De farvede revolutioner - et imperialistisk svindelnummer


af morton_h, the blogger

Emnet er igen Ukraine. Det kan selvfølgelig anbefales at læse op / høre op på blogspotten:
RADIO PARADIGMET - Ukraine og verdensfascismen

Endnu en farvet revolution har fundet sted. Vi så det i Ukraine i 2008, og nu ser vi version 2.0. Vi så det i Georgien. Vi så det i det arabiske forår i de seneste år. Vi var lige ved at se det i Libanon, men Hizbollah stoppede det. Og vi så det på Balkan i 90'erne.


Mønstret er det samme. Medierne kører deres kampagne om hændelser, der finder sted i et område eller et land, hvor britisk-amerikansk interesse har været destabilisering, regimeskift og opdatering af det imperiale jerngreb om disse områder. Herefter vi læser om i avisen eller labber i os fra en fladskærm, hvad der portrætteres som en ægte folkelig opstand.

Krig og blod er ucharmerende og svært at sælge som både lækkert og retfærdigt - selv om guderne skal vide, at det er netop sådan, det forsøges solgt. Men hvad med en folkelig opstand da? Se det er en anden sag, for her kan man smide hele feltet af politisk korrekthed indover. De gamle diktatorer, som også var indsat af USA og England, kan meget passende på vej ud af døren genbruges som skydeskiver og afsæt for en iscenesat omvæltning, hvor imperialisterne kan hvidvaske deres blakkede renommé og fremstå som befriende forsvarere af demokrati - hvad ordet så end betyder i disse dages nysproglige kontekst.

Set i lyset af den kolde krig, skal vi nok ikke forvente en varm krig mellem USA, Europa og Rusland. Det ville ødelægge Verden, som vi kender den, SELV for dem, der måtte ønske en sådan krig. Der foregår noget andet. USA er bankerot. Landet kan ikke betale sine regninger. Man har hældt alt over til globale bankvirksomheder og ind i deres dyre krigsmaskine. Disse to instanser har været kæmpe huller i jorden for staten.

Vi så allerede tilbage i 2001, at der manglede 4 trilliarder (4.000 milliarder!) $ i Pentagons budget, som Donald 'the unknown-unknown' Rumsfeld d. 10.11 annoncerede, at han ikke kunne finde, hvorefter 9/11-eventen indtraf dagen efter. Alle glemte regningen og bevilgede omgående et yderligere beløb til at bekæmpe den ny fjende, der vupti! var dukket op af jorden og faldet ned fra Himlen.

De manglende penge er gået til alt det, som amerikanerne var dødtrætte af at slide fra morgen til aften for at kunne betale via skat. Og selvom medierne løj fra morgen til aften og havde gjort det uafbrudt siden 2. verdenskrig om, hvad militæret egentlig havde gang i ude i den store uforståelige verden, så var det blevet svært at skjule det længere. Krige, okkupationer, omstyrtelser, massemord, aflytninger, svindel, tortur på udefronten. Finanskrise, bailouts, husbobler, hjemløshed, forsikringssvindel / Obama-care på hjemmefronten.

Store militærsyndikater som Boing, Northrop, Westinghouse, Lockheed-Martin, Raytheon og General Electric - og deres ejere (GE er fx. ejet af Rockefeller-familien) har igennem et halvt århundrede været i stand til at købe og eje nyhedsmedierne og dreje hovedet om på deres eneste seriøse stopklods: det amerikanske folk, hvis penge de har levet af i sikker forvisning om det selvsamme folks naive vilje til at blive ved med at tro på, at der var et højere og bedre formål med krig. For de var jo de gode, der holdt flaget højt og bekæmpede al denne verdens ondskab.

At holde USA og dets vest-allierede i en permanent tilstand af krig og krigstrussel er ikke en teori eller en agenda. Det er et stykke absolut, observerbar og konstant virkelighed. Så hvad skal Ukraine-eventen bruges til set med de briller? Endnu en gang udløse bevillinger til militæret.

Nåh, ja, vil nogen sige. Det er jo bare de amerikanske medier, her i Danmark har vi uafhængige medier, eller? På ingen måde. Vestens medier ejes og fodres af de samme kilder, for storfinansen er ikke national eller lokal, den har altid været og er 100% global. Den har 'råd' til at lade et land som USA gå totalt fallit vel vidende, at landet, hvis økonomi nu næsten udelukkende baserer sig på krig, vil kunne bruges til det sidste til at sønderskyde resten af verden med. Landet forgår, mens militæret består. Eller gør det?

Her må man forstå, hvordan budgetforhandlinger foregår i USA. I april måned hvert år fastlægges budgettet. Hvis der forinden har været incitamenter til at bevilge penge til militæret - som plejer at få 53% af al skatteindkomst i USA (og resten tjener de på anden og mere skummel vis) - og med incitament menes en iscenesat trussel (Ukraine), så bevilges pengene som regel, og der skrues herefter midlertidigt ned for for hyletonerne.

Staten Israel eksister med stort set dette ene hovedformål: at skabe og vedligeholde permanent ustabilitet, frygt og krig i Mellemøsten. Det blev plantet som et giftigt splittelsens spyd i sandet af briterne og de britiske bankmænd dengang, og det aftager de penge, som kongres og senat i USA bevilger i dag for at kunne blive ved med det. Israel er et redskab. Set den anden vej fra, består den amerikanske regering af kongresmedlemmer og senatorer, der alle er købt og betalt af zionisterne og deres globale gangstersyndikat / netværk. En bizar form for gensidig vampyrisme.

Tænketanken
En af de mange tænketanke, hvor verdens gang udpønses, kaldes Center for Internationale Strategiske Studier. Denne institution beskriver, hvad de kalder nødvendigheden for 'neo-containment' af Rusland. Imperialisterne er simpelthen bange for Rusland, i særdeleshed under Putin, hvor der ydes et seriøst og særdeles intelligent modspil til vestlig imperialisme. Vi så det i Syrienkrigen. Det omtalte tænketank promoverer aktivt 'russo-fobi'. Uden et firkantet og salgbart fjendebillede, ingen oplevelse af trussel, ingen polarisering, ingen bevillinger og ingen indtjening til militærindustrien. En verden uden frygt køber ikke våben.

Neo-containment er ikke nødvendigvis krig. Det består i via finansielle, politiske, organisatoriske og propagandistiske midler at holde Ruslands stigende indflydelse på verdensscenen i skak. Om nødvendigt købt og betalt terror og krigshandlinger udført af lejesvende. Vi så det i Afghanistan, Tjetjenien, Libyen og Syrien. De finansielle midler handler om adgang for det vestlige centralbanksystem til lande i den russiske indflydelsessfære, så de kan dumpe deres gæld. Centralbankerne og deres 'investeringsobjekt' USA kan ikke overleve uden en eller anden smart måde at slippe af med deres ubetalelige gæld på. Og med de russiske og kinesiske initiativer for tiden, ser det ikke så godt ud for dette panikagtige projekt.

Til gengæld for gæld, som er dumpet i et land, tager systemet sig betalt i pant. Det så vi for nylig i Ukraine, hvor IMF pålagde ukrainerne til at sælge al deres infrastruktur til udenlandske virksomheder for til gengæld for at 'låne' dem penge til at løse deres kæmpeunderskud - læs: dumpe gæld. Hele hestekurs-metodikken (austerity measures) handler om at påføre et land finansielt slaveri og skaffe sig adgang til landets ressourcer, mens man slipper af med egen gæld. Det ukrainske guld blev i øvrigt fløjet ud af landet som yderligere pant ...

Dette skema blev udsagt åbent af assisterende statssekretær, Victoria Nuland, tilbage i december måned. Den korrupte regering, der er indsat i Ukraine, har ikke engang forhandlet med IMF, de har bare lovet at gøre, hvad der blev forlangt. Deres hovedformål var altså at være en svag, korrupt og medgørlig regering. En tjojansk hest, kunne man kalde den.

Det havde sit forspil i, at den daværende statsleder i Ukraine, der selvom han var korrupt var folkevalgt, opdagede, at den deal han var i gang med at forhandle med IMF, var en rigtig dårlig én. Ukraine kunne ikke betale deres gæld til russerne for gas og olie. Men russerne ankommer så og tilbyder en langt bedre deal. Det var der, at de fascistiske bøller fra østukraine med milliarder af US-dollars som afsæt begyndte at dukke op i Kiev, ud røg Janukovitj, og det er her vi er i dag.

Flodbølgen
Vesten bliver i nuværende periode ramt af en flodbølge af propaganda, som de allerfleste mennesker ikke er udstyret til at håndtere. Det er så massivt, det er så totalitært, og det larmer så meget, at de små forsigtige pip af 'hør nu lige ...' fuldstændig forsvinder i brølet. Vesten er blevet et kæmpe ekkorum, hvor folk gentager det, de hører. De tænker ikke, de gør sig ingen umage for at lede efter egentlig viden, de stiller ikke spørgsmål. De copy-paster, og det offentlige-private lydrum er én stor kakafoni af de samme udsagn.

Alt propagandistisk spin gælder. I Rusland har man love mod homoseksuelle. Den lå lige til højrebenet for politisk korrekthed, som Frankfurterskolen har lært os det. Dobbeltmoral er på sin plads her. Da aids-bølgen skyllede over vesten blev bøsserne lagt for had. I dag er der næsten ingen grænser for, hvor meget support homokulturen kan score hos såkaldte 'progressive' toneangivere i Vesten. Homofismen, feminismen og multikulturalismen er tre klokkeklare Frankfurterskole-redskaber, subversiv perversion, som de kaldte det. Lige forinden var der sagen om kusseoprøret, som kørte mod Putin. Russerne syntes, de var nogle høns, men i Vesten blev det blæst op til det helt store frihedsstunt. Og politikere, der bare repeterer lyden fra ekkorummet uden at studere eller analysere noget som helst, kørte med på vognen.

Hvis der var en stak femihøns, der havde gjort noget tilsvarende i al offentlighed på Peterspladsen, foran Capitol eller i Westminster Abbey, ville de være blevet buret inde pr. omgående. Men russerne, hvad gjorde de? ja burede dem minsandten inde, hvilket var ganske forargeligt, og 'der kan I bare se, hvordan russerne er!'. Hykleriet kender ingen grænser. Da de autonome smadrede gaderne og butiksruderne hos uskyldige handlende på Nørrebro, havde de ingen støtte længere i den danske befolkning. Når fascistiske bander, der er 10 gange være, hærger løs i Kiev, klapper den samme befolkning i hænderne. Moral er godt, ...

Der tales i mederne med forstilt bekymring om 'genoplivning af den kolde krig'. Det er så lige nøjagtigt, hvad disse medier gør. Rusland er ikke det kommunistiske Sovjetunionen. Det er et land med folkevalgt regering og en stak omkringliggende suveræne stater. Det er som om folk, medier og politikere i Vesten endnu ikke har fået røven ud af den kolde krig og fattet, at muren er faldet. Der tales i et lingo, der hører en svunden tid til. Det er, som om vores diskurs bare har været prøveløsladt et par årtier, hvorefter vi hentes på bopælen af en tilsynsførende, der siger, at vi mangler et par årtier i at afsone. Eller et par århundreder, hvis det stod til dem.

Dette kan åbenbart lade sig gøre, selvom vi lige har haft to hænderne-i-kagedåsen-fortalelser, den ene fra Victoria Nuland og hendes 'fuck the EU' udtalelser, hvor hun røber alle planerne om sit statskup i Ukraine i en samtale med den amerikanske ambassadør og det facebook-agtige sprog hun bruger i samtalen - hvorefter hun bagefter forsøger at hive den i land ved at sige, at 'sådan taler diplomater skam og de prøve skam ikke at omstyrte et regime og ya-di-ya'. Den anden fra den selvudnævnte 'udenrigsminister' i EU, Catherine Ashton, som får et telefonopkald fra en baltisk statsminister, der fortæller, hvordan snipere blev hyret af de amerikansk- og EU-støttede fascister til at skyde på både demonstranter og politi, så balladen kunne eskalere.

Hvorefter Ashton aldrig nævner et ord om det i EU. Vi har altså en elite, der handler fuldstændig afskåret fra alle hensyn og interesser for de folk, der bor i deres lande, som er fuldstændig uden kontakt med virkeligheden udenfor deres egne hjerne og agendaer, og som handler på vegne af et konglomerat af globale bankforetagender, energiforetagender, agrobiz-foretagender og militærforetagender. Det er langt mere omfattende end 'fuck the EU'. Det er 'fuck humanity, fuck all average people on this planet!' Dette er verdensfascisme på march.

Da de snipere, som Ashton fik nys om - og herefter negligerede - begyndte at skyde løs, gik forhandlingerne mellem russerne og ukrainerne i stykker. Som planlagt. Mennesker på gaden bliver altså ofret som bønder i et skakspil, for at officererne kan komme til med de lange træk. I den fascistiske strategi koger asfalten som optakt til de politisk-alkymiske sammensmeltninger af stat og virksomhed, hvor staten blot bliver virksomhedernes forlængelse og redskab. I 30'erne var de omvendt, resultatet var det samme. Og minsandten om ikke det også er de samme nazi-fascister, der endnu en gang hærger løs, og hvis fædre var med til at myrde 2 millioner jøder for nazisterne i Ukraine i 2. verdenskrig! Kun 1-2 generationer senere gentager historien sig. Nu hedder de bare Svoboda og Højre-Sektor.

De farvede revolutioner
Sådanne grupper findes alle steder, hvor de rette betingelser findes. Når den omtalte tænketank for strategiske studier gør sine såkaldte studier, så identificerer de alle interne revner i strukturen og råddenskab i træværket, hvorefter de kontakter dem via mellemmænd. Medlemmerne af grupperne kan sammenlignes med hang-outs til Hells Angels. De har egen interesse i at få et skub, der er noget i det for dem. Men de er også tilpas dumme eller nede i selvværd til at lade sig bruge som redskaber til det beskidte benarbejde.

Tænketankene og deres mellemhandlere begynder så at smide penge efter fascistgrupperne. I Libyen og Syrien var det 'rejseholdet', Al Qaeda, Al Nusra, Al Ditten-og-Al-Datten. I Tjetjenien var det tyrkisk trænede og saudisk finansierede lejesoldater. I Ukraine er det neonazister fra det gamle polske og østrig-ungarske område af Vestukraine. Tænketankene er bestemt ikke kræsne eller sarte med deres valg af 'venner', alle kan bruges, hvis blot de kan kontrolleres og købes.

Vi ser dem herefter som stormtropper i spidsen for folkemængder, der bliver hidset op til at gå på gaden. Ofte bliver fredelige demonstranter involveret i optøjerne. Kuglerne begynder at ankomme. I Syrien i byen Homs var der for et år siden en parallelsituation til den for nylige i Kiev, hvor snigskytter begyndte at skyde efter både demonstranter og politi! Det var den samme type startpunkt, for her startede hele den tilspidsede kampagne, der banede vejen for intervention via jihad-lejesoldater med tørklæde og automatvåben. Og saringas! Der opereres altså efter en manual!

Der blev skibet lejesvende ind fra Libyen, Egypten, Irak, Pakistan, wherever. Først laver Vesten en pagt med Djævelen, og derefter regner man med at smide ham på porten bagefter. Han kommer aldrig i regering, for han har gjort sit job. Herregud - hvis man kan bruge det udtryk her - han er jo kun Djævelens lillebror. Gæt hvor storebror bor henne?

Så angriber USA Rusland? No way, for USA har ikke guts til det. USA er den feje bølle i skolegården, der kun overfalder små lande, der ikke kan forsvare sig. Det er så i virkeligheden heller ikke rigtigt, for se, hvordan det gik med Vietnam. Hvem var det egentlig, der tabte Vietnamkrigen? Det var i hvert fald ikke Vietnam, selvom de mistede millioner af menneskeliv og infrastruktur. Og når britiske politikere puster sig op for tiden og praler med, at man 'ikke skal undervurdere det britiske militærs slagkraft', så er det nærmest til at dø af grin over.

Bekymrende er det dog igen, at lille-dumme-Danmark endnu engang stiller op i røven på USA og tilbyder at stille F16-fly til rådighed til at flyve i Baltikum. Hvad f..... har de gang i? Danmark ligger 500 km fra den russiske grænse, og hvis vi deltager i en NATO-aggression mod russerne, så vil Københavns bombardement i 1807 være det rene vand ved siden af, hvad vi ville opleve. Et Topol-missil, der flyver med 3 gange lydens hastighed vil kunne ramme facaden på Christiansborg på ca. 10 sekunder efter affyring. Glemte jeg at sige, at det bærer et nukleart sprænghoved?

For at runde den med Vietnam af, så vidste man, inden man startede krigen (på en løgn, et falsk flag, nu officielt indrømmet), at en million døde Vietnamesere og 50.000 unge amerikanske mænd var prisen værd for at trække en masse penge ud af den Gyldne Trekant i form af drugs. I Irak regnede man med at nedsætte antallet af døde amerikanere, men en million døde irakere og endnu en halv million derefter pga afberiget uransvinere var åbenbart prisen værd denne gang for at bestjæle landet. Der forsvandt endnu en gang et større milliardbeløb $, der skulle være brugt til genopbygningen og hele det irakiske nationalmuseum blev tømt. Og så rykkede olieselskaberne ind. I Libyen ofrede man meget få amerikanske mænd, for Obama-doktrinen taler om 'ingen støvler på landjorden', altså: det har vi folk til. Derfor de kontrollerede farvede revolutioner.

Det civile offer
Og det er ikke, fordi antallet af døde amerikanske soldater bekymrer dem som sådan. Det er bare det, at modstanden mod krig i amerikanske befolkning er direkte proportionalt med antallet af body-bags. Antallet af døde gooks, woks, nigs og turbs har aldrig bekymret de dybt racistiske amerikanske krigsherrer, der har arvet deres syn på verdens befolkninger, den globale underklasse, fra den britiske elite. Psykopater bekymrer sig aldrig egentlig om, hvad deres ofrer måtte lide. De bekymrer sig allerhøjest om det besvær, de vil få, hvis for mange potentielle ofre begynder at konfrontere dem med deres forehavender.

Men denne befolkning er i de seneste 10 år blevet mere kynisk i deres syn på deres krigsførende regering. Det er kommet så vidt, at den stoppede Syrienkrigen fra at eskalere til egentlig interventionskrig med støvler på jorden. Det samme skete minsandten med den britiske befolkning og dens parlament. Selvom folk tit har en hukommelse som en flue, og selvom de tilsyneladende ikke har så mange brikker at flytte med pga af for meget TV-kiggeri, sportslir, dårlig mad, underholdningsforgiftning, så skal man ikke underkende dem på den mellemlange bane. De husker fx udmærket, hvordan Tony Blair løj dem op i ansigtet. De havde gennemskuet hans sammenknebne øjne og hans rævekager. Amerikanerne husker også Bush og er begyndt at gennemskue Obama.

Og danskerne ... ja hvad med dem? De har tilsyneladende glemt, hvordan Fogh-Rasmussen trak dem rundt i manegen, førte Danmark ind i angrebskrige, ødelagde den danske økonomi. Lars-Løkke måtte stige af pga uorden i regneskaberne, og nu er der forlydender om, at Helle Thorning forbereder sin retræte til enten England eller EU, da hun nu mærker jorden brænde under sig pga dårlig regeringsførelse og hendes ministres utilstedelige omgang med nationale ressourcer. Jamen EU vil da sikkert tage imod hende igen, for det er jo der, hun kom fra. Hun har været 'Our Woman in the State of Denmark. Helle, come home!'

Men er danskerne også ved at vågne? Jeg har svært ved at tro det, men jeg er jo også dansker.

Regimeskift - en ny business
De russiske oligarker, der blev smidt ud af Rusland af Putin, grundlæggende pga dårlig opførsel og undergravende virksomhed, folk som zionisten Goldfarb og Beresovski, var medvirkende i den anden farvede revolution i Georgien. Virkeligheden blev vendt 180
0 på hovedet i form af et PR-stunt, og det georgiske overfald på en russisk grænseprovins, hvor russiske fredsbevarere var linet op, blev smurt af på russerne, så de fremstod som aggressorerne.

Regimeskifte er blevet en business. I den farvede revolution (farvet = iscenesat) i Egypten gik det galt for businessfolkene, da der i anden bølge kom flere spillere på banen. Det Muslimske Broderskab, som var et sats for Obama-administrationen, floppede og blev smidt ud af landet.

Konceptet startede som beskrevet i tidligere blogs i Ex-Jugoslavien under navnet Otpor. Det var grundlæggende studenter, der ønskede at slippe af med Slobodan Milosevic. De fik opbakning fra USA, der så deres interesse i opløsningen af Jugoslavien - del og hersk, som de britiske imperialister ville sige, eller som krigsforbryderen og zionisten Henry Kissinger ville sige: balkanisering. Balkan har en lang historie for at starte krige til briternes fordel. 1. Verdenskrig, The Great War, verdenskrigenes moder, blev startet i Sarajevo. Nazisterne var allieret med lokale fascister-nazister, Ustasja, og Kroatien var hoved-udskibning for de tonsvis af våben, som de syriske fascister fik tilsendt.

Vi mener at vide, at det tunesiske forår var en ægte folkelig opstand. Men Otpors efterfølger, Canvas, der overtog den oprindelige studenter-manual, som havde vist sig yderst effektiv på Balkan, trænede tunesiske oprørere, før det arabiske forår startede. Der var altså intet som helst autentisk folkeligt over det, der var ingen ubesmittet undfangelse. Selvfølgelig er der forarmelse og folkelig utilfredshed i disse lande, og selvfølgelig er deres ledere bundkorrupte. Men det er ikke pointen. Pointen er: hvad kan denne situation bruges til? Hvad er der i det for Imperiet? Tunesere blev hentet til Europa og til USA, hvor de lærte at organisere sig, bruge de sociale netværk, Twitter og Facebook, lærte at manipulere og propagandere, lærte den virtuelle del af regimeskiftet, altså forløberen til den fase, hvor regimeskiftet bliver fysisk. Dette er strategien for den nye Business for Regimeskift. Medarbejderne i denne ny BigBusiness hedder overraskende nok NGO'er! Hvilket gør hele akronymet NGO til en joke, for hvis alle deres penge ankommer fra en regering, hvordan kan de så være en non-governmental-organisation?

Historieløshed - et masseødelæggelsesvåben
Lad os minde om, at Krim-halvøen er og har været russisk siden 1700-tallets Katharina den Store, og at Ukraines hovedstad Kiev var den russiske nations fødested:
https://da.wikipedia.org/wiki/Gardarige
I begyndelsen var der Kiev-Rus, 988, hvor storhertug Vladimir, Rusland første hersker, konverterede til kristendommen. Som nordboere burde vi faktisk vide meget mere om dette sted knap 1000 km borte, hvor der var handelsforbindelser i perioden 800- og 1100-tallet. Vikingerne kendte stedet. En spændende historie i sig selv.

Vi kunne også lave et stop ved Krimkrigen i 1850'erne, hvor englænderne, franskmændene og tyrkerne, et slags præ-NATO sammenrend kunne man næsten sige, angreb russerne på dette strategiske og sårbare sted med de såkaldte 'lette brigader', hvor der kun er en smal passage fra det russiske hovedland til halvøen. Så Krim og Ukraine er stedet, hvis man vil angribe Rusland.

Ukraine består af russisktalende folk, og det var Nikita Krushtjev, der selv var ukrainer, der i 50'erne af politiske grunde overgav det til ukrainerne, der dengang stadig var den del af Sovjetunionen. For nylig har hele 96%, altså med næsten absolut majoritet stemt for Ukraine som en suveræn stat, der stadig er en del af den Russiske Føderation. Det er en sådan afstemning, at det seneste statskup fuldstændig lader hånt om. Altså så mange ukrainere mener, at Krushtjev dåd var en stor fejltagelse, som burde rettes af eftertiden. Selv en så entydig vestvendt globalist som Michail Gorbatjov, Davos' darling, meldte tydeligt ud, at ukrainerne med afstemningen havde udtalt sig med al tydelighed om deres nære tilhørsforhold til Rusland og dermed korrigeret den historisk-politiske fejltagelse.

Der var en hylen og skrigen og klynken fra Vesten om, at afstemningen var ulovlig og falsk og imod forfatningen, da Putin gav grønt lys for afstemningen. Vesten råber konstant op om demokrati, når det passer dem, men respekterer ikke demokrati i aktion, når det ikke passer dem. Moral er godt, ... Hvis en folkeafstemning er imod forfatningen, hvad er så et fascistisk statskup med støtte fra Vesten? Hykleriet er næsten totalt.

Folk i Vesten stiller ikke spørgsmålstegn ved den slags. De absorberer det, de fordøjer det. Rusland har lov til at have 26.000 mand udstationeret på Krim, hvor deres flåde ligger. Der foreligger en klar traktat om det. De havde 17.000 mand allerede udstationeret, da hele misèren startede. Til gengæld hævdes det konstant i Vestens medier, at russerne nu har 'invaderet' Krim. Det kan man kun slippe afsted med, fordi Vestens befolkninger - og deres journalister - nu stort set er historieløse. De kender ikke engang deres eget lands historie længere, og de kender langt mindre Europas historie. De er til fals for ethvert stykke spinn, der udspys fra de globale mediegrossister for tiden. De har ingen korrespondenter på Krim, de skriver bare af efter fabriks-telegrammerne. 
 
NATO - o.m.g
NATO burde være opløst for adskillige år siden. Det mistede sin berettigelse, da den kolde krig endte, fordi dets fjende forsvandt. De er nu blevet hængende som en slags EU-hær, der modtager ordrer fra Pentagon. Rusland har overhovedet ikke tænkt sig at angribe noget land i Vesteuropa. Det kan endog stilles særdeles relevante spørgsmål ved, hvorvidt Sovjetunionen nogensinde havde tænkt sig at gøre det, men efter murens fald blev det helt hen i skoven at påstå den slags.

Man ledte altså efter en afløser. Det mentes efter 9/11, at man havde fundet en passende fjende, der var mindste ligeså diffus og spooky: verdensterrorismen. Men på det seneste er der ved at gå op for folk, at terroristerne har besynderlige lighedstegn med ens egen regering, og at denne regering har et, hvis vi skal sige det underspillet: semi-erotisk forhold til disse såkaldte terrorister. Og da det militær-industrielle-finansielle kompleks simpelthen ikke kan eksistere uden et forståeligt fjendebillede, vender man nu tilbage til Rusland.

NATO er en paraply for at kunne gøre det, som er blevet svært for et land som USA at gøre unilateralt. NATO har stadig et skin af at være en organisation, som har taget alle europæiske lande i ed, et samarbejde, 'vi er i det sammen' - på en måde -agtigt. Det er blevet en organisation for med-misbrug. At NATO samtidigt er verdens største terrororganisation og drug-dealer bliver aldrig nævnt.

Kineserne figurer også på listen over 'de store fjender' - helt i det Britiske Imperiums ånd tilbage fra opiumskrigene. Hele det 20. århundrede har været ét stort forsøg - og på mange måder et 'vellykket' forsøg på at holde det Britiske Imperium ved lige med kunstigt åndedræt og alle forhåndenværende midler.

Imperiet er et bank-imperium. Banksystemet mangler penge, for det gør de altid. Det er det globale banksystem, der ejer militærindustrien, og ingen krig i nyere tid har ikke været bankmændenes krig. Krigsindustrien er et kæmpestort grådigt sort hul, hvorfra intet slipper ud, når det først er kommet ind. Ukraine er blot endnu et hurtigt fix for suget fra dette hul. Det, der sker lige nu, er et forsøg på at hive os tilbage til 1970'erne, hvor koldkrigs-industrien havde sin storhedstid.

Hvor mange baser har Rusland udenfor sit område. 10? 12? 15 højest? Hvor mange militære installationer har USA rundt om i verden? 3.000? Måske mere. Hvoraf nogle af dem er enorme. Denne ubalance er nærmest ubeskrivelig.

Så hvis du lige nu har en fornemmelse at, at Putin, for det siger de jo hele tiden, hele tiden, hele tiden, er en ond-ond mand, så må du nok hellere bakke op omkring projektet om at genopfinde den kolde krig, så fejler du intellektuelt, historisk og uddannelsesmæssigt og du har INTET lært! Og heller ikke forstået, hvor fed en forretning, den kolde krig var for militærindustrien.

Tilbage til Ukraine. Her mistede russerne 20 millioner mennesker i forsøget på at stoppe nazisterne i 2. verdenskrig. Hvor mange mistede englænderne? 400.000. Hvor mange mistede USA? 350.000, og hvis man inkluderer Stillehavs-scenariet 400.000. En sær tanke opstår her. Og det er ikke en tilfældig ubegrundet tanke, men en tanke, der kan begrundes til fulde efter et studie af den britiske elites interne skriverier før begge Great Wars. 2. verdenskrig havde simpelthen et formål, der ikke er formidlet i historiebøgerne: et kæmpe menneskeofrings-projekt. Læg dertil kommunisternes ofring af 50 millioner. Læg dertil maoisternes ofring af 100 millioner under kulturrevolutionen. Læs professor Anthony Suttons minutiøse redegørelse for alle pengestrømme fra Wall Street til henholdsvis nazisterne og kommunisterne. ALT var finansieret herfra! De store sociale 'eksperimenter' og verdenskrigene var bank-projekter.

Det gør kun situationen lige nu mere grotesk. Her har vi altså i princippet en Victoria Nuland, en neocon fascist, og et EU, der stiller sig op og pisser lige ned i en massegrav og ned i den russiske historie. De lyver oven i købet lodret om denne historie for næsen af både Vestens og Ruslands medier og befolkninger! Som europæere og amerikanere kan vi næppe umiddelbart sætte os ind i dette stykke russiske historie, og vi er derfor i hænderne på hvad-som-helst, der spys ud fra propagandafabrikken 

Hvordan er vi kommet så langt?
Gutenberg ville have vendt sig i sin grav, hvis han opdagede, at historien gentager sig med pressen/medierne. Han blev selv udsat for grove anslag og censur fra stat og kirke, der havde monopoliseret viden. Kun i perioder i nyere tid har der været egentlig trykkefrihed, og da internettet ankom kunne det ikke monopoliseret umiddelbart, men nu forsøger man igen, for folk bliver for kloge, og der slipper for meget igennem om, hvad eliten foretager sig på andres bekostning.

Der sker ikke desto mindre en medierevolution, hvor folk begynder at vælge de korporatiserede mainstream-medier fra i erkendelsen af, at virkelig værdifuld og pålidelig information ikke længere findes der. Pressen blev engang anset for at være den fjerde statsmagt, og det er den ikke længere, da den i nyeste tid er indlemmet i den totalitære stat vendt imod befolkningen - begrebet gradbøjet mellem forskellige lande med USA som det grelleste eksempel.

Pressen/medierne i de dominerende vestlige lande arbejder ikke længere i samfundets/borgernes interesse. Den er blevet en pyramideformet international mega-korporation, derfor oplever vi denne flodbølge for tiden. Internettet holder stadig døren åben, og vi er nødt til at bruge den mulighed. Bruger vi den ikke, mister vi den, og det arbejdes der på i døgndrift for tiden. Lande med et vist mod på at gå imod denne England-USA-dominerede trend taler i disse NSA-tider om at skabe deres eget internet.

En bimbo-journalist
Tilbage til Ukraine. Vi har for tiden været vidne til at to journalister på den russiske statsejede TV-kanal rt.com, Liz Wahl og Abby Martin, vende sig mod det medie, der havde ansat dem. De lod sig skylle med af flodbølgen fra vest, og måske de også brugte chancen til at fremme deres karrieremuligheder. Liz Wahl sagde endog op midt i en udsendelse, noget man bare ikke gør som journalist. Abby Martin udtalte sig vidt og bredt om russerne i Ukraine, selvom hun blankt indrømmede, at hun ikke havde sat sig ind i historien og aldrig havde været der.

Liz Wahl havde, viste det sig, lod sig bruge af en neocon-tænketank kaldet The Foreign Policy Initiative, FPI. Denne tænketank, viser det sig så yderligere, er en direkte videreførsel af PNAC, Project for the New American Century under et nyt navn. Det var dem, der skrev den før omtalte infamøse rapport, hvor det kort før 9/11 blev beskrevet, hvordan amerikanerne var sick and tired af krig-og-atter-krig, og at det ville blive svært for USA at opretholde dominansen som en unilateral supermagt med det krævede niveau af militær aktivitet - man skulle simpelthen ligge i konstant krig med stort set resten af Verden, forever! for amerikanerne ville ikke længere støtte op om det og betale med de fleste af deres skattepenge + deres sønners liv. MEDMINDRE, skriver rapporten, at der indtræffer et nyt Pearl Harbor. Det gjorde der tilfældigvis kort tid efter, hvilket udløste nye bevillinger og en bølge af opbakning, der førte til Afghanistankrigen, Irakkrigen, Libyenkrigen, Sudankrigen, Syrien-næsten-krigen ... og her løb 9/11-batteriet så tørt.

FPI bliver kørt af William Chrystal og Robert Kagan, to af arkitekterne bag 9/11 og Afghanistankrigen, Irakkrigen. Via en mellemmand, en ung smart neo-con pro-israelsk journalist-bøsseaktivist, James Kirkick. Han smigrede sig ind på Liz Wahl, så han kunne hi-jacke hendes program, mens emnet var Bradley Manning. Han havde kort forinden skrevet at Manning, Snowden, Assange og Greenwald burde henrettes. Her kunne vi så filosofere over dobbeltmoralen i, at sådanne typer går vældig meget op i bøsserettigheder og meget lidt op i essentielle borgerrettigheder som talefrihed og ret til at kritisere en fascistisk regering.

Men Kirkick kørte altså sagen frem om Rusland og diskriminering af bøsser, hvorved debatten blev styret udenom den betændte sag for regeringen, Manning, den politiske fange og whistleblower, der bla i 2010 viderebragte videoklippet 'Colllateral Murder' med den beskidte nedskydning af civilister fra helikopter i Bagdad i 2007. Kirkick og Wahl plotter derefter om hendes opsigelse for åben skærm som PR-stunt for neo-con-agendaen. FPI tweeter i forvejen om, at det kommer til at ske. Timingen er perfekt, da den dækker over den pinlige udtalelse fra Victoria Nuland, der var et rigtig dårlig PR-stunt for neo-con-agendaen.

Nuland, skal man også vide, er hyret af Hillary Clinton, en neo-con af værste skuffe. Hendes demokratiske badge er blot et smart adgangskort til regeringen, så hun kan videreføre Bush-æraens politik. Bushfamilien er et gangstersyndikat, og Hillary og Bill har selv en skummel fortid fra Arkansas, hvor Bill i byen Meena, Arkansas medvirkede til hvidvaskning af drugpenge fra CIA's handler i Mellemamerika. Og selvom disse syndikat-medlemmer aldrig bliver straffet for det, er deres gerninger fuldt dokumenterbare. Senere lagde han grobunden for det store bankkup i finanskrisen og efterfølgende bailout-svindel ved at afskaffe Glass-Steagal-akten i starten af 90'erne. Og Hillarys liste er lige så lang. Disse typer går som regel i graven med alle deres synder, for de ved, at deres bagland sørger for, at retssystemet aldrig effektueres.

Men Liz optræder altså som medie-selvmordsbomber, der sprænger sig selv i luften i neo-con suit, hvorefter hun så samme dag ! tager på medieturne i CNN, Fox og alle de andre som en medie-starlette, altsammen arrangeret på forhånd. Journalisten Jacob Blumenthal undersøgte sagen om hende, og det viste sig, at hun var suspenderet hos rt.com, at hun blot var oplæser med en teleprompter, at hun ikke anede en døjt om politik. Hun havde forinden søgt job hos Al Jazeera America, der er det største medieflop med uhyre lavt seertal, men de ville ikke have hende, da hun var for inkompetent. Og før det havde hun søgt hos Fox uden held. Frustreret beslutter hun sig så for at køre sit diva-stunt.

Propaganda?
Sagen bliver lynhurtigt og efter planen brugt til at kompromittere rt.com, som efterhånden blev set af 80 millioner worldwide pga deres høje informationsniveau, og fordi de i modsætning til de kontrollerede fake-medier i landet rent faktisk fortalte om både, hvad der skete indenfor og udenfor USA. Det var bla via rt.com, at Putin kunne 'tale til' amerikanerne og gøre dem klart, at Syrien var en rigtig skidt sag, og at amerikanernes regering var i seng med terrorister af den værste skuffe. Denne torn i øjet på fascismen skulle bremses. Det iranske TV-kanal press.tv, der havde den samme seriøsitet og journalistiske niveau blev bare slettet på satelitterne, men rt.com var alligevel for stort, og man ville ikke sætte millioner potentielle stemmekvæg over styr.

Rt.com er statsejet, men deres stil er ganske anderledes end sovjettidens propaganda-maskine. Man kan ikke i dag få 80 millioner daglige seere uden at have virkelig kød på knoglerne. De har fundet ud af, at USA og Vesten hele tiden hiver bukserne ned og kompromitterer sig selv, så hvorfor ikke fortælle det, som det er? Selv Abby Martin, som også hoppede af - dog på en lidt mere sober måde - lavede hårdslående udsendelser, og hun var egentlig journalist. At hun så havde en uforbeholden mening uden at have studeret historie eller været i Ukraine er så en anden sag.

Verden har vendt sig på hovedet. I dag er det Vesten, der kører næsten Sovjet-style propaganda, hvor man spyr lodrette løgne ud i stænger med tilsvining af dem 'over there'. Når de store medier har kørt en kampagne om fx. Libyen eller Syrienkrigen, og det hele kommer frem som værende iscenesat og falsk information, så laver de aldrig en 'backtrack', hvor de dementerer og korrigerer deres værk. Det sker aldrig. De lader som ingenting og overlader til de alternative medier at rydde op efter dem. Der finder derfor i øjeblikket et skisma sted, og folk begynder så småt at forlade mainstream-medierne. Rt.com dækker emner, der aldrig bliver dækket i England og USA: fracking, vacciner, GMO-Monsanto, krigen mod terror, finanssvindel. En af deres mest populære show, selvom det er temmelig finansnørdet, er The Keiser Report med Max Keiser, manden som toppen af finanseliten ikke tør møde ansigt til ansigt i en diskussion, fordi han ved mere end dem om finanser og alt om deres svindelnumre, og fordi han giver dem tørt på uden at lægge fingrene imellem.

At påstå at rt.com 'bare' er propaganda, når man betragter Vestens medier og ser det største sammenlinkede propaganda-netværk i menneskehedens historie, er latterligt. Og sørgeligt, for mange tror på det, de siger.

Yderligere noter

Det anbefales at lytte til
Patrick Henningsen, uafhængig undersøgende journalist og stifter af nyhedsmediet 21st Century Wire.

Denne blogspot skylder sit udgangspunkt i hans kommentarer til verdenssituationen.

Særdeles relevant er også historikeren Webster Griffin Tarpley's sammenfatning i dette interview:
http://tarpley.net/ukrainians-wont-fight-for-putschist-fascist-clique-but-neocon-madmen-demand-that-americans-do-so/
... hvor fokus er på det tilsynelande neo-con comeback, vi er vidne til. Disse psykopattyper ser rødt, når man siger Rusland, og da Putin vandt en moralsk sejr i Syrien og stoppede en egentlig krig her ved at give Obama en håndsrækning i sin kattepine - som han tog, det må man lade ham - så skruede hele dette 'deep state' sammenrend på deres knapper.

Vi må huske på, hvem disse neo-cons er. De trækker deres tråde tilbage til Karl Schmidt, Hitlers advokat, som fik Leo Strauss sendt til USA, hvor han blev professor i filosofi i Chicago. Han har uddannet en stribe 'elever'. Her bliver det i øvrigt meget paradoksalt, for Strauss var både nazist og zionist på én gang. Hvilket viser, at der er større ligheder mellem nazisme og zionisme end modsætninger. Vi ser, at Strauss' elever er skruet sammen på samme vis. Vi taler om typer, vi kunne kalde for Søren Espersen på steroider, og disse typer de har nu arbejdet sig vej tilbage - dvs. de har hele tiden været der - til at klæbe op af Obama. John Kerry, Victoria Nuland og hendes mand Robert Kagan (medforfatter til det infamøse dokument PNAC), Susan Rice. Vi taler om den gruppe, der var direkte ansvarlig for 9/11.

Så der er adskillige direkte tråde i Ukraine-sagen, der går direkte tilbage til nazisterne. Glem heller ikke, at CIA blev dannet af tidligere overløbere fra nazismen efter krigen. Nu hjælper de så resterne af SS-Galicien-brigaden og deres efterkommere fra  til et bizart come-back.

Vi kunne også minde om, hvad der skete med de paramilitære SA'ere, Sturmabteilung, de brutale bøller, der blev brugt til at skaffe Hitler til magten. Da de havde gjort deres beskidte job ved at skræmme livet af folk på gaderne, blev de passiviseret i 'De lange knives nat'. Noget lignende er lige sket i Ukraine, hvor en af deres mest højtråbende ledere er blevet likvideret.

Vi kan ryste på hovedet af neo-con-psykopaterne og deres livsfarlige gamling med russerne - med civilisationen på Jorden som gidsel. Men interessant er, at to af de virkelige big-shots, høgenes høge, de store skakspillere og krigsmagere Brzezinski og Kissinger begge har advaret direkte imod en NATO-indlemmelse af Ukraine og i det hele taget det dødsensfarlige ved situationen. Meget kan man sige om de to herrer, som efter min mening for mange år siden burde være sendt i en rumsonde i retning mod Pluto med en one-way-ticket, så er de så tudsegamle og erfarne, at de sagtens kan huske det 20. århundrede - de har selv været med til at skabe det - og de ved derfor, at den seneste kurs er et uhørt no-go i forhold til Rusland.

Kommentarer

Populære indlæg