Antiimperial decoding-manual

af marco_hanuman, the blogger

Datamafiaen

Behøver vi at nævne, at Rusland og russiske læsere selvfølgelig igen er filtreret ud vha. Google-algoritmen på paradigmet.blogspot.dk. Det er såmænd bare 10. gang indenfor de seneste par år. Paradigmet er således på Googles og dermed potentielt på NSA's, IDL's, Mossads, MI6, PET-FET og hele datafamia-Gestapo-netværket. Måske lidt overdrevet, men det fremmer jo forståelsen. Vi takker for æren og dette skulderklap, der er en uforbeholden støtte til at fortsætte, da vi åbenbart har ramt tampen, der brænder. Vi tilbyder som udgangspunkt gerne et grundkursus i psykologi, hvor vi starter med lektion 1: Det, der bliver forbudt, bliver blot mere interessant. Enhver barneforælder med et par hjerneceller, enhver skolelærer med ditto, enhver lovgiver, der ikke er helt død i roen endnu, kan bekræfte mekanismen. Men de snedigste, smarteste, mest beregnende og avancerede big-data-mafiosi og deres behavoristiske teknokrathær har altså ikke fattet det. De kan lukke ned her, filtrere ud der, korrumpere og info-forurene hid og censurere hisset, men de spiller muldvarpespil med en gummihammer, for det tvinger blot folk til større og større opfindsomhed, og hvis de nakker en muldvarp, der stikker hovedet op af ét hul, dukker den og dens fætre op af 10 andre huller. Hvis de forurener og vrider armen rundt på Google, YouTube, Facebook osv., så kommer folk op med alternativer, for nu har Verden fået smag for information med reel næring, uden tilsætningsstoffer. One Way Ticket for Technocracy.

Det er i øvrigt ikke så svært at regne ud, hvad algoritmen går ud på, selvom matematikken bag sikkert er uhuh-avanceret. Jeg vil æde min gamle Borsalino på, at algoritmen ikke er en skid mere avanceret og imponerende, end at en af mine kolleger kunne regne den ud. Det handler bare om kombination af keywords, der er udråbt til at være farlige + trafik og dernæst applikeret på regulering af adgang via den forhåndenværende teknologi, som de har monopoliseret. Totalt banalt. Det, der er imponerende og skræmmende på samme tid, som det er latterligt, er omfanget og den digitale muskelmasse bag den informationsundertrykkelse og globalcensur, der nu eskalerer. Gazilobytes af lagerplads processeret af nedkølede supercomputerere i bunkere og bevogtede haller bliver hvert sekund tappet for at ligge og rådne op, da ingen AI alligevel kan gnaske sig igennem dem og komme op med noget, der giver mening. Årsag: omfanget af skrotbart data kombineret med algoritmernes maskinkarakter. Algoritmer er stadigvæk computerprogrammer. De har ingen bevidsthed, de har ingen reel kreativitet, de efterligner blot bevidsthed og kreativitet til forveksling. 

Hvordan det? Fordi teknokratiet består af regnearksmennesker, der tænker i skabeloner og algoritmer i en grad, så deres egne hjerner er blevet til skabeloner, hvorved de selvfølgelig kan bilde sig ind, at deres robotter er intelligente. It takes one to know one. De forveksler et indprogrammeret styresystem med bevidst intelligens. Den store fejl består i, at de ikke har forstået, at bevidsthed er ikke-lokal og dermed ubegrænset, mens deres såkaldte kunstige intelligens altid opererer i et lukket, reduceret system defineret af dem selv og dermed altid vil være lokaliseret og begrænset.

Som vi hører fra Terminator 2 og The Matrix - oprindelig ét og samme filmmanuskript forfattet af en sort, kvindelig scriptforfatter, der blev frarøvet credits for det af Warner Brothers - ankom AI på et tidspunkt og indledte maskinernes krig mod menneskene. Scenariet skal tages alvorligt, omend med et gran modificeret salt. I det hele taget skal den slags Hollywood-visioner tages alvorligt som en fremvisning af, hvordan det ser ud inde i hovedet på de teknokrat-psykopater, hvis blueprint og ønskeliste ser ud som på filmene. Det er ligesom med deres perverterede fiksering af satanisk okkultisme. Det er en virkelighed inde i deres syge hjerner, og da de som de psykoer, de er, altid vil tilstræbe at gøre deres hjernespind til ALLES virkelighed - det er det, som al sort magi går ud på - så er vi alle nødt til i et eller andet omfang at forholde os til det og tage den derfra.Hvis det så blot var psykopatisk hjernespind, vi taler om. Men faktisk er vi nødt til at tale om, at visionerne nu er i implementeringsfasen. Teknokratiet har ikke været på skrivebordet og i støbeskeen for at blive dér, men for at blive realiseret. Omfanget af projektet kan stadigvæk forekomme tåget for de fleste, men man skal være temmelig dybt nedsunket i fordummet forbrugerisme-bevidsthed for ikke at få øje på, at der er ved at ankomme noget, der overtager kontrollen over vores liv i en hidtil uhørt grad. Forbrugeren af Imperiets verdensbedrag har muligvis noget på fornemmelsen, men en del af salgsfremstødet i forbrugeristkulturen går netop ud på at fremstille teknokratiet som en velsignelse, som alle trygt kan hengive sig til, med hjerne, hjerte og mavefornemmelse lagt på hylden. På den vis er billedet batterimennesket et strålende billede på, hvad der ligger i begrebet matrix, den store moder, tilbagevenden til moderskødet, som præmenneskelige organismer, der aldrig ser dagens lys, men blot leverer strøm til det netværk, der opretholder illusionen.


Teknokratiets enkeltbillet

De har startet projektet, de har hverken fantasi eller ressourcer til at forestille sig noget andet, og nu er teknokratiet nødt til at løbe linen ud. Det er både den dårlige og den gode nyhed. Den dårlige består i kort sagt: You ain't seen nothing yet. Selvom 2017 har budt på seriøst modspil til Imperiet og dermed også for global-teknokratiet, så er selve inertien af den ondsindede og næsten-alt-gennemsyrende udvikling, der er sat i gang, nok til at danne varsel om ting og sager. Den gode består i både modspillet/vendepunktet, som vi har beskrevet i forrige blog Lys og Mørke - 2017 julesvada. Men det består på sigt også i netop det faktum, at de teknokratiske hundehoveder nu er nødt til at løbe linen ud, hvilket vil sige, at der er en ende på hundesnoren. De vil undervejs se sig nødsaget til at satse over evne og dermed blotte sig selv, og de er allerede i fuldt gang. Udover grundkursus i psykologi (alt, hvad der bortcensureres bliver dobbelt attraktivt), kan vi også tilbyde grundkursus i forståelsen af, hvorfor og hvordan INGEN kan undslippe Hybris-Nemesis også kaldet Karmas Lov, eller på gammeltestamentlig: Du høster, hvad du sår. Kabbalisterne, der kører Verden, begår derfor dobbelt hybris, for de er overbeviste om, at de endnu et par millennier med diverse sorte kunster kan manipulere selve den kosmiske lov, så de undslipper Nemesis. Deres Hybris er af universelle dimensioner, og tilbageslaget bliver af samme omfang. De har på diabolsk-luciferisk vis givet fuckfingeren til selve Kosmos og postuleret, at DE er Gud/Kosmos. Deres store krig har været en krig mod selve naturen. Vi har en dårlig gammel nyhed til dem: Retfærdighedens hjul maler langsomt, men det maler med ubarmhjertig sikkerhed. 


Fjendebilledet

Imperiet har altid brug for en fjende. Det kan ikke holde stanken af sig selv i egen stue ud, og dets eneste måde at komme ud af hørmen på og få noget, der bare ligner frisk luft, er, at opfinde en fjende, som det kan tage ud og bekrige. Det sker altid, uden undtagelse, ved at male fjenden på væggen i en propagandakampagne vendt mod den primære fjende, sin egen stue, sin egen befolkning. Den sekundære fjende er et postulat og en indbildning. Misundelsens Imperium kunne have været bedste venner med sine konkurrenter - bemærk det darwinistiske udtryk konkurrenter - men i dets maniske besathed af misundelse undte det ikke andre kulturer deres storhed og trivsel. Alle måtte ned med nakken som udråbte fjender. 

Således forholder det sig med Imperiets russofobi-kampagne, der kører for tiden. Den er et re-make af det gamle, rådne nag, der i århundreder har boet i Imperiets hovedkontor, Det Britiske Imperium, og som nu er copy-pastet til deres udspring, USA og puddelstaten Israel. Herfra oversvømmes medierne i den vestlige verden med daglige udsagn om, at vi nu skal til at hade russerne og hele deres væsen og deres præsident. 

Scriptet er såre simpelt, det er banalt, det er afstumpet. Det er på ingen måde svært at forstå, når man først får skyllet øjnene. Desværre går folk i Vesten rundt med betændte kager i øjnene, der forhindrer dem i at se noget så såre simpelt. Imperiets fjender, de der udråbes som de onde, de farlige, de forkerte, de skadelige, dem vi skal hade, dem vi skal bekrige, er ingen andre end de, der tillader sig at stå i vejen for Imperiets uhæmmede og hensynsløse fremfærd. Det er skolegårdspsykologi. Store, lede BølleEjnar har smidt sten efter de små i skolegården og bliver trukket i ørerne af gårdlæreren, hvorefter han hyler op om, at gårdlæreren er en ond mand. Lille, lede BitchOlga bliver grebet i at stjæle og sætte ild på lokummet i fritidshjemmet, hvorefter hun får stuearrest og besøg af den lokale sfo'er ... hvorefter han hyler op om, at mor og far og pædagogerne er onde mennesker. Det handler banalt set om, at nogen har sat en grænse for en sociopat, efter udøvelse af narcissistisk grænseløshed. 

Så nogen har for nylig sat en grænse for Imperiets terror-overgreb, og nogen har sat en grænse for Imperiets globale udplyndringspolitik, hvorefter ophavsmændene til grænsesætningen bliver udskreget til at være onde mennesker fra onde stater med onde befolkninger. Forskellen på Imperiet og BølleEjnar og BitchOlga er, at sociopaterne i skolegården og hjemme på gaden ikke har fuld adgang til og kontrol over et globalt informationsnetværk omformet til en monster-mediemaskine omfattende samtlige mainstream-kanaler, der overfor hele den vestlige verden kan udbasunere, at gårdlæreren og mor og far er onde mennesker, hvorefter alle de dummeste og dårligste kammerater staks udbryder JAAA! den tror vi da på! Eller også tør de ikke sige andet af frygt for at udsætte sig for sociopat-terror.

Når vi først har set og fattet denne uhyre banale psyko-mekanisme, så er den ikke svær at identificere. Det er ikke for at forklejne og overforsimple noget, der i sit fulde omfang er komplekst, det er udelukkende i en realisering af, at hvis en sandhed ikke kan formuleres på en simpel måde, så er der noget galt med den. Al krig og aggression kan koges ned til den enkle sandhed - og ja, vi må gerne bruge ordet sandhed, selvom Imperiet har udstedt politiske korrekthedsforbud mod det, da sandheder også står i vejen for dem:

De står i vejen for os. Forstår I det?
De skal ødelægges. Er I med på det? Godt, der lader ikke til at være indvendinger.

Indvendinger

Imperiet oplevede på det seneste to hændelser, hvor egen stue = egne befolkninger satte en grænse. I England oplevede de Brexit, der i al sin ufuldkommenhed var en form for seriøst slag over næsen på The British Establishment. I USA oplevede The US Establishment et sviende klask i røven i form af en valgfarce med overraskelser. I al sin ufuldkommenhed er en Donald Trump, der var det stik modsatte af etablissementets våde drøm, en form for seriøs fuckfinger til neocon'ismens Deep State og deres sats på demokratisk-fascistisk glidecreme. De fik modspil på hjemmefronten, BitchOlga fik stryg i den pædofil-bare, og BølleEinar hylede op om noget så latterligt som ... at Putin og russerne ødelagde valget for dem! De neo-fascistiske demokrater havde forsøgt at ødelægge sig til en valgsejr vha. det største spin- og medie-sats nogensinde, med 100% entydig opbakning til deres kandidat, hvorefter de floppede!

Kombinér dette med floppet i Syrien. Det er stadigvæk ikke for komplekst til at formidle som et simpelt, forståeligt og sammenhængende udsagn, så bed lige de populist- og propaganda-hungrende fjernsynskiggere om at holde ved et minut til. Hvem satte en grænse for US Establishment og deres ISIS-hær i Syrien? Det gjorde russerne. Og selvfølgelig syrerne selv, men de blev jo ikke spurgt, for de har iflg. Imperiet ikke noget at skulle have sagt over deres eget land. Men det fik de, for de ville ikke finde sig i ikke at blive spurgt. Så er der Ukraine, hvor russerne satte en stopper for uhæmmet ekspansion af det neocon-CIA neofascist/neonazistkup, som US Establishment havde godkendt. Men folk i Donetsk og Lugansk og folk på Krim ville ikke finde sig i ikke at blive spurgt. Ydermere tillod russerne sig IKKE at bukke under for den handelskrig, de sanktioner, som USA og EU havde indført mod dem, men udbygge deres netværk af handelsforbindelser og alliancer overalt i Verden.Så hvad ankommer selvfølgelig bigtime: Russofobia. Altså russerne og deres præsident, der repræsenterer dem, er onde mennesker, som vi skal hade. Vi spørger selvfølgelig ikke russerne, om de har lyst til at blive hadet. Og når alle hader dem i tilstrækkelig grad, vil det retfærdiggøre overgreb og handlinger af en karakter, som intet menneske i nogen befolkning vil være med til, med mindre de overbevises om nødvendigheden af at skrue hjerne, hjerte og mavefornemmelse af, lægge deres moralske kompas ned i skuffen og æde budskabet om, at der ligger et højere og nobelt motiv og dermed retfærdiggørelse bag overgreb og handlinger af en karakter, der ikke er i nogens interesse andet en russofobi-fascisterne.


Anti-imperial decoder

Med den helt simple afkodning i sin værktøjskasse af forståelse er det ikke svært at afkode hele rækken af udsagn, der ankommer fra Imperiets mediemaskine. Ofte er det så banalt enkelt at vende alle udsagn 180 grader rundt. Som vi beskrev i Lys og Mørke - 2017 julesvada er det ligesom at afkode en tale af Bibi Netanyahu. Når han nævner navnet på en af zionisternes hadeobjekter i form af et naboland, så skal man bare udskifte navnet med Israel. Israel gør ALTID ALT det, som de ALTID beskylder ALLE andre for. Det er super-simpelt. Når US neocons og deres i øvrigt for stor del vedkommende zionist-inficerede medieapparat startende med de amerikanske mainstream-medier (studér venligst deres ejerforhold) beskylder russerne og Putin for noget, er det fordi, de selv har gang i det. Det er en forståelses-FORÆRING, det her! 

Vi tilbyder til sidst endnu et psykologisk grundkursus. 
Denne gang i fænomenet projektion
Målgruppen er denne gang ikke Spindoktoriet, for de ved sgu da godt, hvad projektion er, de lever jo af at opkaste deres bræk på storskærm. Fx igen når Bibi Netanyahu projicerer sit eget tankesæt overpå zionisternes erklærede modstandere. US-neocons projicerer alle deres egne perversioner over på deres erklærede modstandere. Målgruppen er projektions-forbrugerne, der måske kunne tænke sig en nøgle til afkodningen. 

Nøglen er: læg mærke til, hvad spindoktorerne og medierne siger om nogen, som fremstilles som fjender. Hermed har de beskrevet sig selv og deres motiver.

Anti-Imperial Decoding Manual - The Elevator Version

Whenever Imperial Media shows you an emotional image, you are exposed to a seduction.
Whoever The Empire puts on the piedestal of the hero, be prepared for at corrupt villain.
Whatever The Empire claims is for your own good, consider in which way you are being raped.
Whereever The Empire recommends you to enter, expect the sound of heavy iron gates behind you.
However delicious the Imperial fruit is served for you, consider it to be filled with poison.
marco_hanuman, the blogger


Kommentarer

Populære indlæg