Links til virkelig viden

Skær igennem! Der findes andet end mainstream-medier.

Med andre ord: der findes andet end de medier, som postulerer, at det er tilstrækkeligt at skrive af efter Reuters og Ritzau og det anglo-amerikansk-israelsk-globalistiske propagandaministerium, eller hvad pokker man skal kalde dette blæksprutteorgan for mudret disinformation, der fodrer Vestens befolkninger i disse tider.

Der findes medier, hvor ægte og uafhængige journalister, uafhængige forskere, uafhængige videnskabsfolk, og uafhængige kommentatorer - professionelle såvel som lægfolk - udviser civilcourage og civilt / professionelt ansvar og gør sig den ulejlighed at dyrke ægte undersøgende og uafhængig journalistik med historisk dybde og sammenhængskraft på et helt andet niveau, end mainstream for tiden er i stand til. Og jeg siger 'er i stand til', fordi jeg ved, at der indenfor mainstream findes både journalister og videnskabsfolk, der hjertensgerne ville gå ud af den streng, men som er forhindret i det af ... sikkerhedsårsager.

Et synonym for uafhængig er ikke-korrumperet.
At være afhængig er, når nogen har betalt for eller truet dig til at være afhængig. Afhængig er derfor synonym for to begreber på én gang: korrupt og slavebunden. Førstnævnte giver plads for foragt, sidstnævnte giver plads for ynk.

Problemet med uafhængighed er, at du er nødt til at gå på Internettet og dermed ud på herrens mark. Her findes alt, inklusive noget, der om muligt er endnu værre end mainstream, nemlig noget der udgiver sig for at være et ægte alternativ til mainstream, men som laver en lumsk bagstopper/gatekeeper. Her bliver herrens mark et synonym for en ny form for afhængighed. Mere korruption of flere intimideringer. Det svarer til, at du kan junke dig med et psykofarmaka, der ødelægger din hjerne, dit nervesystem, din lever og din nyre - eller du kan dope dig med et alternativ, der ødelægger din hjerne, dit nervesystem ...

Men du kan også starte en helbredelsesproces, en detox for giftig, propagandistisk nyheds- og informations-formidling. Du er derfor - når du har valgt dette - nødt til at være bevidst selektiv og krydsreferende. Altså på samme måde som en ægte undersøgende journalist, siden denne er blevet en sjælden race.

Når dette er sket, vil du opdage, at de ægte og seriøse alternativer til mainstream har en forbløffende sammenhængskraft, og at det rent faktisk er muligt efter et stykke tid at danne sig et billede af det, der er udeladt i det kollektive bevidsthedsfelt domineret af mainstream.

Følgende er en annoteret liste over nogle af de sites, hvor jeg har fundet egentlig viden. Ikke i betydningen fuldstændig renset for disinformation, men hvor formidlerne som minimum har en seriøs intention til at undgå det kombineret med seriøse kompetencer til at sørge for, at det sker og en vilje til at indrømme og korrigere, hvis de selv har ladet sig vildlede, hvilket kan ske for enhver.

Rækkefølgen er vilkårlig og er en afskrift fra min favorit-liste:

Links cutting through the crap


Red Ice Creations
Et svensk site, der igennem 8 år har formidlet 100-vis af uafhængige forskere og vidensformidlere i stort set alle genrer indenfor 'paradigmet'. Journalisten Henrik Palmgren har som hovedtese at viderebringe viden, som han ikke nødvendigvis er enig med, men som fortjener opmærksomhed.

Giza Death Star
En af de efter min mening mest dybdeborende og velfunderede alternative historikere og forfattere er Joseph P. Farrell. Uddannet ved britiske top-universiteter, bla. speciale i nazismens historie, fremragende geopolitisk kommentator. Glimrende humor!

Forbidden Knowledge
Især videoklip. En blandet landhandel med spredte men vigtige perler - forhåbentlig ikke for svin!

PESWiki
Sterling Allen er en ildsjæl, der har viet sit liv til at skabe en omfattende site for at formidle seneste udvikling til alternative energiformer. Og med 'alternative' menes seriøst alternative, ikke blot sol-vind-vand, men teknologier, der, når de bryder igennem, forandrer verden og den måde mennesker har mulighed for at leve på.

Stop ødelæggelsen af verden / stop.org
Den brasilianske psykiater Norberto Keppe, en ældre herre, samarbejdspartner med Rank - kollega til Freud - er en ret ukendt person i denne del af verden. Men hans bidrag til forståelsen af, hvad der er menneskehedens kerneproblem, er uomgængeligt. Og så har han udviklet er nyt begrebsapparat for fysik! Han har også stået fadder til et af de første kommercielle og muligt-at-købe maskiner, der udnytter det, der lidt fejlagtigt er blevet kaldt 'fri energi'.

BBC5.tv
En samling af videoklip, som, hvis du holder hovedet lidt koldt, indeholder perler af vigtig information.

PhiSciences
Et eksempel på en af de forskere udenfor mainstream, der ikke er blevet myrdet, gamet eller udrangeret på anden vis. Dr. Patrick Flanegan er et mildt, venligt og klogt møde med science-on-the-edge. Som barn/prodigy havde han allerede overhalet mainstream-videnskab.

Nancy Banks
En skrap dame med sort hud. Tjek-her-out.

Russia Today
Dette site er støttet af staten Rusland. Skulle du hermed mene, at det er en gang stalinistisk propagande, tager du ganske fejl. Russerne har fundet ud af, af deres 'fjender' - det er disse 'fjender', der har erklæret Rusland som deres fjende og ikke omvendt - er deres egne værste fjender, fordi de hele tiden kompromitterer sig selv. Det er simpelthen nok at beskrive virkeligheden, som den udspiller sig på den geopolitiske scene.

Rt.com har millioner af seere/læsere/lyttere hos deres 'fjender', fordi 'fjendens' befolkning er ved at finde ud af, at deres regering og deres medier lyver for dem, så vandet driver ned af væggene.

Keiser Report
På rt.com finder du bla. en af det skarpeste og mest profilerede/provokerende finansielle analytikere. Sammen med sin kollega Stacey Herbert hudfletter den tidligere børshaj fra Wall Street det vestlige, plumrådne finans-oligarki.

Press Tv
Ligesom rt.com har den iranske tv-station fundet ud af, at Vesten skyder sig selv i foden. Kvaliteten af deres dokumentarisme overgår - like-it-or-not! - hvad vi finder i vestlige medier. Press Tv ved, at Vesten som imperialistisk medieudsagn ikke er det samme som udsagn fra de mennesker, der bor i Vestens lande. Press Tv er blevet bortcensureret fra vestlige satelitkanaler af samme grund.

The Corbett Report
James Corbett er en særdeles skarp uafhængig journalist med basis i det vestlige Japan, der utrætteligt i sin en-mands-TV-Radio-station bringer kommentarer og interviews fra hele verden. Af samme grund er han flittigt brugt og inviteret indenfor af andre og større TV-stationer.

Richplanet.net
Richard D. Hall er en helt almindlig ingeniør, der blev træt af medieløgnen og lavede sin egen TV-station. Han gør det fremragende, fordi han har et helt grundlæggende godt hoved, hvilket er det eneste, der er brug for i dette mudderfelt.

Global Research
og
Global Research TV
Primus motor i dette yderst vigtige og über-kompetente site er professor
Michel Chossudovsky, en af de skarpeste, mest utrættelige, mest ubestikkelige og kompromisløse hjerner indenfor geopolitik. Når sofa-skrivebords-journalisterne i et givet land fjernt fra de egentlige events skriver med påståelig hånd om en geopolitisk event, har Michel Chossudovsky boet der i over flere måneder og set-talt-hørt-og-lugtet det hele.

'Verdens farligste kvinde', Sibyl Edmonds, whistleblower fra FBI, har lavet dette site, hvor hun udover sin egen formidable viden fra sin tid i bureauet har samlet en stribe hoveder med vilje og evner til at stikke kniven ind, hvor det for alvor gør ondt på den globale elite. 

Den uafhængige journalist, John Rappoport's site. Manden er simpelthen træt af fiktive  medier og fiktive nyheder. Det er vi nogle, der hænger med på.

Igen et site med 'perler', hvis man har skelneevne. De færreste storforbrugere af mainstream-medier har skyggen af skelneevne, så de labber alt i sig, der kommer ud af kassen i prime-time.

Gnostic Media
Forfatteren og forskeren Jan Irwin er dykket dybt ind i verdener med entheogener, CIA, mind-control, astroteologi, o.a.

Richard Grove overlevede 9/11 og afslørede omfattende og betændt insidersvindel. En af de skrapeste hjerner i genoplivningen af 'trivium-metoden' til at tænke selv og borttænke magtens tankesvindel.

The Peoples Voice
David Icke har taget initiativet til en TV- og Radiostation, der sender hele døgnet ... næsten. Han og hans crew bygger i starten på andre initiativer, som han henter ind. Indtil videre er kvaliteten høj, og det bliver interessant at følge udviklingen.
Det er foreløbig en afdeling i London, og en tilsvarende er under dannelse i New York.

NEXUS-magasinet
Stifteren Duncan Roads er en multistrenget ildsjæl fra Australien. Tag ikke fejl: fordi han dyrker emner fra UFO-kommunitetet, er han på ingen måde ude i hampen. The NEXUS-Conference er en samling af udsagn på højeste niveau, der har fremvist nogle af verdens førende forskere og formidlere udenfor mainstream.

Open Mind Conference
Et af de eneste alternative initiativer, der er kører i velfærds-fucked-up'd Danmark.

Hvis du vil se/høre et par eksempler, så er de refereret her:
Gåden om Kaspar Hauser
Vesten versus Kina - del 1
Vesten versus Kina - del 2

Breakthrough Energy Movement (BEM)
Sammen med Sterling Allen's PESWiki er dette det vigtigste site for alternativ energi. Hvis du mener, du har råd til at købe dig til en måneds adgang til video, vil du finde nogle af verdens førende forskere/formidlere/pionerer indenfor såkaldt 'fri energi'.

PRISM-break
Bryd ud af det styresystem, der styrer dit sind. Installér et GNU-baseret styresystem, der er i stand til at skære de fleste tråde over til det overvågnings- og kontrol-system, der omklamrer os lige nu.

Den gode nyhed er, at du ikke lider væstentlige afsavn og kan gøre alle de ting på nettet, du plejer, men at du kan undgår at stikke din bagdel op i luften med et skilt på, der siger: kom og tag mig!

Du kan få et indføringshylster her:
Undslip BigBrother's styresystem

Jeg er klar på sites som prisonplanet.com og infowars.tv.
Det er lidt som ekstra chilly på madretten: pikant men ikke strengt nødvendigt, selvom Alex Jones er både underholdende og ganske skarp, når han er i sit es. Det er blot lidt for skingert for min smag.

Dr. Judy Wood
Det for tiden bedste bud på en analyse af dette årtusinds og vor samtids største svindelsag, WTC 9/11 2001.
Se i øvrigt :
En samtale om civilt ansvar

Schillerinstituttet

Og hvad med lille Danmark, er vi ikke temmelig underfrankerede?
Jo, det er vi, men Schillerinstituttet er faktisk et rigtig godt bud. De er langt hen ad vejen meget skarpe. Jeg står blot af, når de begynder at advokere for atomkraft. Jeg anser det for en fiksering i tid udfra deres mentor, Lyndon B. LaRouche's forudsætninger, da han var yngre (en gammel mand i dag). I dag / i morgen findes der helt andre alternativer uden fissionsteknologiens kæmpe ulemper.

Men det skal ikke skille os ad. Ser vi bort fra denne skønhedsfejl, så vil jeg kraftigt anbefale dem. Tom Gillesberg er en særdeles vidende person, og instituttets hovedtese om Glass-Steagall-nu er ikke til at komme udenom.

.... skrat-skratterat ... og vi har en lytter igennem, og det er Bimboline fra Hellerup, der gerne vil vide, hvad Glass-Steagall er for en ting, og om det er noget, hun kan købe på sin iPhone.
Og det må vi nok sige nej til, men vi takker for spørgsmålet. Glass-Steagall-akten er en opsplitning af spekulativt bankvæsen og almindelig transaktions-ditto, som man lavede efter the-mother-of-all-finanskriser i starten af 30'erne for at forhindre rovdyrkapitalisterne i at udplyndre private borgere, når regningen for deres finansfest skulle betales.

Den blev ophævet af Clinton-its-the-economy-stupid-administrationen, hvilket med rimelig stor tydelighed har vist sig at være en ræææægtig dårlig ide, da det siden er gået ad helvede til. Vores bud er nok, at mr. I-did-not-have-sex-with-this-woman-Clinton godt vidste, at det var en rææææægtig dårlig ide for det fleste, men en god ide for hans venner. Det er dog en anden historie.
Det sidste syntes Bimboline var lidt pikant, men det dér med Gl....s Stii... forstod hun ikke rigtigt, for hun kendte altså en, der tjente helt vildt mange penge i The City of London, og dét syntes hun var ret sexet.
The Media Freedom Foundation
Et site for en organisation, der behandler sager om mediecensur i en tid, hvor censur er ved at blive det nye normale.
Stifter, Carl Jensen, præsident Peter Phillips

Open Mind Conference
Endnu et dansk initiativ. For andet år i træk samles danske og internationale forskere og forfattere og et aktivt, begavet publikum til et 2-dages conference i Skanderborg for at diskuttere verdens tilstand og fremtid.

No More Fake News
Journalisten John Rappoport skærer igennem grøden af medieløgn.

The Real News
Journalist og forfatter Chris Hedges site

Pepe Escobar på Asia Online
En af det skrappeste undersøgende journalister i vor tid. Selv om han beretter med meget høj grad af dybde og perspektiv om denne verdens grusomheder, han han et befriende godt humør.

______________________

Jeg er sikker på, at der findes flere i samme kaliber, og jeg er sikker på, at DU har nogle links, som matcher ovenstående.
Hvis du har tid og mod på at skrive dem ind som blog-kommentarer, vil det være stort :-)


Kommentarer

Populære indlæg