirzanov, der havde internt kendskab til det program, der udviklede giftgasser i Sovjet, skrev en bog om det og røbede gassens sammensætning, kan enhvert laboratorium med tilstrækkelig kapacitet genskabe den. Typen fundet på gerningsstedet og ved mandens dør var en type udviklet og militariseret i Porton Down, UK, beliggende tæt på mordscenen ... som i øvrigt viser sig ikke at være en drive-by attack, ikke i en pub eller på en restaurant men i agentens eget hjem. Aviserne og myndigheder løj og konkluderede altså falsk.

Manden er med garanti blevet gennemforhørt af russerne i sit fangenskab. Ved ankomsten til England er han med garanti blevet debriefet af MI-whatever i ugevis. Herefter er han blevet målsat som indehaver af farlig viden OG udset som nyttig for et propagandastunt. Ligesom Litvinenko, blev han myrdet i England og skylden prompte placeret - uden beviser, for den slags juridisk luksus behøver Imperiet ikke at levere - hos russerne. Putin gjorde dit, og Putin gjorde dat. Same shit, da der blev skudt et malaysisk fly ned over Ukraine. NATO var der straks og stjal alt bevismateriale og nægtede at udlevere det efterfølgende, da russerne efterspurgte det. Men det var russerne, der gjorde det, ja, det var! Russerne har bestemt, men høfligt udbedt sig bevismaterialet angående den giftige nervegas med det russiske navn (novi chok, det nye chok, den nye kolde krig, den nye verdenskrig...), som englænderne, uden at blinke, kunne identificere - hvilket selvfølgelig betyder, at englænderne selv havde det, døøh! efterlysning: stadig aktive hjerneceller!

Og hvad lavede franskmændene i øvrigt i den sag? Læs de 14 påtrængende spørgsmål til London stillet af The Saker.

Imperiet behøver altså aldrig at levere substans, facts og evidens. Når premiere-koen med hestegebisset, Madamme May, mener hun kan nøjes med at vrinske med gebisset, at 'det med stor sandsynlighed er russerne, der gjorde det', så er det netop denne form for fake-retorik. Man kan vrinske hvad-som-helst, bare medierne bakker op. Alle principper for sober efterforskning bliver tilsidesat. Der mangler dernæst fuldstændig motiver fra russernes side, ganske særligt 100 dage før det russiske valg og 30 dage før den olympiade, som på skammeligste vis bliver brugt til politisk krigsførelse af Vesten. Englænderne, derimod, har tydelige motiver til at gøre det. Uden det setup ville de ikke kunne vrinske på den måde. Og skulle russerne være så imbecile grænsende til det masochistiske, at de ville gøre noget så demonstrativt før så vigtige begivenheder - efterlysning igen: aktive hjerneceller. Sagen stinker.

De europæiske beslutningstagere i regeringerne er dybt-dybt afhængige af de medier, der er opkøbt af og tilhører/betjener Imperiet. Politikere gør ALDRIG deres eget hjemmearbejde, for det har de ikke tid eller personligt mod til, når først de sidder midt i den spindoktor-lobbyist-propaganda-shitstorm, der udgør deres daglige embede. Så europæiske politikere på stribe er ukritisk og ukvalificeret hoppet på englændernes fake-news-setup og har udvist russiske diplomater. MEGA pinligt! 

Hvad vil det sige: at udvise diplomater? Det vil sige at afbryde de samtaler, der kan neutralisere og ophæve en løbende krigspropaganda. Det vil også sige, at det er et symptom på, at der er iværksat bestræbelser på at udrulle en aggression og evt. en krig. En krig med Rusland er ensbetydende WW3, og husk, vi befinder os stadigvæk i 100-års-året for 1. Verdenskrig, som by-the-way dokumenterbart blev begæret, udtænkt og iværksat af det britiske establishment og forberedt 20 år forinden. Og nej, det står der heller ikke i de historiebøger, som briterne og deres allierede skrev om de to verdenskrige. Behøver vi at redegøre for motiverne for det svindelnummer?

 
En koreansk parallel

Lad os lige lave et sidespring til Østasien. Lige nu foregår der seriøse tilnærmelser mellem Syd- og Nordkorea bakket op af Rusland, Kina, Japan og andre naboer i regionen. Denne fastfrosne konflikt, der stammer fra det perfide amerikanske folkemord på Nordkorea kaldet Koreakrigen, Krigen ingen anede, hvad handlede om, har siden 50'erne tjent som USA's påskud for at være militært-intervenistisk til stede i området. Hvis Korea'erne stifter fred og muligvis laver en Vietnam 2.0, hvilket ville være kulturelt 100% logisk, så mister Imperiet USA sit påskud for aggressiv tilstedeværelse. Mørkets Hjerte igen, the horror, the horror ... 

Så USA har igennem et halvt århundrede praktiseret et bevidst og iscenesat anti-diplomati med Nordkorea som scapegoat for at være der med sit batteri af atom-missiler vendt mod Rusland og Kina. Ingen fremstilling af Nordkorea har været andet end tegneserie. De har været det nemmeste bytte for hån og propaganda - but don't mention the war!

Russofobi og Sinofobi, same-same. I begge tilfælde er det iblandet fæl racisme. Når det store Nye Silkevejsprojekt ruller ud, er det endnu et rædselsscenarium for Imperiet, for det er jo netop MacKinders Heartland, der tages ejerskab over af de folk, der bor der. Hvad bilder de sig også ind, de uciviliserede udkantsmennesker, at mene, at deres egne landområder tilhører dem selv? 

2017-18 russofobi-bølgen er et symptom. Det er et symptom på, at Imperialismens Tidsalder har nået sin afslutning. Russofobien er Imperiets dødskramper. Det er den spenglerske Aftenlandets Undergang i dens mest pinlige setup, hvor Aftenlandet/Vesten begår lige nu kulturelt-politisk-ideologisk selvmord. Lad os bare tilføje finansielt, men hvor er det stygt at se på! Vel egentlig også underholdende, hvis man vælger den vinkel. 

Det hele er selvfølgelig absurd. Men det medieforbrugende publikum har i et halvt århundrede og mere vænnet sig gradvist til absurditeter i stigende grad, så de labber det i sig. De aner nærmest intet om, hvad hverken deres egne eller andre landes efterretningsvæsener har gang i. Amerikanerne tror på, at russerne ville hacke deres by-design totalt hackbare digitale og korrupte valgmaskineri og så efterlade overtydelige spor, så man kan identificere dem. De er altså både ondsindede OG totalt talentløse på én gang. Europæerne tror på, at russerne ville myrde en britisk agent med russeres liv på samvittigheden med giftstof, hvor der står skrevet Rusland og Putin med store bogstaver. Som om de ikke allerede ville have gjort det, mens han sad fængslet i Rusland, altså som om de ikke var en anelse mere snedige. Så omfattende har fordummelsen i det 20. århundrede været. Kun en torskeagtig befolkning har kunnet tillade dette århundredes statsforbrydelser. 

Vi lever i bagskiden af det 20. århundrede, hvor absurditeterne ingen ende vil tage, før selv den dummeste torsk har fattet bare etellerandet i den rigtige retning. Nu kører propagandisterne ovenikøbet Brexit indover. Og se, siger de, Europa bliver nu åbenlyst angrebet af 'ydre fjender', så I må hellere (, torskehjerner,) aflyse Brexit og vende tilbage til EU. Nååe, dér var torsken begravet. Jamen, husk da at spille spillet Find Bankmanden. Og hvad er det, spørger du? Det er det lille, men aldrig svigtende mind-game for børn og barnlige sjæle, hvor du, ligesom Find Holger, skal finde vores ven banksteren i mylderet af absurditer. Han er der, bare rolig. Det handler om oligarkernes, globalist-banksternes værste mareridt: en velgørende alliance mellem Tyskland, landet med de næsten ubegrænsede ressourcer af industriel opfindsomhed og kapacitet og Rusland, landet med de næsten ubegrænsede ressourcer. Hvis du leder efter en dybere årsag til 1. og 2. Verdenskrig udover tegneserieniveau med skud i Sarajevo og Rigsdagsbrand og andet overfladisk mediefähigt nonsens, så er her et seriøst clue. 

Det handler om det bankster-inficerede Imperiums indædte misundelse og syge-syge hang til at ødelægge alt det, som de andre har opbygget. Verdenskrigenes århundrede er ideologiernes, mediemaskinernes og løgnenes århundrede. Det er skabt af Imperiet, det anglo-amerikanske og - som The Saker ('14 simple men afgørende spørgsmål som London er nødt til at svare på') til ville sige: (han er lidt svær at komme udenom for folk, der vil vide no-matter-how) - zionistiske sammenrend (sagde du bankstere, look no further). Lad os her nøjes med at konstatere, at der er et jødisk fingeraftryk i alle disse forbrydelser mod menneskeheden, men lad os afstå fra per automatik at give dem hele skylden, for så bliver vi dumme endnu en gang. Hvis der var jøder involveret i nazistatens opståen (Wall Street finansierede både nazistene og bolsjevikkerne), så var der i den grad også tysk aristokratisk junkervælde og dermed i øvrigt en tæt forbindelse til det engelske aristokrati. Hvis der var nazistisk racisme/eugenik på færde, så var der i den grad også jødisk/khazarisk Rockefeller-medvirken til perversiteterne (Rockefeller Foundation og Kaiser Wilhelm Institut, Berlin). De havde og har åbenbart en uhellig alliance, som aldrig 'nåede' at komme med i historiebøgerne. De 'store jøder', de khazariske oligarker, ofrede de små jøder, for at hjælpe profetierne lidt på vej, altså betingelserne for, som der står skrevet, at Jahwe gav det forjættede land tilbage til folket. Han syntes at tøve lidt, så han havde nok brug for lidt hjælp. Og mens vi har nazisterne fremme, hvem skabte CIA - det 20. århundredes store manipulationsmaskine? En særegen blanding af jesuitter og nazister - og det er lige før, man siger same-same, da de ledende nazister alle havde gået i jesuitterskole (Hitler: Himler er vores egen Loyola ...). 

 
Khazaria revisited

Her ryger vi tilbage til hvad, der måske er selve kilden til russofobien: den khazariske historie. Khazaria, et storrige der blev smadret af russerne og Vladislav 1. Forinden var de blevet tvangskonverteret til jødedom for at undgå khalifatets fremtrængen. Khazarerne er altså et helt imperium af fake-jøder, og da de blev trængt indover Europa i den tidlige middelalder, satte det sig sine uheldssvangre spor. Et helt folkeslag styret af ågerkarle-pengevekslere, slavehandlere, satanister/kabbalister/pædofilister skyllede indover Europa, blev gentagne gange smidt ud af samtlige lande pga. dårlig opførsel, men vendte hele tiden tilbage. Hvis vi kører denne streng sammen med historien om venetianerne, post-kanaanæerne, så har vi et ganske godt-ondt billede af, hvem der har styret og korrumperet Verden i noget, der ligner et årtusind. Oldtiden er i allerhøjeste grad til stede i nutiden. 

Det hele er så indædt absurd, at der kun kan være tale om ældgammelt nag, der sidder langt inde i sulet. Pragmatisk kynisme, imperial megalomani og perverteret geopolitik er ikke nok til at forklare det. Jamen, spørger du, hvordan kan det lade sig gøre at bevare et had og en agenda i 1000 år eller længere? Spørgsmålet er yderst relevant og bør selvfølgelig søges besvaret. Et godt bud er her: familier. Vi kan også sige klaner, stammer eller blodlinjer. Familiebegrebet er det bærende i mafia-sammenhæng. Stammebegrebet er det bærende i zionismen (der er vores stammer, og så er der alle andre goyim, der fortjener at dø eller slave). Blodlinjebegrebet er det bærende i oligarkiet. Rothschild-familien har selv sagt det: vi stammer fra Nimrod, det oldbabyloniske gudevælde. Hvilket (kunne de have tilføjet) giver os ret til at herske over menneskeheden med hvad midler, der skønnes nødvendige til det formål. Etik/moral er ophævet af et 'højere' formål. En skøn forening af familie- og blodtænkning. 

Og hvad har det at gøre med russofobi? Udover at der er gjort rigelig rede for det, så tjek lige den her ud: Victoria Nuland, den intrigante kælling, der var helt fremme i skoene i promoveringen af det russofobiske angreb mod Rusland i Ukraine, er gift med den ene af de to neocon-brødre ved navn Kagan. Altså khazar-zionististiske fætre, der sammen med de khazariske oligarker, der blev smidt ud af Rusland i post-Jeltzin-perioden, hvilket vil sige Putin-æraen, nærer et indædt, historisk had til alt russisk og ser denne nation som et ressourcefelt, der skal høstes og dets ledere som en hindring - altså medmindre lederne kan korrumperes eller underdrejes fra Lenin til Jeltzin. Slagtehus Sovjet. Hvad betyder navnet Kagan? Navne er ikke ligegyldige. Kagan er det khazariske ord for konge. Det var den khazariske kagan, kong Bulan, der beordrede sit rige til at bekvemmeligheds-omvende sig til jødedom i 700-tallet. Victoria Nulands mand, mr. Kagan, er altså et nuværende den khazariske mafia, hvis ideologisk-mentalt-emotionelle afsæt er hændelser, der ramte et helt folk for over 1000 år siden. Guds udvalgte folk, som der står skrevet.

Jeg ser den nuværende bølge af russofobi som dødskramperne for en gammel parasitisk infektion, der opstod i oldtidens Babylon og ramte Europa for alvor i området mellem den tidlige og sene middelalder, det mærkelige felt, hvor historien begynder at rode - se: Den ny kronologi. 

At rode er for mildt et udtryk, blev forfalsket er mere passende. I øvrigt et jesuittisk projekt. Interessant, ikke?

Det foreløbig sidste, der her er at sige om karakteren af russofobien, er, at den er et koldkrigsfænomen, en hangover-bagskid af inerti. Under Sovjetstaten blev der klart udviklet nervegasser. Det hed FOLIANT-programmet. Men Rusland i dag er en ganske anden størrelse med en en helt anden politik. Det 'glemmer' Vesten, når den vrinsker og hyler på samme måde, som den gjorde i 45 år efter WW2. Til gengæld, og her bliver hykleriet så tykt, at det næsten ikke er til at skære i, er det via en dygtig bulgarsk journalist, Dilyana Gaytandzhieva, dokumenteret, at USA har kemisk-biologiske laboratorier i 25 lande, bl.a. i de tidlige sovjetrepublikker i Centralasien, hvor de udvikler giftigheder, der er skræddersyet til den lokale genetik. Det videnskabelige personale på disse faciliteter er beskyttet af amerikansk diplomatisk immunitet, for det, der foregår her, er så dybt ulovligt, at det kræver særlig mørkelægning. Det var USA, der brugte kemiske masseødelæggelsesvåben i både Korea og Vietnam. Det var USA, der brugte uran i Irak og Libyen. Og det er USA, der udgør en trussel mod hele Vesten inkl. sig selv og resten af Verden, ikke Rusland.

Det var den samme kvindelige bulgarske journalist, der dokumenterede, hvordan der blev fløjet 350 flyladninger af tunge våben til terrorister i Syren og omegn med Azerbaijans statslige luftfartselskab Silk Way Airlines - også her under diplomatisk dække. Operation Sycamore var navnet på den overordnede operation, der udover Azerbaijan involverede 16 andre lande, og den iværksætter var den amerikanske general Petraeus. Den bulgarske journalist blev selvfølgelig fyret af sin avis efter pres fra den azerbaijanske regering. REAL NEWS er det farligste, der findes i vor tid, og der bliver slået hårdt ned på det. 

Vi skal ikke her repetere, hvor mange gange og ved hvilke lejligheder, de britiske myndigheder har begået den slags svinestreger, som de nu smører af på russerne. Listen er lang. Men især én sag springer frem: mordet på David Kelly i 2003, efter at han som UN-våbeninspektør greb de britiske myndigheder og regering med daværende premierminister Tony Blair i spidsen i at lyve om masseødelæggelsesvåben i Irak. Det kostede ham livet. Hvilket Mr. Blair med garanti har været fuldt vidende om. Hvad laver den korrupte slyngel i øvrigt i dag? Han befinder sig minsandten med sin kone i godt selskab med den albanske mafia, der kører landet, europas største og statsgodkendte forbryderorganisation! You can't make this up!! Deres præsident Edi Rama udfører direkte blackmail overfor EU: Giv os medlemskab, eller vi slipper helvede løs af flygtninge over Europa! Var der nogen, der sagde etnisk masseødelæggelsesvåben? 

Mafia i to versioner

Russofobien er ÉN F...... STOR GANG FAKE NEWS ! 
Gas-attentatet i London er et FALSK FLAG ! 
Vi lever i en virkelighed, hvor korruption overgår historiske forstudier og sætter nye lavmål for standarder.  
Vi lever i en Verden, der endnu ikke har afsluttet 2. Verdenskrig, men som efterhånden har fået afgørende nok af de, der i 73 år har profiteret på de store iscenesatte folkemord i Europa og Østasien, har fået nok af imperialismens høstmaskinerie i Afrika og Sydamerika, har fået nok zionist- og wahabbist-terror i Mellemøsten, har fået nok af kup, korruption og koranskoler i Centralasien og har fået nok af at blive bully'et rundt af oligarker i en lille klam klike af Veststater med deres US-bully og dets forspiste militærbudget i front.

Er der brug for flere vinkler på russofobi? 
Vi venter spændt på morgendagens absurditeter.


Kommentarer

Populære indlæg