RADIO PARADIGMET 03 - Verden lige nu

interview af The Team

Velkommen igen til RADIO PARADIGMET:
Det Geopolitiske Klasseværelse
.


Klasseværelset er ikke som det, du husker fra skolen. Der er ingen karakterbøger, strenge lærere, sure klassekammerater, mobning, kedeligt terperi, eftersidning, lugten af sved i omklædningsrummet, tavle-til-røv-undervisning.

Det Geopolitiske Klasseværelse handler om virkeligheden. Her får du også en mulighed for at aflære noget af den meningsløse og i mange tilfælde løgnagtige vidensforstoppelse, der er resultatet af de fleste menneskers skolegang. Og hvis du er allerede er over det punkt, vil du bare føle dig hjemme her.

Tilstede på skolebænken i dag er morton_h (bloggeren), CVitch, ChaosNavigator.
Med os har vi som i forrige udsendelse Mike Cechanowicz, the US-expatriate from Norway.
Derudover Heinrich R., en markant og flittig blogger med mere end 18.000 kommentarer alene på Dagbladet Informations debatforum.

Emnet ligger i forlængelse af de tidligere udsendelser, eller som det hedder i Norge: kringkastninger. De smider om sig i alle retninger. Vi kaster her diverse emner i-kring, så spænd sikkerhedsbæltet og læn dig tilbage, Dorothy, for Kansas vinker farvel...

Klik for at åbne player

For English blog viewers/listeners: the first 10 minutes are in Danish, the remaining is in English. 

Kommentarer

 1. "The only thing necessary for the triumph [of evil] is for good men to do nothing."
  måske prikker gud bare til os , for at få en reaktion.. jo mere passivt vi lever vore liv, jo mere vil han prikke. De gode "menneskeheden" ska begynde at rejse sig hvis ikke vi :) ja spænd sikkerhedsbæltet

  SvarSlet
 2. Tak for indsatsen. kender du OpenMindConference? Se her: openmindconference.com Næste konferencen bliver i København i september. Er det muligt at kontakte dig på et eller anen måde? jeg hedder Carol og er en del af Openmindconference medarrangør.

  SvarSlet
 3. Det er snart 1års dag for sidste udsendelse........får vi en opfølgning?

  SvarSlet
 4. Det må du gerne ha' lov til at sige.
  Svaret er: ja.
  Om 2 uger laver vi et filmet interview med Ole Dammegård i København, hvor vi går i kødet på bla. seneste terror-tiltag i Kbh - og resten af Verden.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg