Den saudiske forbandelse


af morton_h, bloggeren

Der sker noget bemærkelsesværdigt for tiden i den saudiske forbindelse. Vi taler her om båndet mellem verdens terrorstat nr. 1 og Muskelmassen, USA. Dette bånd er grundlæggende over 100 år gammelt og startede med det daværende Britiske Imperium 1.0 og deres kup i mandatområdet, hvor de indsatte områdets mest ryggesløse klan som ledere af halvøen, en gammel jødisk familie, i dag kendt som wahabierne eller House of Saud. 


Næste ryk i forbindelsen var efter den officielle opløsning af det Britiske Imperium, der dog viste sig som blot et stykke morfologi. Det Britiske Imperium 2.0 er USA med den britiske elite i baglokalet. Skulle nogen være i tvivl om det, må de vældig gerne gøre rede for, hvor 40% af de amerikanske skatteyderes penge forsvinder hen. Svaret er City of London og den britiske kongefamilie, som sender 20% af dem videre til Vatikanet. Det er ikke lige noget, der står på forsiden af Washington Post og New York Times.

I slutningen af 2. Verdenskrig havde amerikanerne brugt al olie i Texas og omegn til at føre krig for, og Roosewelt måtte derfor på sine knæ bede saudierne om hjælp. De ville de vældig gerne, men herefter havde de et fast greb om kuglerne på deres nye bodybuilder-storebror. Det, som saudierne købte sig til, var den amerikanske militærstyrke. Og militæret er som bekendt storforbrugere af olie, om ikke andet. Det amerikanske militær ophørte derefter gradvist med at være et nationalt forsvar til fordel for at blive et internationalt, professionelt mega-korps af lejesoldater. De saudiske og zionistiske mange-billionærer har siden da flittigt benyttet sig af muskelhunden.

Det næste ryk kom i 70'erne, da petrodollaren blev etableret under Jom Kippur-krigen. Henry Kissinger himself, manden der både er ansvarlig for flere krigshandlinger og snedigere end Hitler og Stalin tilsammen, var også ansvarlig for, at olie herfra kun kunne betales i dollar og dermed kanalisere ubeskrivelige summer over til USA. På samme tid ophørte dollaren også med at være bakket op af guld og sølv, og trykkepressen for funny-money kørte nu i 5. gear.

Herefter ser vi også et stigende engagement i opfostringen af terrorceller, voldelige overfald, der foreløbigt kulminerende med 9/11 for så blot at eskalere i nærmest grotesk grad. Alt sammen finansieret af saudiske oliepenge.

Men indenfor de sidste to år er der begyndt at komme opbrud i denne beskidte relation. Sheikerne sidder ikke længere så sikkert i kamelsadlen. Diskrete linier bliver nu overskredet. Der bliver nu fx. talt mainstream i USA om de bortcensurerede sider i 9/11-kongreshøringen omhandlende Saudiarabien. De efterladte for de dræbte i 9/11 har nu 'lov' til at sagsøge saudierne i retten. Grotesk i sig selv at man skal 'have lov' til at have lov. Saudierne har stemt imod en plads i FN's sikkerhedsråd, som de havde lobbyet for. Und so weiter.

En af de bedst funderede og mest vidende kommentatorer til geopolitiske bevægelser er WilliamEngdahl. Følgende bygger på et interview med James Corbett (ligesom i øvrigt foregående blog om Ukraine). Manden er nærmest et orakel, og via hans enorme netværk er alt, han siger, begrundet og dokumenteret. Han er stort set det stik modsatte af mainstream-TV/aviser, der - ofte uden at de smådumme journalister selv er klar over det - er funderet i propaganda, når de drejer sig om de store emner.

William Engdahl arbejder lige nu på at færdiggøre en bog om dette emne. Den handler om militariseringen af politisk Islam efter 2. Verdenskrig via britiske og amerikanske regeringer.

Obama-administrationen - noget skal den hedde, selvom dukke-duksedrengen Obama ikke administrer noget som helst i denne verden - har opfundet doktrinen, der går under navnet Det Arabiske Forår. Doktrinen består i at bruge det hemmelighedsfulde selskab ved navn det Muslimske Broderskab til at manipulere regimer i Mellemøsten og Nordafrika. Doktrinen er en videreudvikling af Bush-administrationen - Baby-Bush administrerede heller ikke noget som helst - hvor det hed The Greater Middle East Project. Hvor det i Bush-æraen bare var beskidte CIA-operationer kombineret med voldelige interventioner (Afghanistan, Irak), er det i Obama-æraen beskidte CIA-NATO-operationer kombineret med det Muslimske Broderskabs manøvrer.

Den største splittelse i den muslimske verden er som bekendt mellem flertallet af sunnier og mindretallet af shiaer. Sidstnævnte findes i Iran, dele af Irak og i Syrien - allevierne, som Bashar al Assad tilhører, er en form for shia. Derudover findes de i mindre grupper i flere lande, Bahrain fx.

Saudierne gav engang i forrige årtusind grønt lys og støtte til en ung mand i 20'erne fra en meget rig og betydningsfuld familie involveret i ingeniørprojektet for kongefamilien. Familiens navn var bin Laden. Den unge mand, som du, kære skarpsindige læser, selvfølgelig allerede har gættet navnet på, var - som mange unge mænd er - en idealistisk forkæmper for sine ideer om at bekæmpe denne verdens ondskab i retfærdighedens navn. Der var muligvis en ungdomsoprører gemt i ham og det kan synes som om han tog afstand fra sin familie. Men overordnet set falder hans aktiviteter i bedste tråd med både hans families og den (u)officielle saudiske politik for dominans og kontrol via terror. Hvis nogen i øvrigt skulle bemærke ligheden til zionistisk statsgodkendt terrorisme - allerede de første settlere udøvede systematisk terror (fx. den isralske stats 'fader' ben Gurion) - så er det som nævnt ikke tilfældigt, da wahabierne er en gammel jødisk familie.

Osama bin Laden blev trænet af medlemmer af det Muslimske Broderskab, der blev sendt over fra Egypten. Han blev i december 1979 sendt af prins al Faisal, lederen af det saudiske efterretningsvæsen til Afghanistan, nærmere bestemt grænsen mellem Afghanistan og Pakistan - et sted med mange bagdøre - for at forberede en voldelig jihad mod russerne, der var landets daværende okkupanter. Det var under Carter-administration. Carter administrerede heller ikke noget, for det har ingen amerikansk præsident siden statskuppet - ja du læser rigtigt! - via Kennedy-mordet gjort. Her rykkede CIA og den amerikanske mafia med hovedsæde i Chicago ind i regeringen med hele udtrækket, og de har ikke forladt den siden. Carter-administrationen dannede Operation Cyclone, hvor man trænede og transformerede lokale muslimske grupper dengang kaldet Mujaheddin til det, der i dag kendes som al Qaeda.

Osama bin Ladens penge og støtte var saudiske penge + efterretningsvæsen og pakistansk efterretningsvæsen, der dengang var i lommen på USA. Og, behøver vi at sige det: CIA. Russerne blev smidt ud af Afghanistan og millioner af afghanere døde. Det sidste har vi ikke lige bemærket i de selvoptagede vestlige medier. I forlængelse heraf og via en større finansiel kampagne kollapsede Sovjetunionen.

20 år senere 9/11. Myten om at 19 fanatiske arabere uden særlig træning i ... noget som helst skulle have penetreret verdens mest magtfulde luftvåben og smadret 3 højhuse + fire andre kæmpebygninger på Manhattan + smadret en fløj i verdens bedst bevogtede og overvågede bygningskompleks, Pentagon, er så absurd, som noget i verdenshistorien. Altså en klump døøødsensfarlige superterrorister, hvoraf 14 af dem skulle være saudier, bevæbnet med hobbyknive - uhuhuh! - skulle officelt have hijacket 4 rutefly og fløjet ubemærkede ind i verdens bedst bevogtede zone er ... en løgn. Måske netop på grund af absurditens omfang var der millioner og millioner af dummehoveder - inklusive undertegnede i flere år! - der hoppede på den stønnende og med spredte baller. Man har lov til at ryste voldsomt på hovedet af sig selv. Men mens antallet af dummehoveder i verden desangående generelt er støt faldende, så er antallet af dumme-dumme journalister og politikere tilsyneladende konstant! Eller skulle vi sige journalister der enten er intimiderede eller har investeret interesse i løgnen. Lad os bare kalde dem korrupte.

Sandsynligheden for at denne løgn ved nærmere eftersyn skulle vise sig at være den pureste guldrandede sandhed er under 0%. Sagen er, at dette 'nærmere eftersyn' aldrig fandt sted, da det blev effektivt forhindret.

Tilbage til den saudisk-amerikanske relation. Mubarak havde et stabilt forhold til Saudiarabien. Da USA fiflede med deres nye, smarte doktrin om at slippe det Muslimske Broderskab løs i Egypten, protesterede saudierne. Det gjorde de allerede under Bush-administrationen, da man nakkede Saddam Hussein. Officielt i hvert fald. Engdahl er her ikke enig med andre kommentatorer, der tilskriver overfaldet på Irak saudisk godkendelse og interesse i at lamme et konkurrerende olieproducerende land. Det, der taler for Engdahls synspunkt er, at man bragte Nouri al Maliki, en shia, til magten. Det andet er, at de saudiske svindel-royale sov dårlig om natten og tissede i sengen ved tanken om deres egen position, hvis det Muslimske Broderskab aktiverede deres sovende celler i selve Saudiarabien.

Helt kort om Broderskabet. Det er en slags hemmeligt selskab, der bedst kan sammenlignes med jesuitterne eller den Skotske Frimurerrite, af nogle konspiranauter kaldet 'The Illuminati'. Altså top-inderkredsen af det vestlige frimurernetværk, der - sjovt nok - har hovedsæde lige overfor Capitol Hill i Washington DC. De er en slags muslimske frimurere. Og vi taler på ingen måde her om det ægte frimureri, der er et antikt netværk af mester-byggere, murere, arkitekter, eksperter i hellig geometri, der danner fundamentet for alle de store bygningsværker i den antikke verden viderebragt til middelalderens katedralbyggere og frem til i dag. Eksemplificeret ved fx. folk som Randall Carlsson, en amerikansk frimurer og arkitekt, som er min lærer for tiden via hans fremragende online-kurser i 'Sacret Geometry'. Vi taler derimod om kupmagerne af overbygningen i dette ældgamle og hæderskronede netværk, parasitterne i organisationen, skalkeskjulerne, vampyrerne, psykopaterne, kujonerne i mørket.

Det Muslimske Broderskab kan bedst sammenlignes med dette segment. De er derfor både hadet, foragtet og frygtet af mange almindelige muslimer, der ingen som helst interesse og gavn har af deres syge agenda.

Det bemærkelsesværdige er, at USA nu igen-igen-igen har udset sig et af de perfideste grupperinger i Verden til endnu-endnu-endnu et af deres svinske forehavender. USA - altså regeringen bag regeringen - har aldrig haft skrupler med alt hyre det værste ros, de overhovedet kunne opstøve: nazister, fascister, kommunister, diktatorer, massemordere, terrorister, pædofilister, satanister, psykopater, You name them, we got them! They may be nazis, but they're OUR nazis! Generaler med lakkasketter i Sydamerika, generaler i whatever outfit alle steder, turban, tørklæde, langt skæg, kort skæg, ligemeget, bare de gør deres beskidte job. Myrd, plyndr, voldtag, nedbrænd, ALT gælder, vi skal nok sminke jeres lort i vores medier, for vi EJER sgu de fucking medier! Hvad skal I bruge, bomber, giftgasser, sprænghoveder? Vi har dem, I får dem, vi ringer bare til ham den israelske våbenpusher. Hvad siger I, mangler i hobbyknive!? Hell, vi sender dem sgu i eftermiddag!

Lederskabet af det Muslimske Broderskab flyttede sig til Qatar. Emiren af Qatar finansierede Broderskabet, så de kunne vælte Assad-regimet. Hvorfor? Fordi Qatar ønskede at monopolisere olie-gas-felterne i den Persiske Golf. Syrien var en mellemstation for en kommende Qatar-kontrolleret pipeline fra golfen gennem Syrien, Tyrkiet og videre til det voksende europæiske marked. Syrien sagde blankt nej allerede i 2009, da emiren af Qatar kom og forlangte det, for deres loyalitet lå hos deres partner Rusland, som havde dette marked. Derimod underskrev Syrien i marts 2012 en aftale med Iran og Irak om en direkte linie fra Iran og Irak gennem Syrien.

Der gik kun et par dage, før den iscenesatte jihad brød løs mod Syrien, hvor det væltede ind over grænser med 'sjove' typer med tørklæde og automatvåben. Velkommen til rejseholdet. Assad var herefter den 'nye Hitler' i alle de vestlige duknakkede medier. Ligesom Saddam Hussein, Milosevic, Gadaffi - det er som om propagandisternes vokabular er lidt ... indskrænket.

Obama havde forinden malet sig op i et hjørne med sin klicheesnak og at 'undgå støvler på jorden' - læs: det har vi folk til med skæg, tørklæde og automatvåben. Og vi kalder dem bare for 'folkets sande befriere' eller noget i den stil, kan I ikke finde på et passende navn, 'whaddayasay! Peoples Army ... Liberation ... true ... freedom ... whaddayaknow, something political correct, something with fake conscience and guilt combined with feel-good, huh? Responsibility To Protect ... brilliant, BRILLIANT!! Let's go and play golf'.

Obama ønskede ligesom Bush at se til sit eftermæle, og massemord og fascistisk støvletramp ser så dårligt ud i karakterbogen. Det lykkedes ikke for Bush. Det vil heller ikke lykkes for Obama. Han hoppede på limpinden, da et arabisk medie sidste sommer skrev om, at Assad-regeringen havde brugt saringas mod sin egen befolkning. Det var en saudisk-ejet avis, der havde fabrikkeret denne underlige nyhed. Jordanske journalister tog derfor ind i nabolandet for at spørge de lokale, og de fortalte en anden historie, nemlig at der havde været saudiske rådgivere, der havde givet disse våben til oprørsgrupper uden at fortælle dem, hvordan de skulle bruge dem.

Sporene går tilbage til en vis type ved navn Prins Bandar, der var blevet indkaldt af den saudiske konge og givet beføjelser til at bruge nogle fæle midler, der kunne få de dumme amerikanere til at involvere sig i en direkte 'shooting war', hvilket de indtil videre havde været tilbageholdende med - så meget må man give dem. Og dumme mr. Obama var hårsbredde fra at hoppe på limpinden fra kamelrytterne, da knap-så-dumme mr. Putin stak en kæp i hjulet ved at iværksætte en aftale om 'udlevering af kemiske våben'. Så nu bliver de syriske baglokaler tømt for gødning og fortynder for at tilfredsstille den dumme-dumme verdenspresse og deres ligeså dumme læsere (politikere har AL deres imponerende viden fra aviser ...).

Assad accepterede det omgående, sikkert efter råd fra hans samarbejdspartnere og beskyttere i Rusland. 'Herregud, hvis de vil have nogle kemikalier, så får de dem da! Giv dem en ladning dybt forældede blomkålsbomber med rustne søm og rådne æg! Husk at skrive ''ekstra farlig og masseødelæggende'' på sedlen. Og lad os så få fred ...'

Her fik Obama faktisk en ægte julegave: en vej ud af sin retoriske kattepine og en potentiel verdenskrig. En krig mod Syrien ville have fået Rusland ud af bjørnehiet, kineserne og iranerne ville komme på banen, lille feje Israel ville have smidt atomvåben, og så videre ad helvede til på vejen til Damaskus! Men forlydender fra den højeste stab i USA omkring præsidenten ville have sagt fra, hvis en sådan ordre var blevet givet. Endnu et eksempel på, at det amerikanske militær, de være sig nok så militær-industrielt komplicerede, ikke er dem, der nødvendigvis savler efter krig. De VED nemlig, hvad en krig er. Det er som regel korrupte politikere og psykopatiske politiske bagmænd, der tager den slags beslutninger.

Det var HER, at saudierne begyndte at tage afstand fra amerikanerne. 'Hvad bilder de sig ind, her har vi fodret dem med olie og terrorister, og så vil de ikke engang give grønt lys, når vi nu står klar med slagtekniven!!'

Den saudiske antipati mod det Muslimske Broderskab tog her over. Emiren af Qatar blev sendt i landsflygtighed og Morsi i Egypten blev afsat. Det er meget komplekst. Det kom også frem, at slynglen Prins Bandar havde haft møder med slynglen Netanyahu i Israel. Bandars tid som saudisk ambassadør og deltids-playboy i Washington og den deraf følgende tætte kontakt med AIPAC, den zionistiske lobbyorganisation, fornægtede sig ikke. Altså zionisme er en form for perverteret, politiseret, nazificeret jødedom. Politisk Islam er en form for Islam, der igen oprindelig er en transmuteret form for jødedom ligesom kristendommen. House of Saud er en gammel jødisk slægt. What's the problem, we can do business, or what? Sprechen Sie talk?

Der sker altså lige nu et historisk skred fra den kurs, som blev lagt tilrette, da Roosevelt og Rockefellergruppen med Standard Oil, Texaco, Mobil Oil og Exxon fik monopolet på saudisk olie, og Saudiarabien blev en fast allieret fra midten af 'Oliens Århundrede' - mod en lind strøm af amerikanske militær-ydelser. I skrivende stund er Prins Bandar ikke set offentlig i fire uger, der er rygter om, at han er i unåde hos kongen. Twitter-revolutionen udgående fra Tunesien er nu stagneret og kan gå i hvilken som helst retning afhængig af udviklingen omkring iscenesætterne fra Saudi.

Petrodollaren fra 70'erne var som før nævnt en Kissinger-Rockefeller-opfindelse ligesom Yom Kippur-krigen og den efterfølgende oliekrise, der udsprang fra OPEC. Det var en kunstig mangelsituation, der fik oliepriserne til at stige med 400%, og i samme åndedræt blev der lavet en aftale om at hæfte olie til dollar. Målet var at lamme europæisk og 3. verdens-udvikling på olieområdet og dermed på alle udviklingsmæssige områder. OPEC blev med dette beskidte trick en dollar-maskine. Oliepengene blev recirkulerede via City og London, Zürich og Wall Street's gigantiske pengevaskerimaskine og man vandt en dominans over det globale marked i 80'erne og 90'erne.

I dag er det i mindre grad petrodollaren og i højere grad det enorme militær-industrielle kompleks, der driver økonomien. Derfor lever vi i den historisk set mest voldelig tid uden sammenligning. Selv romerriget blegner ved siden af det budget og den omsætning, som USA har via denne Behemoth-maskine. Vi taler om, at de bruger mere på militær end de næste 42 lande under dem - tilsammen! Vi må også forstå, at komplekset består i en række lande, Japan, Korea Saudi, Israel, osv. der har gjort sig totalt afhængige af amerikansk militær. Hvis disse lande og en stribe lande i Mellemøsten trak deres petro- + militær-dollar-flow tilbage, ville det virkelig vælte denne parasitiske, forslugne kæmpemaskine, der æder-og-æder for at holde sin groteske krop i live.

Israel, der lille møgland, der er hadet af alle naboer og resten af verden, vrider og vender sig. I 50'erne og 60'erne var det Frankrig, der var deres 'Daddy'. Efter Yom Kippur-krigen var det USA. Nu er de igen blevet desperate og ser sig om efter andre, der kan beskytte dem mod ... grundlæggende deres egne fortid og dårlige karma. Derfor har de haft følere ud til Kina, believe it or not. Det samme har i øvrigt Saudiarabien. Det skyldes også, at USA er funktionelt bankerot, og det er kun et spørgsmål om tid, før kollapset sker.

Selv et Egypten, der har været dybt afhængigt af USA, har på det seneste sagt nej til Pentagonpenge. De søger alliancer med Rusland nu. Vi kan her minde os selv om tiden under Gamal Abdel Nasser, hvor han pænt søgte hjælp hos USA til sit Aswan-projekt men fik afslag. Herefter spurgte han Rusland, som sagde ja. Han blev kaldt kommunist for det, men sandheden er snarere, at han ikke fik hjælp andre steder fra. Han var by-the-way et stort forbillede for Moammer Gadaffi, som omkom på foranledning af Saudiarabien og deres lokumsaftale med Vesten.

Egypten har også søgt hjælp fra Kina til genopbygningen af Egypten efter at det Muslimske Broderskab efterlod dette land i finansielle og logistiske ruiner. Så stor magt og så stor kynisme har dette perfide broderskab. Selv en lille ubetydelig blogger som undertegnede kan risikere at blive likvideret pga dette usminkede udsagn, hvis broderskabet skulle skønne, at der er lidt for mange læsere. Det gør de nok ikke, men hvis der fx. blev skrevet på arabisk med udgangspunkt i Beirut, ville det ikke være utænkeligt. Det sker flere gange hver dag i Mellemøsten uden at vi aner noget om det i det mediedumme Danmark.

Den dårlige karme udståler fra Mellemøsten i alle retninger: ned i Afrika, østpå til Centralasien, nordpå til Europa. Der er hældt så meget gift i dette område af britere, franskmænd, amerikanere og saudier - og jøder, som også er et implantat her, selvom det påstår historisk ejerskab (schludder! de er sgu khazarer, fake-jøder, for 85% vedkommende, og deres fjerne slægninge har aldrig sat deres fod i Mellemøsten!) - at denne gifttank konstant flyder over og forurener det globale politisk-kulturelle miljø.

Og så er der Kina. Deres magt er betydelig, og de spiller deres kort meget forsigtigt. I modsætning til amerikanerne, der konstant braldrer op og praler af deres egen magtfuldkommenhed, som de nu er ved at miste, så går kineserne stille med dørene.

William Engdahl har redigeret en bog kaldet 'Target China', som ikke er oversat til engelsk endnu. Her gennemgås alle de angreb, som vesten foretager på Kina, lige fra GMO-afgrøder til olieforsyning. Kineserne skyder ikke fra hoften som amerikanerne. På trods af amerikansk-japanske provokationer har de ikke reageret voldeligt i sagen om øgruppen mellem Japan og Kina ligesom Abe-regeringen i Japan. Ja, det hedder præsidenten altså, men han opfører sig passende nok også som en dresseret abe med cirkuskostume, en kop i hånden og lænke om foden.

Kina lige nu har overstået fasen med at sikre sig reelle ressourcer. Det brugte de de seneste årti til. Nu er de i gang med at sikre sig nye markeder, bla. i Centralasien. Men her er vi på vej ud af en anden streng.

Kommentarer

Populære indlæg