Når borgeren bliver statens fjende

af morton_h, the blogger
Nu rammer sandheden mainstream. Det er en sandhed, der har været kendt og udforsket i undergrunden i årtier. I virkeligheden altid. Det afhænger af, hvor man ligger snitfladen mellem mainstream og undergrund. Vi har vidst det, siden Eisenhower opfandt ordet 'det militær-industrielle kompleks'. Allerede dengang var der tale om en militærstat.
Præmissen
Og hvad er så præmissen for ovenstående udsagn: Dagbladet Informations informations-robot aka studentermedhjælperen i baglokalet sørgede for præmissen - mens han-hun kørte Facebook, Twitter, sms-på-iPhonen - ved at finde frem til en net-avis-artikel, der konkluderede, at 'USA's regering forberedte en ny borgerkrig'. Det var måske i virkeligheden en fejl rent redaktionelt, for artiklen, der blot var en kort henvisning til et website, er nu slettet.

Der er ikke noget nyt her. Hvis der er noget nyt, må det være, at det nu er så desperat og skingert, OG at nogen tør sige dét, der skal siges: at USA's krige - der har været 80 angreb på nationer i verden siden 2. verdenskrig! - hele tiden har omfattet og nu som et hovedanliggende omfatter landets egen befolkning.Regeringen og dens 'contracters', FEMA, Halliburton o.a. har gennem årtier set det komme. Der er i det seneste årti på deres initiativ blevet etableret 'lejre', der står tomme og fuldt indrettede. Pigtråden vender indad. De omfattende, de er i stort tal, og de kan ses på Google Earth. FEMA og Homeland Security har indkøbt tonsvis af ammunition. Der findes udstrakte parkeringsområder bestående af stablede kister. Bag hegn selvfølgelig. Hvis amerikanerne spørger myndighederne om, hvad de skal bruges til, får de enten ikke noget svar eller en gang bullshit. Den amerikanske forfatning er i dag sat ud af drift, folk kan fængsles - og henrettes - uden rettergang. Habeas Corpus er væk, enhver kan nu dømmes i fravær. Regeringen forsøger nærmest dagligt at iscenesætte en afvæbning af befolkningen (som de er hunderædde for). Vi er vidne til det ene skoleskyderi efter det andet, det ene påståede lonesome maniac-massemord efter det andet ... 'og der kan I bare se, og nu må det stå klart, at vi er nødt til at ....' Amerikanerne betaler 53% af deres indkomstskat (der i øvrigt er ulovligt inddrevet af IMS uden mandat fra senat-kongres) til krig, og USA bruger over halvdelen af hele verdens budgetter til krig.

Regerings-paranoia
Hvorfor er regeringen i dette sønderlemmede land så hunderædde for sit 'eget' folk? Det er den, fordi regeringen er korrupt og købt af bigBusiness og ikke længere handler i folkets interesse men i sin egen og bigBusiness' interesse. Folket er ikke længere regeringens 'eget' folk, men et besværligt og fjendtligt fremmedelement. I særdeleshed betænkes den finansielle sektor, som er en del af et uhyre velorganiseret og forgrenet globalt mafiavæsen. Goldman Sachs og J.P. Morgan er to af de største mafiøse, finansterroristiske korporationer. Deres tråde rækker langt ind i EU, ECB, IMF, WTO, BIS og de andre såkaldte 'national'banker, der blot er private centralbanker og derfor ikke en skid nationale. Vi så senest, hvordan disse monstre plyndrede de cypriotiske banker og tømte alle privatkundernes konti. Spørg også spanierne, grækerne, portugiserne, italienerne. Om lidt kan man også spørge franskmændene.

Men så er der islændingene. De gjorde noget andet end at dukke nakken, da finansmafiaen ankom. De bad dem om at forsvinde. Her kunne Europas nationer have lært noget for alvor. Irlændere, hvor blev I af? Nu er jeres lands ressourcer og finanser smidt i hænderne på finansmafiaen. Hvorfor? Fordi I var intimideret til døde og troede, at jeres sidste time var kommet, hvis I ikke gjorde, som 'de' sagde. Sydeuropæere, få fingrene ud, hiv stikket, tag smækket og oplev, at I er ovenpå igen om få år. EU har intet, gentager INTET at tilbyde jer udover forgældelse og slavebinding så langt kalenderen rækker. De siger og lover ét, og gør konsekvent noget andet. En så konsekvent dissonans mellem ord og handling kan umuligt være tilfældig. Der er tale om en helt bevidst agenda.

Amerikanerne er ved at vågne op til - og fra - et mareridt. De er ved at opdage, hvem, hvad, hvor og hvornår de er blevet taget ved næsen og bedraget. De opdager for tiden, at deres regering er i seng med terrorister og selv er en terrorstat. De opdager, at penge forsvinder bigTime ned i lommerne på ultrarige og -grådige typer. De ser deres civile rettigheder forsvinde. De oplever stor arbejdsløshed, enorm arbejdsbyrde for en ringe løn. De oplever hjemløshed pga. overgreb og spekulation på boligmarkedet. De ser deres opsparing forsvinde. Deres pension er sandsynligvis forsvundet, når de bliver gamle. De har i lang tid naivt troet, at de levede i Guds eget land flydende med mælk og honning. De troede også, at de var moralsk forpligtede og berettigede til at frelse hele verden. Nu lever de i et mareridt af et fordummende skolesystem, børn og voksne, der bliver medicineret i stort tal, medier der lyver så vandet driver, politkere der lyver så vandet driver, og en præsident, der har brudt samtlige valgløfter og har indledt flere krige end sin forgænger. De lever i en nation, som er ved at gå fra hinanden, og hvor borger-delstat og stat er hinandens fjender. De opdager, at fascisme ikke er noget, der stod i historiebøgerne og foregik engang i Europa. De opdager, at fascismen har sneget sig ind i deres eget samfund, og at den nu har overtaget det amerikanske samfund.

Og nu bliver det så sagt: den amerikanske borgerkrig 2.0 lurer om hjørnet. Hvorfor? På grund af ovenstående, men især på grund af, at en krigsliderlig herskerklasses værste fjende ALTID er dens egen befolkning. For denne befolkning kan, hvis ikke den bliver underkuet på alle tænkelige måder, vælte hele krigens korthus.

Hvad rager det os? Og hvorfor skulle det være vigtigt at vide og beskæftige sig med?
Først og fremmest, hvis nogen vil vide noget afgørende om historien - ikke blot den historie, der til enhver tid er skrevet af regeringer, der har vundet i en eller anden krig - og helt specifikt den historie, der knytter sig til bloggens tema: forbereder 'the rogue element' i den amerikanske regering en ny borgerkrig, så kan nybegyndere starte her:
'The surpressed history of the United States' af den amerikanske historiker Webster Griffin Tarpley.
Dernæst: Tag den derfra. En amerikansk borgerkrig 2.0 er en global ditto. Ingen, INGEN kan forblive upåvirket.

Og her bliver det lidt svært, for hvad er en borgerkrig? En borgerkrig er ALDRIG borgere, der helt spontant en dag beslutter, at nu skal de begynde at tæve-myrde løs på deres medborgere. En borgerkrig er ALTID nogle fine herrer med høj inkomst, høj hat og høj grad af non-empati og kynisme + en agenda, der påfører grupper i et lands befolkning med en tendens til konflikt og dermed potentiel mulighed for at udfolde og eskalere denne tendentielle konflikt et incitament til at: begynde at tæve-myrde løs på hinanden. Resultatet er ALTID: maximal profit for nogle fine herrer med høj inkomst og høj hat udstyret med non-empati og kynisme + en agenda.

En borgerkrig er altså ikke borgeres intentionelle krig mod borgere, som medierne hele tiden gentager. En borgerkrig er myrer i en myretue, der går amok, fordi nogen står med spredte ben og pisser ned i myretuen.

Kommentarer

 1. Goldmann Sachs har netop købt sig ind i DONG for 8 milliarder kr. Erindrer at jeg som kommentar i information skrev vedr. Eldrup´s afgang: Nu har Fritz Schur frie hænder til sine Wall street venner - og han ansatte en ny direktør, der var tidl. Wall street mand - med speciale i at "opløse/splitte" firmaer ad - og sælge dem til "vennerne".
  Selv om Informations kommentatorer er (de fleste) godt begavede, mødte jeg en byge af svar i stil med: det kan Fritz Schur ikke bare gøre... - det skal igennem mange instanser - det går folketinget ikke med til osv osv. Nu ser vi. jeg fik ret, og jeg er dælme ikke et økonomisk orakel, slet ikke. Men jeg er kvinde og har åbenbart en fænomenal intuition.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt set, Lene. Og skræmmende.
   Jeg har den ringeste respekt for DONG, som jeg anser for et mega-korrupt foretagende. Globalt har vi set og ser vi nu, at det er på energifronten, at der udspiller sig en krig. Faktisk en komponent i 3. Verdenskrig, som er en finansiel, miljømæssig, ideologisk, elektronisk og energetisk krig mellem den gamle verdens magthavere og resten af menneskeheden.

   Slet
 2. Det forventes at den globale økonomi vil implodere om en uge. Efter den hændelse imploderer det politiske spektrum. Vi ved, at de ikke mere opstår.

  Vi står derefter klar til at danne en ny kultur sammen.

  Det viser sig at klassisk magt fandt sted, alene fordi de manipulerede folk til at tro på den. Vi tror ikke mere. Et eksponentielt stigende antal 'er træt' af det, og har drejet tanke og opmærksomhed væk. Uden det potentiale, visner magt.

  Vi er så suveræne som mennesker, at vores tankefællesheds focus dirigerer begivenhederne. Mange har undret sig over folks passivitet i takt med stigende magtmisbrug overfor folk og nationer. Men rent faktisk passiveres magten af vores attitude.

  Vi har tilladt at magtmisbrug har fundet sted og vi er trætte nu, og klar med at samtænke en fælles agt. Vi venter til al magt er tabt. Og det er den meget snart.
  Det bliver ikke en ny dag, men en anden verden/kultur, der kommer. Når jeg skriver en 'anden verden', er det fordi vi rent faktisk har været tvunget i isolation i vores hidtidige verden - med en god portion selvbedrag. Nu er dette selvbrag ophørt - og dermed klassisk magt, der har fungeret som bedragerikontrol.

  Denne folkets indbyggede styrke frygter magthaverne. Hvilket de altid har gjort, da de ved den ikke kan bekæmpes. Det vi forstår ved ordet magt er i realiteten afmagt. Denne vores styrke er en energi. Magt er kun kontrol. Energien er universel.
  De aktuelle begivenheder viser netop at magten vil stoppe energien, men energien bevæger sig uden om og tager sin egen retning. Magt kan kontrollere, men ikke stoppe udviklingen.
  Med andre ord: De, der udøver klassisk magt, har misforstået verdensenergien - og mistet kontrollen. De lever i en anden verden, der ikke er her. så efter skiftet bliver vores opgave at returnere de her residerende ekstraterrestriale.

  De er vildfarne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår udmærket, hvad du skriver. Ultimativt tror jeg også, at du har fat i den lange ende.

   Der er dog stadigvæk et par hængepartier. Det har bla. at gøre med det, du kalder 'vi', for 'vi' er ikke helt der endnu. Hvis 'vi' havde været der, var spillet allerede afsluttet, men det er stadig uafklaret, for det apparat, der er kørt i stilling er så totalt, at 'vi' på daglig basis falder i diverse grøfter.

   Jeg er selv grundlæggende optimist og mener, at eliten har gravet deres egen grav. Jeg ser, som optimist, daglig tegn på det. Men jeg mangler lige afgørende tegn på, at det ikke blot er mig, der er vældig god til at få øje på tegn, og derfor tyder disse som sikre.

   Slet
  2. Din 'grøft' symboliserer situationen godt.
   Det er kun få år siden at grøften løb i en tunnel.
   Ganske rigtig, er vi nu på vej op af grøftens sider, og mange ser lyset deroppe over. Men et stigende antal er nået over grøftekanten og vidne til den verden. ( der længe har været skjult for næsten alle ).

   Indtil for nylig reflekterede ingen venner eller bekendte på mine informationer. For kort tid siden er enkelte af dem begyndt at 'røre' ved min info og spørger ind. Når de spejler sig selv, bliver de sure (på sig selv), men 'tørrer' det af på mig. Ofte ved at indtage en bebrejdende attitude med hvilken de klager over at min info sårer dem - og hvorfor jeg gør det.
   Hvis jeg ikke gjorde det, ville jeg svigte dem - og blive bebrejdet det senere.

   Kort sagt: Er et gigantisk selvbedrag i gang med at blive blive synligt.
   Egentlig fordi alle bedragerimodeller er udpinte, visnede og faldet ned i bunden af grøften og skyllet væk.
   Den globale situation NU har alene sandheden tilbage at møde. Og det foregår netop NU.
   http://hipknowsys.blogspot.com.es/2013/10/benjamin-fulford-october-15-2013-will.html#more

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg