Nedskydningen af Fly 370


af morton_h, the blogger

Fly 370 fra Malaysia Airlines forsvinder 8. marts fra jordens overflade og i den blå luft. Alle klør sig i hovedet, alle de sædvanlige bemærkninger om 'at finde vragrester, den sorte boks, sporet af overlevende, kapring, terrorisme ...' osv.

Hvis dette ikke er skudhuller, hvad er det så?
Vær venlig at svare på spørgsmålet?

Tillad mig at komme med et helt andet indspark. Dette link kommer muligvis tættere på sandheden, end mange af de gisninger, vi ser for tiden. Det kan absolut anbefales at klikke på det:
Payback for Tribunal vs 9/11

Altså: Et fly - eller en bygning - forsvinder ikke bare i den blå luft? Eller gør det/de?

Hvor var det, vi så noget lignende? Jo, det var såmænd, da WTC blev til nanostøv midt i luften. I modsætning til det, der efterhånden er blevet en slags 'mainstream' alternativ forklaring: at tårnene faldt sammen pga. detonationer og avanceret sprængstof (nanotermite), altså fx. den danske kemiker Niels Harrits version, så faldt tårnene - + de fem andre bygninger, hvilket ofte glemmes - IKKE sammen. De blev til støv midt i luften.

Analyserne er ikke gjort til bunds endnu mht. Fly 370. De er de til gengæld mht. 9/11 og WTC, selvom de færreste er klar over det.

Der var noget andet på færde ved 9/11, end selv hovedparten af de alternative medier har budt ind med. Vi så en helt anden teknologi blive taget i anvendelse. Og ingen andre en dr. Judy Wood har redegjort i detaljer for, hvad vi oplevede med streg under oplevede. At vi så fik skudt et oplevelsesfilter ind over, fordi det, vi oplevede ikke svarede til noget, vi nogensinde havde oplevet før, en en helt anden sag. Vi fik med det samme massivt i medierne at vide, hvad vi skulle mene, at vi havde set, og fik aldrig en chance til selv at spørge, hvad vi havde set. Medierne blev selv forført, for de havde heller aldrig set noget lignende. Svaret på 'hvorfor' spørgsmålet blev serveret på et mediebåret sølvfad, inden vi havde spurgt og svaret på 'hvad, hvor, hvem og hvornår'. Det var omvendt syntaks for tænkning og derfor ikke ægte tænkning.

Hvis der er nogle, der ikke har tjekket det ud, så er her en kraftig opfordring:
http://www.drjudywood.com/
eller turboversionen:
http://www.youtube.com/watch?v=bITl3lmbWb8

Så hvis vi forudsætter, at man har fanget pointen her, så kan vi foretage en sammenligning, så kan vi se et mønster dukke op, og så kan vi faktisk læse et slags besynderligt 'sprog'.

De mange millioner tons byggemateriale, kontorudstyr, andet interiøre og ... menneskekroppe, ramte aldrig jorden i New York den dag. Det seismiske impact, der kunne aflæses på alle måleapparater, svarede på ingen måde til det forventede. Betonbunden i det store 'badekar', der var bygget i Hudsonfloden var fuldstændig intakt bagefter, selv om det burde være smadret og hele den nedre del af Manhattan oversvømmet. Skrotbunkerne på jorden svarede ikke til det, der burde ligge der. De helt uforklarlige hændelser med biler der selvantændte i hele området kan ikke forklares via nanotermite-teorien (jeg går ud fra, at vi er way beyond den med fly fløjet af amatørpiloter, der fik skyskrabere til at falde sammen, ellers læser du ikke dette ...).

Som Judy Wood allerede antyder blot i titlen på sin moppedreng af en bog spækket med tung og seriøs videnskab og voldsom research Where Did The Towers Go?, så forsvandt bygningerne altså i den blå luft. Alle syv! Noget meget mere eksotisk end nanotermite fik dem til at forsvinde. Nanotermite er bare en opdateret udgave af et konventionelt sprængstof. Det kan smelte metal hurtigt ved høj temperatur, men det kan ikke nanopulverisere og dematerialisere en hel bygning, så den aldrig når jorden i faldet. Vi så en makaber demo af et energivåben, og folk, der var i stand til at afkode denne demo, fik beskeden. Det fandt ikke sted på selve dagen, det var alt for ukendt i en selv en mindre offentlighed.

Det skal også indskydes, at amerikanerne 'øvede sig' i denne teknologi ved den første Irakkrig. En irakisk kampvognsenhed var på tilbagetrækning fra Kuwait. Midt i den irakiske ørken blev de - i øvrigt mod gældende krigskonventioner, da de var på tilbagetog (hvornår har amerikanerne sidst overhold den slags pjat?) - angrebet af et retningsstyret energivåben, der ligesom i Twin Towers fik deres kroppe til at koge (mikrobølger). Man fandt dem kogt til døde hængende ud af kampvognene.

Når vi nu er vidne til - hvis man kan bruge det ord om noget, vi ikke direkte har overværet - at følgende hændelser optræder med ganske kort tidsinterval: Et fly forsvinder - bemærk ordet 'et fly' - og to bygninger - bemærk ordet 'to bygninger' - bliver sprængt i luften i New York, så opstår der en sproglig syntaks. Der er nogen der 'taler' til dem, der lytter. Hændelsen indeholder et læseligt hyperlink til 9/11. Der finder et forsøg på gentraumatisering af 9/11 sted. Læg også mærke til, at eventen straks bliver brugt som undskyldning til at fyre yderligere krigstrusler af overfor Rusland sammen med kompromitterende bemærkninger overfor den malaysiske regering.

Dagen før, altså 07.03.14 bekendtgjorde den amerikanske flåde, altså blot én dag før denne hændelse, at nu har de installeret deres første - altså officielt første - 'dirigerede energivåben' på deres skibe. Hvilket skal læses som: Vi har længe både haft dem og brugt dem, men nu er det så almindelig kendt, at vi ikke længere kan benægte det uden at fremstå som komplet idioter. Og se bare her... Så den amerikanske flåde kan nu få rutefly og militærfly til at pulverisere i den blå luft eller få al elektronik til at svigte (inkl. den sorte boks?), og ingen vil kunne spore det. Våbnet hedder LOWS ... Sært så meget det minder om 'loss' ... Og kan det så ikke spores?

Det kan det. De første, der fik øje på det og udtalte det, var vietnameserne. Det vietnamesiske militær sagde direkte via en admiral, at det var amerikanerne, der havde skudt flyet ned. De tøvede ikke, til der havde fundet et cover-up sted. Vietnameserne er kendt for at sige tingene lige ud. De må i øvrigt siges at have temmelig direkte erfaringer med amerikanske krigshandlinger. USA har meget stor kontrol med medierne i det meste af verden, men de kontroller hverken kinesiske, vietnamesiske eller malaysiske medier i tilstrækkelig grad til forhindre dem i at sige, hvad de ved. Kineserne gjorde i øvrigt det samme kort tid efter.

Brugen af avancerede energivåben som ved 9/11 er ikke ensbetydende med, at alt pludselig dematerialiserer sig. Der findes flere typer. Noget bliver til overs. Vietnameserne fandt noget af halespidsen på flyet. LOWS-energivåbnet er laserbaseret. I så fald finder der kun præcis og begrænset dematerialisering sted, hvorefter flyet crasher i hel stand i havet.

Helt absurd makabert bliver det, når fabrikanten, Lockheed-Martin, annoncerer våbnet til salg dagen før sammen med, at militæret annoncerer, at de har taget det i brug og således bruger eventen som en salgsdemo! Vi er vidne til kommerciel snuff!

Hvis vi så yderligere breder denne undersøgelse af sproglig syntaks ud til at omfatte konteksten: USA har angrebet Rusland med fascistiske stormtropper i Ukraine. Malaysia afholdt sidste år et stort 9/11-tribunal, hvor man in absentia 'dømte' navngivne israelere og amerikanere og englændere (bla. Tony Blair) for deres forbrydelser i forbindelse 9/11 og det, der fulgte i kølvandet, så kan vi formulere et samlet budskab: Her kan I se, hvad vi er i stand til. Husk vi har gjort det før. Bemærk at vi nu gør det igen. Husk at vi kan gøre det i stor skala og ikke vil tøve med det, hvis vi ikke får vores vilje. Dette er en vaskeægte psykopats udsagn.

I simpel kommunikationsteori opererer man som regel med en afsender, et budskab og en modtager. Afsenderne er de samme, som arrangerede 9/11 og striben af krige, der fulgte + alle de events, der ikke er direkte varm krig, men finans-, informations-, kultur-, psykologisk-, miljø-, osv... -krige. Den 'totale krig' - hentydningen er tilsigtet. Modtagerne er lige nu i første omgang Vladimir Putin, som er erklæret for disse psykopaters hovedfjende. Alle, der er ulydige mod Imperiet er dets fjender, jo mere ulydig, jo større fjende, jo mere magt til at gennemføre ulydigheden, jo større fjende, derfor Putin. I anden omgang er det Kina, hvor flyet var på vej til med bla. kinesiske passagerer. Både Kina og Rusland har bekendtgjort, at de er rede til at dumpe $'en som betalingsmiddel. Mord på civile er en fuldstændig integral del af beskidt moderne krigsførelse. Og i tredje omgang er det Malaysia, som har været ulydig mod Big Daddy og bla. kritiseret USA's Mellemøstpolitik, og som sagt huset 9/11-tribunalet i Kuala Lumpur sidste år. Også de har truet med at dumpe $. Det samme gjorde de andre ulydige stater, Irak og Libyen, der også blev smadret af USA. Og Syrien. Men her blev der sagt stop. Både Ukraine og Fly 370 er hævn for det.

I sidste omgang er modtageren alle myrerne i myretuen, hvor der i øjeblikket bliver pisset ned. Altså du og jeg og alle os andre.

Som næsten en sidebemærkning kan det tilføjes, at om bord på flyet var en gruppe teknikere, der besad højeste viden om en helt ny type bil, der kører på el og komprimeret luft, som var næsten klar til at blive sat i serieproduktion. Disse folk sad med nøglen til det. Tilfældigt? Næppe. Når man udfører en udåd i den klasse, slår man altid flere fluer med ét smæk. Krigshandlinger er ren business, især for en nation, der ikke længere producerer noget af værdi, men udelukkende lever af krigsøkonomi.

Alternative retninger - samme forbrydelse
Der findes oplysninger, der kan tydes i andre retninger. Fx. at mobiltelefonerne var aktive et stykke tid efter forsvindingen. Hvad vil 'forsvinding' sige? Er det bare 'udenfor normal kommunikation? Men hvem siger i øvrigt, at den slags ikke kan arrangeres, hvis man ønsker det? Og hvis det er tilfældet og ikke bare en gang manipuleret mediespinn, så sig venligst, hvor GPS-signalerne kom fra! Først blev signalet til flyet afbrudt mindre end en time efter start. Et andet fly kontakter det via en direkte nødlinie men får et meget forstyrret signal tilbage. Herefter intet signal, nedskydningen var da fuldført, og resterne af flyet lå på havets bund. Arbejdere på en olieboreplatform siger, at de så et fly, der gik ned i havet.

Der findes også en militær-hijacker-forklaringsmodel. Her linker vi dog endnu engang op til 9/11 og de fly, der fløj med så ufattelig præcision, at selv mesterpiloter tabte underkæben. Teknologien er årtier gammel, og det morderiske boom af droner, vi ser for tiden, er ikke skabt natten over. Vi kan minde om det meget oversete 'spøgelsesfly', der kredsede over Washington om morgenen 9/11. Nærbilleder afslører via et flag på halen og en tilbygning ovenpå cockpittet, at det var identisk med militærets seneste fjernstyrede flasgskib. Vi kan også henvise til det fly, der skulle være crashed i Pentagon. At ramme en bygning et par meter over jordhøjde er så godt som umuligt uden avanceret fjernstyring. Flyet blev dog hverken observeret, filmet eller efterfølgende fremvist i form af vragdele, hvilket nærmest så godt som udelukker et fly. Til gengæld døde en hel afdeling af folk, der arbejdede på at finde 25% af Pentagons 'forsvundne' budget, et trilliardbeløb (1000'er af milliarder $), der åbenbart har det med at forsvinde i dette system.

Der bliver altså for tiden gisnet om, hvorvidt man nu kan hi-jacke og fjernstyre kommercielle fly. Og selvfølgelig kan man det. Biler kan hijackes og fjernstyres uden videre vrøvl (mordet på Michael Hastings). Det er for nogen tid siden blevet påpeget, at netop Boing model 777-200, som Fly 370 var, potentielt kunne være sårbar overfor elektronisk indtrængen. Boing fabrikerer både passagerfly og militærfly. I sommeren 2001 fløj en Boing 747 hele vejen fra USA til Australien, fløj 12 missioner der, fløj hele vejen tilbage og landede sikkert - uden en eneste person ombord. Hvis radiosignalet er stærkt nok, vil et udefrakommende signal over-rule det indbyggede. Fjernstyringsteknologien går tilbage til 80'rne under navnet 'Global Hawk'.

Tilbage til hovedsporet
Skulle denne forklaringsmodel vise sig at være mere holdbar end laser-forklaringen, rokker det ikke synderligt ved det sørgelige faktum, at amerikanerne synes det er helt fint at bruge menneskekroppe til at afprøve og demonstrere deres statsterroristiske isenkram. En evt. fjernstyret hi-jack ville i så fald bekræfte øjenvidner på Maldiverne, der observerede et lavtflyvende passagerfly på vej mod Diego Garcia basen. Rygter har også spredt sig om terroristgrupper i området af Kina, der ville have interesse i det. Men det er snarere en del af et spin, for flight-spottere har observeret en klon af flyet i Israel! Det bliver mere og mere weird ... Hvad skal en klon? Skal flyet vende tilbage og udråbes som værende i hænderne på fæle terrorister efter at det er crashed ned i ... ? guderne må vide hvad som led i endnu en false-flag-event? Jeg skal love for, at der findes fæle terrorister i Israel. De hedder 'israelere', eller rettere zionister og deres militære arm hedder Mossad, som er det mest aktive og mest velorganiserede terroristorgan på hele jordkloden og har været det lige siden terroristen Ben Gurion, landefaderen, begyndte sine terrorangreb på de de lokale palæstinensere.

Senest blev der modtaget signaler fra en mobiltelefon, hvor koordinaterne svarer til Diego Garcia-basen. Det skulle stamme fra en IBM-ingeniør, der havde gemt sin iPhone 'up-his..' Billedet taget med kameraet, som sms'es videre er sort, da rummet er mørkelagt, men koordinaterne passer.

Men i forhold til laservåbensporet, så vidste vietnameserne det altså. Det holder konstant øje med deres luftrum. De forventede overflyvningen men fik ikke kontakt. De gik straks i gang med nødproceduren. I dag ved de alt om, hvor flyet blev ramt, hvem der skød, hvor angriberen befandt sig, hvilket skib, der var tale om. De ved også, i hvilket område, resterne nu befinder sig. Vietnameserne er kendt for at være helt ærlige og direkte. De er i dag immune overfor amerikansk aggression og ved, at det var DEM, vietnameserne, der vandt Vietnamkrigen. De ved også, hvordan den startede - amerikanerne beskød deres eget hangarskib i Tomkinbugten og løj om det: falsk flag. Det er officielt indrømmet fra amerikansk side, da de ikke kunne slippe afsted med at lyve længere. Vietnameserne oplevede ufattelige grusomheder under det amerikanske folkemord på deres land, som Korea to årtider forinden, men de gav ikke efter, og amerikanerne var nødt til at forlade landet. De har set amerikanerne bruge tonsvis af napalm og Agent Orange (Monsanto). De har set amerikanerne organisere drughandel i superklassen. De ved at Thailand stadig i dag er pengevaskeriet for de beskidte drugpenge. De ved, at USA er et af de mest amoralske stater i verden. Vietnameserne har fuldt intakt selvværd, og de er rede til at forsvare sig igen, hvis det skulle være nødvendigt. Derfor lyver de ikke, og derfor er deres udsagn om, at det var en amerikansk nedskydning overordentlig troværdig.

Våben af denne nye type (laservåben) har en begrænset rækkevidde. Det var ikke det samme og muligvis ikke så eksotisk et våben som det, der fik WTC til at pulverisere. De kan fx. ikke ramme udenfor horisonten og rækkevidden er kun ca. 15 km. Affyringsstedet måtte altså være lige under flyet.

Denne perverterede snuff-demo kommer blot et par uger efter, at russerne har demo-affyret et nyt missil, Topol-missilet, med væsentlig større potentiale. Det flyver med tre gange lydens hastighed et par meter over jorden, altså under radaren. Det er usynligt og umuligt at forsvare sig mod og det rammer præcist indenfor et par meter. Og det bærer atomsprænghoveder, hvis det skal. I modsætning til amerikanerne myrdede de ikke en hel fly- eller skibsbesætning for at sende deres budskab. De nøjedes med at placere et forladt skib med et sigtekorn malet på siden. Missilet ramte bulls-eye og skibet sank omgående. Russerne har i øvrigt sørget for at de lande omkring Israel, der er venligt stemt overfor russerne, har missilet. Hvis Israel angriber deres naboer, Iran, Egypten eller Rusland med x-antal af deres 300 sprænghoveder, hvilket Natanyahu konstant truer med (og gør! Syrien), vil Tel Aviv blive jævnet med jorden, allerede før deres missiler har nået deres mål.
Måtte det aldrig komme så vidt.

Er russerne dermed en trussel mod menneskeheden? Overhovedet ikke! Det er USA, England, Israel og Saudiarabien, der er en kæmpe-trussel mod menneskeheden!!

Er Malaysia en trussel? Kun hvis man anskaffer sig et par helt særlige sæt blå briller, som forhandles til private kunder i City of London og Wall Street. Eller i Pentagon, Washington DC og Buckingham Pallace (ja du læser rigtigt, England er kun på overfladen et konstitutionelt monarki, en historie til en anden gang...). Da finansterroristen og svindleren George Soros (dette er ikke injurier, manden har dom for sin svindel), der også finansierer de såkaldte farvede revolutioner og lige nu de russiske nazister-fascister - han er selv noget så paradoksalt som zionist og nazist på én gang, og Margrethe Vestager elsker og beundrer ham! - udførte et af sine mange finansielle terrorangreb i Østen, gik Indonesien ned med nakken. Men Malaysia kæmpede hårdt imod, og deres tidlige premierminister, Mahathir bin Mohamad, en mand af folket, den første ikke-royale til at regere det gamle kongerige og en højt elsket person i landet, sørgede for, at angrebet blev passiviseret. Malaysia har i dag en høj levestandard og er et moderne land med en ganske vidende befolkning. Det var også Mahathir, der gav en million $ til fundering af 9/11-Tribunalet i Kuala Lumpur sidste år, som udstillede de forbryderiske vestlige elite og deres ugerninger ved domme in absentia.

Hvor meget bragte medierne om denne markante event? Nada!

Dén slags er en trussel mod den vestlige elite, der forlanger fattigdom, splittelse og underkastelse af verdens lande og befolkninger! Nedskydningen af det malaysiske fly er derfor en direkte krigshandling. Og den er i vanlig stil fej, fordi den ikke aldrig vil blive indrømmet.

Til gengæld skal vi lede længe efter den hype, som medierne har blæst ud i forhold til Fly 370. De leder her, de leder der, nu har de ikke fundet noget, nu gætter de her, nu gætter der der, nu har de fundet 'noget', hver dag noget nyt ikke-nyt. Det virker nærmest, som om der bliver viftet med en rød klud hele tiden, mens der foregår andre ting i verden, som skal have mindre opmærksomhed. Hvad mon det kan være? Ukraine? En ny omgang i Syrien? Eller spændt forventning om, at flyet pludselig dukker ud af denne medieunderstøttede Bermuda-trekant og fuld af atomvåben crasher ind i noget i ... Iran, Netanyahu's våde drøm?

Summa Summarum - 6 grundregler om forståelse af verden.
 1. Selvom der gisnes, så skal gisninger være begrundet i virkeligheden. 
 2. Ingen hændelse på verdensscenen kan forstås isoleret og uden sammenhæng med resten af virkeligheden.
 3. Ingen mainstream-forklaring er i dag længere troværdig eller dækkende.
 4. Hændelser på verdensscenen er symboler, der er konstrueret og reduceret til 2D-virkelighed på skærme og papir.
 5. Hændelser på scenen skal fortolkes og genskabes via de informationer, der flyder under overfladen og slipper under radaren.
 6. For hver eneste gang, vi dovent, inkompetent, ukritisk eller skræmt til døde forsømmer punkt 1-5, manifesterer den nye Verdenskrig sig (u)tydeligere.
Beklager det lidt højtravende anslag her. Praktiseret jantelov er ikke min stærke side.
Underskrevet bloggeren.

Nuletik og retfærdiggørelsen af civile mål
Til sidst et citat fra medieguruen Marshall McLuhan:
'Tredje verdenskrig bliver en guerilla-informationskrig, hvor der ikke vil være adskillelse af civil og militær deltagelse'.
Det er nøjagtig der, vi befinder os lige nu. Lad os derfor bare sige, at denne blogpost er et stykke omdirigeret informations-energivåbenteknologi, et digitalstyret informations-stinger-laser-missil som er led i en guerilla-informationskrig. 3. Verdenskrig, som for længst er startet, er en global krig mellem Vesterlandet ældgamle rådne elite og hele jordens befolkning. Det eneste i hele verden, eliten for alvor frygter, er at bukserne ryger på dem, og at de står midt i søgelyset i bar røv. Og det eneste våben, der kan tage dem ned, er at viden blandt jordens befolkning om elitens ugerninger når den kritiske masse - kombineret med deres egne pinlige blottelser som i tilfældet Fly MH 370 og dens passagerer, der blev myrdet med et nyindkøbt stykke krigslegetøj.

Kommentarer

 1. Lige på kornet.

  Off topic spørgsmål... Jeg har altid været overbevist om at russerne og vesten har arbejdet udfra de samme principper, og om muligt været styret af de samme kræfter (Det Engelske Imperium)

  Det hele startede med Amun Ra solkulten i egypten, som senere blev til Romerriget osv.. Men HVOR kom Khazarene fra før de nåede til sortehavet? Er de alle AshkenNAZI jøder???

  Har du i øvrigt researchet på ORDER OF THE GARTER / "Sisters of Isis" Jeg mener at det hele kan føres længere tilbage end Romerne.. Helt tilbage til faraoerne?

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg