Sverige - en overvågnings-agent

af morton_h, the blogger

Sveriges Radio har et program, der hedder 'Uppdrag Granskning'. Det blev sendt ons. 11.12.13 kl. 20 som en udsendelse om det omfattende og grænseløse/-overskridende samarbejde, som FRA (Forsvarets Radiotjeneste) i Sverige har med NSA og den adgang, de har til de mest avancerede programmer (XKeyScore, Operation Winterlight omdirigeret til det engelske foretagende GHCQ), der også tapper ind i danskernes privatliv, da de - med den svenske Rigsdaks godkendelse! - har fuld tilladelse til at gå over alle grænser.


Der sker i dag ikke blot en aflytning, man er nu gået ind i fase 2. Når aflytningen har fundet sted, finder der kort tid efter et angreb sted. Hackning er blevet et masseødelæggelsesvåben. Dette program hedder Quantum. Og hvad der er særlig foruroligende: det sker med fuld understøttelse fra regeringer.

Linket til Uppdrag Granskning er:
http://www.svt.se/ug/se-program/
og de kører streaming live såvel som arkiverede udsendelser.

Ville dansk TV turde lave et lignende program? Hvad så, Christoffer Guldbrandsen, det er nu, I skal på banen igen. Dette finder SELVFØLGELIG sted i Danmark også.

Det handler ikke bare om grænseoverskridende overvågning af alt-og-alle. Det handler, eller burde handle om hvorfor, altså med hvilket egentligt formål bliver der indsamlet oplysninger? Direkte adspurgt om hvorfor, sagde den nu af(satte)gåede, korrupte danske ex-justitsminister ikke andet end 'døøh'. Og jeg tror faktisk (er jeg for flink her?), at han talte sandt. Han anede det ikke. Hvilket selvfølgelig er verdens elendigste undskyldning for ukritisk at tillade det at finde sted.

Det står mere og mere klart, at NSA og deres partnere ikke bekymrer sig det mindste om såkaldt 'national sikkerhed', så deres navn er ligeså falsk og forlorent som deres forehavende. De er et organ for industrispionage og afpresning!

Med de oplysninger, de skaffer sig, kan deres sande opdragsgiver, det globale centralbankvæsen med hovedsæder i London, Wall Street, Zürick og Basel berige sig i hidtil uhørt grad. Dette er ikke sikkerhedspolitik, dette er mafiavæsen med dyrt jakkesæt på bonede gulve bag skudsikre glasfacader og fine ord. Dette er kriminalitet forklædt som politik. Og hvis noget, betydningsfuld eller ukendt, fx. DU, skulle komme i vejen for et af deres projekter, så er der akkumulerede privatoplysninger nok til at sørge for, at DU bliver karaktermyrdet og 'gamet'. Eller blot truet under bordet med en yderst pinlig publicering, for så holder du kæft og bliver villig til ... skal vi sige: lidt af hvert. Se blot på den afsatte post-demokratiske justitsminister.

Så tag lige og rusk lidt i dem, der siger 'jamen jeg har da ikke ikke noget at skjule, så de kan da bare ...'. Den dag turen kommer til dem og hver af os, så er det for sent. ALLE har noget at skjule uden at skulle have dårlig samvittighed, for ALLE har ret til et privatliv.

Forsvar derfor ALLES frihedsrettigheder her og nu!

Sverige - 'folkets' hjem
Kan det i øvrigt overraske, at svenskerne gør den slags? Det mener jeg ikke.

Sverige er et dybt mærkelig land. Stort og smukt, kæmpe skove, dybe søer, dybt fascinerende. Et musikalsk folk. Der er mange gode ting at sige om dette land og dets beboere. Men det er også et land med mange skeletter i skabet.

Svenskerne er meget autoritetstro. De stoler helt igennem på deres regering og indordner sig under stort set alt, hvad der forlanges af dem. Men hvad er det for en regering, og hvad er det for et samfund, der skabes lige nu på den anden side af sundet?

Sverige er et land, der stort set ejes af syv familier. Det er på en gang et blødt neo-kommunistisk samfund og et neo-feudalt samfund. De har påberåbt sig neutralitet, men de er i forhold til deres indbyggertal verdens største våbenproducent og -eksportør. Dvs. at Sverige og svenskerne medvirker til flere drab på mennesker i verden via denne handel end noget andet land.

'Folkehjemmet' var altså ikke med i 2. verdenskrig, og alligevel var nazismen stor blandt krigens svenskere. Udrensningen efter krigen fandt i modsætning til i Danmark ikke sted. I det svenske politi overlevede disse nazi-kollaborerende celler i lang tid. Netop på grund af den postulerede neutralitet var røgskærmen særligt effektiv. Mht. autoritetstro er svenskerne Nordens preussere, men mht. postuleret neutralitet er de Nordens schweitzere.

Svenskerne oplevede et mord på en statsminister (eller gjorde de?). I hvert fald blev sagen aldrig opklaret takket været en systematisk forkludring fra det svenske politi, især SÄPO. Det krævede en dansker for at opklare sagen. Han hedder Ole Dammegaard og skrev en 900 sider lang bog kaldet Coup d'Etat in slow motion.

Det samme sikkerhedspoliti var i voldsom grad indfedtet i sænkningen af Estonia sammen med politikerne Carl Bildt og Mona Salin + en stribe andre. Sagen stank langt væk af fascistisk netværk.

Sverige står udenfor NATO, og alligevel er det en af NATO's tætteste allierede. Palme var dybt involveret i Operation Gladio efter 2. verdenskrig og havde tæt samarbejde med CIA. Hykleri og dobbeltmoral er bestemt ikke svenskerne fremmed.

Men vi er også nødt til at nævne en modig svensker, tidligere våbeninspektør før og under Irakkrigen Hans Blix, en orkan af integritet, mod og høj moral. Han så tydeligt, hvordan man senere i Syrien forsøgte at gentage svineriet fra Irak:
http://www.information.dk/450783 - indlæg fra 11. februar 2013.

Det overrasker altså på ingen måde, at autoritets-Sverige, forbuds-Sverige, kollaboratør-Sverige har Nordens mest avancerede og tjenstvillige sikkerhedstjeneste, der vældig gerne stiller sig til rådighed for NSA og deres industrispionage/afpresningsvirksomhed. Svenskerne har skabt et samfund, hvor befolkningen tilbeder deres regering og uden kritik stiller sig til rådighed for skabelsen af det nye, bløde kollektivist-samfund, hvor individet forsvinder, og hvor der kun findes én løsning til alt. Hvis Stalin, Hitler, Mussolini eller Mao havde set det, ville de ha' brudt ud i lovsang og sagt til hinanden: hvorfor har vi dog ikke tænkt på det?

Sverige bliver for tiden 'rost' omkring i verden, hvor man finder grund til at promovere en måde at få en befolkning til at elske diktaturet på. Det er for længst gået op for eliten, at det 20 århundredes fascisme var for 'tydelig' i dens afstumpede, stupide brutalitet. Det 20. århundrede var ét stort Holocaust. I det 21. århundrede bliver fascismen blød og lækker, og folk vil elske den. Svenskerne har vist, hvordan det kan gøres.

Ikke noget med blod og bæ og afhuggede lemmer. Fascismen er simpelthen blevet politisk korrekt.

PS.
En ny folkelig rørelse genopliver for tiden i USA et princip, der bliver introduceret af nationens fædre, Thomas Jefferson og James Maddison. Begrebet kaldes nullificering. Jefferson sagde ligeud, at det var delstaternes pligt at bruge dette princip for at dæmme op for den føderale regerings overgreb.

Nullificering betyder at nægte at følge den føderale regerings diktater, simpelthen at sige nej.

En gren af denne folkelige rørelse kalder sig Off Now. De anbefaler simpelthen at slukke for vandet. Øh hvad? Ja, NSA's hovedcenter i Utah bruger hver dag 6.4 millioner liter vand for at køle de 10.000'vis at computere, der lagrer spiondata om amerikanerne + at slukke deres medarbejderes tørst. Ingen delstat er forpligtet til at understøtte den slags ulovligheder.

Off Now siger derfor: nullificér ved at slukke for vandet! En af hovedaktørerne bag kampagnen hedder Tenth Ammendment Center.

Kommentarer

Populære indlæg