RADIO PARADIGMET 01 - Verdensfascismen


af morton_h, the blogger + ChaosNavigator

Overskriften er både præcis og utilstrækkelig. Hvorfor?
Vi har sat en af Danmarks mest velorienterede personer i stævne, for at få at vide hvad der foregår i denne sindsyge verden. Navnet på vedkommende er kryptiseret som CVitch. I disse tider er udtalelser ikke altid gratis. Udgangspunktet er de konkrete events i Ukraine. Det viser sig meget hurtigt i denne samtale, at tilsyneladende lokale konflikter har dyb sammenhæng med events på hele kloden. Følgende er et forsøg på at kortlægge denne sammenhæng uden at forsømme hverken lokaliteter, detaljer eller det store overblik.

1. del af samtalen findes her i nedskrevet form.
2. del af samtalen, som er hoveddelen, findes i en båndet version (to afsnit). Det kan stærkt anbefales at høre dem begge.
3. afsnit af bloggen er uddybende kommentarer via en af verdens førende eksperter i geopolitik, William Engdahl. Don't miss it!

Til sagen
Det er en voldsom ting, hvad der foregår i øjeblikket. Situationen er ekstremt tilspidset i talende stund (dette er et delvist nedskrevet interview) lørdag 1.3.2014. Den nye præsident i Ukraine, Alexander Turkinov, er ved at gøre den vestlige del af Ukraine parat til krig. Overalt i den sydlige og østlige del af Ukraine er folk gået på gaden. Flere af de lokale administrationsbygninger er blevet overtaget af menneskemængden, altså de pro-russiske dele af bofolkningen. De er både bevæbnede og ubevæbnede. Både i havnebyerne Odessa, Simferopol, Sevastopol og der har været kampe i den lille by Kerch, som er et specielt område, der grænser op til Rusland. Det er en tange, der forbinder Krim med Rusland udenom Ukrainsk territorium, og her har været voldsomme kampe mellem regeringen og Kiev-tro ukrainere og så de russiske tilhængere.

Dette er krim-tartererne, der udgør ca. 20% af befolkninger, og som er efterladenskaber helt tilbage til Katharina den Stores sejr over tyrkerne i 1700-tallet, da russerne erobrede området. Disse krige har bølget frem og tilbage fra 1500-tallet til forrige århundrede. De nuværende tartarer støtter efter sigende styret i Kiev, og det har så medført disse sammenstød de seneste dage.

For lige at vende situationen som helhed i Øst- og Centraleuropa, så er dette jo toppen af isbjerget, vi ser, som drejer sig om en magtkamp mellem EU's interesser og Ruslands interesser. Det er ikke kun Ukraine, det drejer sig om. I fx. et land som Bosnien-Herzegovian er folk gået på gaden, og der har de seneste dage har været voldsomme angreb på bygninger. Man mener, at EU er bange for, at Bosniens serbiske del under de her politiske tumultagtige tilstande vil forsøge at løsrive Republica Serbska og tilslutte sig Serbien. Derfor har man lavet disse demonstrationer, hvor demonstranterne er finansieret og understøttet i deres angreb mod den samlingsregering i Bosnien-Herzegovina, hvor det i øjeblikket er en serber, der har formandsskabet for sammenslutningen af den tredeling, der har eksisteret siden Dayton-aftalerne i 90'erne.

Grunden til, at Bosnien-Herzegovina er interessant i denne sammenhæng, er, at der nu er to opstande: Ukraine og Bosnien-Herzegovina, og det viser, at EU's og Ruslands ledelse nu er i direkte konfrontation med hinanden.

Et land som Moldova, som er en relativ lille republik med omkr. fire millioner indbyggere, og som ligger klemt inde mellem Rumænien og Ukraine, har et mindretal kaldet gaugaserne, der er tyrkisktalende, og som udgør ca. 200.000 indbyggere, i februar måned holdt en folkeafstemning i det sydlige Moldova, Gaugasia, og her stemte 90% af gaugaserne for at ville løsrive sig og tilslutte sig den russisk ledede toldunion mellem Hviderusland, Khazakstan, og en del andre lande i det gamle Sovjet, og hvor endnu flere er på vej ind. Det, der er interessant her med gaugaserne er, at Transnistria, en anden del af Moldova, er i spil i forhold til, hvad der foregår i Ukraine, da de er domineret af russisktalende, og Moldovas regering i Chisinau har lige lavet en associeringsaftale med EU, ligesom Ukraine er på vej til med det nye regime. Årsagen er, at den brede moldaviske befolkning i landområderne også taler om at ville lave afstemninger i stil med gaugaserne med henblik på løsrivelse fra Chisinau.

Denne sag om Moldova er helt glemt i vores mediebillede, fordi Ukraine fylder så meget af gode grunde, men den er helt afgørende at få med i forhold til det opgør, der finder sted Mellem Bruxelles og Moskva.

Et andet sted, der er ret væsentlig at få med, er det, der er foregået i Bulgarien, i Ungarn, i Tjekkiet, og det der foregår i Letland, som er yderst interessant lige i øjeblikket. Man skal have parlamentsvalg her til efteråret, og især de russisktalendes parti, der hedder Harmonisk Centrum, står til at blive det altdominerende parti med omkring 40% af vælgerne. Hvis Letland går i samme retning, og det er der noget, der tyder på, da Ukraines og Letlands situation er meget identiske. Det er det forstået på den måde, at de nationale kræfter, ligner dem, der har været med til at lave ravage i Ukraine, stødtropperne i forhold til at vælte Janukovitj-regimet, og de er lige så fanatisk nationalistiske og fascistisk som ukrainerne. De har bla. lavet strækmarch, heil Hitler, i gaderne i Riga gennem de sidste mange år. Vesten har vendt kinden til og kigget den anden vej i forhold til, at fascister har disse rettigheder, hvilket er utænkeligt i Tyskland, hvor man ikke slipper afsted med at bruge nazihilsner. Man ryger simpelthen direkte i spjældet, bare man løfter højre arm. Men når det gælder Øst- og Centraleuropa har man åbenbart lov til at marchere gennem gaderne i uniform for at manifesterer fascistiske/nazistiske synspunkter. Det ser vi nu meget, meget tydeligt i forhold til det Ukrainske opgør.

De nationalister i det parti, der hedder Svoboda, hvilket skævt nok betyder 'frihed', er et direkte arvtager-parti efter de gamle nationalistiske kræfter, der var drivkræfter i jødeforfølgelserne under 2. Verdenskrig under den tyske besættelse af Ukraine. Man mener, at omkrig to millioner jøder omkom. Partiet Svoboda tæller kun omkring 7-8% af befolkningen. Så det er faktisk en meget lille spydspids, der har været anslagsgivende for en omvæltning. Det er disse minoritetsfascister, der har udgivet sig for at være majoriteten. De kommer fra Vestukraine, det gamle Østrig-Ungarske / Habsburgske rige, også kaldet Galicien (ikke at forveksle med den vestligste provins i Spanien). Det er Invif-området, hvor man altid har været stærkt anti-russiske. Det er faktisk folk herfra, der er blevet transporteret med EU-penge !! suppleret med amerikanske penge fra Endowment for Democracy og Freedom House og International Republican Institute. John McCains organisation. McCain har personlig været til stede flere gange på Maidanpladsen, uafhængighedspladsen centralt i Kiev og holdt flammende taler henvendt til de mest rabiate grupperinger i landet.

Vi har lige nu hørt, at der er flere ortodokse kirker og synagoger, der er blevet angrebet, og vi har oplevet, at jøders huse for første gang i mange, mange år er blevet overmalet, og jøderne i Ukraine, som udgør en temmelig stor procentdel, er blevet opfordret til at forlade landet på grund af de her grupper. Og nu har det nye styre under præsident Turkinov og damen, der har været fængslet, den meget prominente figur, Tymosjenko, det selvudnævnte 'dronning' af Ukraine (ukrainerne er generelt lidt 'fed-up' med hendes selvpromovering), og hendes højre hånd er decideret på en lønnings-check fra EU. Klitschko, den gamle sværvægtsbokser, der i en stor del af sin professionelle karriere opholdt sig i Tyskland, har nære forhold til det liberal-demokratiske parti FDP her og har fået meget støtte herfra til at skabe sit parti, Udad, 'slaverne'. Som bokser er han meget populistisk og derfor meget farlig. Han er villig til alle former for kompromiser og ville nærmest sælge sin egen bedstemor for at få lukrative handelsaftaler med Tyskland og andre europæiske lande. De betaler ham simpelthen for det.


Tegning: Gary Knight

Fra skrift til tale
Herefter er lyden i interview-samtalen bragt på plads.
Der er tre personer tilstede, paradigmet.blogspot.com's blogger morton_h, ChaosNavigator og især CVitch, hvis viden om den omfattende globale agenda er af et sådant omfang, at ingen eller kun ganske få kommentatorer, akademikere, journalister, historikere og stort set ingen af de såkaldte politiske eksperter i Danmark kan følge trop.

Allerede ovenstående nedskrift af 1. del / indledningen til samtalen viser som forsmag, hvor stor og detaljeret en viden, der diskes op med. Det er især værd at bemærke sig den uvurderlige evne til at se sammenhængen i de events, som i medierne er fuldstændig fragmenteret og løsrevet fra hinanden, og som derfor fremstår som enten fad propaganda eller slet og ret: sludder og vrøvl.


Hermed starter Radio Paradigmet med en serie af lydbaserede interviews, samtaler, diskussioner, kommentarer under overskriften Det Geopolitiske Klasseværelse.

Følgende link er forlængelsen af denne yderst givende samtale i lydform:
Det geopolitiske klasseværelse 1 - Del 1 (varighed 1:11:33)
Det geopolitiske klasseværelse 1 - Del 2 (varighed 28:05)

Appendix 1

Samtalen kommer meget vidt omkring. Et af emnerne var 'den norske afstraffelse' alias Matthias Breivik-sagen. Som det bla. fremgår af båndet, var han på ingen måde en ensom galning, hvilket som patologisk mønster altid står tilbage efter den slags hændelser. Det er en del af manuskriptet.

Der er et par rettelser til det, der bliver sagt på optagelsen:
Det var Aleksander Stavdal, ikke Mathias Stavdal, som så en anden gerningsmand end Breivik. Og Breivik er 183 cm høj, ikke 190 cm, som nævnt i lydoptagelsen.
Dagen derpå var overlevende og pårørende samlet på Sundvolden Hotel. Pludselig bliver en ung mand pågrepet af politiet og ført bort. Det viser sig, at det er Aleksander Stavdal!! Han bliver bragt til Hønefoss og afhørt. Han skulle angiveligt have haft kniv på sig fordi han var bange efter at have set 2 gerningsmænd:
Ungdommer VG har snakket med beskriver imidlertid også en annen gjerningsmann - som ikke var iført politiuniform.
Vedkommende var i følge dem rundt 180 centimeter høy, hadde tykt mørkt hår og så nordisk ut. Han hadde en pistol i høyrehånden og et gevær på ryggen. Jeg har overbevist om at det var to personer som skjøt, sier Aleksander Stavdal.
Flere personer som befant seg på Utøya mener ifølge NRK at det dreier seg om mer enn en gjerningsmann. Blant annet skriver en av deltagerne på sommerleiren på sin Facebook-side “Skytterne kledde seg ut som politi, så lurte dei oss til å komme fram før dei begynte å skyte oss”.

Andre mener
også at det må ha vært flere som skjøt da det lå livløse personer spredd over et større område.
Overlevende forteller at det muligens var flere personer som sto bak angrepet mot ungdommene på AUF-leiren fredag kveld. Vitner som klarte å komme seg fra øya i live, hevder at det ikke bare var én, men flere gjerningsmenn som skjøt vilt rundt seg på Utøya fredag kveld.
På sin Facebook-side forteller også Torbjørn Vereide, leder for Sogn og Fjordane AUF, det samme.
– Skytterne kledde seg ut som politi, så lurte dei oss til å komme fram før dei begynte å skyte oss, skriver han.
Andre overlevende mener at det må ha vært flere gjerningsmenn, etter som det ligger flere mennesker livløse spredt over et større område.
NRK.no har ennå ikke fått bekreftet disse opplysningene fra politiet. KILDE
Vitnet forteller at han så tre stykker, intervjuet er tatt bare en time eller to etter drapene.
TV8 Buskerud på Utøya
Derudover er der denne statistisk umulige anomali:
Kun timer før Anders Behring Breivik begynte å skyte ungdommer på Utøya, avsluttet politiets beredskapstropp en øvelse hvor de øvde på en nesten identisk situasjon.


Appendix 2

Importeret fascisme i Ukraine

Miseren om Ukraine har INTET med demokrati eller retfærdigt forsvar for det ukrainske folk at gøre og handler ikke om, hvorvidt landets leder er en fæl statsleder eller ej.
Ukraine har til gengæld ALT at høre med destabilisering af Rusland påført og iscenesat af USA, EU og NATO.

Hvad vi ser lige nu er landets 'farvede revolution' del 2 (del 1 var i 2004). Ordet 'diktatur' bruges ofte i disse år, men hvad man kan se lige nu er et globalt diktatur udført af USA mod dette land. USA er i gang med at diktere Ukraine, hvordan de skal køre deres interne forhold, og deres styresystem består i at opildne og støtte en opposition, der består af det værste ros, man kan støve op i landet.

Man må huske på én ting - like-it-or-not: det ukrainske regering er folkevalgt. Når USA nu brutalt blander sig med sine CIA-metoder, så er det igen-igen deres form for globalt diktatur.

Ukraine er samtidigt et korrupt land. Alle ukrainere er klar over det. Ukrainerne prøver at overleve, de har et arbejde, de er mennesker som alle andre. Hr. Janukovitj, Hr. Jushenko, fru Timosjenko, alle deres ledere er korrupte. Protestanterne blev bragt ind fra Vest-Ukraine, som historisk set var en del af Polen og det østrig-ungarske rige. De er altså et fremmedelement for størstedelen af Ukraine. De er iscenesatte ballademagere. Polakken Sikorskij har spillet en aktiv rolle på EU's vegne i dette stykke kulturimperialisme. Der er gammelt nag her. Hitler mod Polen i forsvar for Sudeterland. 10.000 polske officerer myrdet i Katyn-skoven af russerne og smurt af på nazisterne. Hele den polske regering myrdet (officielt bare omkommet) på vej til Katyn-skoven i 2010 for at højtidligholde ofrene for massakren. Alle har snavset blod på hænderne.

USA har deres NSA. Men Rusland har også deres efterretningsvæsen, og de er lige så dygtige. Det har de ud fra bitter nødvendighed fra den Kolde Krig = 2. Verdenskrig, der aldrig sluttede. Det ukrainske og det russiske efterretningsvæsen optog for nylig en samtale mellem en temmelig fæl amerikansk dame ved navn Victoria Nuland (assistant secretary of state), en rabiat neo-con med høj placering i regeringsapparatet - Bush's bagland af neo-cons opererer ufortrødent indenfor den amerikanske administration i dag - og den amerikanske ambassadør i Ukraine, hvor hun siger ... det hele. Altså USA ønsker og arbejder intenst i dette øjeblik på et statskup. At dette statskup bruger metoder, hvor kuppet er forklædt som et folkeligt oprør, gør ingen forskel. En bæ med chokoladeovertræk er stadigvæk en bæ.

De studerende og de arbejdsløse blev tilbudt penge for at deltage i den nye farvede revolution og belejringen af Kiev. Her må man forstå, at hvis man er arbejdsløs i Ukraine, er man meget ilde stedt. Som beskyttelse mod politiet i hovedstaden havde man indskrevet en fæl gruppe ny-nazister, Provi-Sektor, hvis historie går tilbage til 2. verdenskrig. Disse nazister - det er helt utroligt: vi er bombet 60-70 år baglæns i tid her! - bruger molotov-cocktails og lazervåben. De er lejesoldater i direkte krig mod den ukrainske regering og meget langt fra at være 'folket der gør oprør', som vi ustandselig hører i de dumme-dumme medier.

Finansiørerne til dette statskup kan være lidt svære at pin-pointe, men bla. en organisation kaldet International Republican Institute dannet i 80'erne springer i øjnene. Deres formål var at gøre det samme som CIA plejede, bare 'privat'. Deres nuværende repræsentant er senator John McCain. Deres stormtropper er NGO'er, disse tilforladelige ikke-regerings-organisationer og deres medlemmer. Man kunne være så frimodig at sammenligne dem med 'privateers', regeringssanktionerede pirater, som den britiske krone for århundreder tilbage var vældig glade for at samarbejde med, for så slap man for at få beskidte hænder. Det ser så stygt ud, når man taler til sit åh-så-elskede folk ...

I modsætning til Putin forsømte Janukovitj i Ukraine at kræve de udenlandske NGO'er til regnskab for, hvor de kom fra, og hvem der betalte dem. Putin havde gennemskuet, at horderne var hyret med undergravende formål under dække af politisk korrekte og udadtil nærmest tårepersende intentioner. På samme måde som bølgen af grøn øko-fascisme kan vi i dag tale om en bølge af NGO-fascisme.

De farvede revolutioner startede i Serbien. I Bograd opererede grupper under navnet Otpor, nu kaldet Canvas, og deres manualer for udførelse af en farvet revolution blev oversat fra serbisk til engelsk og til en række sprog, nu til ukrainsk. De samme manualer blev også brugt på Tahrir-pladsen, da man organiserede en farvet revolution overført til arabisk. Same-same. Det såkaldte arabiske forår var en iscenesættelse. Den ukrainske opstand er en iscenesættelse. Alle lignende events siden 2000 har brugt denne stereotype manual. Vestlige medier har fuldstændig misset pointen, eller også har de bevidst løjet i skrift og tale, da de er en del af den omstyrtende agenda. De såkaldt 'farvede revolutioner' bruger altid folkelig frustration som drivkraft til eget formål. Behøver vi at sige, at dette formål INTET har at gøre med ægte bekymring for tilfredsstillelse af de folkelige behov?

Den uafhængige journalist James Corbett interviewer i sin net-rapport, der har millioner af lyttere/seere, en af vor tids geopolitiske eksperter, William Engdahl. Denne blog bygger på dette interview.

Lige nu efter præsidentens flugt fra landet har man organiseret transport af demonstranterne ned mod Krim, hvor den den vitale russiske flådestation er placeret. Indbyggerne i området ville ikke finde sig i det, gik på gaden og konfronterede de indforskrevne ballademagere med det budskab, at de ikke havde noget at gøre her og skulle forsvinde. Putin har omdirigeret den militære enhed, som succesfuldt har forhindret terroranslag mod olympiaden i Sotchi til Krim.

Her kan vi også minde os selv om (hvis vi ellers er klar over det i forvejen), at Putin og Rusland modtog direkte trusler fra den saudiske Prins Bandar, lederen af det saudiske efterretningsvæsen og professionel terrorist i verdens førende terrorstat og terrorsponsorat, Saudiarabien, om at han, Bandar, his highness himself og 'hans' tjetjenske terrorister (det var hans egen formulering og dermed en direkte indrømmelse af, hvad saudisk såkaldt 'politik' i et halvt århundrede har gået ud på) ville slippe helvede løs, hvis ikke man tillod Vesten at gennemføre deres terror-interventionskampagne i Syrien, hvor 'hans' salafistiske terrorbander opererede. Vi bør også minde om den egentlige årsag til Syrien-kampagnen: forhindringen af olieledningen fra Iran/Irak gennem Syrien til Europa og brohovedet for et statsterroristisk amerikansk/NATO-angreb på Iran. De to feje mellemøstlige stater, Saudi og Israel, har altid forstået at true, forføre eller bestikke de store dumme muskelstater, især USA, til at gøre deres beskidte arbejde. Og bag dem har altid stået: den britiske elite.

Ukraine ønsker i virkeligheden at adskille sig fra Vest-Ukraine. De var oprindeligt en del af Polen og Østrig-Ungarn, de har store skove med ingen essentielle ressourcer. EU ønsker hele Ukraine indlemmet i den europæiske superstat for at kunne malke dets ressourcer og svække Rusland. Der vil måske finde en splittelse sted vi denne borgerkrig. Ligesom Syd-Sudans udskillelse fra Nord-Sudan, hvor det er Syd, der har al olien.

Vil EU fremme denne konfrontation. Muligvis ikke. Lad os ikke glemme Tyskland. Den tyske udenrigsminister, Steinmeier, var i Ukraine for nylig for at tage brodden af det hele. Vi ser her en splittelse i EU og Vesten, som er gammel i gårde: Tyskland mod den britiske elite - har vi set det før? Det var her, opsnapningen af den krigsliderlige dame, Victoria Nuland's samtale blev opsnappet, hvor hun sagde: 'Fuck the EU!' til ambassadøren, og så brød fascist-helvedet løs i Ukraine. Senere ses hun så gå rundt på gaden i Kiev og uddele sandwich's til de indkaldte demonstranter og politiet - mens løgneren Obama højlydt benægter amerikansk støtte til oprøret.

Tilbageblik
Ukraine var før 2003 regeret af levninger fra det gamle sovjetsystem. Korrupt, you bet! Men folk håbede efter Sovjets fald på nye tider. Skumle amerikanske organisationer som Freedom House og National Endowment For Democracy begyndte at operere i landet med millioner og måske milliarder i ryggen for at opfostre det, vi ser i dag: Orange Revolution. 'Orange' / Oranje ... en gammel sag med venetianere, bankvæsen, verdensherredømme og Jesuitter på sidelinien. Jesuitter = iscenesatte revolutioner = skjulte dagsordener.

Organisationen 'Canvas' var dannet for at smadre Jugoslavien og Milosevic's regering i 2000. I 2003 havde CNN installeret sig med gigantiske kameraer, så man kunne zoome ind på en plads, hvor demonstranter senere ville blive bragt ind. Alt var altså forudset, planlagt og iscenesat. Den kommende statsleder Jushenko's hustru var tidligere medlem af Reagan-administrationen, og hendes mands program bestod i medlemskab af EU og NATO, altså indlemmelse i Imperiet. Jushenko plyndrede herefter Ukraine på vegne af Vesten, og alle ukrainere indså, at denne skurk ikke tjente deres sag. Han støttede også lignende tiltag i Georgien, en anden ex-sovjetstat. Og den såkaldte oppositionspolitiker, fru Timoshenko, blev fængslet og spillede sin offerrolle. Hvad medierne 'glemmer' at skrive om er, at hun er en dybt kriminel personage med fængselsophold i USA for svindel bag sig.

Vi ser her en geopolitisk agenda udspille sig med diverse lokale aktører. På den større arena ser vi samtidig sagen om det amerikanske-vestlige missilskjold. Det handler om indkredsningen af Rusland. Det er ren koldkrigs-agenda. Siden murens fald i 1989 har Pentagon aldrig opgivet sin doktrin om at ødelægge ex-sovjets militær og dets evne til at forsvare sig. Krig handler ikke blot om krudt og kanoner, det handler i højere grad om finans og økonomi. Finansterroristerne i IMF blev bragt i stilling for med sanktioner og finansiel chok-terapi at destruere russisk økonomi. Som bare nogenlunde velinformeret i det 20. århundredes historie har man et déja-vú her: 1. Verdenskrig og den russiske revolution, en prototype på de farvede revolutioner, handlede om lige netop det. Drukkenbolten Boris Jeltsin var Washingtons mand, og han var udset til at udføre denne akt. Olie og gas spillede en hovedrolle.

Jeltsin-årene var helvede for russerne. Deres pensioner forsvandt, russerne måtte dyrke deres egne haver for bare at overleve - en essentiel sag, som senere blogs i øvrigt kommer til at handle om. Men i Rusland er det en gammel og folkelig tradition. Oplandet til Moskva producerer alle byens grøntsager, æg og høns m.m. Millioner af russere døde i disse år, hvilket ingen vestlige medier gad at skrive om.

Der blev i post-Jeltsin-årene indgået en aftale mellem Vesten og Rusland om, at Tyskland forenede Vest med Øst, men til gengæld afstod NATO fra imperialisme mod øst, dvs. Ungarn, Tjekoslovakiet, Bulgarien, Polen, Ukraine og Georgien. I 2003 brød Vesten systematisk denne aftale. Mr. Neocon Donald Rumsfeld promoverede det såkaldte missilforsvar med diverse fluffy begrundelser om, at Iran truede Vesten med missiler, alt sammen svindel og propaganda. Putin, Jeltsins og Gorbatjovs efterfølger, afviste disse begrundelser. Putin vidste og ved ALT om samtlige skumle geopolitiske vest-agendaer, hvilket også er hovedårsagen til Vesten evindelige dæmonisering af ham. Putin tilbød dengang fuld adgang til russisk overvågning af Iran, så man kunne se, om der var en egentlig trussel. Hvilket der selvfølgelig ikke var. Men hans tilbud blev totalt ignoreret, for der var en anden agenda.

Det hele handler om, hvorvidt USA kan levere et såkaldt 'first strike'- atomangreb på Rusland uden at blive modangrebet. De kalder det 'defensive shield' (BMD), men det natur er særdeles 'offensive'. Det er dybt forældet, arkaisk og so-20.-century, og længere er legetøjssoldaterne i Washington-Pentagon ikke kommet i deres åndelige udvikling. Det er et pubertært begrebsunivers, der styrer vores verden i disse sørgelige tider. Meget få mennesker har en realistisk fornemmelse af, hvor sindssyg denne totaldestruktive agenda er.

Putin og den russiske udenrigsminister siden 2004, Sergei Lavrov har - i total modsætning til de nu totalt propaganda-dominerede medier i Vesten - vist bemærkelsesværdig tilbageholdenhed. Som William Engdahl udtrykker det: den russiske bjørn sover med det ene øje åbent. Da situationen var stabil, tilbød russerne at købe 15 milliarder (målt i $) i statsobligationer - statsstøtte mod loyalitet ganske vist, men reelle penge. Det afhænger så nu af, hvilken koalition, der kommer ud af det hele.

Hvis EU skal overtrumfe det, bliver det noget svært. Det kan de ikke, især ikke med den pågående nord-syd-krise, der udover rækken af sydlande nu også begynder at omfatte Frankrig og Holland (Danmark, hvornår?).  Derfor de beskidte metoder, hvor Nuland-damen og hendes diplomat-gorillaer uden tvivl ligger i telefonrøret til den ukrainske top flere gange om dagen. IMF vil uden tvivl komme ind i billedet, men de vil heller ikke kunne tilbyde noget lignende som russerne.


___________________________

En af de få intelligente organisationer i DK, Schiller-intsituttet har samlet en stribe links i et Ukraine-dossier.

Der er bl.a. et link til en udsendelse i DR1 - ja minsandten lige midt i dumme-dumme mainstream! som en undtagelse, der bekræfter reglen - hvor Peter Munk Jensen fra DIIS (Dansk Institut for Internationale Studier) blotlægger den ukrainske nazisme-fascisme, som medierne ellers er tavse omkring (fordi det er den de hylder og støtter).

Ligeledes finder man meget præcis analyse i Kevin McDonalds 2 timers kommentar om emnet patologisk altruisme. Selvom emnet tilsyneladende falder lidt ved siden af, så har det en hel del sammenhæng med Ukraine.

Den sædvanligvis knivskarpe dokumentarisk, der kalder sig for StormCloudsGathering viser med billeder og kommentar, hvad der sker i Kiev:
Ukraine Crisis - What You're Not Being Told

Professor i økonomi, Michel Chossudovsky, bruger også denne gang billeder til at vise, hvem de 'venligtsindede demonstranter', der vældig gerne vil indføre demokrati og frihed ... er. Den tilsyneladende ironiske titel er faktiske citater:Til sidst: hvor ironisk er det ikke, at Krim på amerikansk hedder Crimea / Crime-A ... Altså forbrydelse i kategori A! For det er fuldstændig, hvad det er.

Kommentarer

 1. Ja, Morten, du har flyttet dig de sidste par år og både kommet ud af kravlegården og 'landsbyen'. Så godt, at det er overflødigt at kommentere dine artikler, fordi du nu er på højde med andre åbne kilder. Selv om stormen i dig støjer en del i dit udtryk, er dit budskab så tydelig, at det opfattes.

  Info på nettet er nu gennemtrængende, og de gamle medier så øde at selv blå luft mister farven. = no sense
  http://deusnexus.wordpress.com/2014/03/09/ukraine-mass-media-control/
  Jeg tror du fanger indholdet i dette link.

  SvarSlet
 2. Nå for søren. Tak, 'Mor' ... ;-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg