Hvad skete der i Odessa?
Postet og oversat af ChaosNavigator

Hvad som indtraf den 2, maj 2014 I Odessa, Ukraine, var en kompleks begivenhed, som er blevet skimmet af de fleste nyhedskilder. Dækningen i de amerikanske massemedier har været kriminel I dæmoniseringen af anti-kup/anti-Maidan aktivisterne. Propaganda narrativet har endda forsøgt at bebrejde ofrene for at starte ildebranden, der angiveligt dræbte dem. Dette er to niveauer væk fra virkeligheden, måske endda tre. 

Meget mere information er tilgængelig end rapporteret af USA's kriminelt medskyldige mainstream medier. Men selv alternative journalister har fejlet I at opspore det mest knusende, moralsk frastødende aspekt af denne historie: hvem startede volden, og hvorfor? 

Når en massakre sker, er der en tendens til at rædslerne og grusomhederne distraherer offentlighedens opmærksomhed bort fra detaljerne om, hvordan det overhovedet gik for sig Dette er kendt af provocateurs, det være sig i Kiev, Moskva eller Langley Virginia. Langley er selvfølgelig hovedkvarteret for CIA (Central Intelligence Agency). Direktøren for CIA besøgte Kiev, bekræftet af det Hvide Hus den 15. april, og dusinvis af CIA agenter I skrivende stund rapporteres at befinde sig I Ukraine som 'rådgivende' instans for det ikke-folkevalgte kup-regime. 

Den 2. maj indtraf en serie af hændelser, som kan sammenstykkes af talrige videoer og fotos. Disse viser undercover politi-provokatører udklædt som anti-Maidan/pro-Russiske aktivister, men disse er koordineret af en uniformeret officer. 

Officeren er identificeret i Oriental Review, som “Oberst Dmitry Fucheji fra indenrigsafdelingen for ministeriet i Odessa.”


odessa21


cca0fa76668c35c7ec4f0fe9ef1442c4.i600x405x475 (1)

 Klik for at se filmen
[klik billedet for at se filmen]

Bekræftelse og analyse er givet af den Russiske nyhedsanker, Pavel Pchelkin fra Channel One Russia. De bevæbnede, angiveligt fra den “pro-Russiske” side, var undercover agenter koordineret af det ukrainske indenrigsministerium. En deling af ca. 30 bevæbnede undercover agenter affyrede adskillige skud mod fodfoldpublikummet, som er kendt for at være 'pro-unity' eller “pro Ukraine”, og på linje med Maidan kup-regeringen. De bevæbnede undercover-agenter startede en gadekamp fra bag politiets linjer, gemte sig bag en mur af officerer, og provokerede fodfoldtilhørerne til at angribe sig.

Neo-Nazierne, Højre Sektor, tilsluttede sig den rasende fodboldskare, og sammen forfulgte de disse provokatører – der var udklædt som “pro-russiske' demonstranter – og jagtede dem hele vejen til Fagforeningsbygningen, hvor de rigtige og ikke-voldelige anti-Maidan aktivister havde slået lejr. 

Da volden først startede, blev den nemt rettet mod de virkelige anti-Maidan aktivister, og politiets provocateurs forsvandt ind bag politiets brigader.
Yderligere bekræftelse kommer fra den ukrainske udøvende anklager, General Oleh Makhnitsky
“Denne aktion [i Odessa] blev ikke forberedt I noget internt regi – det var en velplanlagt og koordineret aktion, hvori nogle myndighedsrepræsentanter deltog”

Dette er en falsk flag aktion

Undercover provocateurs skød mod fodfoldskarerne for at starte volden..
Volden blev dirigeret og trukket tilbage mod de politiske mål: anti-Maidan aktivisterne.

Massemord fulgte herpå.

Det næste niveau af virkelighed, der trænger sig på og miskrediterer den vestlige nydhedsdækning er, at ildebrandeńe medførte dødsfald. Dette er også falskt. Ofrene indeni fagforeningsbygningen blev primært myrdet af skud, såvel som stranguleret til døde af Neo-Nazi Højre Sektors stormtropper, som også blev set indeni bygningen jublende med viftende flag.

874312_original

De fleste lig set på fotos, blev brændt for at skjule beviserne på skudsår (warning: graphic photographs) [artiklens forfatter har dobbeltlinket til Channel One Russia's reportage, ikke fotografier – en fejl?) Dette er heller ikke rapporteret over det samlede politiske mediespektrum, som om det var uvigtigt. Hvis ilden er synderen, er dette at ligne med en naturens handling, mere end en serie af koldblodige mord udført af neo-Nazi bøller allieret med vores angiveligt gode kammerater I Kiev.

De vestlige medier er derfor blevet et medskyldigt propaganda organ, ved at spinne narrativet for det amerikanske statsministerium og dets Nazi partnere. Psykopaternes depravering og galde (I begge nationer), som ved højlys dag støtter de værste af de værste, krigsforbrydere, massemordere, racistiske voldelige sindssyge, gør mig kvalmende syg. Dette gælder Syrien, og før dette, Libyen, og nu er det gældende for Ukraine.

Disse imperiale spil huer selvfølgelig ikke Russerne. Rusland har en indgående historie med NazismenI Anden Verdenskrig. Flere russere døde I krigen end amerikanere, britter, japanere og tyskere. USA- og EU-støtten til de mest voldelige, sadistiske og morderiske kræfter I Ukraine, har drevet verden ud I et sandt krisepunkt. 

$3.2 milliarder dollars er allerede blevet givet til den ikke folkevalgte neo-Nazi kup-regering og Obama har bevidst og bedragerisk kaldt den for “duly elected.” (valgt på passende, foreskreven måde, rettidigt).

Siden hvornår er opnåelse af magt med Molotov cocktails, snigskytter og køllebank mod politiet, blevet betragtet som “duly elected?”

Denne neo-Nazi tilranetagen af magt har været et amerikansk projekt I godt et stykke tid nu. Obama’s neo-con strateg, Victoria Nuland, har pralet med at 5 milliarder amerikanske skattefinansierede dollars er strømmet ind I Ukraine siden Sovjetunionens fald, for at påvirke det politiske system. Nuland blev afsløret på båndoptagelsen, hvor hun valgte “Yats” som frontmanden for US/NATO interesser.

Arseniy Yatsenuk’s egen stiftelse på website nævner den prominente fortegnelse – som William Blum bemærkede:
NATO, the National Endowment for Democracy [NED] , the US State Department, Chatham House (Royal Institute of International Affairs in the UK), the German Marshall Fund (a think tank founded by the German government in honor of the US Marshall Plan), såvel som en del internationale banker. Er der behov for nogen kommentar?
Amerikansk indblanding I det Ukrainske valg I 2004 var allerede afsløret. The US corporate usual suspects savler ved at etablere sin forretning I deres nye Nazi utopia..
Denne seneste manifestation af skjult amerikansk udenrigspolitik burde være ryste hele verden I dens grundvold og betvivle næsten hver eneste antagelse, som man end måtte have haft om USA. De faktiske valgstemmer på Krim, og andre østlige provinser i Ukraine – demokrati – er dæmoniserede, mens ildkastende nazi psykopater, der skadefro voldtager og strangulerer gravide kvinder til døden, bliver lovet 27 milliarder dollars I IMF lånegarantier for at hjælpe dem med at cementere magten over Kiev.
That message couldn’t be clearer.

__________________________________________

Lynoversættelse af Joe Giambones artikel The Odessa Massacre was a Carefully Staged Covert Intelligence OperationFra Globalresearch.ca, et af det sandsynligvis mest pålidelige analytiske internetkilder overhovedet.
Undertitel: Odessa Provocateurs: Censored News

Kommentarer

Populære indlæg