RADIO PARADIGMET 04 - Kikkertsigtet


samtale i The Team
 
Dette er RADIO PARADIGMET, der sender til dig fra en lille skummel lejlighed i et brokvarter i København. Hvilket blot viser, at alle og hvem som helst kan tilegne sig disse vigtige informationer og sprede dem til alle andre, der har ører at høre med og en hjerne, der ikke endnu er sønderskudt og ætset op af denne verdens mediejunk.

Dagens udsendelse byder på:
USA udnytter NGO-operationer i Kenya, Rwanda, Zimbabwe, Eritrea og Sudan med subversive formål. Flere lande bandlyser nu NGO'erne. Og her gik vi og troede, at Amnesty og Human Rights Watch blot var the good guys ...

Israelsk terror udøves mod egne landsmænd i Afrika og Sydamerika for at skabe offerrolle og falsk-flag-påskud for anslag. Sammen med Saudiarabien er Israel den førende statsterror-stat i verden.

Den argentiske økonomi bliver - igen - udsat for økonomisk krigsførelse. Vi ihukommer krigsforbryderen, Henry Kissingers, dogma om, at 'den der kontrollerer fødevarerne, kontroller befolkningerne'. Argentina og deres præsident er ikke 'lydig mod Gud og Imperiet'.

Forskellige vinkler på 'forsvindingen' af det malaysiske fly.
http://paradigmet.blogspot.dk/2014/03/den-amerikanske-nedskydning-af-fly-370.html
Er det hijack eller nedskydning? Hændelsen har særdelses stor forbindelse til mange andre geopolitiske hændelser. Der er slående ligheder mellem tilsynekomsten af manualen, storyboardet i Kuala Lumpur, Kiev og Venezuela.

Er højre og venstre dét, vi troede og var vant til? Verden har forandret sig, og vi har ikke opdaget det. EU-politikere kalder fx. Le Pen's franske Front National for fascistisk. Det kan meget vel tænkes, at det er sådan. Men hvad er EU for en størrelse? It takes one to see and know one. Le Pens datter tager lige nu stærk afstand fra de EU-støttede ukrainske fascister. Er begreberne forvirrede?

Der foregår betydningsfulde mod-alliancer, som vi stort set ikke har hørt om i vores dumme-dumme krigspropagandaførende mainstream-medier i dag. Shangai Coorporation Organisation, BRICS og ASEAN-landene fx., spørg en gadedansker, og vedkommende har hørt om disse størrelser. Er vi ved at blive ligeså snotdumme og uorienterede i Vesteuropa, som de amerikanske borgere, der i årtier er holdt i et uvidenhedens medie-jerngreb?

Der vendes mange sten her. Og undskyld venligst, hvis der er sten, vi ikke når at vende. Der er allerhelvedes mange sten. Vi forsøger i al beskedenhed at kompensere for blot en brøkdel af de sten, som mainstream-medierne med alle deres milliarder af ressourcer på det groveste! har førsømt og hver eneste dag forsømmer at vende. Vi gør det ved ind imellem at forlølge de store træk, som mainstream ikke magter / evner / gider / tør - eller har lov til at forfølge. De vælger i stedet duknakket at fragmentere - informations-fragmentations-bombe - AL viden og information, så INGEN er i stand til at se større linier og sammenhænge.

Netanyahu truer endnu engang med at atombombe Iran.
Man får lyst til at sige: Ved du, kære flæske-frikadelle-flommede liguster-dansker, at dette betyder enden på ligusterhække-as-we-know-them? Har du ikke fattet, at du og dine børn(-ebørn) ikke vil overleve det nukleare helvede, som denne hændelse UVÆRGERLIGT vil medføre?
Der findes ikke noget, der hedder en lille hurtig atomkrig i Mellemøsten.


Irak er ikke længere 'lydig mod Gud', selvom det var 'Gud', der smadrede dem. De går deres egne veje, og de har måske deres egen 'gud' = verdensorientering. De orienterer sig nu mod Iran og Syrien, de to andre udråbte fjender af 'Gud' = Imperiets selvbekræftende verdensorientering.

Alt dette og meget mere uddybes i Det Geopolitiske Klasseværelse 4:

Kommentarer

Populære indlæg