Skodmission

af marco_hanuman, the blogger


Nu er det muligvis slut med tolerance overfor de 'stakkels' soldater, der har meldt sig frivilligt for at tjene penge, mens de får noget på den krigsdumme i Udkantsverden. Det er ikke, fordi der just mangler tilgængelig information om, hvad det højere (læs: lavere) formål kunne være med at melde sig under fanerne hos det danske militær = lokalafdeling af den fascistiske terrororganisation NATO med bibeskæftigelsen opiums/heroinpusher-virksomhed (NATO er forkortelsen for Narcotic Aggressions Trade Organisation). Så de seneste beklagelser fra udsendte soldater i Estland over, at de går og keder sig ovre i Estland, hvor de skal 'danne et bolværk mod Putin', er lige til at lukke op og skide i - lige som i øvrigt stabsledelsens og NATO's selvhøjtidelige ævl om bolværk over hovedet. Siden slutningen på den Kolde Krig, har NATO brudt alle aftaler og opererer nu som aggressiv angrebspagt mod Rusland, der selvfølgelig - hvad f..... havde de ellers tænkt sig? - ruster sig og forbereder sig på det værste.

Man spørger sig, om de overhovedet studerer militærhistorie på akademierne i NATO-landende! Altså, hvor godt gik det lige Napoleons kæmpehær 1812 og nazisternes WW2-hitech-lynkrigshær i Operation Barbarossa, 1943-44? Og nu prøver det tredje stupide Imperiums lejehær det samme. Det førte dengang til begge Imperiers fald, og det Anglo-Amerikanske Imperium er allerede på vej mod afgrunden, mens hele Verden hader dem. Har de slet ikke set skriften på væggen?

H*A*S*H, der var produceret som en voksen-julekalender, blev censureret bort af DR.
Begrundelsen var ren BS! At serien ikke opfyldte kvalitetskravene, er helt i skoven.
Det var animationsfilm i allerbedste kvalitet. Den rigtige grund var, at DR havde fået besked på
fra sine 'opdragsgivere', at det var fornærmende, afslørende og politisk ukorrekt satire.

Men altså, der går en stak grønne-bag-ørerne og tør-mig-i-numsen 'krutter rundt ovre i Estland, hvor de er udsendt på en NATO-mission, med det formål at være synlige i gadebilledet. Problemet er, at de keeeeder sig, for de vil hellere til Afghanistan, hvor de mener, at de helt sikkert får tilfredsstillet (det burde hedde tilkrigsstillet) deres lyst til at pløkke en lokal kamelbeduin ned samt familie og kamel. For det er jo det, som de coladrikkende, pizzaædende, netværks- og pikspillende poder har forestillet sig. De vil simpelthen underholdes, mens de får noget kamperfaring, som de udtaler, og de støvede turbanperkere derude i Udkantsland forventes altså at levere kanonføde-skydeskiver til en ny lækker bane i Counter Strike, The REAL THING!.

Men nu er generation gamer altså havnet i noget, som de forkælet-fornærmet kalder for en skodmission - læs: der er ikke blod, bæ og adrenalin nok til vores cola-pizza-trip. Vi er simpelthen KRIGERE! der vil have blod på tanden, hvilket de godt ved, ikke kommer til at ske, hvor de befinder sig. Og ve, oh ve i øvrigt de arme stakler og grønskollinger, hvis de skulle komme i kamp med russerne! De burde forinden falde på knæ og takke Gud, Dronning og Fædreland for deres kedsomhed. Alternativ: body bags. Ved de det godt - er det derfor, de kalder det en skodmission? Hvor charmerende, for resten, de har mulighed for at slå på nogen, der er større end dem selv i skolegården, men de vil hellere slå på mindreårige, de kan tryne!

Noget har møgungerne i nystrøget kampuniform forstået, trods alt. De har lugtet, at der udspiller sig et teaterstykke, hvori de er statister. NATO viser flag i Baltikum, det har de fattet. Men NATO var sørme også med til at indsætte et neo-nazistisk, neo-fascistisk kupregime i Ukraine, hvilket de ikke har fattet. NATO var minsandten også primus motor i at stjæle bevismaterialet for det nedskudte malaysiske fly Flight MH17 efter 17. juli 2014, som de prompte og uden mindste bevisførelse beskyldte russerne for. Og er det en undskyldning, at 'krutternes ledelse har 'glemt' at fortælle dem, hvem de egentlig arbejder for, og hvad businessplanen i den overordnede mission er? NEJ! Uvidenhed i denne Verden, hvor info er fuldt tilgængelig - endnu en stund, og hvor længe? - er ikke god nok til en undskyldning. Det er slut med at køre monkey brain-friløb og spille dum i nakken. Viden er fuldt tilgængelig, men du skal lige selv hente den henne om hjørnet, Batman, de serverer den ikke for dig!

Hvad var det i øvrigt, det store passagerskib hed, der sank i Østersøen på vej til Stockholm fra ... åh, nu husker jeg det: MS Estonia!  Med lasten fuld af stjålne hitech-våben fra russerne, da de forlod Estland i 1994. NATO syntes ikke, det var noget problem at drukne 852 mennesker for at dække over deres beskidte operation.  Nå, den har de heller ikke hørt om i den danske forlægning i Estland, hvor de går og keder sig.

Fodfolket generation curling vil underholdes, de vil have førstehåndserfaring med itusprængte lemmer, granatchok, lig flydende i rendestenen, tage og vægge, der falder ned over kvinder og børn. Jamen, så send dog poderne til Donetsk og Lugansk for at bekæmpe hårdnakkede ukrainske veteraner for fascisterne i Kiev! Nå-nej, for NATO sviner ikke deres støvler på jorden til, ej heller bekender de kulør eller flag. Jamen, så send dog opkomlingene til Syrien og kæmpe sammen med ISIS-terror... jeg mener sammen med de heltemodige moderate oprørere, der godhjertet kæmper for demokratiet ... og som lige har fået lamme- og gedetæv og er smidt korporligt ud af Irak og Syrien af lokalbefolkningen og deres naboer! Så, der røg den chance. Og absolut ingen tak til NATO for hverken at bekende kulør eller være til nogen som helst hjælp, for deres skodmission var en ganske anden end den, som Pentagons spindoktor-industri har oversvømmet Vestens medier med. Eller, hvad med at leje dem ud til Saudi-Arabien, hvor de kan få oliepenge for at skyde løs på et af verdens fattigste folkeslag, yemenitterne - der desværre huser verdens frygteligste ørkenkrigere, så den går nok heller ikke.

Jamen, hvad skal vi så finde på, for vi kan da ikke ha', at drengene går og keder sig i en symbolpolitisk teatermission. Kan de ikke få et specialkursus i udførelsen af terroraktioner i Gladio 2.0-projektet? Det må saftfiseme da være ukedeligt! NATO er som bekendt ikke så meget for at bekæmpe de terrorister, de selv har trænet, bevæbnet og hyret. På den anden side, det er nok et dårligt forslag, siden dengserne kan finde på at udtale til pressen, at de er på en skodmission. Hvad kan de så ikke finde på at plapre op om?

Og SELVFØLGELIG er de på en skodmission, men de har ikke fattet en millimeter af, HVOR skodagtig den er, eller HVORI det skodagtige egentlig består. Man må da på en eller anden måde håbe, at skodrekrutterne har fået en kæmpe skideballe af oversergenten og oberstløjtnanten for deres stupide udtalelser, der underminerer og totalt afslører seriøsiteten hos militæret og den totale mangel på indsigt i verdenssituationen, der har gjort dem til lejesvende for globalfascismen i Den Kolde Svindelkrig 2.0's æra. Eller skal vi bare sige tak og klappe i hænder over, at buttnakkerne gør det så tydeligt, hvad de er for nogle sjovere?

Må vi ikke lige indskyde et link til en blogpost om essensen af fænomenet NATO - Historien om en terrororganisation.

Danske soldater har indtil videre kunnet dække sig ind under, at de var på fredsbevarende missioner. Vi var lige ved at knibe en tåre. Det kan de ikke længere, af flere årsager. Alle, med mere end to fungerende hjerneceller, ved i dag, at NATO's fredsbevarende intentioner er ren bar røv. NATO er et 100% Pentagon-projekt, der går ud på at overfalde og destruere så mange nationer i Verden som muligt. Det kan ikke længere lyves væk, for blodsporene er malet i flodbredde-størrelse overalt, hvor de har sat deres fødder - eller ikke har turdet sætte deres fødder, men har sendt proxyhære af terrorister i stedet.

Og nu har de mentalt umodne bebumsede barnerøve så møget sig over, at de går og keder sig, når de ikke får lejlighed til at skyde hovedet af folk i det globale træningsfelt. Her stopper sympatien i denne omgang! Hvis det skulle lykkes dem at blive overført til krigszonen i Ørkenstan, og derefter i mødet med krigens grim- og grumhed, der ikke levede op til computerspillets kriterier (fuck, jeg døde, jeg tager lige banen igen!), skulle være så forudsigeligt uheldige at pådrage sig et såkaldt PostTraumatisk StresSyndrom, der er et mere klinikervenligt ord for granatchok, og derefter hjemsendt, påkalder sig medynk over, at samfundet ikke gør noget ved det, så må vi desværre minde dem om, at de selv bad om det.

De gik jo og kedede sig på deres skodmission ovre i Skodland og længtes efter noget action.

Kommentarer

Populære indlæg